Öncelikle herkeze merhaba.Daha 1 hafta olmadı SSD alalı,aldığım gibi eve gittim daha sonra oyunlarımı harici harddisk e kopyaladım daha sonra Windows'un kurulu olduğu harddisk çıkarttım ve yerine SSD takıp olması gerektiği gibi windowsu kurmaya başladım.Windows kuruldu herşey hazır oyunlar,programlar vs.. dedim bi oyuna giriyim hızı felan gayet iyi 2-3 saat kadar oynadım sonra oyun bi anda dondu bende dedim başka bi oyuna giriyim bi baktım 1 saat oynadıktan sonra gine dondu kaldı,daha sonra HD Tune ile her türlü testi yaptım sıkıntı yok,SpeedFan ile sıcaklıklarına baktım onlarda gayet iyi.Hala anlam veremedim neden böyle oluyor yardımcı olursanız çok sevinirim.Herekeze iyi günler dilerim.Unutmadan 2 şey sormak istiyorum.Acaba Windows kurulurken sıkıntı mı olmuştur ya da ben mi bi yerde hata yaptım ?
ahci mod açıldı mı biostan ?
intel işlemci varsa bilgisayarınızda ssd ile ilgili driverları yüklediniz mi anakart için ?
Knisath
kullanıcısına yanıt
AHCI mod açık ayrıca işey yarar mı bilmem ama XHCI (Smart) ve EHCI (Disabled) olarak bulunmakta.SSD ile ilgili driver yüklemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: islam.123
AHCI mod açık ayrıca işey yarar mı bilmem ama XHCI (Smart) ve EHCI (Disabled) olarak bulunmakta.SSD ile ilgili driver yüklemedim.
O ikisi usb ile ilgili ayarlar , öyle kalması da sizin yararınıza zaten.