Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kablodan farkedeceğini sanmıyorum (kablonuz çalışır durumdaysa). Çünkü ben de farklı bir kablo kullanıyorum, malum sansanın kablosu çok kısa.

serkanky'nin dediğini yaptınız mı? (usb mode: auto detect) Yapmadıysanız bir de öile deneyin derim. Malum dosyalarını o zaman görebilirsiniz diye umuyorum.

Kolay gelsin..
  • cihazı bilgisayarın tanıması için cevabı yukarıdda verdim.
  • İkinize de teşekkür ederim yardımlarınız için sorunu çözdüm sanırım bir tanıdı bir tanımadı bir tanıdı bir tanımadı en sonunda tanıdı kablosunun çok kısa olması sorun yaratıyor biraz başka kablolarla deneyeceğim artık:) Teşekkürler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynepsa -- 26 Nisan 2009; 13:22:29 >
  • Ben de bu cihazı almayı düşünüyorum fakat pardus-linux üzerinden de flash disk gibi programsız bir şekilde müzik atılabiliyor mu acaba?
  • yurtdışından alan arkadaşlar ebay sayfasındanmı getirdi acaba? kargo dahil 72 dolara 8gb alan arkadaş var nerlerden buluyosunuz nasıl alıyosunuz bende istiyom yaaaaaaa bilen biri link atabilirmi banada acaba... ben hafızasına önem vermiyorum 1 gb bile işimi görür sadece sorunsuz işimi görsün yeter.
    satmak isteyen arkadaşlar varsa haberlerinizi beklerim 1 gb 2 gb 100 gb farketmez iriver t10 bulamadım bunu bulayım lütfenn yardımmm

• bu arada bulmak sorun değil ekonomiğini bulmak sorun arkadaşlar öğrencilik kolay değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafakeman

yurtdışından alan arkadaşlar ebay sayfasındanmı getirdi acaba? kargo dahil 72 dolara 8gb alan arkadaş var nerlerden buluyosunuz nasıl alıyosunuz bende istiyom yaaaaaaa bilen biri link atabilirmi banada acaba... ben hafızasına önem vermiyorum 1 gb bile işimi görür sadece sorunsuz işimi görsün yeter.
    satmak isteyen arkadaşlar varsa haberlerinizi beklerim 1 gb 2 gb 100 gb farketmez iriver t10 bulamadım bunu bulayım lütfenn yardımmm

hafıza 1-2 farketmez diyorsanız ebaydan getirtmeye ne gerek var anlamadım. türkiye de zaten 69 liraya satılıyor 2 gb radyosuz modeli. radyolusu da 89 lira. carrefourda.

• valla ne bilim ebayı şöle bi gezdimde 10 dolar 20 dolar falan fiyatlar.nette arrattırdım mağazalarda görünmüyo böyle bi marka.olanlarda çok saçma rakamlarda satıyolar.bi bakayım carrefoure teşekkürler
  • Hepsiburada.com benim arızalanan Sansa'yı değiştirdi. Yarın elimde olacak.

Merak ediyorum da bu değişim ve servis olayının hızlanmasını attığım yakınma ve tehdit (bi daha sizden alışveriş yapmıycam) dolu mailler etkilemiş olabilir mi? Pek sanmıyorum ama hakikaten 1 hafta bekledikten sonra alet 1 günde bozulunca canımı çok sıkmıştı. Sennheiser cx200 ü de kaybettim. Şimdi akg 324 aldım bakalım gelecek 10 güne kadar. Umarım iyi bir ikili olacaklardır.
  • arkadaşlar ben de hepsiburada dan sansa clip 2gb radyosuz model alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. dediğiniz gibi ses kalitesi harika. hatta kendi kulaklığı benim mx200 den bile daha güzel geldi rock eq sunda iken. portapro ile mükemmel oluyor bu arada. rock ayarında iken tüm enstrüman seslerini tertemiz bir şekilde alıyorum.

ancak bir sorum olacak. ben hard rock ve metal ağırlıklı müzik dinlerim. o nedenle bas-mid-tiz dengesi arıyorum. kendi kulaklığı ve rock eq da gayet güzel oluyor. ancak aynı eq ayarında mx200 bası az tizi daha yüksek çıkıyor. dengeyi bir türlü tutturamadım. nasıl bi eq ayarı önerirsiniz?
  • sarj durumundan sıkayetı olan var mı hıc ve tamamen dolması ıcın ne kadar beklıyosunuz acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.sparrow

sarj durumundan sıkayetı olan var mı hıc ve tamamen dolması ıcın ne kadar beklıyosunuz acaba?

cihazın şarjı bana göre normal her gün 2-3 saat dinlemeyle 3 gün civarı gidiyor tam şarj olması 4 saat civarı sürüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

quote:

Orjinalden alıntı: j.sparrow

sarj durumundan sıkayetı olan var mı hıc ve tamamen dolması ıcın ne kadar beklıyosunuz acaba?

cihazın şarjı bana göre normal her gün 2-3 saat dinlemeyle 3 gün civarı gidiyor tam şarj olması 4 saat civarı sürüyor.

