Şimdi Ara

Sanane.com ???... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya snn olmasaydı bu adı gecen dıer fırmalar kıme orjınal oyun satıp orjınal server acıp oyun oynatacaklardıkı .Turkıyeye onlıne oyunu kım yaydı tabıkı snn yaydı gerek q1 gerek q2 serverlerı olsun zamanında full cekerdı snn de gırecek yer bulamazdık quake2 ye 4 sene falan once delıler gıbı hergun quake oynardık snn saysınde mukemmel bır ortam vardı quakeR lar ıcınde ey gıdı gunler.
    Daha sora ultima online die bi oyun getırdıler aylarca test asamasında kaldı ama bu oyun yuzunden quakeı unutup gecemı gunduzumu ultıma snn serverında gecırdım ordada mukemmel bır ortam vardı ılk baslarda 15 20 kısıyle ultıma oynaerken bır anda ultıma salgını basladı herkeste ve server herzaman full cekıyordu daha sora suyu cıktı serverın ve zaten .Bır suru uo serverı acıldı snn dekı ılgıyı gorunce ve daha sora snn kapadı ultıma serverını.Cs de buyuk bır yerı vardı snnın ama hıc cs oynamadım sevemedım o oyunu bır suru velet kufur sevısyesızlık ve lamer kaynıyordu o yuzden hıc bulasmadım csye.Ust uste bır suru oyunun serverını actılar en sonda battlefıeld snn serverında cok guzel zamanlar gecırmıstım ordakı ortamda baya bı guzeldı yas ortalaması yuksek bı oyuncu kıtlesı var.Butun oyun serverlarından once snn bı oyunun serverı acar oyunun tutuldugunu goren dıer fırmalarda bu oyunların serverlarını acardı herzaman bır oncu olmustur ısın ozu.
    Su anda onlıne oyun oynayan herkesın tesekur etmesı gereken bır fırmadır cunkı snn olmasaydı onlıne oyun turkıyede bu kadar yaygın olmazdı BENCE.
    Ama bıde ısın dıer bır yonu varkı orjınal oyun satan fırmada tıcarı amac guderek snnye karsı dava acması hatta kapatması onlar acısından sonucta 1000lerce ınsan kopya oyunlarla bu serverlarda oynuyordu ve onlarda bu oyunu orjınalını satarak para kazanmaya calısyor. Yane snn nın hatası zamanında orjınal oyuna gececektı hl serverlarında..

• 2pac guzel yazmissin tesekkur ederim... bakin beyler snn olmasaydi hakkaten TR de online oyun gelismemis olurdu, her zaman snn yi bu yonde destekledim, hic bir zamanda karsi cikmadim ve hatta butun imkanlarindanda yararlandim ve de minnet borcluyum(.yuz) snn ye, ama ole bir an geldiki artik bazi seyler degisti, artik TR de de buyuk bir oyuncu kitlesi bulunuodu ve hatta bu oyuncular tecrube kazinmis sinafina girdiler... bu noktada TR ninde dunya ya acilmasi icin bazi kriterlerin yakalanmasi gerekirdi... bu noktada esen elektronik buyuk bir is yapti blizzard, sierra,vs gibi sirketlwerin TR distributoru oldu, adamlarin amaci sadece ticari olsaydi aral italat gibi oyunlari pahali getirir isteyen alir bir sekilde satardi, ama yapmadilar maliyeti dusurduler firmalarla konustular ve disardaki orj oyun fiyatlarinin daha altinda hemde elimizin altinda orj oyun satmaya basladilar, diger bi amaclari TR deki progamer larinda dunyada kendini gosterebilmesiydi, bunun olabilmesi icin orj oyn piyasanin ve serverlarinin olmasi gerekirdi bu noktada snn bunu kabul etmedi, swgc ise isbirligi yapma karari aldi, tabi bu is birligi esen inde isine gelicekti, crackli serverlara bedava girmek warken neden orj alip enayilik yapiyimki... bu nedenle esen ile swgc is birligi yaptilar ve ortaya spekilasyonlar cikti, snn nin burda yapmasi gereken dogru dusunup serverlerini orj a cevirmesiydi(aslinda yapmasi gereken sadece hl serverlerinin orj a cevirilmesiydi) ama yapmadilar aslinda butun TR deki oyunculara kotu bir darbe indirdiler bukadar buyuk bir awantaj yakalanmisken onu geri teptirecek bir harekette bulundular ve gercegi goremeyenler snn nin yaninda oldular ve aslinda kendilerine kotuluk yatilar ama farkinda degiller 18 milyon icin gelecekte olacak bir suru imkanlardan kendilerini ve hatta bizi yoksun ettiler(ama daha kesin degil hala umut war!)

