Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende şu an Sandisk SDMX-1 var. 2005'te almıştım. İnananmazsınız ama hala sapasağlam. Sadece pil kapağını kırdım da pek sorun olmuyor. Ses kalitesi on numara. Sandiski sevmemi sağladı bu mp3 player. Clip alsam mı acaba ? Fiyatları çok uygun aslında
    Aha bu
     ::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU :::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 27 Mayıs 2009; 21:23:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

Bende şu an Sandisk SDMX-1 var. 2005'te almıştım. İnananmazsınız ama hala sapasağlam. Sadece pil kapağını kırdım da pek sorun olmuyor. Ses kalitesi on numara. Sandiski sevmemi sağladı bu mp3 player. Clip alsam mı acaba ? Fiyatları çok uygun aslında
    Aha bu
     ::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU :::

Maşallah 4 yılı dolduruyor.Clip,Fuze alabilirsin ama ben olsam Fuze falan alırdım çünkü ikisi birbirine benziyor cliple sdmx-1.

• Kalem pille çalıştığı için 4 yılı doldurmuş.. Dikkatli kullandıktan sonra bir 4 yıl daha rahat gider sanırım...
    lion polymer pilli mp3 player'ların, 2.5-3 sene arası ömrü var.. Çünkü orjinal yeni pilini bulmak çok zor.. Pilini bulsan bile cihazın içini açmak bir o kadar zor..
    Piyasa taktiği;kullan at yenisini al.. Onun için kalem pille çalışan iriver T60'ıma gözüm gibi bakıyorum..
    Şu an carrefour da indirimde olan sansa clip, fiyat olarak düşünmeden alınabilecek bir mp3 player.. Nerdeyse yarı yarıya fiyatı düşmüş.. Bence bitmeden alın derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 27 Mayıs 2009; 22:21:21 >
  • Bugun carrefour un bahcelıevler,bayrampasa,bagcılar subelerıne tel ettım ellerınde olmadıgını soyledıler. Frux arkadasım saolsun haber vermıs bu ındırımle ılgılı ama sadece acıbadem subesınde varsa cok kotu bu :( Bana uzak kalıyor avrupa yakasındakı bır subede olan var mı acaba ?

Bu arada frux kadıkoy den acıbadem e otubus var mı ? Olmazsa oraya gıdıcem mecburen
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaabi

Bugun carrefour un bahcelıevler,bayrampasa,bagcılar subelerıne tel ettım ellerınde olmadıgını soyledıler. Frux arkadasım saolsun haber vermıs bu ındırımle ılgılı ama sadece acıbadem subesınde varsa cok kotu bu :( Bana uzak kalıyor avrupa yakasındakı bır subede olan var mı acaba ?

Bu arada frux kadıkoy den acıbadem e otubus var mı ? Olmazsa oraya gıdıcem mecburen

kadıköy'den kalkan bir çok otobüs, Carrefour'un önünden; geçiyor ama otobüse pek binmediğim için bilemeyeceğim..
    Kadıköy'e gelince sorarsın artık.. Umarım clip kalmıştır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 27 Mayıs 2009; 23:29:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

Orjinalden alıntı: tolgaabi

Bugun carrefour un bahcelıevler,bayrampasa,bagcılar subelerıne tel ettım ellerınde olmadıgını soyledıler. Frux arkadasım saolsun haber vermıs bu ındırımle ılgılı ama sadece acıbadem subesınde varsa cok kotu bu :( Bana uzak kalıyor avrupa yakasındakı bır subede olan var mı acaba ?

kadıköy'den kalkan bir çok otobüs, Carrefour'un önünden; geçiyor ama otobüse pek binmediğim için bilemeyeceğim..
    Kadıköy'e gelince sorarsın artık.. Umarım clip kalmıştır..

optimum media markt da var arkadaşlar tüm çeşitleri kadıköy tarafından kalkan neredeyse tüm otobüsler geçiyor yeni sahra köprüsünde inince görürsünüz optimumu otobüslere de iett sitesinden bakabilirsiniz

• quote:

Sansa clip almak isteyenlere > Carrefour da; 2 gb radyosuzu > 39 lira / 2 gb radyolusu > 52 liraya düşmüş..
    Dün akşam acıbadem carrefour da gördüm; bir tane benim yeğene radyolu modelinden hediye aldım..
    (Diğer carrefourlar da aynı indirim var mı bilemiyorum)

