Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: danGerfuLL

Üretim bandının maliyeti TRT bandrolünden daha ucuz ki radyosuz da radyo yok.

creative için de tam tersi mesela...
    firmaya göre değişiyor demek ki...
  • Aslında fark etmemesi gerekir TRT bandrol ücretinin. Üretim yerleri farklı olduğu için bu tip bir durum ortaya çıkmış olabilir.

Neyse bizler kullanıcılar olarak her zaman işimize gelene bakarız. Radyosuz modelinde FW ile radyo aktif hale gelse gider radyosuz alırdık aynı özelliğe boşa fazladan para vermenin anlamı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: utuman

quote:

Orjinalden alıntı: metaltometal

arkadaşlar daha önce sırasıyla MPIO FL100-SONY B100-TREKSTOR ORGANIX-COWON F2 kullandım şuan hala f2 kullanıyorum playerimi ses kalitesi yüzünden değiştirmek istiyorum benim için ses kalitesi ve birazda ses çıkış gücü önemli ne dersiniz sansa beni tatmin edermi kullandıklarımdan iyi bir ses verirmi ne dersiniz bu arada playerlerim hakkında şunları yazabilirim. COWON F2:ses çıkışı mükemmel,baslar süper,ses kalitesi vasat,kullanımı kolay. MPIO FL100:ses çıkışı yüksek,baslar ayar yapınca yeterli,ses kalitesi orta dan biraz düşük,kullanımı rahat. SONY B100:ses çıkışı yeterli ama bazen düşük kalıyor,baslar yeterli,ses kalitesi orta seviyede,kullanımı çok tatmin edici değil. TREKSTOR ORGANIX:ses çıkışı mükemmel,baslar vasat,ses kalitesi çok iyi,kollanımı rahat. Trek storun basları iyi olsaydı harika bir cihaz olurdu. Sizce sansa bana bu eksiklileri giderebilirmi yorumlarınızı bekliyorum.

sansa ezer şu anda diğerlerini geçer gider...
    arkadaşlar şu şarkıyı flac formatında indirin torrentte bulabilirsiniz büyük bir kısmınız bilir..bu şarkıyı dinletince birisine herkes sansa almaya karar verir bence...
    slayer - raining blood

Hocam çok gaz veriyosun ama:)

Ben HB den sipariş verdim clip radyosuz 2gb, yanında cx200 street II kulaklıkla birlikte. Umarım iyi bir ikili oluştururlar. Metal dinliycem sadece

Sormak istediğim bişey var ama 1-2 kişi bahsetmiş sadece, şarkı geçişlerinde çıtırtı oluyormuş. Herkesde var mı bu sorun? Acaba mp3 bitrate ile mi ilgili?

• quote:

Orjinalden alıntı: deadric

quote:

Orjinalden alıntı: utuman

quote:

Orjinalden alıntı: metaltometal

arkadaşlar daha önce sırasıyla MPIO FL100-SONY B100-TREKSTOR ORGANIX-COWON F2 kullandım şuan hala f2 kullanıyorum playerimi ses kalitesi yüzünden değiştirmek istiyorum benim için ses kalitesi ve birazda ses çıkış gücü önemli ne dersiniz sansa beni tatmin edermi kullandıklarımdan iyi bir ses verirmi ne dersiniz bu arada playerlerim hakkında şunları yazabilirim. COWON F2:ses çıkışı mükemmel,baslar süper,ses kalitesi vasat,kullanımı kolay. MPIO FL100:ses çıkışı yüksek,baslar ayar yapınca yeterli,ses kalitesi orta dan biraz düşük,kullanımı rahat. SONY B100:ses çıkışı yeterli ama bazen düşük kalıyor,baslar yeterli,ses kalitesi orta seviyede,kullanımı çok tatmin edici değil. TREKSTOR ORGANIX:ses çıkışı mükemmel,baslar vasat,ses kalitesi çok iyi,kollanımı rahat. Trek storun basları iyi olsaydı harika bir cihaz olurdu. Sizce sansa bana bu eksiklileri giderebilirmi yorumlarınızı bekliyorum.

sansa ezer şu anda diğerlerini geçer gider...
    arkadaşlar şu şarkıyı flac formatında indirin torrentte bulabilirsiniz büyük bir kısmınız bilir..bu şarkıyı dinletince birisine herkes sansa almaya karar verir bence...
    slayer - raining blood

Hocam çok gaz veriyosun ama:)

Ben HB den sipariş verdim clip radyosuz 2gb, yanında cx200 street II kulaklıkla birlikte. Umarım iyi bir ikili oluştururlar. Metal dinliycem sadece

Sormak istediğim bişey var ama 1-2 kişi bahsetmiş sadece, şarkı geçişlerinde çıtırtı oluyormuş. Herkesde var mı bu sorun? Acaba mp3 bitrate ile mi ilgili?

