Şimdi Ara

Sandero Stepway Mı Aveo Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Uzun Süredir Sıfır Almayı Düşünüyorum Ancak 2 Araç İçin Tereddütlerim Var Sizler Hangisi Dersiniz Donanıma Çokta Önem Vermem

1- Dacia Sandero Stepway 1.5 Dci 90Bg Euro IV

Park Sensörü - 5" Navigasyon - Ön Kol Dayama (Konfor Paketi Ücretsiz )

Fiyat : 32.000 TL

2- Chevrolet Aveo Sedan LS 1.2 Benzinli

Fiyatlar : 32.000 TL

Donanımlar Chevrolette Biraz Daha Ağır Basıyor Hız Sabitleyici Vs

Kararsız Kaldım Bu Gün 2 Bayiyede Gittim Dacia'da Kredim Çıkmış Yani Aracı Alabilirim Ordan Bana Bu Konuda Yardımcı Olun Arkadaşlar

Şimdiden Tşkler

• Kimsenin dacia diyecegini düşünmüyorum,dizel olması hariç sanderonun bir avantajı yok, donanıma önem vermiyorum diyorsunuz ama güvenlik önemli bişey ve aveo'da güvenlik donanımlarının hepsi mevcut...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faith_388

Kimsenin dacia diyecegini düşünmüyorum,dizel olması hariç sanderonun bir avantajı yok, donanıma önem vermiyorum diyorsunuz ama güvenlik önemli bişey ve aveo'da güvenlik donanımlarının hepsi mevcut...
    Artık DACIA'da güvenli. ESP ve ABS standart. Dizel olduğundan, ESP ve ABS standart olduğundan DACIA derim. Tabi şu fuarda tanıtılan SANDERO ise. Ama yok değilse AVEO derim. Aslında ben olsam yerinde o paraya CLIO IV alırdım. ESP ondada var ve ikisinden de çok şık.
  • Hocam LT alabilirsiniz chevroleti ki kesinlikle Lt almanızı öneririm arada cok büyük farklılık var donanım olarak az pazarlıkla 32-33 arası bırakırlar tahminen
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Hocam LT alabilirsiniz chevroleti ki kesinlikle Lt almanızı öneririm arada cok büyük farklılık var donanım olarak az pazarlıkla 32-33 arası bırakırlar tahminen
    bencede clio düşünebilirsiniz fakat 2 si arasında ben aveo derim.
  • Kesinlikle Aveo. LT donanımını alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Hocam LT alabilirsiniz chevroleti ki kesinlikle Lt almanızı öneririm arada cok büyük farklılık var donanım olarak az pazarlıkla 32-33 arası bırakırlar tahminen
    Hyundai i20 1.4 dizel de liste fiyatı 34.000 lira. 32yi veren 34ü verir.
    Aveo LS HB 1.3 dizel liste fiyatı 35.000 lira. ESP, 8 hava yastığı, hill holder, vb. + 1.3 motor vergi avntajı.
    Ben olsam ya hyundai i20 yada Aveo 1.3 dizel alırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    palio mu skoda felicia mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Sandero mu Clio mu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • chevroleti pek sevmem ama daciadan çok daha üstün. yeni kasa stapway ise bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

chevroleti pek sevmem ama daciadan çok daha üstün. yeni kasa stapway ise bilmem
    Bu ikisi arasından kesinlikle Aveo donanım ve güvenlik daha ön planda. Ancak pazarı bi araştırmanızı öneririm. Hazır 301 Cellyse gibi araçlar da satılmaya başlandı yeni Clio geldi biraz daha yüksek meblaya Scoda Rapid var. Kısacası Aveo nun eskiden bir çekiçiliği vardı fiyat/performans olarak ama artık kalmadı.

İlla bu ikisinden biri olacaksa birincisi Lt donanım bakım ikincisi ise dizel almaya çalışın oda olmazda 1.4 motor seçeneğini tercih edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DcD-Semih

Bu ikisi arasından kesinlikle Aveo donanım ve güvenlik daha ön planda. Ancak pazarı bi araştırmanızı öneririm. Hazır 301 Cellyse gibi araçlar da satılmaya başlandı yeni Clio geldi biraz daha yüksek meblaya Scoda Rapid var. Kısacası Aveo nun eskiden bir çekiçiliği vardı fiyat/performans olarak ama artık kalmadı.