Radyosuzunu vatandan 80 liraya aldım bir ay ya oldu ya olmadı.çok adi bunlar.yarı yarıya ucuzladı alet,
  • sadece acıbadem carrefour da indirimdeydi ve 12-13 tane kadar clip vardı ellerinde.. onlar da satılmıştır zaten
    Başka yerler de clip fiyatların da düşüş yok..
  • hocam cx200 aldımm kulaklık güzel basslar filan biraz çok geldi kulak içi ya clıple bi eq önerin müzik tarzım rap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king size -- 4 Haziran 2009; 17:24:51 >
  • beyler benim derdimden ancak sizler anlarsınız biliyosunuzki sansa doğal ses vermesiyle meşhurdur bir rock/metal dinleyicisi olarak gine doğallıkta kalarak AKG 324p mi alsam yoksa sansanın bass açığını kapatmak için CX500 mü alsam belki aranızda deneyenler vardır bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinister13

beyler benim derdimden ancak sizler anlarsınız biliyosunuzki sansa doğal ses vermesiyle meşhurdur bir rock/metal dinleyicisi olarak gine doğallıkta kalarak AKG 324p mi alsam yoksa sansanın bass açığını kapatmak için CX500 mü alsam belki aranızda deneyenler vardır bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler!!!!!

Sansa clip'le orjinal creative ep 630 kullanabilirsin.. Yeğenime hediye sansa clip almıştım;creative ep 630'la gayet uyumlu oluyor.. bas-mid ve tiz sesler de gayet dengeli bir ses elde edilebiliyor... ( eq ayarı: ep 630 için > +7 - +5 - +1 - +9 - +12)
    Ya da cx200 de kullanabilirsin ama; cx200 de baslar ep 630 gibi güçlü ve dinamik değil..
    Ben, meizu m6 ile cx500 kullanıyorum ama;cx500'e, 200 küsur lira kadar para vermene gerek yok..

• bence cx200 bassları yeterli duyduğuma göre ep 630 dengeli değil pek hocam siz bi eq önerin cx200e göre bide benim dayımda ses işlerinden anlar biraz o bana eqsuz kullan daha iyi olur dedi bide frux hocam cx200mü daha iyi yoksa ep630mu
  • cx200'de mid sesler ep630'dan biraz daha iyi ama bas seslerin dinamikliği ve tiz sesler ep630'da çok daha daha iyi.. Tabi bu dediklerim; orjinal bir creative ep630 için.. piyasa da çok sahtesi var sahtelerinin basları boğuk ve mid sesler neredeyse yok gibidir..
    orjinal bir ep630 bulabilirsen; dediğim gibi sansa clip'in bas seslerde ki yetersizliğini tamamen kapatıyor ve verdiğim eq ayarı ile güzel bir ses elde edebilirsin.. Ben flat ses sevmem ekolayzır ayarını yaptıktan sonra flat sesle mukayese edip, hangisi iyise onu dinlersin..
    Tabi cx500'le çok daha harika bir ses tonlaması elde edebilirsin ama o kadar para vermeye değmez..
    Konu dışı olarak > D&R'dan 2 ay evvel cx200 almıştım;sağ taraftan biraz az ses geliyordu D&R'dan gidip, değiştirdim ama yine aynı sorun! şimdi metan'a gidip, kulaklığı değiştireceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 5 Haziran 2009; 15:03:26 >
  • tavsiyeleriniz için çok teşekkur ederim ama ben pek creativ yanlısı değilim ezelden beri pek ısınamadım ben o markaya akg 324 için yorumlarınız nedir herkes cok net ses veriyo diyolar frakans aralıklarına baktım cx500 baya eziyo tabii kulağımız bunun nekadarını algılıyo kullanmadığım için bilmiyorum ama acaba akg nin bass ları cx500 baslarının yanında cokmu ezik kalır? bide ben hangi kulaklığa gore hangi equlazer ayarını yapmam gerek ben genelde normalde kullanıyorum ama frux arkadasımızın creative verdiği equlazer ayarlarını diğer kulaklıklarada uygulasam en iyi ayar omudur tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkurler
  • kolay gelsin arkadaslar herkese iyi günler.....ne kadar clip kullanıcısı varmıs ya şaşırdım dogrusu....

neyse arkadaslar sorunumdan bahsedeyim...müzik ilgim yok benim...hiç kullanmadım böyle aletler..kuzenime aldım teknosadan hediye olarak...kasım ayında 99 a aldım...yanında bi trpod hpoerlör verdiler bi tanede cay bardagına benze ekransız bi mp3 player verdiler(cok tatlı bişey) hafıza kartı falan 99 a aldık....gecenlerde kuzenim sarkı dinleyemediğini söyledi..sarjı da ok cabuk bitiyormus....teknosaya verdim garantiye verdim 4 gün sonra geldi...orada denedim sarkı dinleyebildim...eve geldim bi türlü acamadım mp3 plaueri..disk yönetimi falan denedim hiç olmadı...acamıyorum bilgisayar tanımıyor aleti....driver mı istiyor acaba...dediğim gibi kullanmadım hiç bunlardan....yardımcı olurmusunuz yoksa yarın tekrar verecem teknosaya....tesekkürler...
  • quote:

cx200, mid sesler de ep630'dan biraz daha iyi ama bas seslerin dinamikliği ve tiz sesler ep630'da çok daha daha iyi Bu dediklerim; orjinal bir creative ep630 için.. piyasa da çok sahtesi var sahtelerinin basları boğuk ve mid sesler neredeyse yok gibidir..
    orjinal bir ep630 bulabilirsen; dediğim gibi sansa clip'in bas seslerde ki yetersizliğini tamamen kapatıyor ve verdiğim eq ayarı ile güzel bir ses elde edebilirsin..
    Tabi cx500'le çok daha harika bir ses tonlaması elde edebilirsin ama o kadar para vermeye değmez..
    Konu dışı olarak > D&R'dan 2 ay evvel cx200 almıştım;sağ taraftan biraz az ses geliyordu D&R'dan gidip, değiştirdim ama yine aynı sorun! şimdi metan'a gidip, kulaklığı değiştireceğim..

frux onun için bir test linki vardı herhalde onu bir paylaşabilirsen sevinirim;ben de de öyle bir sorun var mı merak ettim...

• quote:

Orjinalden alıntı: sinister13

tavsiyeleriniz için çok teşekkur ederim ama ben pek creativ yanlısı değilim ezelden beri pek ısınamadım ben o markaya akg 324 için yorumlarınız nedir herkes cok net ses veriyo diyolar frakans aralıklarına baktım cx500 baya eziyo tabii kulağımız bunun nekadarını algılıyo kullanmadığım için bilmiyorum ama acaba akg nin bass ları cx500 baslarının yanında cokmu ezik kalır? bide ben hangi kulaklığa gore hangi equlazer ayarını yapmam gerek ben genelde normalde kullanıyorum ama frux arkadasımızın creative verdiği equlazer ayarlarını diğer kulaklıklarada uygulasam en iyi ayar omudur tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkurler

Akg 324P kulaklığı hiç dinlemedim ama; creative ep 630'un 2 tane sahtesi ve bir tane de orjinali var ben de..(ambalajları birebir aynı) Orjinali sahtesine göre anlatılmayacak derece de çok daha iyi diyebilirim
    Bence orjinal bir ep 630 cx200'den f/p olarak daha iyi.. özellikle dediğim gibi clip'e çok uyumlu!!
    Şimdi 1 aydır orj cx500 kullanıyorum tabi ep630'dan çok daha iyi ama 220 lira vermeye değmaez
    Zaten evdeyken 25 liralık mx360 kulaklığımı kullanıyorum.. Hepsinden daha iyi valla
    Ama mx360, sansa clip'le fazla uyumlu diyemem.. çünkü mx360 ile dinlerken basları clip'te pek hissedemiyorsun Mx360'ı ses tonlaması detaylı ve bas sesleri güçlü olan meizu m6 ile kullanıyorum..
    Sonuç olarak özetlersek;player'a göre kulaklık seçimi çok önemli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 5 Haziran 2009; 15:18:26 >

• anladım anlaşılan akg hakkında bilginiz yok dediğim gibi creative hiç sevmem ama sansa ile çok uyumlu dersen alabilirim ama cx500 internette %100 orjinal 120 liraya var suan gg de semato adlı şahıs satıyor ama cx500 nekadar uyumlu bilmiyorum ep830 cıkmış bide onu biliyomusuz ep630 dan arasındaki fark nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: utuman

frux onun için bir test linki vardı herhalde onu bir paylaşabilirsen sevinirim;ben de de öyle bir sorun var mı merak ettim...

Test etmek için; ''sealtest'' mono mp3 sinyal ses dosyaları
    p 3
    p 3
    Sonda ki m p 3 ü birleştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 5 Haziran 2009; 15:42:29 >

• kolay gelsin arkadaslar herkese iyi günler.....ne kadar clip kullanıcısı varmıs ya şaşırdım dogrusu....

neyse arkadaslar sorunumdan bahsedeyim...müzik ilgim yok benim...hiç kullanmadım böyle aletler..kuzenime aldım teknosadan hediye olarak...kasım ayında 99 a aldım...yanında bi trpod hpoerlör verdiler bi tanede cay bardagına benze ekransız bi mp3 player verdiler(cok tatlı bişey) hafıza kartı falan 99 a aldık....gecenlerde kuzenim sarkı dinleyemediğini söyledi..sarjı da ok cabuk bitiyormus....teknosaya verdim garantiye verdim 4 gün sonra geldi...orada denedim sarkı dinleyebildim...eve geldim bi türlü acamadım mp3 plaueri..disk yönetimi falan denedim hiç olmadı...acamıyorum bilgisayar tanımıyor aleti....driver mı istiyor acaba...dediğim gibi kullanmadım hiç bunlardan....yardımcı olurmusunuz yoksa yarın tekrar verecem teknosaya....tesekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.