Ben de metal dinleyen bir insanımdır.Cx-300 ya da ep320 alcam kulaklık olarak.Soruna gelirsek de ben de çıtırtı olmuyor tek sorunum şarjının biraz az gitmesi

• quote:

Orjinalden alıntı: DouAch

Cevaplar için çok teşekkür ederim o zaman şöle sorıyım siz pil süresinen memnun musunuz bu kişisel bişey tabi ama bu cihazın benim için tek eksisi pil süresi yani 20 saat civarında bi pil süresi olsaydı 1 saniye düşünmeden alıcaktım kullanıcı olarak sizin yorumlarınız önemli

Clip i pil suresınden dolayı almak ıstemezsenız Sansa Fuze alabılırsınız.24 saat pil omrunden bahsedılıyor ve ayrıca micro sc card destegı de var.
  • Tommy216, 12-13 saat sana az geliyorsa eyvallah. Bence normal bir süre. Özellikle benim gibi bilgisayar başında çalışanlar için. Çok fazla uzun yol gidip gelmiyorum. 1-2 ayda bir ankara-izmir yapıyorum o kadar. O da zaten 9 saat falan:) Yeter bana her türlü. 2 gb bile yeterli gelir tahminimce çünkü bu yolculukları 512 mb + 128 mb = 630 mb lık bir minton 3002 ile yapıyordum. Zaten max bitrate kalitesi 128 di bu aletin. Şimdi bu Sansa Clip ile bitrate'i 3 katına çıkarabilirim diye oranlayabiliriz heralde. Bu da yeterli anlamına geliyor. Çıtırtı olayı da olmaz ise çok super olacak.

Hadi hepsiburada.com gönder artık şunu
  • hocam kaç gündür bekliyosunuz nerden sipariş ettiniz sonyden iyimi bu hocam mesela kabloyu kaybetsek motorola kablosunu alsak aynı işi görürmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king size -- 8 Nisan 2009; 12:20:31 >
  • arkadaşlar bende 170 TLye 1 yıl garantisi kalmış 2.el bir sony a818 ile bu sansa clip'in 8 Gb radyolusu arasında kararsızım ... sansayı yurtdışından getirteceğim yaklaşık 120-130 TL gibi bir masraf olacak .... bu iki aletide bilen birisi bana biraz yardımcı olabilir mi?
  • Arkadaşlar bu mp3 player'da folder view/play desteği var mı? Demek istediğim sadece IDTag ler yardımı ile mi mp3 leri kategorize ederek dinleyebiliyoruz?
  • Ben de dün itibariyle sansa clip almış bulunuyorum.Yanında da Cx200 Street aldım güzel bir ikili oldu.İlk izlenimlerim oldukça iyi ( hem cx200 hem de sansa için).Birkaç gün daha geçsin anlarız iyi mi yapmışız kötü mü?Ama şunu söyleyebilirim,daha önce itouch,shuffle,iphone,zen,cowon d2 kullanan biri olarak diyebilirim ki,bence asla pişman olmazsınız.Şimdilik gözüme takılan en büyük şey şarj süresinin uzunluğu...
  • Benim sadece kulaklık geldi cx200, sansa daha tedarik sürecinde

Bu tarz bi kulaklık kullanmamıştım daha önce, o yüzden midir bilmiyorum ama çok narin geldi. Tırsıyorum bişey olcak diye. Ses kalitesi ile ilgili olarak bilgisayardan 320 kbit mp3 lerle test yapıyorum fena değil. Bİrde kullandıkça açılma olayı varmış. daha iyi olacak sanırım. Birde benim kulaklar küçük o yüzden en küçük başlıkları taktım ama genede kulağıma biraz rahatsızlık verdi. Ama alışıyorum sanırım yavaş yavaş (şu an bi yandan dinliyorum da:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadric -- 9 Nisan 2009; 17:36:47 >
  • Tekrar katıldım clip ailesine
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurssss

Arkadaşlar bu mp3 player'da folder view/play desteği var mı? Demek istediğim sadece IDTag ler yardımı ile mi mp3 leri kategorize ederek dinleyebiliyoruz?

maalesef şu anlık yok,firmware güncelleme bekliyoruz..

serkanky,deadric,voldemort tekrar hayırlı olsun size;cx 200 ile güzel bir ikili olmuş hepsi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 9 Nisan 2009; 19:29:52 >
  • Sağol Ahmet
  • Arkadaşlar yeni alan herkese hayırlı olsun güle güle kullanın. Tavsiye edebileceğiniz bass ve tiz ağırlıklı deneme yapabileceğimiz bir kaç mp3 var mı?
  • Teşekkürler kenai chemical brothers - bass test parçası olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

Teşekkürler kenai chemical brothers - bass test parçası olabilir.

Teşekkürler serkanky, epeydir dinlemiyordum zaten vesile oldun.
  • Bir diğeri de bassları görmek için Sagopa Kajmer Tanrı Çekti Tüm Resimleri isimli parçada çok sağlam bass var
  • Arkadaşlar 2 gb modelden bende aldım bir tane .Muazzam bir sesi ve ses kalitesi var .
    Versiyon V01.01.18E şu anda .Peki firmwareyi yükselttikten sonra ses yüksekliğinde bir düşüklük olurmu şu anki sesten memnunum çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkplaces

Arkadaşlar 2 gb modelden bende aldım bir tane .Muazzam bir sesi ve ses kalitesi var .
    Versiyon V01.01.18E şu anda .Peki firmwareyi yükselttikten sonra ses yüksekliğinde bir düşüklük olurmu şu anki sesten memnunum çünkü.

Firmware yükseltince seste bir değişiklik olmuyor rahatlıkla versiyonu yükseltebilirsin. Sitesinden sansa updater programı ile yükselttim ben bir sorun olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.