esen in yaptigi olayi sadece cs olarak dusunmeyin beyler blizzard ile buyuk bir calismalari var, blizzard TR de east europe serveri acma karari aldi ve hatta su an italya ile TR arasinda 100 mb lik fiber optik bir hat cekiliyor!... bunlar bu cabalarin urunu iste sizler bunlari bilmiosunuz magnus senler evvel tek tekel olmasin demis ama kendi kurdugu snn tek tekel olmus baksaniza, aslinda hepiniz magnus gibi dusunun, bir seye baglanmak zorunda degilsiniz!... etrafinizda daha bir cok server war bunlar gibi!...

• Bana bir ton hakaret eden bu veledin yaşını merak ediyorum..Sadece kulaktan doğma birşeyler söylyip yazdıklarmı okumadan sadece hakaret etmek için açtığı topikleri açıkçası içime sindiremiyorum..Ben ona cevap vererek artık küçülmeyeceğim..
  • ne diyosun be geri zekali senlen ancak bole konusulur zaten soleyecek sey bulamiyosun sadece hakaret ediosun bide hala aptal aptal msg ler atma... ******** senden bi **** olmaz sen bosuna cabalama...
  • Nerden muhatap oldum adamla ..pofff
  • rainmax ve jeremy o kadar tartışdınız ama bunun bizim gibi forumculara pek bir faydası olmadı. çünkü ben şahsen kim ne yaparsa yapsın ilgilenmiyorum. ben online oyunlara snn de başladım ve onunla bitirdim. herkesin kendine göre çıkarları var ve bu işler sırf bu çıkar çatışmasından meydana geldi. o sebeple siz noktayı koyamadınız. ben koyayım ;

BEN SNN den BAŞKA BİR SERVERDA ONLİNE OYUN OYNAMAM. İSTER SNN AÇILSIN, İSTER TAMAMEN KAPANSIN...
  • benim gibi düşünen bir çok arkadaş olduğuda su götürmez bir gerçek
    [bgdnc2]
  • Bunu bir kenara not ediyorum o zaman
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mak3615</i>
    <br />rainmax ve jeremy o kadar tartışdınız ama bunun bizim gibi forumculara pek bir faydası olmadı. çünkü ben şahsen kim ne yaparsa yapsın ilgilenmiyorum. ben online oyunlara snn de başladım ve onunla bitirdim. herkesin kendine göre çıkarları var ve bu işler sırf bu çıkar çatışmasından meydana geldi. o sebeple siz noktayı koyamadınız. ben koyayım ;

BEN SNN den BAŞKA BİR SERVERDA ONLİNE OYUN OYNAMAM. İSTER SNN AÇILSIN, İSTER TAMAMEN KAPANSIN...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    aynen katılıyorum arkadasım bende yıllar once q2 ıle snn de oynamaya basladım ve battefıeld ıle devam ettım snn de oynamaya ve snn kapandıgında benım ıcınde onlıne oyun artık bıtmıstır.

• RainmaX etrafa hakaretler yağdırmana sinir oldum.Adam sana efendi efendi bişey izah ediyor sen devamlı saldırıyorsun.Bu arada rainmax ile jeremy'i bir tutan bir forumcuyu da anlamak da güçlük çekiyorum.Anlamak da güçlük çektiğim birşey daha var o da ısrarla jeremy'nin onlara bişi anlatmak istemesi.
    Adam SNN yasaldır demedi.SNN en büyük commmunity idi ve bu community art niyetli ortagın kurbanı oldu, dedi.Snn'in büyük olması nasıl hatasını affedilebilir yapmaz ise ; snn'in crackli server kurması da diğerlerinin yaptıklarını normal , masum , sütten çıkmış kaşık yapmaz.

