Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: helsloot

beyler bu aletin 8gblık modelini nerede bulabilirim ?

yurtdışında sadece ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPETNAS

ekranı çok önemli değilde pil süresi ileride nasıl olur düşündürmüyor değil.
    g.g.da yakalarsam dediğin gibi ucuza gelebilir

bir fotoda ben koyayım

bendekinin ekran görüntüsü bu değil saat felan yok sanırım firmware ile oluyor bu firmwareyi nereden bulabiliriz ayrıca yazılım ile menüye radyo yükledim fakat radyoyu alıştıramadım modelim 2gblıklarda

• quote:

Orjinalden alıntı: şemsilepervane

quote:

Orjinalden alıntı: SPETNAS

ekranı çok önemli değilde pil süresi ileride nasıl olur düşündürmüyor değil.
    g.g.da yakalarsam dediğin gibi ucuza gelebilir

bir fotoda ben koyayım

bendekinin ekran görüntüsü bu değil saat felan yok sanırım firmware ile oluyor bu firmwareyi nereden bulabiliriz ayrıca yazılım ile menüye radyo yükledim fakat radyoyu alıştıramadım modelim 2gblıklarda

hocam o görüntüdeki rockbox adında bir yazılım,mevcut sandiskin çıkardığı firmware ile yapamassın;şu anda bekle kimsenin sansası öyle görünmüyor.
    eğer radyosuz modelse sizdeki son firmware ile menüde radyo ibaresi çıkıyor ama radyo çalışmıyor;maalesef radyosuz modellerde radyo olmayacak sonradan..

• ben yurt dışındaki radyolu modellerden farkının sadece yazılım olduğunu düşünmüştüm

b u arada o yazılımı kullanabilecekmiyiz resimdekini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin8584 -- 3 Mart 2009; 18:30:53 >
  • quote:

ben yurt dışındaki radyolu modellerden farkının sadece yazılım olduğunu düşünmüştüm

b u arada o yazılımı kullanabilecekmiyiz resimdekini

umarım biz de onu bekliyoruz aslında ...
  • arkadaşlar daha önce sırasıyla MPIO FL100-SONY B100-TREKSTOR ORGANIX-COWON F2 kullandım şuan hala f2 kullanıyorum playerimi ses kalitesi yüzünden değiştirmek istiyorum benim için ses kalitesi ve birazda ses çıkış gücü önemli ne dersiniz sansa beni tatmin edermi kullandıklarımdan iyi bir ses verirmi ne dersiniz bu arada playerlerim hakkında şunları yazabilirim. COWON F2:ses çıkışı mükemmel,baslar süper,ses kalitesi vasat,kullanımı kolay. MPIO FL100:ses çıkışı yüksek,baslar ayar yapınca yeterli,ses kalitesi orta dan biraz düşük,kullanımı rahat. SONY B100:ses çıkışı yeterli ama bazen düşük kalıyor,baslar yeterli,ses kalitesi orta seviyede,kullanımı çok tatmin edici değil. TREKSTOR ORGANIX:ses çıkışı mükemmel,baslar vasat,ses kalitesi çok iyi,kollanımı rahat. Trek storun basları iyi olsaydı harika bir cihaz olurdu. Sizce sansa bana bu eksiklileri giderebilirmi yorumlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: metaltometal

arkadaşlar daha önce sırasıyla MPIO FL100-SONY B100-TREKSTOR ORGANIX-COWON F2 kullandım şuan hala f2 kullanıyorum playerimi ses kalitesi yüzünden değiştirmek istiyorum benim için ses kalitesi ve birazda ses çıkış gücü önemli ne dersiniz sansa beni tatmin edermi kullandıklarımdan iyi bir ses verirmi ne dersiniz bu arada playerlerim hakkında şunları yazabilirim. COWON F2:ses çıkışı mükemmel,baslar süper,ses kalitesi vasat,kullanımı kolay. MPIO FL100:ses çıkışı yüksek,baslar ayar yapınca yeterli,ses kalitesi orta dan biraz düşük,kullanımı rahat. SONY B100:ses çıkışı yeterli ama bazen düşük kalıyor,baslar yeterli,ses kalitesi orta seviyede,kullanımı çok tatmin edici değil. TREKSTOR ORGANIX:ses çıkışı mükemmel,baslar vasat,ses kalitesi çok iyi,kollanımı rahat. Trek storun basları iyi olsaydı harika bir cihaz olurdu. Sizce sansa bana bu eksiklileri giderebilirmi yorumlarınızı bekliyorum.

sansa ezer şu anda diğerlerini geçer gider...
    arkadaşlar şu şarkıyı flac formatında indirin torrentte bulabilirsiniz büyük bir kısmınız bilir..bu şarkıyı dinletince birisine herkes sansa almaya karar verir bence...
    slayer - raining blood

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 4 Mart 2009; 20:43:27 >

• peki bu sansa fuze nin ses kalitesi nasıl clib le kıyaslayınca
  • quote:

Orjinalden alıntı: utuman

quote:

arkadaşlar daha önce sırasıyla MPIO FL100-SONY B100-TREKSTOR ORGANIX-COWON F2 kullandım şuan hala f2 kullanıyorum playerimi ses kalitesi yüzünden değiştirmek istiyorum benim için ses kalitesi ve birazda ses çıkış gücü önemli ne dersiniz sansa beni tatmin edermi kullandıklarımdan iyi bir ses verirmi ne dersiniz bu arada playerlerim hakkında şunları yazabilirim. COWON F2:ses çıkışı mükemmel,baslar süper,ses kalitesi vasat,kullanımı kolay. MPIO FL100:ses çıkışı yüksek,baslar ayar yapınca yeterli,ses kalitesi orta dan biraz düşük,kullanımı rahat. SONY B100:ses çıkışı yeterli ama bazen düşük kalıyor,baslar yeterli,ses kalitesi orta seviyede,kullanımı çok tatmin edici değil. TREKSTOR ORGANIX:ses çıkışı mükemmel,baslar vasat,ses kalitesi çok iyi,kollanımı rahat. Trek storun basları iyi olsaydı harika bir cihaz olurdu. Sizce sansa bana bu eksiklileri giderebilirmi yorumlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar şu şarkıyı flac formatında indirin torrentte bulabilirsiniz büyük bir kısmınız bilir..bu şarkıyı dinletince birisine herkes sansa almaya karar verir bence...
    slayer - raining blood

ben arıyorum flac şarkı bana link atar mısın

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: utuman

quote:

slayer - raining blood

ben arıyorum flac şarkı bana link atar mısın

şikayet etmeyin
    iso ve hunt arasındaki tireyi çıkartın,tüm albüm yerine torrente atarken tek şarkıyı indirin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 4 Mart 2009; 22:17:17 >

• bu alet ankarada nerede satılır?
    teknosada, media marktta ve mavi bilgisayarda yok. netten almak istemiyorum, gidip görüp almak istiyorum.
    ankarad nerde satıldığını bileniniz var mı?
    birde ilerde yazılım güncellemesi için filan hangi modelden almalıyım? 2 gb yeter.
  • Vatan Bilgisayar ve Carrefour'da büyük ihtimalle bulabilirsiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: berden

bu alet ankarada nerede satılır?
    teknosada, media marktta ve mavi bilgisayarda yok. netten almak istemiyorum, gidip görüp almak istiyorum.
    ankarad nerde satıldığını bileniniz var mı?
    birde ilerde yazılım güncellemesi için filan hangi modelden almalıyım? 2 gb yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobbs -- 6 Mart 2009; 14:11:17 >
  • FreemattandGrace.Com
    FreemattandGrace.Com
    http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=36978

ne demek istiyor
  • quote:

FreemattandGrace.Com
    FreemattandGrace.Com

ne demek istiyor

rockbox ile ilgili bir topic ben şahsen cihazı riske atmak istemiyorum şu aşamada

• quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

quote:

FreemattandGrace.Com
    FreemattandGrace.Com

ne demek istiyor

rockbox ile ilgili bir topic ben şahsen cihazı riske atmak istemiyorum şu aşamada

onu bende aladımda adamlar ne yapmışlar yani tercümesini istiyorum arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin8584 -- 7 Mart 2009; 14:58:58 >

• beraberınde gelen kulaklık bence son derece kalıtesız bır kulaklık. nasıl gerek yok dıyorsunuz anlam veremıyorum.
  • quote:

mpio ha.kullanan birine raslamak gzl .zamanında mpio furyasında fg100 bulamamış fy500 almıştım.2 ay önce sattım.şimdi sansa clip kullanıyorm.gayet memnunum.seste mpio yu aratmıyo buna emin olabilirsin.tek sorun yaptığın klasörlerde gezemiyosn bu bnm için sinir bozucu.önceki mpio ve iriver t30 da kendi hazırladığım klasörlere çok alışmıştım.clip için rockbox'u bekliyorm anca o zaman gzinebilecez heralde klsörlerde.

bu cihazın ses çıkışı çok kuvvetli.şanslısın bn cowon f2,u3,d2 de kullandım d2 kadar olmasa bile f2 ve u3 kadar ses şiddeti kuvvetli bi cihaz ama basslar renkli değil nasıl diyim basslar en azından f2 gibi yapay değil.temiz bi sesi war.

• quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

quote:

FreemattandGrace.Com
    FreemattandGrace.Com

ne demek istiyor

klasörlerimi görebeleceksem atarım riske walla

• http://www.hepsiburada.com/sandisk-sansa-clip-fm-4gb-fm-radyolu-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52570#tablnk

arkadaşlar bunu spariş vermeyi düşünüyorum. sizin fikirlerinizi almak istedim. resimdeki gibimidir bunun regi çünkü çok hoş gri bir tasarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZeuSsss

http://www.hepsiburada.com/sandisk-sansa-clip-fm-4gb-fm-radyolu-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52570#tablnk

arkadaşlar bunu spariş vermeyi düşünüyorum. sizin fikirlerinizi almak istedim. resimdeki gibimidir bunun regi çünkü çok hoş gri bir tasarım.

hocam 2 gb radyolusu 79 ytl carrefourda ben olsam 4 gb radyoluya o parayı vermem resimdeki gibi ama kasası biraz daha solgun türkiyedekilerin öyle çok parlak değil...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.