Şimdi Ara

Sandisk Extreme 32GB 3.0 USB Hız Testi Ufak İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar usb geldi.sahibindencom dan direk ödeyerek aldım yani havale yaptım adam öyle gönderdi.80 tl + 4 tl kargoya geldi.Eğer adamın hesabına havale geçerseniz fiyatı düşüyor çünkü GET masrafı kesilmiyor ve kargoyu ben ödiycem derseniz 80 tl ye anlaşıyorsunuz.Bu fiyata imkansız gibi bişey diyebilirim.

Şimdi gelelim test sonuçlarına.Biliyorsunuz notebooklarda 5400rpm hıza ship hddler mevcut.O yüzden ilk başta alırken çok tereddüt etmiştim.Acaba HDD darboğaz yapar mı diye ama yapmadı.Tam istediğim sonuçları elde ettim diyebilirim.Önce test cihazını tanıtayım sizlere;

ACER 5755G Notebook
    Intel Core i7-2670QM 2,2 ghz - 3,1 ghz
    Nvidia GT630M
    8 GB DDR3 Ram
    750 GB HDD

FAT32-USB 3.0

NTFS-USB 3.0

FAT32-USB 2.0

NTFS-USB 3.0

NTFS

4 GB lık Batman filminin (avi) USB Belleğe Yazılması -- 65 saniye ( 62mb/sn)
    4 GB lık Batman filminin (avi) HDD Belleğe Yazılması -- 43 saniye ( 93mb/sn)

EXFAT

4 GB lık Batman filminin (avi) USB Belleğe Yazılması -- 58 saniye ( 69mb/sn)
    4 GB lık Batman filminin (avi) HDD Belleğe Yazılması -- 41 saniye ( 97,5mb/sn)

NTFS

1.40 GB lık Alex Cross filminin (avi) USB Belleğe Yazılması -- 22 saniye ( 63mb/sn)
    1.40 GB lık Alex Cross filminin (avi) HDD Belleğe Yazılması -- 9 saniye ( 155,5mb/sn)

EXFAT

1.40 GB lık Alex Cross filminin (avi) USB Belleğe Yazılması -- 16 saniye ( 87,5mb/sn)
    1.40 GB lık Alex Cross filminin (avi) HDD Belleğe Yazılması -- 8 saniye ( 175mb/sn)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 21 Aralık 2012; 19:18:12 >

• boşuna değil elbetde sonuçta taşınabilir bellek satın alıyorsunuz yeri gelir o hıza da ihtiyaç duyacağınız zamanlarda olabilir..
  • Aynen.
  • arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.kargo gelmiş.akşama test yaparım inşallah burdan paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Evet arkadaşlar usb geldi.sahibindencom dan direk ödeyerek aldım yani havale yaptım adam öyle gönderdi.80 tl + 4 tl kargoya geldi.Eğer adamın hesabına havale geçerseniz fiyatı düşüyor çünkü GET masrafı kesilmiyor ve kargoyu ben ödiycem derseniz 80 tl ye anlaşıyorsunuz.Bu fiyata imkansız gibi bişey diyebilirim.

Şimdi gelelim test sonuçlarına.Biliyorsunuz notebooklarda 5400rpm hıza ship hddler mevcut.O yüzden ilk başta alırken çok tereddüt etmiştim.Acaba HDD darboğaz yapar mı diye ama yapmadı.Tam istediğim sonuçları elde ettim diyebilirim.Önce test cihazını tanıtayım sizlere;

ACER 5755G Notebook
    Intel Core i7-2670QM 2,2 ghz - 3,1 ghz
    Nvidia GT630M
    8 GB DDR3 Ram
    750 GB HDD

FAT32-USB 3.0

NTFS-USB 3.0

FAT32-USB 2.0

azda olsa elbetde darboğaz yapabilir.mesela flash diske 110mb hızda bir şey atabiliyormusun?test programları normal değerleri gösterir.ama hardiskten flash dike bişey atacağın zaman muhtemelen 90-100 arası bi hızla atarsın.ama önemsenecek bir kayıp değil..

• Evet aynen dediğiniz gibi 90 civarında atıyor ama çok büyük kayıp değil tabi.Şimdi ATTO ile test alıyorum sonrada film dosyalarını atarken kronometre tutacağım asıl hızı onlar verecek.
  • EXFAT sonuçları eklendi arkadaşlar.Bu formatta daha hızlı atıyor.Şimdi biz bu usb belleği exfat formatında mı kullanacağız yoksa ntfs mi?
  • quote:

EXFAT sonuçları eklendi arkadaşlar.Bu formatta daha hızlı atıyor.Şimdi biz bu usb belleği exfat formatında mı kullanacağız yoksa ntfs mi?

şahsım adına konuşursam ben nfts olarak kullanıyorum.çünkü bizim led tv exfat görmüyor.fat32 ise 4gb dosya büyklüğü destekliyor en fazla bende nfts de kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

EXFAT sonuçları eklendi arkadaşlar.Bu formatta daha hızlı atıyor.Şimdi biz bu usb belleği exfat formatında mı kullanacağız yoksa ntfs mi?

şahsım adına konuşursam ben nfts olarak kullanıyorum.çünkü bizim led tv exfat görmüyor.fat32 ise 4gb dosya büyklüğü destekliyor en fazla bende nfts de kaldım

Aynen başıma geldi şimdi.tv tanımadı exfatı.dediğin gibi fat32 de 4gb üstü tanımıyor kaldık yine ntfsde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar laptopu sattım yeni sistem imzamda.Şimdi bununlar testler alıyorum en kısa zamanda yayınlarım inşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.