Ben bunu anladım..Bilgilendirdiğin için teşekkürler Jeremy[frndsp]
  • Snn'den yana tavır koyduğum aşina mac3615..Ben de SNN'ciyim..
    Amacım SNN'ye oynanan adi oyun hakkında herkesi bilgilendirmekti..Evet SNN'de cracli server vardı..Ancak SNN'yi kapatan esen oyunun amacı İtalya'dan Türkiye'ye fiberoptik kablo falan çekmek oldugunu anlatanların masal anlattığını göstermekti..

Amaç wcg distirübütoörlüğünü almak idi..WCG'nin reklamları eskiden SNN de çıkardı..SNN'Ciler bilir..Şimdi SWGC'de..OYsa swgc'nin kaç gamera hitap ettiği bile tartışılır..Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek..

Ben SNN ciyim demek snn'i günahıyla sevabıyla savunurum demek değildir..SNN'in hataları olmuştur..Ve bunun bedelini ödüyor..

Jos; ısrarla birşeyler anlatmak istememin sebebi , rainmax'in kesinlikle hakim olmadığı bir konuda sadece kulaktan doğma bilgilerle insanlara yanlış bilgi vermesini engellemektir..Engellemekten kasıt , anlattıklarının doğrusunu diger arkadaşlarla paylaşmaktır..Bir kişi bile benim anlattığıklarımla gerçeği farkeddebiliyorsa bu benim için kazançtır..

• jeremy ben snn'den tarafım ama snn orj. cd key isterse alır öyle oynarım istemezse crackli oynarım yani ben snn den başka server da oynamam. snn nin oyun ortamı bence çok hoştu. ben bunu savunuyorum.

ayrıca nickim mac3615 değil mak3615
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mak3615</i>
    <br />jeremy ben snn'den tarafım ama snn orj. cd key isterse alır öyle oynarım istemezse crackli oynarım yani ben snn den başka server da oynamam. snn nin oyun ortamı bence çok hoştu. ben bunu savunuyorum.

ayrıca nickim mac3615 değil mak3615

Nickini yanlış yazdığım için özür dilerim..Bunun aksini söylemedim ki zaten..Thradi başından itibaren takip ettiysen benim attığım postlarda seninkiylke çakışan seninkine zıt olan tek bir fikir yok..Hala da yok..ben de sonuna akdar snn ciyim..Ve ben de snn den başka yerde oynamam..Benim oardan bir sürü arkdaşım var..
    Ben askerliği Muğla'da yaptım..Askerlik psikolojisi çok rezil birşeydir kendini yapayalnız hissedersin..çarşıya çıktığın zaman ,Saçların kısacık , yüzün traşlı ve vücüdun amele yanıklı kalabalığa karışmakta zorlanırsın..Sivil bir ortam kuramazsın.Askrlik yapan arkadaşlar beni daha iyi anlayacaklardır..
    Ben SNN'den tanuıışitıgım arkadaşlarım sayesinde bir süre sonra bu psikolojiyi atlattım..SNN forumlarına muğladayım diye bir thread açtım..Muğladaki SNN ciler bana mesaj gönderdiler..Buluştuk..Görüştük ve çok iyi arkadaş olduk hala görüşüyoruz..
    Sözün özü ben zaten bu yüzden SNN'ye borçluyum..SNN community olmanın hakkkını veriyordu..
    Benim sitemim , mali çıkar uğruna ve bir gövde gösterişi anlayışıyla onu kapatanlara..

