Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nuada

alet şarj oldu en sonunda,320 kbps mp3 lerle deniyorum şu an sesin netliğine şapka çıkartyorum...radyoyuda denedim iyi çekiyor
    fakat ve fakat yıllardır sony dinleyen bu kulaklar bass seviyesiyle tatmin olmuyor:(
    satmaya karar verdim arkadaşlar,evet bugün aldım ve satıyorum
    SANDISK SANSA CLIP 2 gb radyolu
    50 TL
    almayı düşünenler ankara olanlar boşu boşuna fazla para vermesin elden teslim edicem orjinal kutulu garantili haliyle

Bence sattıktan sonra pişman olacaksın çünkü ben 2 ay önce NWZ B133/B modelini kullandım ses düşük üstelik yanındaki bass tuşuna basınca daha da düşüyor ve ses adeta çamur gibi oluyor ama yinede karar senin tabi.
  • bilmiyorum serkanky,sanırım almam bi daha mp3 player,sony ericsson w880i ile müzik dinlemeye devam ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuada

bilmiyorum serkanky,sanırım almam bi daha mp3 player,sony ericsson w880i ile müzik dinlemeye devam ederim

ayarlardan ekolayzer ayarı yaptınmı ve yine ayarlarda ses yükseltme sekmesini işaretledin mi ?
  • dostum hepsini yaptım kristal gibi flat ses ona bişey demiyorum zaten
    ben w880i deki sub-bass istiyorum,onunda tizleri kötü bi ortasını bulamadık:)
  • @nuada

hata yapıyorsun arkadaşım bu alet satılır mı hiç!!! bence eq ayarlarını ayarla ve öyle kullan... eğer başta müzik çalar alacaksan sony alma git iriver t60 al ya da cowon t2 falan... inan satarsan pişman olursun!!! 50 lira çok da büyük para değil, bir daha düşün!!! iyi bir müzik çalar için bunun çok daha fazlasını gözden çıkman gerek ama bu alet de yeteri kadar performanslı...

DİKKAT ET VOLUME AYARINI HİGH YAPTIN MI? SES DAHA FAZLA ÇIKIYOR, EQ AYARLARI İLE ADETA KULAKLIKLAR ZIPLIYOR YERİNDE NESİNİ BEĞENMEDİN Kİ???

@ serkanky

bu aletin ilk şarjında sonra da mı hep 4 saat şarj olacak ve hızlı şarj olmaz mı bu kereta...

ben son güncelleme ile 01.01.29F yaptım ama daha dinlemedim merak ediyorum nasıl olmuş???
  • @ fatihahitaf

sanırım 4 saat civarı sürüyor 2 kere şarj ettim daha bende.

bende 2 gün önce güncelleme yaptım 01.01.30F oldu benimki, sansa updater programı ile yaptım seninki nasıl 29 oldu anlamadım.
  • fatihahitaf sen şimdi 11 TL lık carrefour kulaklık kullandığın için hayatın boyunca kulaklıkda bass ses duymadın,senide anlıyorum bişey diyemem
  • sandisk sadece hafıza kartı için kullandığım markaydı ama ses konusunda da başarılı imiş yine de yabancısıyım.. dediğin programı bilmiyorum adres verirsen denemek isterim... daha evvel sony aletlerime akustik ve driver atmaktan, psp güncellemekten az çok alet edavata takla attırmaya alışkınım ama bu aleti önce bir tanımam gerek... forumun birinde dosya buldum, sansa'nın içine attım kendi güncelledi.. bu arada benim alet de F olanından imiş kazayla E yüklemişim radyo gitti ben yusuf yusuf... hehe sonra F olanı yükledim düzeldi..

bu arada ses daha fa güzelleşmiş yaff.. EQ ayarını kesinlikle manual kullanın, daha iyi oluyor... acaba son güncelleme dosyası nereden bulabilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihahitaf

sandisk sadece hafıza kartı için kullandığım markaydı ama ses konusunda da başarılı imiş yine de yabancısıyım.. dediğin programı bilmiyorum adres verirsen denemek isterim... daha evvel sony aletlerime akustik ve driver atmaktan, psp güncellemekten az çok alet edavata takla attırmaya alışkınım ama bu aleti önce bir tanımam gerek... forumun birinde dosya buldum, sansa'nın içine attım kendi güncelledi.. bu arada benim alet de F olanından imiş kazayla E yüklemişim radyo gitti ben yusuf yusuf... hehe sonra F olanı yükledim düzeldi..

bu arada ses daha fa güzelleşmiş yaff.. EQ ayarını kesinlikle manual kullanın, daha iyi oluyor... acaba son güncelleme dosyası nereden bulabilirim...

