SNN online gaming inc. Eylül ya da Ekim ayında(ihtiyadi tedbir kararınının yürülğe girdiği tarihi tam bilmiyorum..açılacağı tarih kapandığı gün +6 ay) açılması gerekiyor... Ancak Esen elektronigin SNN ile ilgili işlem yaptırması(yaptırması için bilirkişinin Sandwavesdan temin edilmesi) daha sonra antlaşma zemininin sağlanması için SNN yetkililerine Sandwaves ile birleşirseniz ihtiyadi tebdir kararını ortadan kaldırıcaz denmesi üzerine (amma uzun cümle oldu beaaa) SNN yetkilisi Magnvs 'in bu birleşme olacağına serverlarımın hepsini kapatır sadece sitemi açık tutarım dediğini sağlam kaynaklardan duydum..
Her ne olursa olsun..SNN ihtiyadi tedbir kararının üzerinden 6 ay gectikten sonra açılacak..Zaten onlarda fırsattan istifade binalarını falan değiştirdiler vs..Açıldıktan sonra - ya orjinal cd key ile serverlar açılacak - ya da serverların halflife tabanlı olanları kapatılıp sadece site kalacak..
Ne olşacağı sonbaharda belli olacak yani
o zaman orjinal CD key isterler sadece site ne işe yarar ki???[dntw]
sanane zaten sadece forumlari vardi server lar yozlasmis artik hilesi olmayani ayipliyolardi falan ayy...eskiden ne iyiydi halbuki soksa lar samsalar falan 6.1..
Herşeye ragmen SNN bence hoşça vakit geçirilebilecek biryerdi..Site ve forumlar doyurucu idi..Her zaman bu tip ortamlarda çıkıntılar olacaktır..Ama oranın daimi kullanıcıları aynı servera geldiğinde oradakilere yabancı olsan da muhabbetlerini izlemek dahi keyfilendiriyordu adamı. Ben şahsen cs de çok eski değilim..1.1 den itiabren oynamaya başladım..Ama ortama kaynasmakta hiç sıkıntı yaşamadım orada..Tabi bu göreceli bişi ama , bence güzel bir ortam vardı
snn nin arkasinda kopya oyun sirketi oldugu icin orj server acacagini zannetmiyorum...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Rainmax</i> <br />snn nin arkasinda kopya oyun sirketi oldugu icin orj server acacagini zannetmiyorum... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Kimden duydun öyle birşey oldugunu..Kimden duyduysan yanlış duymuşsun..Sanırım sandwaves çisin çünkü bu tip karalamalar genelde hep oradan geliyor.. SNN'in arkasındaki şirket bir oyun şirketi falan değil..Oyunla alakası yok..Sandwaves'in arkasında esen elektroniğin olması SNN arkasında da bir oyun şirketininin olmasını gerektirmiyor.. Zaten ekim ayında meydana çıkacak O zaman en büyük gaming comunity'nin ne çıkarlar uğruna kapatıldıgı ayyuka çıkacak..
Ps: Şahsımın SNN Inc. ile hiç bir baglantısı yoktur..Kapanma olyının ardından gerek csmerkezi , gerek swgc ve bilimum diğer forumlar da yetkili ağızların threadlerini dikkatle okudum..Okuduklarımdan anladıklarımla bazı fikiler edindim..Ve bu fikirleri burada sizlerle paylaşıyorum..Taraf olmadığımın bilinmesini önemle rica ederim
Sanane gibi Türkiye'ye Online Gaming'i getiren bir kurumu nasıl böyle karalıyorsunuz?
sanane türkiyenin en büyüük online gaming yeri. en güzel yer. açılmasını bekliyorum sananenin
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by FatalERROR!</i> <br />sanane türkiyenin en büyüük online gaming yeri. en güzel yer. açılmasını bekliyorum sananenin <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Ben de dört gözle sitenin ve serverlarının açılmasını bekliyorum
ya oyle bir ortami ben baska bi yerde bulamadim bunu gercekten ictenlikle soyluyorum [bwlng]
SNN kapadığından beri counter bile oynamıyorum. açılsada kaldığımız yerden devam etsek
counter baydı yaa desort combat bence çok iyi tabi en az 40 kisi oluncak yoksa olmuyo tadi cikmiyo
Valla doğru sanane bakıyorum serverla sananeler kapalı bi boşlujk hissediyorum :) en azından forumları açılsın.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by FatalERROR!</i> <br />Valla doğru sanane bakıyorum serverla sananeler kapalı bi boşlujk hissediyorum :) en azından forumları açılsın. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> sadece formlar açılırsa bikaç kendini bilmez çıkıp ''hade açın artık,ufff sıkıldım,olmuyo boyle açın artık''gibi bisürrü sinir bozucu konu açar staff zati dertli bide boyle heriflerle uğrasacak bir açılsın pir açılsın derim ben :))
sanırım bu teknik olrak bu mümkün değil..Yani sitenin tek başına şuan aktif hale getirilmesi..Malum ortada ihtiyadi durdurma kararı var..siteyi aktif hale getirmek şuan illgal olur
Umarim bu sorun kisa surede cozulur...[clvr]
Sorun artık kısa sürede çözülmese de olur nerdeyse 4 aydır zaten kapalı SNN..2 ay daha dişimizi sıkarız..Yeter ki antigamerlar serverlarla uğraşmasınlar.
Her işte bir hayır varmış Bakarsınız lag diye birşey kalmaz yeni sananede Gerçi laglı da olsa swgc ye 3 basardı ut2003 çıktı snn server açtı ben 2 aydır barınıyorum daha kılı kıpırdamadı yetkililerin bu mu gaming community anlayışı ? SNN yi özledim...