• rainmax böyle devam edersen konunun kilitlenmesine neden olacaksın
  • ya arkadaşlar sadece ufak ve masum bi soru sordum ama sizolayı iyice abartıp çatışma haline getirdiniz, arada bazı hakaretler okudum. Bunlar gereksiz şeyler. Böyle basit bir nedenden dolayı lütfen birbirimizi kırmayalım. Sorunlar tartışılır ama iftira atarak ya da herkesin birbirini suçlamasıyla değil. [dont]
  • çatışma normal ama hakaretler çok yanlış kimse bu tip kelimeleri kullanmasın. çünkü bu kişiler kendilerine verdikleri değeri göstermiş oluyor.
  • [baris][baris] BARIŞ BARIŞ BARIŞ [baris][baris]
  • şimdi tatildeydim 2 gunlugune ist e geldim, herneyse... simdi arkadaslar benim hic sevmedigim bir muabbet wardir oda once sen baslattin muabbeti bakin ben arkadasla normal tarstisirken ilk hakareti ben yedim yukardaki mesajlari takip edin... simdi hakrete karsi dayanamam kimse dayanamaz bakin beyler olay okadar basitki snn crack liydi orj a gecmesi gerektigi yerde uyarildi ama gecmedi ve kapatildi olay bukadar basit yani kimse snn yi haksiz yere kapatmis olmadi!... bikere burda anlasalim, bakin ben de siz nediyorum benimde ilk (ilk olmasada) online oyun hayatim snn de basladi gelisti ama ozmanlar ortan bunu gerektiriyodu oyuncusu sayisi az ve tecrubesiz kendi icinde oyun oynayan bir topluluk ama artik hersey degisti gelisti artik ole degil artik TR oyuncusu pro ve dunya ya acilacak, Allah askina dunyaya crackli serverlarlanmi acilicaz ya bu nasil bir mantik... bende her oyunumu orj alamiyorum ama online oynayabilecegim oyunlarida orj aliyorum ve oynuyorum, snn nin bu durmda yapmasi gereken serverlarini orj yapmakti... evinde cs oynayan herkes 18 milyon verim orj hl alabilir alamayan olacagina inanmiyorum ben her ay 180 milyon tel parasi oduyorum telekoma 18 milyon mu veremicem veya cogunuz aylim kablo ucreti veriyosunuz siz mi alamicaksiniz... ama aslinda cogunuz bir kac saati zevkli gecirebilmek icin cs oynuo oyuzdende -ya iki milyon varken neden 18 milyon vereyim- mantigiylan dusunuo ama olay artik bole degil... snn TR de ki en buyuk community idi cunku hem ilk hemde bir cok oyun serveri wardi, eger inat etmeyip hl server larini orj yapsaydi hem TR ye buyuk bi hizmet yapmis olicakti hemde bukadar insani yanlis yonlere ve dusuncelere cekmemis olacakti... simdi arkadas demiski -SNN community olmanın hakkkını veriyordu- ewet weriyodu ama bunlar sizlerin destegiylen oluyo snn nin yaptigi seyler abartili degildi... ozamanki destegi simdi swgc ye verseniz o da aynisini we atta COk daha iyisini yapcak ! ama yanlis yonlendiriliosunuz, ben snn is birklikcilerine nekadar solesemde onlar yine anlamayacak olaylari baska yerden anlayacak baska cewaplar verecek ama gercek oyuncular akilli dusunsunler eger zaten gercekleri hala goremiyosaniz veya benim yazdiklarimi hakkaten idrak edemiyosaniz zaten hala tecrubesizsiniz demektir!... su dusunce cok yanlis -ben snn den başka server da oynamam- abi TR de weya dunyada okadar cok server warki neden bole dusunuosunuz, walla TR de 1 tane server kalmasa gider yurtdisi serverlarinda oynarim hemde 550-600 pingle abi bi yere bali kalmayin kendinizi kisitlamyin snn cok basit bir yer swgc de su an icin ole ama inanin orj olan yerlerin herzaman imkanlari daha fazladir ve onleri hep aciktir... snn gibiler ise ola degil, bi ornek snn de okadar uo oynadik akadar wakit harcadik (uo da Raistlin dim) ne oldu 1 sn de serveri kapatip butun emekleri heba ettiler, uo serveri ile 2 hafta ugrastilar nekadar tecrubeli arklar vardi hepsine kufur ettirdiler arkalarinda millete actilar server ilgilenmeden yari yolda biraktilar olan sizlere oldu okadar zaman ve paraniza oldu... he sunuda unutmayalim TR de uo nun gelismesinde snn bas siradadir ve hatta en basta, yaptiklari politika yanlisti o baska ama TR ye buyuk bir tecrube kazandirbilar onu inkar eden yok zaten! ... -jeremy ben snn'den tarafım ama snn orj. cd key isterse alır öyle oynarım istemezse crackli oynarım- iste arkadaslar snn bizlere bunlarti kaybettirdir okadar basit bir olayda inat edip serverlarini orj yapmadi ve biz bu tip arkadaslari ki cok lar neyazikki kaybettik!... ya hu jere ya snn ile alakam yok diyosun her cewaba bilmis gibi cewap veriosun ya bak bende senin kadar belki daha fazla o serverlardaydim senin kadar bende biliyorum snn yi ya bana veya millete neyi ispatlamaya calisiosun cogu soledigin BOS gereksiz hakkaten gersiz yapici degil ayni seyleri geveliosun yazilarinda bir sey anlatmis olmuosun bana, yahu zaten bu kadar acik ve net bir olayi nasil anlayamazsin sizde biliyosunuz ama kabul etmiyosunuz, ne yazikki sizin arkanizda size inanmis ve guvenmis oyuncu kitlesi war ama cogu zaten olaylari anlamio veya ugrasmio zaten her zmaanki gibi koru korune balanmislar!... bak italyadan fiber optik hat olayina bok atimissin ben inaniyorum ole bir olay olacak ve cok kisi yararlanacak ! HE ege olmazsa ozaman gereken cewabi oyuncular olarak veririz zaten ! hic bir zaman koru korune bir kuruma bir ideolojiye baglanmam akil ve mankit dogru adil cikar ne diyo sa o an onu yapicaksin !...

