Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum media player 11 in içinde bulunuyor sansa clip sürücüleri bu yüzden mediaplayer 11 gerekli. biraz araştırdım usb sürücülerinden olacağını sanmıyorum. kendi sitesinde bile baktım şimdi windows media palyer 11 yükleyin diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

dostum media player 11 in içinde bulunuyor sansa clip sürücüleri bu yüzden mediaplayer 11 gerekli. biraz araştırdım usb sürücülerinden olacağını sanmıyorum. kendi sitesinde bile baktım şimdi windows media palyer 11 yükleyin diyor.

pekı cok tesekkurler bunun derdıne duseym barı :) iyi geceler
  • rica ederim. iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanky -- 27 Şubat 2009; 23:52:57 >
  • Arkadaşlar merhaba ürün hakkında sormak istediğim bir kaç şey var cevaplarsanız sevinirim;

1-Kulaklık kalitesi sizce nasıl ekstradan daha iyi bir kulaklık almak şart mı yoksa yeterli geliyor mu?

2-Kulaklık kulağınızdayken kablosunun bir yere takılması ile hemen çıkarak düşen kulakta durmayan türden bir kulaklıkmıdır yoksa bunun aksine kulak içine rahat oturan sorunsuz bir kulaklık mı?

3-Bas ve tizler de bozulmalar yaşanıyor mu, mesela bazı mp3 playerların kendisi çok iyi olmasına rağmen beraberinde gelen kulaklık vasat olabiliyor, müzik dinlerken son seste bas vurduğunda zınlama yada cızırtı tarzında bir bozulmayı bu ürünün kulaklığı yapıyor mu?

Cihazın kendisi hakkında bir çok şey öğrendim ancak bana daha çok yanında gelen kulaklığın cihazın kendisi ile olan uyumu lazım ekstradan kulaklık almak istemiyorum, zaten maksimum 100-150TL seviyesi bir cihaz arayışındayım, varsa başka tavsiyelerinizi de dikkate alabilirim.

Benim için en önemli 3 şey : yüksek ses, kaliteli baslar ve tizler.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Arkadaşlar merhaba ürün hakkında sormak istediğim bir kaç şey var cevaplarsanız sevinirim;

1-Kulaklık kalitesi sizce nasıl ekstradan daha iyi bir kulaklık almak şart mı yoksa yeterli geliyor mu?

2-Kulaklık kulağınızdayken kablosunun bir yere takılması ile hemen çıkarak düşen kulakta durmayan türden bir kulaklıkmıdır yoksa bunun aksine kulak içine rahat oturan sorunsuz bir kulaklık mı?

3-Bas ve tizler de bozulmalar yaşanıyor mu, mesela bazı mp3 playerların kendisi çok iyi olmasına rağmen beraberinde gelen kulaklık vasat olabiliyor, müzik dinlerken son seste bas vurduğunda zınlama yada cızırtı tarzında bir bozulmayı bu ürünün kulaklığı yapıyor mu?

Cihazın kendisi hakkında bir çok şey öğrendim ancak bana daha çok yanında gelen kulaklığın cihazın kendisi ile olan uyumu lazım ekstradan kulaklık almak istemiyorum, zaten maksimum 100-150TL seviyesi bir cihaz arayışındayım, varsa başka tavsiyelerinizi de dikkate alabilirim.

---çok üst düzey kulaklık modelleri kullanmadıysanız kulaklıkları size yeterli gelecektir,ama dediğim gibi en azından bir cx 300 dinlediyseniz beğenmezsiniz
    ---kendi kulaklıkları gayet rahat,pamuğu ve dizaynı sayesinde kulağa iyi oturuyor.
    ---e o kulaklıklarla tabi az da olsa cızırtı olacaktır ama,hangi marka mp3 playerine öyle üst seviye kulaklık koyuyor ki??hocam clipten başkası ihtiyacınızı o fiyat aralığında karşılamaz zaten

• utuman'ın söylediklerine bakarak ben de birşeyler söyleyecek olursam kesinlikle söyleyebilirim ki kendi kulaklıkları rahatsız. Asla kulağımda durmuyor. Ses kalitesi olarak güzel ama maalesef 5 dk'da bir düzeltmek zorunda kaldım ilk denediğimde. Daha sonra da hiç kullanmadım zaten.

