Bildirim
Sancaktepe - Yıldız Teknik arası kaç dk??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bizim burada yurt mu varmış neresinde -
Yeni açılmış kardeşim
Ravza caddesindeymiş sence kaç dk sürer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla çok zor olur sancaktepeden. en iyi ihtimal kartal metrosuna binersin ünalanda inip metrobüse geçiş yaparsın, ordan cevizlibağda inip shuttle a ya da merterde inip tekrar metroyla 1 durak geri gidip okula geçebilirsin. nerden baksan çok temiz bir 90 dk alır. -
Sancaktepeden Kadıköy'e in ordan vapurla Beşiktaş ordan ytü valla benim bildiğim tel yoldu :D ama 40 +20 dk vapur birde ordan kampüs rahat bir buçuk iki saat trafiksiz
Dersler sabah ise sabah namazında kalk moruk,ordan oraya 4 sene çekilir mi be
sancaktepeden kadıköye geçmeye çalış oradan marmaray sonra metro ytü davutpaşa kampüs tuzladan 1 bucuk saaat sürüyor -
Nasıl gidersin bilmiyorum ama tahmini 2-3 saat sürer yol. -
beşiktaş mı davutpaşa mı? sen yenisin galiba
Dostum başka yurtmu yoktu bende sancaktepe de oturuyorum İstanbul Üniversitesi kazandım. Geçen bir gittim 2 saat yol sürdü. Biraz daha kısaltmanın yolunu buldum oda 15 dakika filan. Yıldız teknik dahada uzak allah şimdiden sabır versin..
quote:
Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi
sancaktepeden kadıköye geçmeye çalış oradan marmaray sonra metro ytü davutpaşa kampüs tuzladan 1 bucuk saaat sürüyor
Marmaray Üsküdarda
Ben istanbul Üniversitesine giderken şu taktiği uyguladım
18ü (Üsküdar son durak)
Marmaray ile Yenikapı
Oradan aktarma metro ile vezneciler
Şimdi şeyi denicem
18ü ile yeni sahra
Oradan marmaraya giden bir metro var
Aktarma ile marmaraya
Marmaraydan yeni kapı
Aktarma ile vezneciler
Ya da 2 seçenek 522st ile hacıosman metrosuna ama köprü trafiği çekilmez
Seneye sancaktepeye metro açılacakmış Üsküdar 24dk ya inecekmiş ama neresinde olacak durak bilgim yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Marmaray Ayrılıkçeşmesi durağından kalkar ve Ayrılıkçeşmesi - Üsküdar - Sirkeci - Yenikapı - Kazlıçeşme durakları arasında gidip gelir. Ayrılıkçeşmesi durağı da Tepe Nautilus'un yanındadır. -
Madenlere kadar gelecek diye biliyorum seneye Sancaktepe ye gelecek metro.
Anlamadığım nokta madenler Çekmeköye bağlı diyebiliyorum nasıl Sancaktepe ye metro geliyor diye reklam yapabiliyorlar -
Ben samanduradayım bir tabela astılar tünel tabelası ama ne diye pek incelemedim Sultanbeyli ye 2019 da gelecekse samandiraya 2018 de gelir bence
Pazar akşamdan çık pazartesi dersine yetiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Sarıgazi'de oturuyorum bizim burayı es geçerler malum -
Hocam özel günlerde otobüs girmiyor oraya metro olsa yıkarlar harbiden yıkarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X