İlla bu ikisinden biri olacaksa birincisi Lt donanım bakım ikincisi ise dizel almaya çalışın oda olmazda 1.4 motor seçeneğini tercih edin.

Alıntıları Göster
    aveonun resimdeki jantları nekadar güzel. bunları opsiyonda dahi alamıyoruz değil mi?

bu arada karşılaştırmaya bile gerek yok. tabiki aveo !

• quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

aveonun resimdeki jantları nekadar güzel. bunları opsiyonda dahi alamıyoruz değil mi?

bu arada karşılaştırmaya bile gerek yok. tabiki aveo !

Alıntıları Göster
    Sadece Bu Yazdığım Araçlar İçin Ben Görüşlerinizi Almak İstiyordum Çünkü Diğer Tavsiye Edilenler Mesela Hyundai i20 Hoşuma Gitmiyor
    Benim İçin Aradığım Özellikler
    Araç Yerden Yüksek Olması
    Yakıtı Az Olması
    Bakım Masrafı Fazla Çıkarmaması
    Donanım Olarak(Abs - 4 Cam Veya En Azından 2 Cam Otomatiği - Klima )
    Benim Alabileciğim Araç Max: 30.000 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: MsK_

Sadece Bu Yazdığım Araçlar İçin Ben Görüşlerinizi Almak İstiyordum Çünkü Diğer Tavsiye Edilenler Mesela Hyundai i20 Hoşuma Gitmiyor
    Benim İçin Aradığım Özellikler
    Araç Yerden Yüksek Olması
    Yakıtı Az Olması
    Bakım Masrafı Fazla Çıkarmaması
    Donanım Olarak(Abs - 4 Cam Veya En Azından 2 Cam Otomatiği - Klima )
    Benim Alabileciğim Araç Max: 30.000 TL

Alıntıları Göster
    Aveo derim ben yalnız pazarlık yapın; LTZ Hb kasası için 33 bin fiyat almıstım yaz sonunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Kesinlikle Aveo. LT donanımını alın derim

F/P olarak LT mi LTZ mi peki sizce?İki kasanın fiyat farkı var mı bilmiyorum ama HB Aveo'dan bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

quote:

F/P olarak LT mi LTZ mi peki sizce?İki kasanın fiyat farkı var mı bilmiyorum ama HB Aveo'dan bahsediyorum.

LT ile LTZ aynı, ufak tefek farklar var. Benzinli LTZ HB test etmistim inceleyebilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_55299620/tm.htm
  • quote:

quote:

quote:

LT ile LTZ aynı, ufak tefek farklar var. Benzinli LTZ HB test etmistim inceleyebilirsiniz

İnceliyorum,teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

quote:

quote:

İnceliyorum,teşekkürler

Alıntıları Göster
    4 gunlugune aveo almıstım sonra arkadas satmaktan vazgeçti geçti biraz tecrube etmiş biri olarak aveo diyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: NovaTHOR

4 gunlugune aveo almıstım sonra arkadas satmaktan vazgeçti geçti biraz tecrube etmiş biri olarak aveo diyorum...

Alıntıları Göster
    Dediklerinizde Sizlerde Haklısınız Bulunduğum İl Yokuşlarıyla Ünlü Desem Yeridir 1.2 Motor Yokuş Çıkarmı ? Dizel İle Benzinli Farklı Olmazmı
  • İkisi arasından tabiki aveo.Ama bana kalsa ikisi de 5 kuruş etmez.O paralara 2.el mis gibi araçlar var.Corolla,civic,golf,mazda,focus vsvs sabaha kadar yazarım.Ama siz kafaya sıfır almayı koymuşsunuz o yüzden aveo.
  • bncede aveo baz donanim b ile daciadan iyidir ama lt donanim oluursa tabi daha iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

bncede aveo baz donanim b ile daciadan iyidir ama lt donanim oluursa tabi daha iyi..
    Aveo
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.