Şimdi Ara

Sandisk Extreme 2 mi yoksa Samsung 840 evo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SSD almayı düşünüyorumda bu iki marka arasında kaldım.120gb olandan alıcam.

Yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.

• samsung evo kalite acısında bir tık daha onde suan da kullanıcıları en cok memnun eden ssd
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    Sandisk extreme II ler 5 yıl garantilidir. Daha dayanıklıdır. Samsung evo lar 3 yıl garantilidir.
    Sandisk extreme II nin eş değeri samsung pro dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Sandisk extreme II ler 5 yıl garantilidir. Daha dayanıklıdır. Samsung evo lar 3 yıl garantilidir.

Demek istediğiniz Sandisk extreme 2'nin Samsung evo 840'dan daha iyi ve sağlam olduğunu mu söylüyorsunuz?
  • ElyAres E kullanıcısına yanıt
    Öyle olmasa bir firma 3 yıl diğeri neden 5 yıl garanti versin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Aynen öyle.

Sandisk Extreme II' yi fiyatından dolayı kötü SSD falan zannediyorlar herhalde ? Samsung' ta iyi bir firma ama; sonuç olarak Sandisk' te SSD' lerinde kullandıkları bir sürü bileşeni kendisi üretiyor.Yani; Sandisk' te yıllardır üreten firmalardan birisi konumunda.

@ElyAres

Diğer konu içerisinde de size gerekli cevabı belirttim.

Her şeyi fiyatı ile değerlendirmeyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

samsung evo kalite acısında bir tık daha onde suan da kullanıcıları en cok memnun eden ssd

Kalite açısından öndemi yapmayın bu kadar artık ya tamam kullanıcıları memnun olabilir ama bu yüzden her konuda samsung iyidir demeyin sandisk her anlamda daha kalitelidir bu konuda adamların işi bu yıllardır bu işi yapıyorlar dayanıklılık testlerine bir göz atın bakalım samsung nerelerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Extreme II.

Samsung daha ucuzsa alınır...
  • Yarın ssd alıcam hala Sandisk extreme2 ve Samsung 840 evo arasında kaldım.Sandisk 120gb extreme2 kullanan biri yardımcı olabilir mi?
  • DaimoN001 kullanıcısına yanıt
    Kullanmıyorum ama extreme2 evo dan daha iyi bir model
  • hocam burda karşılaştırmalı veriler mevcut
     Sandisk Extreme 2 mi yoksa Samsung 840 evo mu? Sandisk Extreme 2 mi yoksa Samsung 840 evo mu? Sandisk Extreme 2 mi yoksa Samsung 840 evo mu? Sandisk Extreme 2 mi yoksa Samsung 840 evo mu? Sandisk Extreme 2 mi yoksa Samsung 840 evo mu? Sandisk Extreme 2 mi yoksa Samsung 840 evo mu? Sandisk Extreme 2 mi yoksa Samsung 840 evo mu? Sandisk Extreme 2 mi yoksa Samsung 840 evo mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

hocam burda karşılaştırmalı veriler mevcut
     Sandisk Extreme 2 mi yoksa Samsung 840 evo mu? Sandisk Extreme 2 mi yoksa Samsung 840 evo mu? Sandisk Extreme 2 mi yoksa Samsung 840 evo mu? Sandisk Extreme 2 mi yoksa Samsung 840 evo mu? Sandisk Extreme 2 mi yoksa Samsung 840 evo mu? Sandisk Extreme 2 mi yoksa Samsung 840 evo mu? Sandisk Extreme 2 mi yoksa Samsung 840 evo mu? Sandisk Extreme 2 mi yoksa Samsung 840 evo mu?

Çok sağolun fakat bazı özelliklerde extreme2 120gb, extreme2 serisinde 240gb ve 480gb den daha iyi gözüküyor.Bu grafikler %100 doğru mu? Samsung 840 evo sıralamaya bile girememiş.

• SANDISK PARCA KONUSUNDA DAHA KALITELIDIR BU VERSIYON OLARAK ANCAK SAMSUNGUN YAZILIMSAL DESTEGI VE KULLANISLIGI COK IYIDIR ARTIK SEN SEC :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Kullanmıyorum ama extreme2 evo dan daha iyi bir model

Peki sağolun.840 evo indirime girmiş fakat yinede extreme2 almayı düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouChpX

SANDISK PARCA KONUSUNDA DAHA KALITELIDIR BU VERSIYON OLARAK ANCAK SAMSUNGUN YAZILIMSAL DESTEGI VE KULLANISLIGI COK IYIDIR ARTIK SEN SEC :)

Bana sağlamlık ve uzun ömürlük yeterli olacaktır :) Laptop hdd'si bozmaktan bıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaimoN001

quote:

Çok sağolun fakat bazı özelliklerde extreme2 120gb, extreme2 serisinde 240gb ve 480gb den daha iyi gözüküyor.Bu grafikler %100 doğru mu? Samsung 840 evo sıralamaya bile girememiş.

hocam samsung ssd 840 yazanlar evo olan model. pro olan modeli zaten belirtmiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaimoN001

quote:

hocam samsung ssd 840 yazanlar evo olan model. pro olan modeli zaten belirtmiş

Sağolun fakat ben 120gb için konuşmuştum galiba eksik yazmışım :) Şöyle bi durumda var herkes extreme2 diyor fakat ben çok araştırdım.120gb extreme2 alıp kullanıp öneren bir kişi bulamadım.Tamam 5 yıl garanti filan varda.550 okuma 500 e çıkan yazma değerlerinin yanına yaklaşamıyor diyorlar.Ne kadar doğru bilmiyorum ama 120gb 840 evo kullananlar bu forumda çok ve performansda ortada.Açıkcası hala kararsızım artık vatan pc'de çalışanlara sorup ona göre karar vericem.

• Sandisk almıştım.bilgisayar görmedi,iade edip 840 evo aldım şimdi sorun yok.840 evo kendini kanıtlamış bir ürün,evo al geç derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'un 840 Evo'su efsane olmaya adaydır,hatta kendisi yaşayan efsanedir.Kendim hiç kullanmadım ama kullanan bütün herkes memnun,bende tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DaimoN001 kullanıcısına yanıt
    Fiyat farkı fazla ise Evo alınabilir sonuçta kötü bir model değil normal bir kullanıcı için gayet iyi ama extreme2 model olarak evonun değil pro modelinin dengi diye biliyorum yani daha üst seviyede
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.