Şimdi Ara

Sandık Tipi 200 Litrelik Derin Dondurucu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En kısa zamanda Yaklaşık 200 Litre civarı iç hacme sahip derin dondurucu alacağım inşaAllah.
    Samsun'da şehir merkezine yaklaşık 70 km, İlçe (Terme) merkezine 18 Km uzaklıktaki köyde bulunan evde kullanılacak.
    Sandık Tipi olacak. Fiyat 1000 liranın biraz üzerinde olabilir çok geçmemek şartıyla.
    Vestel ve Vestelle ilgili ürünleri almayı düşünmüyorum.

Şu ana kadar iki model dikkatimi çekti:
    Electrolux EC2230AOW1
    Uğur UCF 210 SSL

Electrolux özellik olarak daha iyi fakat servisin uzak olması nedeniyle servis desteği konusunda sorun yaşar mıyım acaba diye düşündürüyor.
    Low Frost özelliği olması bakımından bir adım öne geçiyor ayrıca. No Frost olan ürünlerde gıdalarda kuruma olabiliyor diye birşey okudum ama doğru mudur bilmiyorum.
    Uğur hacim olarak biraz daha küçük ama Servis konusunda çok daha avantajlı. ve marka bilinirliği vs daha yüksek
    Başka hangi markaları tavsiye edersiniz ve neden?

• Electrolux ec2233AOW1 modelini takip ediyorum ben de. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olurmusunız? Eski model bosch var ama inanılmaz elektrik sarfediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dikey olan uğur kullanıyorum ve çok memnunum. İçinden malzeme alması daha kolay ve sessiz çalışıyor.
  • Ayrıca hediye çeki kampanyaları ile çok uygun fiyatlara alışveriş sitelerinden alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.