• jos dusuncen cok yanlis kimin ne oldugunu burdan anlayamazsin oyuzden buyuk laflar wetme ben senlerdir oyun yunuyorum ve bu konulartda tecrubeliyim ayrica soledin laf cok cocukca insana gerizekali de ama bukadar aptalca bir cumle bir daha soleme!...

walla solecek bir sey kalmadi hersey acikca ortada ayrica jere sen degil ben durmadan bir seyler anlatmaya sende sadece yanlis kulaktan dolma bilgiler soluo demeye calsiosun yani bir sey anlattigin yok soledigin seyler ayni basit ve gereksiz seyler !...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Rainmax</i>
    <br />şimdi tatildeydim 2 gunlugune ist e geldim, herneyse... simdi arkadaslar benim hic sevmedigim bir muabbet wardir oda once sen baslattin muabbeti bakin ben arkadasla normal tarstisirken ilk hakareti ben yedim yukardaki mesajlari takip edin... simdi hakrete karsi dayanamam kimse dayanamaz bakin beyler olay okadar basitki snn crack liydi orj a gecmesi gerektigi yerde uyarildi ama gecmedi ve kapatildi olay bukadar basit yani kimse snn yi haksiz yere kapatmis olmadi!... bikere burda anlasalim, bakin ben de siz nediyorum benimde ilk (ilk olmasada) online oyun hayatim snn de basladi gelisti ama ozmanlar ortan bunu gerektiriyodu oyuncusu sayisi az ve tecrubesiz kendi icinde oyun oynayan bir topluluk ama artik hersey degisti gelisti artik ole degil artik TR oyuncusu pro ve dunya ya acilacak, Allah askina dunyaya crackli serverlarlanmi acilicaz ya bu nasil bir mantik... bende her oyunumu orj alamiyorum ama online oynayabilecegim oyunlarida orj aliyorum ve oynuyorum, snn nin bu durmda yapmasi gereken serverlarini orj yapmakti... evinde cs oynayan herkes 18 milyon verim orj hl alabilir alamayan olacagina inanmiyorum ben her ay 180 milyon tel parasi oduyorum telekoma 18 milyon mu veremicem veya cogunuz aylim kablo ucreti veriyosunuz siz mi alamicaksiniz... ama aslinda cogunuz bir kac saati zevkli gecirebilmek icin cs oynuo oyuzdende -ya iki milyon varken neden 18 milyon vereyim- mantigiylan dusunuo ama olay artik bole degil... snn TR de ki en buyuk community idi cunku hem ilk hemde bir cok oyun serveri wardi, eger inat etmeyip hl server larini orj yapsaydi hem TR ye buyuk bi hizmet yapmis olicakti hemde bukadar insani yanlis yonlere ve dusuncelere cekmemis olacakti... simdi arkadas demiski -SNN community olmanın hakkkını veriyordu- ewet weriyodu ama bunlar sizlerin destegiylen oluyo snn nin yaptigi seyler abartili degildi... ozamanki destegi simdi swgc ye verseniz o da aynisini we atta COk daha iyisini yapcak ! ama yanlis yonlendiriliosunuz, ben snn is birklikcilerine nekadar solesemde onlar yine anlamayacak olaylari baska yerden anlayacak baska cewaplar verecek ama gercek oyuncular akilli dusunsunler eger zaten gercekleri hala goremiyosaniz veya benim yazdiklarimi hakkaten idrak edemiyosaniz zaten hala tecrubesizsiniz demektir!... su dusunce cok yanlis -ben snn den başka server da oynamam- abi TR de weya dunyada okadar cok server warki neden bole dusunuosunuz, walla TR de 1 tane server kalmasa gider yurtdisi serverlarinda oynarim hemde 550-600 pingle abi bi yere bali kalmayin kendinizi kisitlamyin snn cok basit bir yer swgc de su an icin ole ama inanin orj olan yerlerin