Donanımlar Chevrolette Biraz Daha Ağır Basıyor Hız Sabitleyici Vs
Kararsız Kaldım Bu Gün 2 Bayiyede Gittim Dacia'da Kredim Çıkmış Yani Aracı Alabilirim Ordan Bana Bu Konuda Yardımcı Olun Arkadaşlar
Şimdiden Tşkler
Kimsenin dacia diyecegini düşünmüyorum,dizel olması hariç sanderonun bir avantajı yok, donanıma önem vermiyorum diyorsunuz ama güvenlik önemli bişey ve aveo'da güvenlik donanımlarının hepsi mevcut...
quote:
Orijinalden alıntı: faith_388
Kimsenin dacia diyecegini düşünmüyorum,dizel olması hariç sanderonun bir avantajı yok, donanıma önem vermiyorum diyorsunuz ama güvenlik önemli bişey ve aveo'da güvenlik donanımlarının hepsi mevcut...
Artık DACIA'da güvenli. ESP ve ABS standart. Dizel olduğundan, ESP ve ABS standart olduğundan DACIA derim. Tabi şu fuarda tanıtılan SANDERO ise. Ama yok değilse AVEO derim. Aslında ben olsam yerinde o paraya CLIO IV alırdım. ESP ondada var ve ikisinden de çok şık.
Hocam LT alabilirsiniz chevroleti ki kesinlikle Lt almanızı öneririm arada cok büyük farklılık var donanım olarak az pazarlıkla 32-33 arası bırakırlar tahminen
quote:
Orijinalden alıntı: unforgiv3n
Hocam LT alabilirsiniz chevroleti ki kesinlikle Lt almanızı öneririm arada cok büyük farklılık var donanım olarak az pazarlıkla 32-33 arası bırakırlar tahminen
bencede clio düşünebilirsiniz fakat 2 si arasında ben aveo derim.
Kesinlikle Aveo. LT donanımını alın derim
quote:
Orijinalden alıntı: unforgiv3n
Hyundai i20 1.4 dizel de liste fiyatı 34.000 lira. 32yi veren 34ü verir. Aveo LS HB 1.3 dizel liste fiyatı 35.000 lira. ESP, 8 hava yastığı, hill holder, vb. + 1.3 motor vergi avntajı. Ben olsam ya hyundai i20 yada Aveo 1.3 dizel alırım.
chevroleti pek sevmem ama daciadan çok daha üstün. yeni kasa stapway ise bilmem
quote:
Orijinalden alıntı: Gokhan G.
chevroleti pek sevmem ama daciadan çok daha üstün. yeni kasa stapway ise bilmem
Bu ikisi arasından kesinlikle Aveo donanım ve güvenlik daha ön planda. Ancak pazarı bi araştırmanızı öneririm. Hazır 301 Cellyse gibi araçlar da satılmaya başlandı yeni Clio geldi biraz daha yüksek meblaya Scoda Rapid var. Kısacası Aveo nun eskiden bir çekiçiliği vardı fiyat/performans olarak ama artık kalmadı.
İlla bu ikisinden biri olacaksa birincisi Lt donanım bakım ikincisi ise dizel almaya çalışın oda olmazda 1.4 motor seçeneğini tercih edin.
quote:
Orijinalden alıntı: DcD-Semih
Bu ikisi arasından kesinlikle Aveo donanım ve güvenlik daha ön planda. Ancak pazarı bi araştırmanızı öneririm. Hazır 301 Cellyse gibi araçlar da satılmaya başlandı yeni Clio geldi biraz daha yüksek meblaya Scoda Rapid var. Kısacası Aveo nun eskiden bir çekiçiliği vardı fiyat/performans olarak ama artık kalmadı.
İlla bu ikisinden biri olacaksa birincisi Lt donanım bakım ikincisi ise dizel almaya çalışın oda olmazda 1.4 motor seçeneğini tercih edin.
Alıntıları Göster
aveonun resimdeki jantları nekadar güzel. bunları opsiyonda dahi alamıyoruz değil mi?
bu arada karşılaştırmaya bile gerek yok. tabiki aveo !
quote:
Orijinalden alıntı: nanoona
aveonun resimdeki jantları nekadar güzel. bunları opsiyonda dahi alamıyoruz değil mi?
bu arada karşılaştırmaya bile gerek yok. tabiki aveo !
Alıntıları Göster
Sadece Bu Yazdığım Araçlar İçin Ben Görüşlerinizi Almak İstiyordum Çünkü Diğer Tavsiye Edilenler Mesela Hyundai i20 Hoşuma Gitmiyor Benim İçin Aradığım Özellikler Araç Yerden Yüksek Olması Yakıtı Az Olması Bakım Masrafı Fazla Çıkarmaması Donanım Olarak(Abs - 4 Cam Veya En Azından 2 Cam Otomatiği - Klima ) Benim Alabileciğim Araç Max: 30.000 TL
quote:
Orijinalden alıntı: MsK_
Sadece Bu Yazdığım Araçlar İçin Ben Görüşlerinizi Almak İstiyordum Çünkü Diğer Tavsiye Edilenler Mesela Hyundai i20 Hoşuma Gitmiyor Benim İçin Aradığım Özellikler Araç Yerden Yüksek Olması Yakıtı Az Olması Bakım Masrafı Fazla Çıkarmaması Donanım Olarak(Abs - 4 Cam Veya En Azından 2 Cam Otomatiği - Klima ) Benim Alabileciğim Araç Max: 30.000 TL
Alıntıları Göster
Aveo derim ben yalnız pazarlık yapın; LTZ Hb kasası için 33 bin fiyat almıstım yaz sonunda.
quote:
Orijinalden alıntı: `bELa
F/P olarak LT mi LTZ mi peki sizce?İki kasanın fiyat farkı var mı bilmiyorum ama HB Aveo'dan bahsediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: causeandeffect
quote:
Orijinalden alıntı: `bELa
F/P olarak LT mi LTZ mi peki sizce?İki kasanın fiyat farkı var mı bilmiyorum ama HB Aveo'dan bahsediyorum.
LT ile LTZ aynı, ufak tefek farklar var. Benzinli LTZ HB test etmistim inceleyebilirsiniz
4 gunlugune aveo almıstım sonra arkadas satmaktan vazgeçti geçti biraz tecrube etmiş biri olarak aveo diyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: NovaTHOR
4 gunlugune aveo almıstım sonra arkadas satmaktan vazgeçti geçti biraz tecrube etmiş biri olarak aveo diyorum...
Alıntıları Göster
Dediklerinizde Sizlerde Haklısınız Bulunduğum İl Yokuşlarıyla Ünlü Desem Yeridir 1.2 Motor Yokuş Çıkarmı ? Dizel İle Benzinli Farklı Olmazmı
İkisi arasından tabiki aveo.Ama bana kalsa ikisi de 5 kuruş etmez.O paralara 2.el mis gibi araçlar var.Corolla,civic,golf,mazda,focus vsvs sabaha kadar yazarım.Ama siz kafaya sıfır almayı koymuşsunuz o yüzden aveo.
bncede aveo baz donanim b ile daciadan iyidir ama lt donanim oluursa tabi daha iyi..
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
bncede aveo baz donanim b ile daciadan iyidir ama lt donanim oluursa tabi daha iyi..