Şimdi Ara

Sandisk Extreme 2 - Corsair Force Gs - Kingston HyperX 3K Sizce Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sandisk Extreme 2 - Corsair Force Gs - Kingston HyperX 3K Sizce Hangisi?

Arkadaşlar aşağıdaki resimde yanyana kıyaslamalı olarak özelliklerini de paylaşıyorum sizlerle. Bilir kişilerden bana hangisini almam gerektiğini söylemelerini rica ediyorum.

Bilgisayarımın Özellikleri:
    AMD Phenom II x2 555
    Gigabyte AM3 GA-MA785GMT Sata II (sata 3 anakart alacağım daha sonra)
    8GB DDR3 1333Mhz
    PowerColor HD6790 1Gb 256Bit

Bu mevcut özellikteki pc de hız bakımından işlerimi görüyordu. 1TB 64MB Cavier Green HDD vardı. Fakat HDD'de sorun çıktı, bu yüzden SSD'ye geçmek istiyorum.

En çok online olarak "Second Life" oynuyorum. Bu oyunda da FPS önemli (Roaming Klasörüne veri yazan ve okuyan bir oyun) fakat BF4 gibi bir oyun değil. Bunun dışında online oynadığım herhangi bir oyun yok.
    En ağır programım ise photoshop cs6 (belki 3dmax de kurabilirim). Bunun dışında pc'yi çok yoracak bir program kullanmıyorum.

Bilgiler bunlar, bu bilgilere göre bana önerebileceğiniz SSD hangisi olur.
    (Bu arada Kingston Ssdnow v300 240GB olanını da sırf 240GB olduğu için de düşünebilirim)

Lütfen bana şu "link'e göz at" , "buraya bak" demeyin, inanın çok araştırdım inceledim. Sadece billir kişilerin onayını istiyorum okadar :) Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavut1903 -- 11 Şubat 2014; 6:33:54 >

• arkadaşlar yukarı taşıyorum k.bakmayın, ekleme yapıyorum konuya;

Bu başlıktaki 3 ürün arasında Extreme 2'de karar kıldım fakat aklımda olan bir diğer ürün ise
    Kingston SSDnow v300 240GB

Extreme 2 120GB = 285TL
    V300 240GB = 390TL

kıyaslamayı resim ile paylaşıyorum , elle tutulur tek fark Random Write değeri, bu da en önemli olan değer sanırım SSD'lerde.
    Peki bu 2 ürün arasında 4K Random Write 'ın günlük kullanımdaki farkı hissedilebilir seviyede mi olur?

bu 2 ürün arasından bir önceki paylaştığım bilgilere dayanarak sizce hangisini tercih etmeliyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPTAL
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.