Demek ki, kulaklık da kulağa göre değişken olabiliyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: phm

utuman'ın söylediklerine bakarak ben de birşeyler söyleyecek olursam kesinlikle söyleyebilirim ki kendi kulaklıkları rahatsız. Asla kulağımda durmuyor. Ses kalitesi olarak güzel ama maalesef 5 dk'da bir düzeltmek zorunda kaldım ilk denediğimde. Daha sonra da hiç kullanmadım zaten.

İşten en can alıcı nokta bu iyi bir yere temas etmişsiniz, iki de bir kulaklığı düzeltmekten ben de hiç haz etmem.

utuman yardımlarınız için çok teşekkürler, cihazı yarın yakından inceleyip almayı düşünüyorum ancak yanında cx 300 ayarında bir kulaklık daha almak zorunda olduğumu düşünmeye başladım. ekstradan kulaklık almak istemiyorum ama bakalım yarın ola hayrola.

herkese teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: phm

utuman'ın söylediklerine bakarak ben de birşeyler söyleyecek olursam kesinlikle söyleyebilirim ki kendi kulaklıkları rahatsız. Asla kulağımda durmuyor. Ses kalitesi olarak güzel ama maalesef 5 dk'da bir düzeltmek zorunda kaldım ilk denediğimde. Daha sonra da hiç kullanmadım zaten.

haklısın hacı,gerçekten benim kulaklar biraz değişik;çoğu kulaklık rahat oturmazken sansa clipin kulaklıkları rahat oturdu

• quote:

Arkadaşlar merhaba ürün hakkında sormak istediğim bir kaç şey var cevaplarsanız sevinirim;

1.BENCE kesınlıkle gerek yok. bu kulaklıgı omru yettıgınce kullanacagım.
    2. sanırım bu kulak yapısıyla da alakalı ama ben de cok ıyı oturuyor. basıt bır cekmeyle kesınlıkle cıkmaz. (normal olarak yerınden oynayabılır o ayrı).
    3. cızırtı sımdıye kadar dınledıgım muzıklerde hıc olmadı (son seslerde). baslar oldukca ıyı. tızlerden pek anlamam ama seste tız eksıklıgınden kaynaklanan bi bogulma hıc yok.

kısacası ben sadece kulaklıga 90-100 lıra veren bırı degılım ama bu kulaklık kesınlıkle beklentılerımın ustunde ve belırttıgınız 3 seyı benım ıcın cok ıyı bır sekılde karsılıyor...

ha bir de kotu ozellıgı yok degıl. bana kabloları cok ınce geldı bu da en ufak bukulmelerde kablonun ız almasına neden oluyor. onun dısında yukarda belırttıgım gıbı..

• quote:

1-yanında gelen kulaklık fena değil bassları dolgun ben cihazı alınca yanına birde sennheiser mx160 aldım kesinlikle ikisini tavsiye ederim clip ile mükemmel performansı var.

2-benim kulağıma tam oturdu rahatsız edici bir yanı yok fakat hiç bir mp3 player yanında malesef çok kaliteli kulaklık vermiyor o yüzden kendi kulaklığını şu anda kullanmıyorum.

3- kendi kulaklıklarıyla basslar gayet güzel tizlerde iyi fakat dediğim gibi bir adet sennheiser mx160 alırsanız çok daha fazla detay ve kaliteli sese sahip olursunuz.

