Şimdi Ara

Sandero Stepway Mı Aveo Mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aveo o arka tasarımını ve motorsiklet göstergesini değiştirene kadar Stepway.
  • bence sandero açık ara önde .
  • ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bu sandero stepway ler çok zengin göstermiyorlar mı acaba ?
  • Yeni stepway bekleyin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kasası belki de bununla nesini kıyaslayabildiniz anlamadım.
  • bana kalsa kesin aveo alırdım, hele akşam olunca o içindeki mavi ortamı çok seviyorum. aveo nun dış tasarımı o kadar aman aman değil ama dacia dan da bi eksiği yok. donanım olarakta iyi o yüzden aveo
  • dacia lodgy nin euro ncap testini (sandero nun da bir farkı yoktur) gördükten sonra kesinlikle aveo derim

Başka bir araç düşünürseniz tavsiyede bulunuruz ama bu iki araç arasında aveo

1.40 a dikkat

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yIEjWifBwo8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 29 Kasım 2012; 14:04:04 >
  • dacia sandero gayet guzel. hem dizel hem 90 beygir hemde yerden yuksek. bende bu 2 arac arasinda kalsam sandero alirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok para , CLIO IV alınız. Bu ikisi ise Aveo derim.
  • Stepway düşük donanımın yanında, elektronik yardımcıların az olması dolayısıyla, uzun seneler başını ağrıtmayacak bir otomobil. Bunun yanında dizel olması büyük bir avantaj.

Fakat işin içine donanım, sürüş zevki ve güvenliği sokarsak, alacağınız otomobil tartışmasız Aveo olacaktır. Ben iki seçenecek arasından Aveo diyorum.
  • önce güvenlik diyorum. o yüzden bu ikisi arasında aveo.

sandero stepway de güzel, özellikle motoru da iyi. ama Allah korusun bir kaza olursa kaybedeceklerinizin değerinin yanında ölçülemez.
  • kesinlikle aveo dacia güvenli felan değil açıp izleyin euro ncap testlerini
  • arkadaş soruyu sorduğuna pişman oldu. kafası daha da karıştı hayırlısı olsun kardeş..
  • ncap3 yıldız dacia, ncap5 yıldız şavrole

sizce hangisi alınır ?
  • Valla Bunlardan Vazgeçtim Kafam Karıştı Fiorino Alacağım Başka Çare Kalmadı 1.3 M.jet 4 Airbag Güvenlikse Güvenlik Yakıtsa Yakıt :)
  • yeni dacia sandero stepway gerçekten güzel bi araç(resimlerde gördüm)
    ama dacia şu anda daha gelişme aşamasında bir marka ve haliyle hala standart donanımları pekte iç acıcı değil
    belki 10 yıl sonra atağa kalkabilir.onlarda bunu bildiği için fiyatları düzgün yapıyorlar mesela dacia sandero 23 den mi ne başlıyor
    adam gidip 2ci el alcağına sıfır düşünebilir bence avea cok güzel bir araçtır kesinlikle aveo almalısınız
  • Bu iki karşılaştırmada Aveo daha üstün. Tamam Dacia da ESP var ama Aveo yine de güvenlik donanımları olarak daha üstün.
  • test surusune çık
    dızel olsun işte
    markaya on yargılı bakma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aveo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.