Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: asrin43

bugün hediye aldım cihazdan şu an şarzda 3 saati geçti ilk şarz olduğu için henüz vihazı hiç açmadım bitene kadar beklemelimiyim?
    sun çubuk şarz durumu sarı renkte hala şarz ediyor görünüyor bu kadar uzun dürmesi normalmi

Endişelenme uzun sürüyor ayrıca bilgisayarımdan bakabilirsin bir sorun var mı bağlantı olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

valla ben 2 gün önce aldım bi tane 4gb radyolu refurbished...

şimdilik sorunsuz, bildiğimiz "0" ürün...

fakat arkada siyah renkli bir "R" damgası var...

sanırım bir tek bu tip ürünlere koyuyorlar anlaşılması için...

ss koyabilir misin uzaktan kumandan merak ettim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeniliman

Arkadaşlar bende sizleri okuduktan sonra bundan almaya kaar verdim,konuyu baştan sona okudum ama kafama takılan 2 konu var yazılanlarda göremedim ,

1-sanca clip 2-4 GB aralarında ne gibi fark var hangisi iyi,eger fark yoksa bana 2GB yeter onu alacagım

2-sansa clip yazılım yüklemek şartmı,yüklemeden şarkının ismini,sırasını,bestecisini,söyleyeni göstermiyormu,yanıtlarınızı bekliyorum ona göre bugün bir tane alacagım eger bulursam.

1) Bildiğim kadarıyla hiçbir fark yok bellek dışında. Tabi bir de renk farkı var, 4 gblık model gri, 2 gblıklar renkli renkli :)
    2) Tam olarak neyi sorduğunu anlayamadım ama dinlediğimiz mp3ün bilgilerini görmek için bir şey arıyorsan sanırım yok. Ama zaten parça seçerken kimin söylediğine göre yada mp3 adına göre listeleyebiliyoruz. Bestecisini zaten yazılımla da öğrenebileceğini sanmıyorum :D

Bu arada birkaç şey daha söylemek istiyorum. Şu ana kadar creative'in 20 gblık zen video modelini (tam ismini bilmiyorum ben takoz veya hırdavat diyorum kısaca :D), philips'in 4 gblık bir modelini ve iriver'ın 20 gblık modellerini kullandım. Bu küçücük alet bunlara ve dünyalara bedel onu söyleyebilirim. Çok fazla düşünmenize gerek yok eğer bu civarda fiyata bir şeyler arıyorsanız, çok büyük bir mebla da sayılmaz ve her kuruşun hakkını veriyor bana kalırsa. Video veya yüksek bir bellek kapasitesi istemiyorsanız ayaklarını yerden kesecek, biraz da uçuracak bir model sansa clip.Yapılan incelemelerde radyosunun ve ses kaydının iyi olmadığını okumuştum. Çok iyi sayılmaz ama bence yeterli düzeyde. Radyodan kayıt da oldukça güzel denebilir. Ses kalitesi hakkında sağlıklı bir yorum yapamıyorum çünkü iyi bir kulaklıkla test etme fırsatım olmadı daha. Fakat herkesin ortak yorumu ses kalitesinin etkileyici olduğu. Bu arada yaptığımız kayıtları yada mp3leri bilgisayar bağlantısı olmadan da silebilmemiz güzel bir özellik, belki çok fazla modelde vardır ama benim kullandığım mp3 playerlarda olmamıştı hiç.

• quote:

Orjinalden alıntı: utuman

quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

valla ben 2 gün önce aldım bi tane 4gb radyolu refurbished...

şimdilik sorunsuz, bildiğimiz "0" ürün...

fakat arkada siyah renkli bir "R" damgası var...

sanırım bir tek bu tip ürünlere koyuyorlar anlaşılması için...

ss koyabilir misin uzaktan kumandan merak ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 24 Mart 2009; 23:05:23 >

• ben de elimdeki refurbished olmayan 4 gb amerikadan getirilen ürünü koyayım hem almak isteyenler için rehber olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 24 Mart 2009; 23:37:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat_gumus

arkadşlar bir soru sormuştm ama cevap bulamadım tekrar sormak istedim. sandiskle ilgili benim bir problemim var. belki farketmişinizdir, şarkılar arasında geçişlerde küçük bir cızırtı yada çıt gibi bir ses geliyor bunu nasıl önleyebilirz bir fikri olan var mı? yada bu normal mi tüm ürünlerde var mı ?

