Şimdi Ara

SanDisk Extreme Pro 32 GB 95MB/S vs. Transcend Class 10 8 GB Hafıza Kartı Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde ebay'den 32GB SanDisk Extreme Pro hafıza kartı aldım 78 dolara. Bugün elime geçti, Ben de bir test yaptım CrystalDiskMark ile. 2 sene önce aldığım Transcend Class 10 hafıza kartını da test ettim. Arada pek bir fark göremedim. Sizce aldığım SanDisk kart sahte midir? Test sonuçları aşağıda.

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirlerse çok sevinirim.

Transcend =

SanDisk =

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu25 -- 26 Mart 2013; 20:32:34 >

• Yok hocam, sahte değil değerler normal. Ürün kutusunda yazan değerler kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosx

Yok hocam, sahte değil değerler normal. Ürün kutusunda yazan değerler kaç ?

3 gündür tek cevap yazan sizsiniz, umudumu kaybetmeye başlamıştım, çok teşekkürler. :)
    Ürün saniyede 90mb'a kadar yazma 95mb'a kadar okuma yapma vaad ediyor. Bu konudan sonra ben de biraz araştırdım, büyük ihtimalle sahte değil. Sorun galiba laptopun kart okuma aparatının yavaşlığından kaynaklı, yabancı sitelerde de bu tarz yorumlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu25 -- 29 Mart 2013; 18:31:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu25

quote:

3 gündür tek cevap yazan sizsiniz, umudumu kaybetmeye başlamıştım, çok teşekkürler. :)
    Ürün saniyede 90mb'a kadar yazma 95mb'a kadar okuma yapma vaad ediyor. Bu konudan sonra ben de biraz araştırdım, büyük ihtimalle sahte değil. Sorun galiba laptopun kart okuma aparatının yavaşlığından kaynaklı, yabancı sitelerde de bu tarz yorumlar var.

Benim tahminim de yorumunla aynı doğrultuda .Büyük ihtimal kart okuyucun USB2 sınırında çalıştığı için böyle bir sonuç alıyorsun.
    Başka şekillerde test yapman daha doğru sonuç verecektir.

Ebay den bu tür ürünleri almakta sorun yaşanmıyor mu ? Vergi falan durumları nasıl oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüzün Dram Keder

quote:

Orijinalden alıntı: turuncu25

quote:

Benim tahminim de yorumunla aynı doğrultuda .Büyük ihtimal kart okuyucun USB2 sınırında çalıştığı için böyle bir sonuç alıyorsun.
    Başka şekillerde test yapman daha doğru sonuç verecektir.

Ebay den bu tür ürünleri almakta sorun yaşanmıyor mu ? Vergi falan durumları nasıl oluyor ?

Ebay'den bu tarz ürünleri almak hiç sıkıntı olmuyor. Zaten genelde devlet postası ile gönderdikleri için gümrüğe takılma riski çok düşük (ama bu risk her zaman vardır). Burada dikkat etmeniz gereken şey aldığınız satıcının güvenilir olması. Yani sahte ürün, başka bir ürün veya boş kutu göndermeyeceğinden büyük ölçüde emin olduğunuz bir satıcı olmalı. Bunu da satıcının feedback'lerinden rahatlıkla anlayabilirsiniz. Böyle bir durumda bile ödemeyi PayPal ile yaptıysanız (zaten çoğu satıcı sadece PayPal ödemesi kabul ediyor) dispute açarak paranızı almanız mümkün.

Ebay'den ürün alırken (özellikle fotograf makinesi, lens ya da kutusu ve fiyatı büyük olan bir ürün) dikkat etmeniz gereken şey özel kargo şirketleri ile göndei yapmasın satıcı. Devlet postası ile göndermesini isteyin.

• Rica ederim hocam ayrıca bahsi geçen değerler ancak usb 3.0 ile alınabilmekte şöyle ki kartınızı yeni nesil usb 3.0 sd micro sd adaptör vasıtası ile deneme şansınız varsa sonuç alabilirsiniz.
    Sağlıcakla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.