Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serkanky

Bugün clip le vedalaşıp iriver t60 aldım

görüşlerini alabilirmiyiz hocam artılar eksiler ne ikisi arasındaki ???
    Gerçi t60 sıfır bulunmuyo bu sıralar galiba 2. el mi aldın
  • quote:

Bugün clip le vedalaşıp iriver t60 aldım

Hayırlı olsun arkadaşım.Ben de dün aldım sansa clip'i.

Herşey güzel ama güncelleme yapınca bilgisayar flash disc olarak görmeye başladı.Yine bir şeyi yok ama hiç değilse güncellemeden önce bilgisayardan şarj durumunu görüyordum.

Güncellemeyi Updater kullanarak yaptım sorun olmaz sanıyorum.

Birde şarjı çabuk gidiyor gibi geldi belli ilk kullanımdan kaynaklanbilir mi?
  • epimenides

İkisi arasında kullanım açısından bakarsak iriver da joystick e alışmak biraz zaman alıyor ama alışınca gerisi kolay, kalem pille çalışması da diğer bir artısı yolda pil bitti müzik bitti derdi yok, sansa clip in sesi de çok iyiydi fakat t60 gerçekten clip e nazaran hissedilir derecede iyi. Hep merak etmişimdir iriver kristal gibi berrak bir sese sahip diyorlardı gerçekten öyle.

Dün şans işte kadıköyde gezerken tezgahta 2. el mp3 çalarlara bakıyordum tezgahın sahibi sağolsun dükkanımda farklı cihazlarda var diyince dükkana gittik çekmeceden t60 ı çıkarınca dumur oldum ekran jelatini üstünde çiziksiz sıfır gibi diyebiliriz

Tommy216

Sağol dostum senin clip te hayırlı olsun.

ayarlardan usb mode kısmını otomatik seç sorunun hallolur.
    evet sansa updater ile yaptıysan olmuştur.
    pili kullandıkça daha uzun gidecektir

• quote:

epimenides

İkisi arasında kullanım açısından bakarsak iriver da joystick e alışmak biraz zaman alıyor ama alışınca gerisi kolay, kalem pille çalışması da diğer bir artısı yolda pil bitti müzik bitti derdi yok, sansa clip in sesi de çok iyiydi fakat t60 gerçekten clip e nazaran hissedilir derecede iyi. Hep merak etmişimdir iriver kristal gibi berrak bir sese sahip diyorlardı gerçekten öyle.

Dün şans işte kadıköyde gezerken tezgahta 2. el mp3 çalarlara bakıyordum tezgahın sahibi sağolsun dükkanımda farklı cihazlarda var diyince dükkana gittik çekmeceden t60 ı çıkarınca dumur oldum ekran jelatini üstünde çiziksiz sıfır gibi diyebiliriz

Tommy216

Sağol dostum senin clip te hayırlı olsun.

ayarlardan usb mode kısmını otomatik seç sorunun hallolur.
    evet sansa updater ile yaptıysan olmuştur.
    pili kullandıkça daha uzun gidecektir

İnanılmaz!Teşekkürler ahbap Bir sorum daha olucak Clip'i şarj ederken batteryinin tamımının boşalmasını bekleyip mi takıyım? yoksa her an takabilir miyim?Bir de bilgisayara 1 dk içinde takmam gerekiyor o arada şarj oluyor o zarar verir mi piline?Ve çıkarma işlemini fişi çıkararak mı yapıyım yoksa güvenli kaldırla mı ??

Tekrardan teşekkürler AHBAP

• Tam 100 dk da şarj oluyor cihaz!! 1.40 dk sonylerde 3 dk şarj 90 dk kullanım
  • Bataryanın tamamen boşalmasını beklemene gerek yok li-ion pil olduğundan bir fark etmez. güvenli kaldır zaten çıkmıyor sadece mp3 aktarırken usb kabloyu çıkartma yeter
  • quote:

Bataryanın tamamen boşalmasını beklemene gerek yok li-ion pil olduğundan bir fark etmez. güvenli kaldır zaten çıkmıyor sadece mp3 aktarırken usb kabloyu çıkartma yeter

Teşekkürler ahbap!

