Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bütün sayfaları okudum ve ben de sansa clip almaya karar verdim. Carrefourdan almayı düşünüyorum, fiyatı 59 TL. Acaba Carrefourda satılanlar hakkında blgisi olan var mı? Bu resim karşılaştırmaları, kasa kalitesi falan kafamı karıştırdı biraz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxlander

Arkadaşlar merhaba, bütün sayfaları okudum ve ben de sansa clip almaya karar verdim. Carrefourdan almayı düşünüyorum, fiyatı 59 TL. Acaba Carrefourda satılanlar hakkında blgisi olan var mı? Bu resim karşılaştırmaları, kasa kalitesi falan kafamı karıştırdı biraz..

Yok arkadaşım içinde bir süphe olmasın turanlı garanti belgesi var ise bir sorun olmaz gönül rahatlığı ile alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanky
    Yok arkadaşım içinde bir süphe olmasın turanlı garanti belgesi var ise bir sorun olmaz gönül rahatlığı ile alabilirsin.

Teşekkürler dostum..
  • arkadaşlar amerikadan sansa fuze 4 gb siyah modelinden getirdim almak isteyen olursahttp://forum.donanimhaber.com/m_29866861/tm.htm linkinden bana ulaşabilir...clip ten sonra çıkan üründür..
  • arkadaşlar bütün sayfaları okudum ve almaya karar verdim
    fakat kafama takılan bi kaç nokta var...
    elektronik müzik dinlerim o nedenle bass sesleri çok önemli
    bi arkadaş bass seslerinin yetersiz oldugunu sölemiş bu dogrumu acaba
    bide yanında gelen kulaklık büyük ihtimal beni tatmin etmez sizce hangi kulaklık sansa clip le güzel bi ikili oluşturur ?
    nokia 5310 xm ile karsılastırırsak nokia nın kendi kulaklıgı ile karsılastırmada sansa kendi kulaklıgı ile daha ii bass sesi verebilirmi acaba yada mx160 ile bu sesi yakalayabilirmiyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: phm

Onun yerine mp3 tag'lerini düzenlesen daha iyi bence. Ondan sonra Media Player veya Media Monkey ile senkronlamak kadar kolayı yok. Kendisi albüm adına göre klasör açıyor zaten. Yeter ki mp3 dosyasının üzerinde bilgiler var olsun...

phm

Mp3 taglarını düzenledim ama hepsi burdan toplanma eski şarkılar ama düzenledim taglarını ama yinede olmadı ne Playist de bulabiliyorum nede artist de malesef song olarak dinliyorum

Hafızada oluşturulan klasörü görmüyor yani klasör den çalmıyor bunun için Rockbox kurulumu yapılması lazım

birde media player ile senkronlamak ne demek nasıl yapılıyor açıklarsan sevinirim

• Tabii. Yalnız Sansa'nın kutusunda da yazdığı gibi en az Media Player 10 gerekiyor. Bende 11 var.

Resimlerle anlatayım istersen...
    Şimdi Sansa'yı bilgisayara bağladığımda Media Player tarafından otomatik olarak algılanıyor.
     ::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU :::

Sansa'ya tıklayınca böyle oluyor.

Sonra atmak istediğim şarkıları seçip, sağ tıklıyorum. "Eşitleme Listesine" ekle diyorum.

Yan tarafta Sansa resminin altında kalan hafıza bilgisi ve az önce listeye attığım şarkılar görünüyor. Daha atmak istediğim şarkı varsa atıyorum. En sonunda da, sağ alt köşedeki "Eşitlemeyi Başlat" seçeneğine tıklıyorum. Ve bütün şarkılar kopyalana kadar bekliyorum.

--------------------

Ben klasör açmakla hiç uğraşmıyorum ama Media Player, mp3 dosyaları üzerindeki şarkıcı bilgilerini okuyarak kendisi klasör açıyor.

İşte bu kadar. Ben klasör klasör seçip dinlemiyorum elbette! Sansa üzerinden şarkıcı, albüm vb. olarak istediğim şeyleri kolayca bulup dinliyorum. Ki bu özellik iPod, Sony vb. mp3/mp4'lerde de böyle.

Umarım yardımcı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktvrn -- 18 Şubat 2009; 16:25:57 >

• wm11 ile de sansa clip eşleme yapıyor... acaba drm korumaşı wma şarkıları da çalıyor mu ki? mp3 aramaktan bıktım, ttnet müzikten iindirsek kullanabilir miyiz
  • wm11 derken WMP 11 (Windows Media Player 11)'i mi kastettiniz acaba? Yoksa başka mı? Yok yani, WMP 11 diyorsanız, ben yazımın başında özellikle belirttim WMP 11 kullandığımı... Ayrıca "eşleme" derken? İzdivaç falan gibi bir şey mi?
  • phm

Teşekkürler ama bu dediklerini biliyorum eki şarkılar dinliyorum auto tag yapsamda bulunamıyor tag lar albüm isimleri yok

fatihahitaf

Ben denedim daha önce ama çalmıyor player yani çalsa çok iyi olucak çünkü ttnet deki şarkılar ses kalitesi iyi özellikle eski kasetden çekilme şarkılar çok iyi kalitede oluyor
  • BEN BU ALETİ SEVİYORUM YAA... AŞIK OLDUM BU MİNNACIK CANAVARA...

SIKI DURUN ARKADAŞLAR SANSA CLİP DRM KORUMALI DOSYALARI ÇALABİLİYOR!!!

drmlicense.one.microsoft.com
    404 - File or directory not found.
    http://drmlicense.one.microsoft.com/crlupdate/en/crlupdate.html

yukardaki adresteki güncellemeyi kurdum ve wm11 ile eşleme yaptım ve sonuç mükemmel ötesi... etiket bilgilerini girmeye gerek kalmadan sansa clip sanatçı, albüm adı, şarkı adı olarak listeleyebildi ve DRM korumalı şarkıları da bir güzel çaldı... helal olsun yaaaa

• @ phm

Resimli anlatım için teşekkürler

@ fatihahitaf

Bende bu drm korumasından tırsıyordum iyi oldu sağolasın
  • Bu silikon kılıftan bulan yada gören haber versin

• yahu bu aletin flac formatını desteklediginie emin misiniz? elimde flac formatlı bir sarkı var ama windows bu aygıt bu formatı desteklemiyor diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: offshoot

yahu bu aletin flac formatını desteklediginie emin misiniz? elimde flac formatlı bir sarkı var ama windows bu aygıt bu formatı desteklemiyor diyor

cihazın versiyonunu sansa updater programı ile 01.01.30 a güncellerseniz flac formatını çalmaya başlayacaktır.
  • yukluydu zaten atmadı ama simdi denedim attı ve calıyor..tesekkurler
  • klasör olarak kullanmak isteyenlere tavsiyem tag-rename(toplu tag değiştirme özelliği var) diye bi program var onu indirin. her klasörün içindeki müziklerin albüm isimlerini klasör adı verin eğer album isimlerini önemsemiyorsanız. sonra album sekmesinden rahatça açarsınız. senkron falan gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ennteresan -- 20 Şubat 2009; 13:58:27 >
  • Radyo çekimlerinden memnunmusunuz arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Radyo çekimlerinden memnunmusunuz arkadaşlar?

Evet kesinlikle çok net ve kaliteli çekimler yapabiliyor cihaz.
  • Uygun fiyatlı satan varmı arkadaşlar aranızda?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.