4-Bu arada benden aldığın sony nwz b-135 ne oldu

• arkadaşlar rap şarkı sevmem aslında ama tatlı bass bu şarkıda;ve de kristalize ses;bence süper bir test şarkı...
    Lean with it rock with it
  • quote:

Orjinalden alıntı: utuman

arkadaşlar rap şarkı sevmem aslında ama tatlı bass bu şarkıda;ve de kristalize ses;bence süper bir test şarkı...
    Lean with it rock with it

teşekkürler utuman indirdim süper parçaymış
  • arkadaşlar carrefour'da kampanya hala devam ediyo mu bileniniz var mı?
    bu kampanyalar haftada bir oluyosa şansım kalmadı zaten :/
  • serkanky senden aldığım ürünü yeğenime hediye etmek için almıştım o kullanıyor ve çok memnun bu cihazı kendime almayı düşünüyorum yarın nasipse deneyerek alacağım, bilgiler için de ayrıca teşekkürler dostum.
  • quote:

serkanky senden aldığım ürünü yeğenime hediye etmek için almıştım o kullanıyor ve çok memnun bu cihazı kendime almayı düşünüyorum yarın nasipse deneyerek alacağım, bilgiler için de ayrıca teşekkürler dostum.

Ben teşekkür ederim Erdal eğer clip alırsan kesinlikle memnun kalırsın ses kalitesi dinlediğim en iyi mp3 player.

• Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama Sansa Clip hakkında işe yarayacak bi bilgi bu.. Bilindiği üzere Sansa Clip mini USB girişinden şarj oluyor ama şarj olurken maalesef müzik dinlenemiyor(du)!

Motorola marka cep telefonlarının şarj aletlerinin girişleri tıpkı Sansa Clip'te olduğu gibi Mini USB.. Eğer bi motorola şarj aleti edinirseniz müzik dinlerken Clip'inizi de şarj edebilirsiniz
  • Bu gün ürünü vatan bilgisayar mağazasında bin bir zorlukla karşılaşıp tartıştıktan sonra deneme fırsatı buldum, ürünü satın alın öyle deneyin diyeceklerdi neredeyse, neyse denediğim cihazın içerisinde 5 tane şarkı vardı son seste kendi kulaklığı ile bas ve tizlerde çatlamalar duydum ve bu durumu sevmediğim için almaktan vazgeçtim. Zaten vatandan bu güne kadar toplu iğne bile almış değildim almadığımda iyi oldu.

Onun yerine teknosa'dan creative zen stone 2gb mp3 player aldım 49tl fiyatı vardı 23tl de para puanım sağolsun cihaz bana 26tl'ye mal oldu ve daha iyi yaptığımı düşünüyorum.

Herkese yardımları için teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: tuğra_

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama Sansa Clip hakkında işe yarayacak bi bilgi bu.. Bilindiği üzere Sansa Clip mini USB girişinden şarj oluyor ama şarj olurken maalesef müzik dinlenemiyor(du)!

Motorola marka cep telefonlarının şarj aletlerinin girişleri tıpkı Sansa Clip'te olduğu gibi Mini USB.. Eğer bi motorola şarj aleti edinirseniz müzik dinlerken Clip'inizi de şarj edebilirsiniz

evet bende HP IPAQ 514ün şarj aleti var aynı uca sahip, onunla şarj ediyorum. Bu durumda müzik dinlenebiliyor,. Dün bu şekilde şarjı takılıyken kapattım clibi, sabah baktım ki şarj olmamıştı. Ne demekmiş: böyle şarj edecekseniz clibi kapatmayın (açık kalsın), şarj olmuyor o zaman.

• quote:

Bu gün ürünü vatan bilgisayar mağazasında bin bir zorlukla karşılaşıp tartıştıktan sonra deneme fırsatı buldum, ürünü satın alın öyle deneyin diyeceklerdi neredeyse, neyse denediğim cihazın içerisinde 5 tane şarkı vardı son seste kendi kulaklığı ile bas ve tizlerde çatlamalar duydum ve bu durumu sevmediğim için almaktan vazgeçtim. Zaten vatandan bu güne kadar toplu iğne bile almış değildim almadığımda iyi oldu.

Onun yerine teknosa'dan creative zen stone 2gb mp3 player aldım 49tl fiyatı vardı 23tl de para puanım sağolsun cihaz bana 26tl'ye mal oldu ve daha iyi yaptığımı düşünüyorum.

Herkese yardımları için teşekkürler.

Dostum zen de kullandım ama clip daha berrak bir sese sahip bazende olmayınca olmuyor kısmet değilmiş zende güzeldir güle güle kullan

• beyler bu aletin 8gblık modelini nerede bulabilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.