Hocam valla yazınızı oyunca bende baktım geçişlerde bendede bazı şarkılarda oluyor, birde şarkı başlarken biraz cızırtı oluyor.

sizin cihazın versiyonu nedir.bende ki:v01.01.32A
  • sansa clip kullanan arkadaslar custom Eq ayarlarınız nedir , ben açıkcası biraz uyduruk buldum custom eq ayarlarını, degerler yazmıor :( ve normal eqdan kötü sonuçlar verior genelde
  • the prodigy-omen referans aldıgım sarkı. kullandıgım kulaklık creative ep630 bugün cx 300 aldım onda da aynı sorunu yasıyorum normal eq bassları sönük veriyor digerlerinde de ses seviyem düşüyor.cihazı son sürüme update ettim yine aynı
  • hocam hbdeki ürün nerden?(4gb) bide bu creative zen stone dan ekranlı olandan iyimi menüler yazılımsal olarak filan hocam bide 128 kbs mp3lerde çok sorun yaparmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king size -- 27 Mart 2009; 19:40:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pilot23

quote:

Orjinalden alıntı: serhat_gumus

arkadşlar bir soru sormuştm ama cevap bulamadım tekrar sormak istedim. sandiskle ilgili benim bir problemim var. belki farketmişinizdir, şarkılar arasında geçişlerde küçük bir cızırtı yada çıt gibi bir ses geliyor bunu nasıl önleyebilirz bir fikri olan var mı? yada bu normal mi tüm ürünlerde var mı ?

Hocam valla yazınızı oyunca bende baktım geçişlerde bendede bazı şarkılarda oluyor, birde şarkı başlarken biraz cızırtı oluyor.

sizin cihazın versiyonu nedir.bende ki:v01.01.32A

hocam benim cihazın versiyonu v01.01.32E. çünkü ben ilk aldıktan sonra küçük bir güncelleme yapmıştm. güncellemeden sonra ekran farklı açılıyor mesela. ilk aldığımda sandisk yazıyordu şimdi sansa yazıyor. ama ilk aldığımda da bu cızırtı olayı vardı güncelleme yaptım hala var. birşey değişmedi yani.

• Merhabalar bende sansa clip almayı düşünüyorum fakat 2 sorum olucak
    1.Radyosu konusu yani nası bi radyosu var lets go mobile daki incelemede radyosu vasat diyor kullanan sizler bu konuda ne diyorsunuz
    2.Sarj süresi fabrika verisi 15 saat diye biliyoruym ama gerçek hayat verisi 10 _12 saat civarımış bu da doğrumudur
    İlgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim
  • hocam cvp verin ya
  • Fakir_çocuk

HB deki ürün nerden derken neyi kastettiniz ? Eğer yapıldığı yeri soruyorsanız çin de yapılıyor Ve HB de satılanlar refurbished değildir.
    Sansa clip zen stone dan çok daha iğyi bir ürün hem ses kalitesi hem kullanışlılık olarak
    128 kbps mp 3 zaten bilinen ve en çok kullanılan bit rate dir. 320 kbps ve flac formatında bile çok iyi bir performans veren bir cihazdır clip.

DouAch

Lets go mobile a bakma sen ben bir çok mp3 çalar denedim bunun radyosu gayet net ve temiz çekiyor.
    Fabrika verileri şöyle hesaplanır ; mp3 çalar full şarjdan sonra çalmaya bırakılır pil bitene kadar gösterdiği performans kaç saat olduğunu belirtir. Hiç bir üründe fabrika verileriyle garçekteki kullanım oranları tutmaz. Yani sonuçta ekranın ışık süresi ekran kontrastı gibi etkenler de pili etkiler. Kullanıma göre değişir pil tüketimi.

• yok artık radyosu da kötü dendi ya,lets go mobile ve chip gibi siteler zaten ipod ları en mükemmel aletler olarak görür moda ya,onların incelemelerine bakmayın hiç...
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim o zaman şöle sorıyım siz pil süresinen memnun musunuz bu kişisel bişey tabi ama bu cihazın benim için tek eksisi pil süresi yani 20 saat civarında bi pil süresi olsaydı 1 saniye düşünmeden alıcaktım kullanıcı olarak sizin yorumlarınız önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: DouAch

Cevaplar için çok teşekkür ederim o zaman şöle sorıyım siz pil süresinen memnun musunuz bu kişisel bişey tabi ama bu cihazın benim için tek eksisi pil süresi yani 20 saat civarında bi pil süresi olsaydı 1 saniye düşünmeden alıcaktım kullanıcı olarak sizin yorumlarınız önemli

benim şarkılarımın yüzde 80i 320kbps,yüzde 5i flac yüzde 15ide 192 ile 128 kbpslik kayıtlardır.şarjı 7 8 saat gidiyor bence normal çünkü alet küçük o yüzden bataryası da küçük,128 kbps dinlerim diyorsanız 12 13 saat rahat kullanırsınız...yanınıızda rahat ulaşabileceğiniz pc varsa sorun olmaz kulllanım süresi...
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim o zaman şöle sorıyım siz pil süresinen memnun musunuz bu kişisel bişey tabi ama bu cihazın benim için tek eksisi pil süresi yani 20 saat civarında bi pil süresi olsaydı 1 saniye düşünmeden alıcaktım kullanıcı olarak sizin yorumlarınız önemli
  • cowon d2 dışında zaten hiçbir player tama anlamıyla memnun etmez şarj süresinde ama ben memnunum...
  • Evet anladım zaten bende cowon d2 ile sansa clip arasında gidip geliyorum cowon d2 nini radyosunda problem olmasa yada sansa clipin pil süresi daha ii olsa galiba çok şey istiyorum ama =) bu arada yorumlarınız için teşekkür ederim bakalım hangisini alıcam
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.