Bu linkte sağ üstte sansa firmware updater yazan yere tıkla sonra programı indir kur programı aç cihazı bağla o gerekeni yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanky -- 17 Şubat 2009; 0:22:34 >

• eywallah
  • şu an türkiyeden alabilecğimiz yer var mıdır?
    varsa neresidir?
    fiyat hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weltas

şu an türkiyeden alabilecğimiz yer var mıdır?
    varsa neresidir?
    fiyat hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
    şimdiden teşekkürler

vatanbilgisayar, teknosa, electroworld satıyor şu an carrefour lar da satmaya başlamış.

radyolu ve 2 gb olanı ben vatan bilgisayardan 99 liraya aldım, ama carrefourda 79 liraya satıyorlarmış.
  • Weltas bugün aldım ve satıyorum fazladan para vermenize gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: victorist

quote:

Orjinalden alıntı: pilot23

evet son çektiğim fotolar aşağıda dır alacak arkadaşlar refarans olabilir.. detaylı bi incelemeda yapılmasının vakti geldi bencede, çıksın bi babayiğit yoksa ben yaparım pişman olursunuz...:)))))

Pilot23 bendeki sansa clip amerika çıkışlı bu resimdeki clip e göre daha kaliteli duruyor kasa durumu ve yazıdan belli oluyor samimi söylüyorum

bendeki üründe amerika çıkışlı ve kesinlikle bu resimdeki ürünle ilgisi yok,bu resimdeki ürün çakma gibi duruyo yahu resmen

• quote:

Orjinalden alıntı: gongola

bendeki üründe amerika çıkışlı ve kesinlikle bu resimdeki ürünle ilgisi yok,bu resimdeki ürün çakma gibi duruyo yahu resmen

Bugün Media Markt a gidip baktım ve gerçektende kendi gözümle kasada ki kalite farkını gördüm bendekiyle standaki farklıydı bazıları yalancı gibi görüyor ama bunun bi faydası yokki söyleme nedeni olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 17 Şubat 2009; 21:19:01 >
  • @ victorist

Dostum bendeki kasa bu sence bu da sahtemidir vatan bilgisayardan aldım turanlı garanti belgesi de mevcuttu.

• quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

@ victorist

Dostum bendeki kasa bu sence bu da sahtemidir vatan bilgisayardan aldım turanlı garanti belgesi de mevcuttu.

serkanky

Sendeki ile bendeki arasında kalite farkı yok resimden belli oluyor yani eğer resim seninkine ait ise sadece yazı karakteri farklı

ayrıca sahte diye bir ibare kesinlikle kullanmadım clip ler hakkında ve ses yüksekliği felan konusunda test edemediğim için bir şey söylüyemem

• ayrıca Rockbox kuran varmı mp3 dosyalarını çok saçma dağılımı hoşuma gitmiyor klasör den dinleyerek bir düzen oluşur hiç olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 17 Şubat 2009; 21:32:07 >
  • quote:

ayrıca Rockbox kuran varmı mp3 dosyalarını çok saçma dağılımı hoşuma gitmiyor dosyadan dinleyerek bir düzen oluşur hiç olmazsa

riskli bir iş olduğundan tereddütteyim
  • quote:

ayrıca Rockbox kuran varmı mp3 dosyalarını çok saçma dağılımı hoşuma gitmiyor klasör den dinleyerek bir düzen oluşur hiç olmazsa

Onun yerine mp3 tag'lerini düzenlesen daha iyi bence. Ondan sonra Media Player veya Media Monkey ile senkronlamak kadar kolayı yok. Kendisi albüm adına göre klasör açıyor zaten. Yeter ki mp3 dosyasının üzerinde bilgiler var olsun...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.