herzaman imkanlari daha fazladir ve onleri hep aciktir... snn gibiler ise ola degil, bi ornek snn de okadar uo oynadik akadar wakit harcadik (uo da Raistlin dim) ne oldu 1 sn de serveri kapatip butun emekleri heba ettiler, uo serveri ile 2 hafta ugrastilar nekadar tecrubeli arklar vardi hepsine kufur ettirdiler arkalarinda millete actilar server ilgilenmeden yari yolda biraktilar olan sizlere oldu okadar zaman ve paraniza oldu... he sunuda unutmayalim TR de uo nun gelismesinde snn bas siradadir ve hatta en basta, yaptiklari politika yanlisti o baska ama TR ye buyuk bir tecrube kazandirbilar onu inkar eden yok zaten! ... -jeremy ben snn'den tarafım ama snn orj. cd key isterse alır öyle oynarım istemezse crackli oynarım- iste arkadaslar snn bizlere bunlarti kaybettirdir okadar basit bir olayda inat edip serverlarini orj yapmadi ve biz bu tip arkadaslari ki cok lar neyazikki kaybettik!... ya hu jere ya snn ile alakam yok diyosun her cewaba bilmis gibi cewap veriosun ya bak bende senin kadar belki daha fazla o serverlardaydim senin kadar bende biliyorum snn yi ya bana veya millete neyi ispatlamaya calisiosun cogu soledigin BOS gereksiz hakkaten gersiz yapici degil ayni seyleri geveliosun yazilarinda bir sey anlatmis olmuosun bana, yahu zaten bu kadar acik ve net bir olayi nasil anlayamazsin sizde biliyosunuz ama kabul etmiyosunuz, ne yazikki sizin arkanizda size inanmis ve guvenmis oyuncu kitlesi war ama cogu zaten olaylari anlamio veya ugrasmio zaten her zmaanki gibi koru korune balanmislar!... bak italyadan fiber optik hat olayina bok atimissin ben inaniyorum ole bir olay olacak ve cok kisi yararlanacak ! HE ege olmazsa ozaman gereken cewabi oyuncular olarak veririz zaten ! hic bir zaman koru korune bir kuruma bir ideolojiye baglanmam akil ve mankit dogru adil cikar ne diyo sa o an onu yapicaksin !...
    ya simdi nasıl yani anlamadım herkes nasıl 18 mil. verebiliyo benim orj. oyun almamamın tek sebebi pahalı olması ben su an uo yu gprsden oynuyorum ondan once dialdim ve bana 70 mil. fatura geldi net olayını orda kestim yaklasık4 ay nee girmedim (bu arada nebula falan yenilenmiş) rain herkes beyin olarak sorun lu deilse eşittir ama maddi olarak eşit deildir belki nete bağlanmaya oarası yetiyordur ama oyun almaya gelince parası yetmiyor olablir sen sanırım herkesi eşit gormussun her ay 180 mil. tel faturası oduyorum demişsin bana oyle bi fatura gelse yasım 21 ama ailem beni kazığa oturturdu dediğn bişi var emeğe saygı die önce TÜKETİCİYE SAYGI olsun o olmadıktan sonra bende emeğe saygı gostermem allahsen sadece bi oyunun kutusuna 18 mil. vermek bana kalın gelio baskasını yada seni bilemem kablo modemden bahsetmişsin bırak tr yi istanbulda daha doğru dürüst kablo yok ben k.çekmecedeyim beyazıtta var hatta bahcesehirde var olduğunu soylediler burda yok onun için bişeyler derken herkesi aynı kefeye koyma hem merak etme avrupaya cracklı serverlerle açılma rezilliğinden önce tüketiciye sadece kutusu için 20-30 mil OYUN ALMAYA MECBUR ETME rezilliği var sen once onlara b.k at sonra snn ye hepimiz kaka der swgc yede (yada oyle bişi) orj server açtığı için cici deriz hiç merak etme...[:(!]

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.