Şimdi Ara

Sandisk Extreme 2 mi yoksa Samsung 840 evo mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam samsung evo 120 gb alirdim

• Çok sağolun.120gb extreme2 ile 120gb 840 evo, DiskMark testinde 840 evo fark atıyor.Nedenini bende anlamadım.Dediğiniz gibi extreme2 840 pro ile eşdeğer olması gerek ama sonuçlar ortada.Bende samsung 840 evo almaya karar verdim şimdi.Yorumlarınız için tekrar sağolun.
  • f/p olarak Samsung evo al.

amaaa diğerini de alacağım dersen alma demem.
  • Evi kullanıyorum, bf4 te ilk giren 2-3 kişiden biri oluyorum genelde

• Yanlış hatırlamıyorsam evo larda yada'pro ların tampon belleği vardı bu yüzden ilk 1 gb'ı işlemesı çok daha günlük kullanım için iyi ama arada 2 yıl fazla veren bir firma varsa sırtını çevirme derim kendine güvenmese 5 yıl demez. Performansıda iyi şikayet eden duymadım.
  • Arkadaşlarrr.... nacizane tavsiyem minimum 480 - 500 gb ssd almanızdır.Kendim şahsen 480gb kullanıyorum haliyle performans bekliyorum.Oyunları ssd ye kuruyorum vede programları,hızlı çalışması için.Oyunlar almış başını gitmiş sen de 25gb ben diyim 50gb 1 tane oyun.Varın gerisini siz hesaplayın.Birde bunun üzerine programlar vs. gelince.....Paranızı çar çur etmeyin derim, 240gb ssd ye o kadar para vereceksiniz ondan sonra içine bişey yüklerken 3 kere düşüneceksiniz. :))))
    Benden söylemesi :)
  • Birileri yine MSI ve Asus'da yaptığı gibi, EVO EVO diye geveleyip duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 27 Ocak 2015; 21:08:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Birileri yine MSI ve Asus'da yaptığı gibi, EVO EVO diye geleveyip duruyor.

Konuşmayı öğrendiğinde söylediği ilk cümle EVO sanırım
  • yerine olsam evo alırdım
  • Herkes gelmiş kendi kullandığı ürünü tavsiye ediyor. Hangi ürün çok tutulmuşsa az sorun çıkarıyorsa o tavsiye edilir. Marka fanatikliğini bırakın. 3 Yıl garantiliymiş 5 yıl garantiliymiş. Üretilen ssd nin kronik bir sorunu yoksa bizim gibi son kullanıcının kolay bozabileceği kolay kolay ömrünü bitirebilicegi bir teknoloji değil.
    F/p ve sorunlu olmayan bir istersen evo. Sandiskede paran yetiyorsa alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.