Aklımdaki bütün soru işaretleri nihayet cevap buldu
  • arkadaşlar ben bu clıpe taktım kafayı bi sorum olcak hbden alcam paket içinde kulaklık yazmıyo vede hbde bu Refurbished mi biraz acelem varda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fakir_çocuk

arkadaşlar ben bu clıpe taktım kafayı bi sorum olcak hbden alcam paket içinde kulaklık yazmıyo vede hbde bu Refurbished mi biraz acelem varda

refurbished ürün değil arkadaşım rahtlıkla alabilirsin paketten kulaklık çıkıyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Fakir_çocuk

arkadaşlar ben bu clıpe taktım kafayı bi sorum olcak hbden alcam paket içinde kulaklık yazmıyo vede hbde bu Refurbished mi biraz acelem varda

refurbished ürün değil arkadaşım rahtlıkla alabilirsin paketten kulaklık çıkıyor

sağol hocam yazılımsal olarak ne gibi sorunları var vede kaç saatda şarj oluyor ne kadar sürede bitiyor sağlammı kasası filan bana sonynin yokluğunu aratmaz değilmi?eskisi e003 2gbydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king size -- 22 Mart 2009; 20:40:53 >
  • Yazılımsal olarak hiç bir sorunu yok 3 saat civarı şarj oluyor ve dinleme süresi olarak 15 saat fakat bu fabrika verisi, biz ona 10-12 saat diyelim.
    kasası sağlam ve kaliteli.
  • 4 gblığını ucuza nerden buluruz "0" olarak?
    birde bu refurbished olayı nedir?
    almışken sorunsuz bişey olsun istiyorum.eski mp3 layerım sürekli sorun yarattı.yazılımsal veya donanımsal olarak ne gibi sorunları var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lèon

4 gblığını ucuza nerden buluruz "0" olarak?
    birde bu refurbished olayı nedir?
    almışken sorunsuz bişey olsun istiyorum.eski mp3 layerım sürekli sorun yarattı.yazılımsal veya donanımsal olarak ne gibi sorunları var?

hepsiburada da 150 lira 4gb radyolu olanı

http://www.hepsiburada.com/sandisk-sansa-clip-fm-4gb-fm-radyolu-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52570

• quote:

Orjinalden alıntı: rockinlife

aydınlatma sorunlu sandisk sansa clip 4 gb radyolu (siyah) 60 TL.

''aydınlatması normalinden daha düşük''

iletişim : sixfeetunder17@gmail.com (mail olarak)
  • valla ben 2 gün önce aldım bi tane 4gb radyolu refurbished...

şimdilik sorunsuz, bildiğimiz "0" ürün...

fakat arkada siyah renkli bir "R" damgası var...

sanırım bir tek bu tip ürünlere koyuyorlar anlaşılması için...
  • refurbished olsa da sonuçta garantili bir sorun teşkil etmez.
  • arkadşlar bir soru sormuştm ama cevap bulamadım tekrar sormak istedim. sandiskle ilgili benim bir problemim var. belki farketmişinizdir, şarkılar arasında geçişlerde küçük bir cızırtı yada çıt gibi bir ses geliyor bunu nasıl önleyebilirz bir fikri olan var mı? yada bu normal mi tüm ürünlerde var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_gumus -- 24 Mart 2009; 0:25:12 >
  • Bende sansa clip 2gb radyolu aldım 89 ytlye tepe nautilus carrefourdan. Almayı düşünen arkadaşlar için en uygun fiyat sanırım carrefourda, çünkü teknosa ve vatanda neredeyse radyosuz model bu fiyattan daha fazla. Şarjı umduğumdan az gidiyor, gerçi hiç sıfırlamadım ama seviye azalmasından tahmin ettiğim kadarıyla. Onun dışında eksiksiz bir ürün, en azından benim için, herkese tavsiye ederim. Yalnız bir sıkıntım var; vatan'dan usb şarj adaptörü (100-240 V) aldım, denedim başta biraz şarj etti sonra durdu, birkaç defa tekrar denedim şarj etmedi. Sıkıntı adaptörden mi yoksa mp3 çalardan mı kaynaklanıyor, bir bilgisi olan var mı acaba?
  • Arkadaşlar bende sizleri okuduktan sonra bundan almaya kaar verdim,konuyu baştan sona okudum ama kafama takılan 2 konu var yazılanlarda göremedim ,

1-sanca clip 2-4 GB aralarında ne gibi fark var hangisi iyi,eger fark yoksa bana 2GB yeter onu alacagım

2-sansa clip yazılım yüklemek şartmı,yüklemeden şarkının ismini,sırasını,bestecisini,söyleyeni göstermiyormu,yanıtlarınızı bekliyorum ona göre bugün bir tane alacagım eger bulursam.
  • bugün hediye aldım cihazdan şu an şarzda 3 saati geçti ilk şarz olduğu için henüz vihazı hiç açmadım bitene kadar beklemelimiyim?
    sun çubuk şarz durumu sarı renkte hala şarz ediyor görünüyor bu kadar uzun dürmesi normalmi
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.