Hocam bu senin söylediğim değer 3x3=9 saat yapıyor. Biraz az değil mi sence? 15 saat diyor hadi biz ona 12-13 diyelim dedik. Ama 9 çok az bence. Ben tam kullanamadım ama ayarlardan brightnesi sonuna kadar kısmıştım. Ekran kapanma sürelerini falan da ayarlamıştım, bu ayarlarla en azından bi 12 saat gitmesi lazım bence. Neyse bugün yolculuk var 9 saat, orda test etmiş olurum artık.

Bu arada hepsiburada yeni ürünü gönderdi, şuan 3:40 saattir şarjda, son çentik hareketli sadece şarjın bitmesine az kaldı yani:) İlk iş gene firmware ve ayarlar.

Bu arada aletin kulaklığı harbiden kötüymüş. cx200 ümü kaybettiğim için şimdilik bununkiyle dinliyorum ama çok kötü gerçekten. Eq ayarlarını kurcalamadan bi işe yaramıycak anlaşılan.

• 4 saat 10 dk gibi bir sürede şarj oldu. Ama şuan işyerindeyim ve burdaki bilgisayarımda o güzel ikon görünmüyor. Hertürlü denedim usb modu, otomatik, mtd mcs mi neyse artık her ikisini de denedim. Birinde flashdisk olarak görüyor (tercih etmiyorum), diğerinde de winamp ile kullanılacak şekilde geliyor ama o güzel ikon yok. Nasıl yapıyoruz da o geliyor, çok kullanışlı bir olay o bence, pil doluluk vs, çok önemli olmasa da kullanışlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaustun88

arkadaşlar ben de hepsiburada dan sansa clip 2gb radyosuz model alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. dediğiniz gibi ses kalitesi harika. hatta kendi kulaklığı benim mx200 den bile daha güzel geldi rock eq sunda iken. portapro ile mükemmel oluyor bu arada. rock ayarında iken tüm enstrüman seslerini tertemiz bir şekilde alıyorum.

ancak bir sorum olacak. ben hard rock ve metal ağırlıklı müzik dinlerim. o nedenle bas-mid-tiz dengesi arıyorum. kendi kulaklığı ve rock eq da gayet güzel oluyor. ancak aynı eq ayarında mx200 bası az tizi daha yüksek çıkıyor. dengeyi bir türlü tutturamadım. nasıl bi eq ayarı önerirsiniz?

arada benim soru kaynadı galiba yardım edebilecek olan yokmu??
  • quote:

aslında eq ayarlarını kendiniz bulmanız daha iyi olur zevk açısından ama şunu önereyim mx 200 ile kullandığınızı varsayarak;
    +4,-3,+3,+2,+4
  • quote:

Orjinalden alıntı: utuman

quote:

aslında eq ayarlarını kendiniz bulmanız daha iyi olur zevk açısından ama şunu önereyim mx 200 ile kullandığınızı varsayarak;
    +4,-3,+3,+2,+4

teşekkürler oldu bu sağolasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mecihan

Ben de bu cihazı almayı düşünüyorum fakat Pardus-Linux üzerinden de flash disk gibi programsız bir şekilde müzik atılabiliyor mu acaba?

Arkadaşlar bu konu hakkında bir bilgisi olan yok mu?
  • quote:

quote:

Ben de bu cihazı almayı düşünüyorum fakat Pardus-Linux üzerinden de flash disk gibi programsız bir şekilde müzik atılabiliyor mu acaba?

Malesef arkadaşım linux işletim sistemini desteklemiyor sitesinde yazanları aktarıyorum aşağıda.

Operating System:

Windows XP or Vista
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

quote:

quote:

Malesef arkadaşım linux işletim sistemini desteklemiyor sitesinde yazanları aktarıyorum aşağıda.

Operating System:

Windows XP or Vista

Bu kötü oldu işte. Bilgi için teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.