Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ennteresan

klasör olarak kullanmak isteyenlere tavsiyem tag-rename(toplu tag değiştirme özelliği var) diye bi program var onu indirin. her klasörün içindeki müziklerin albüm isimlerini klasör adı verin eğer album isimlerini önemsemiyorsanız. sonra album sekmesinden rahatça açarsınız. senkron falan gerek kalmaz.

ennteresan, çook teşekkür ederim tavsiyen için. Klasör olarak göstermemesi baya zorluyordu beni.. Yöntem basit, ama çok işe yarıyor.. (benim niye hiç aklıma gelmedi ki??)

Arkadaşlar bu arada yazılımın yeni güncellemesi çıkmış (1.01.32) Şimdi yükleyeceğim.. Neler yenilenmiş bakalım..

yeni yazılım forumu

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanihba -- 21 Şubat 2009; 1:58:16 >

• yarım saat playlist oluşturmaya çalışırken ve senkronla uğraşırken geldi aklıma.

bu arada bu güncellemelerin çok etkisi oluyor mu benim v01.01.18F versiyonunda. güncellememin ne yararı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ennteresan -- 21 Şubat 2009; 9:58:42 >
  • abartmayın yaa burdaki yorumları okuyunca kalktım gittm vatanbilgisayarda ürünü sordum. 1 tane teşhirde kalmıştı. Ses kalitesini görmek istedim içinde yüklü parçaları dinledim samsungun kulaklığı vardı. Kulaklıktan tabii ki fark olacaktır ancak bu kadar yaygara koparılacak bi ses duyamadım hatta creative zen stone un sesine baktım daha yüksekti ve kaliteli geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatar22

abartmayın yaa burdaki yorumları okuyunca kalktım gittm vatanbilgisayarda ürünü sordum. 1 tane teşhirde kalmıştı. Ses kalitesini görmek istedim içinde yüklü parçaları dinledim samsungun kulaklığı vardı. Kulaklıktan tabii ki fark olacaktır ancak bu kadar yaygara koparılacak bi ses duyamadım hatta creative zen stone un sesine baktım daha yüksekti ve kaliteli geldi bana

Arkadaşım aşağıdaki linke tıklarsan bu forumda bu cihazın abartılmadığını görürsün.

• Bence bu sıralama elma ile armutu karşılaştırma gibi olmuş. Ürünler aynı platformda değil çünkü.
    quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

quote:

abartmayın yaa burdaki yorumları okuyunca kalktım gittm vatanbilgisayarda ürünü sordum. 1 tane teşhirde kalmıştı. Ses kalitesini görmek istedim içinde yüklü parçaları dinledim samsungun kulaklığı vardı. Kulaklıktan tabii ki fark olacaktır ancak bu kadar yaygara koparılacak bi ses duyamadım hatta creative zen stone un sesine baktım daha yüksekti ve kaliteli geldi bana

Arkadaşım aşağıdaki linke tıklarsan bu forumda bu cihazın abartılmadığını görürsün.

• ancak o sıralamada cihazları birbirlerine göre karşılaştırmıyorlar... yüksek sadakata en sadık olanlar o listedekiler biraz da popülerlikleri var tabi diğer özellikler vs...

biri de abartmayın demiş bu fiyata bundan iyi ses veren alet yok hocam bişeyi abarttığımız falan yok ortada olanı söylüyor buradaki herkes emin ol
  • Sansa Cluba beni de ekleyebilirsiniz..

Buradaki kullanıcıların tavsiyeleri ve deneyimleri ışığında bende dün İzmir carefour dan Fm Radyolu modeli 79 tl ye oğlana aldım..

Balçova Agora içerisindeki Teknosaya da uğramıştım almadan önce,oradaki görevli çocuğa Sansa yı sorduğumda "artık kalktı onlar piyasadan, eski cihazlar zaten çok da tutmadı ben onun yerine size 1gb radyosuz 119 TL ye sony i öneriyorum" diyince bende koşa koşa carefoura gidip hemen aldım

79 TL ye FM radyolu, 2 GB hafızalı ve ses kayıt özellikli bu kalitede bence de şu an piyasada başka ürün yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozar35 -- 22 Şubat 2009; 7:54:25 >
  • quote:

Bugüne kadar kullandığın tüm playerları getir Birde AudioEngine5 e takıp dinle bakalım o zaman hangi player daha ayrıntılı ve Flat ses verdiğini anlayacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: illker84

ancak o sıralamada cihazları birbirlerine göre karşılaştırmıyorlar... yüksek sadakata en sadık olanlar o listedekiler biraz da popülerlikleri var tabi diğer özellikler vs...

biri de abartmayın demiş bu fiyata bundan iyi ses veren alet yok hocam bişeyi abarttığımız falan yok ortada olanı söylüyor buradaki herkes emin ol

bende ztn sesi kötüdür demedim bu aletin kendi fiyat aralığında ses kalitesi tatmin edici olabilir bazıları için ekranı olması da o fiyat için avantajdır. Gidip dinledim diyorum sesini bizzat test ettim şimdi kalkıpta @ serkanky nin verdiği linke bakıp bu alet gelmiş geçmiş en iyi mp3 playerdır 1 numaradır demek saçmadır bence karşılaştırılan ürünler bi kere aynı platformada değil. seninde sölediğin gibi "bu fiyata" bundan iyi ses veren alet yok tmm olabilir doğrudur.

• quote:

Orjinalden alıntı: victorist

quote:

Bugüne kadar kullandığın tüm playerları getir Birde AudioEngine5 e takıp dinle bakalım o zaman hangi player daha ayrıntılı ve Flat ses verdiğini anlayacaksın

eet zaten otobüste dinlerken de yanımda hep audioengine 5 taşırım hocam seyahat halindeyken dinlemek için mp3 player alırım ben audio engine 5 e takacaksam ztn clip i deil laptopu kullanırım.

• flac dosyaları farkını görebileceğim bir müzik koyabilir mi biri siteye? şarkının tamamı olmasına gerek yok ufak bi kısmı olsa da yeter. nette hep album olarak var boyut büyük.
  • quote:

eet zaten otobüste dinlerken de yanımda hep audioengine 5 taşırım hocam seyahat halindeyken dinlemek için mp3 player alırım ben audio engine 5 e takacaksam ztn clip i deil laptopu kullanırım.

Dostum AudioEngine 5 de o 2 player e test et aradaki farkı anlarsın Clip Cowon d2 ve meizu dan daha detaylı ve Flat ses veriyor

Yani şunu demek istiyorum Clip in creative zen stone nin daha iyi ses verdiğini anlaman için çok iyi bir kulağa vede AudioEngine 5 dinlemen lazım çünkü A5

de en ince detay ve frekansı yakalabilirsin bu yüzden söyledim seti alıpda kullan manasında değil

Clip in dünyada ne kadar hit olduğunu (ses ve Fiyat konusunda) bilmiyorsan burda yorum yapıp kafa bulandırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 22 Şubat 2009; 19:53:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ennteresan

flac dosyaları farkını görebileceğim bir müzik koyabilir mi biri siteye? şarkının tamamı olmasına gerek yok ufak bi kısmı olsa da yeter. nette hep album olarak var boyut büyük.

Kurallar gereği şarkı paylaşmak yasak. Ama telif hakkı gerektirmeyen parçalara kimse bişey diyemez değil mi?
    Farklı bir kullanıcı adı ile üye olduğum, güzel bir forum var. Oradan link koyayım, birşe yolmaz herhalde...

www.techno-fi.net
    Hata | Techno-Fi.net - Kulaklık, Müzik çalar ve Hi-Fi ekipman forumu
    http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=294.0

Genel olarak da seviyeli bir forum, bir göz atın derim.

• Bende tam bu forumu arıyordum. İsmi neydi neydi diye rahat birkaç saattir düşünüyordum. Şansa bak.

Teşekkürler..
  • Merhabalar, bu ürünün 4GB'lık modelini şu anda en ucuza nerede bulabiliriz, bilen var mı acaba?
    Teşekkür ederim
  • arkadaşlar rockbox kurulumunu nereden bulabilirim eğer kurulabilecek kıvama geldi ise denemek istiyorum.
  • selam
    benimde clipim var
    mükemmel bir alet
    peki yanında hangi kulaklığı kullanmalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: R-34

selam
    benimde clipim var
    mükemmel bir alet

Cx500 kullanabilirsin
  • Arkadaşlar son versiyonu ( 01.01.32 ) kurup deneyen oldu mu? Olduysa herhangi bir fark var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: R-34

selam
    benimde clipim var
    mükemmel bir alet

sennheiser mx160 öneririm, eğer kulakiçi istersen creative ep630 yada sennheiser cx300 - cx500 öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.