Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erdil83

kolay gelsin arkadaslar herkese iyi günler.....ne kadar clip kullanıcısı varmıs ya şaşırdım dogrusu....

neyse arkadaslar sorunumdan bahsedeyim...müzik ilgim yok benim...hiç kullanmadım böyle aletler..kuzenime aldım teknosadan hediye olarak...kasım ayında 99 a aldım...yanında bi trpod hpoerlör verdiler bi tanede cay bardagına benze ekransız bi mp3 player verdiler(cok tatlı bişey) hafıza kartı falan 99 a aldık....gecenlerde kuzenim sarkı dinleyemediğini söyledi..sarjı da ok cabuk bitiyormus....teknosaya verdim garantiye verdim 4 gün sonra geldi...orada denedim sarkı dinleyebildim...eve geldim bi türlü acamadım mp3 plaueri..disk yönetimi falan denedim hiç olmadı...acamıyorum bilgisayar tanımıyor aleti....driver mı istiyor acaba...dediğim gibi kullanmadım hiç bunlardan....yardımcı olurmusunuz yoksa yarın tekrar verecem teknosaya....tesekkürler

Sizin mp3player ''SanDisk Sansa Shaker'' modeli olmalı sanıyorum
    Teknosa'ya en kısa zamanda geri götürün ya da garantisi turanlı elektronikse >
    Turanlı Elektronik
    Turanlı Elektronik
    http://www.turanli.com.tr/destek2.asp

• garantisi turanlı....bilgisayarın görmemesi benim bilgisayarla mı lakalı bişey sadece onu merak ediyorum sonucta serj problemi için tekrar verecem teknosaya......

• bu ürün hediyesi...bunun problemi yok....2gb lık pembe radyosuz sansa clip var bende sorun onda....

• frux bu linkde verdiğin alt tones le simul tones tam olarak ne işe yarıyor? kulaklık testi içinmi equalezer testi içinmi? bide ep630 la ep830 arasındaki farkı soracaktım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinister13

frux bu linkde verdiğin alt tones le simul tones tam olarak ne işe yarıyor? kulaklık testi içinmi equalezer testi içinmi? bide ep630 la ep830 arasındaki farkı soracaktım?

sealtest sadece kulaklığın her iki tarfından eşit ses geliyor mu diye denemek için..
    ep 830'u hiç dinlemedim;gittigidiyor da satıyorlar ama orjinalliklerinden biraz kuşkuluyum?!
    Turanlı elektonik garantili olarak satılmaya başlarsa, denemek için alacağım..
  • frux bu arada gonderdiğin eq ayarı için teşekkur ederim hem sesim gücü arttı hem bass lar güçlendi artı bass lar güçlenmesine rağmen arka plandaki seslerde aynı zamanda öne çıktı bu gonderdiğin equlazer ayarı sadece ep 630 içinmi yoksa diğer tüm kulaklıklarada uygulaya bilirmiyim ben sansanın orjinal kulaklığında denedim oldukça süper performan verdi anlaşılan ben kulaklık işini hızlandırmalıyımacaba siteden ep830 mu alsam yada akg yi iyice arastırsammı piyasada cx 500 de var 120 liraya bilmiyorum cok tereddütteyim hangisini alıp kullansam diye
  • quote:

frux bu arada gonderdiğin eq ayarı için teşekkur ederim hem sesim gücü arttı hem bass lar güçlendi artı bass lar güçlenmesine rağmen arka plandaki seslerde aynı zamanda öne çıktı bu gonderdiğin equlazer ayarı sadece ep 630 içinmi yoksa diğer tüm kulaklıklarada uygulaya bilirmiyim ben sansanın orjinal kulaklığında denedim oldukça süper performan verdi anlaşılan ben kulaklık işini hızlandırmalıyımacaba siteden ep830 mu alsam yada akg yi iyice arastırsammı piyasada cx 500 de var 120 liraya bilmiyorum cok tereddütteyim hangisini alıp kullansam diye

Clip'in kendi kulaklığı da fena sayılmaz.. kaliteli bir sesi var
    gittigidiyor da satılan kulaklıkların çoğunun orjinalliğinden şüpheliyim..
    onun için; media markt veya hızlıal.com'dan al bir orjinal ep630 keyfine bak..
    (media markt'tan alırsan;beğenmediğin taktirde 14 gün içinde iade edebilirsin)
    orjinal cx500'ler 200 - 220 lira civarı almaya pek değmaz..
    orj cx500 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 5 Haziran 2009; 18:15:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

frux bu arada gonderdiğin eq ayarı için teşekkur ederim hem sesim gücü arttı hem bass lar güçlendi artı bass lar güçlenmesine rağmen arka plandaki seslerde aynı zamanda öne çıktı bu gonderdiğin equlazer ayarı sadece ep 630 içinmi yoksa diğer tüm kulaklıklarada uygulaya bilirmiyim ben sansanın orjinal kulaklığında denedim oldukça süper performan verdi anlaşılan ben kulaklık işini hızlandırmalıyımacaba siteden ep830 mu alsam yada akg yi iyice arastırsammı piyasada cx 500 de var 120 liraya bilmiyorum cok tereddütteyim hangisini alıp kullansam diye

Clip'in kendi kulaklığı da fena sayılmaz.. kaliteli bir sesi var
    gittigidiyor da satılan kulaklıkların çoğunun orjinalliğinden şüpheliyim..
    onun için; media markt veya hızlıal.com'dan al bir orjinal ep630 keyfine bak..
    (media markt'tan alırsan;beğenmediğin taktirde 14 gün içinde iade edebilirsin)
    orjinal cx500'ler 200 - 220 lira civarı almaya pek değmaz..
    orj cx500 >

Ep630 yerine gittigidiyorda ep830 satan güvenilebilecek kişiler var. Fiyat olarak 58 liraydı sanırım. Ben dinlemedim ama ep630 daki eksiklikler giderilmiş deniyor onun için. Eksiklike derken basların mid-tizleri bastırması olayına çare bulunmuş. Ayrıca bas olarak daha gerçekçi ve sıcak olmuş. Dediğim gibi bunlar sadece kullananların ve incelemelerin yorumları.

• konumla ilgilenen basta frux olmak üzere bütün arkadaslara yardımları için teşekkür ediyorum yarın cx 500 ile akg k324p yi sansa üzerinde kıyaslama imkanım olacak akg ye bi bakayım olursa o olmassa creative ep830 hem yeni çıkan bi model hem ucuz hemde frekans aralığı filan iyi artı dediğiniz gibi ep630 daki basların mid ve tiz lerin uzerine çıkma hatası giderilmiş artı basslar eskisinden daha keyif verir hale gelmiş diyolar
  • quote:

konumla ilgilenen basta frux olmak üzere bütün arkadaslara yardımları için teşekkür ediyorum yarın cx 500 ile akg k324p yi sansa üzerinde kıyaslama imkanım olacak akg ye bi bakayım olursa o olmassa creative ep830 hem yeni çıkan bi model hem ucuz hemde frekans aralığı filan iyi artı dediğiniz gibi ep630 daki basların mid ve tiz lerin uzerine çıkma hatası giderilmiş artı basslar eskisinden daha keyif verir hale gelmiş diyolar

Test sonuçlarını açıklarsın; bakalım hangisini daha beğeneceksin..
  • frux hocam bi eq önerirmisiniz cx200 ve sansa clıpe rap dinlerim hep
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fakir_çocuk

frux hocam bi eq önerirmisiniz cx200 ve sansa clıpe rap dinlerim hep

cx200 ile > +8 * +5 * 0 * +9 * + 12 uygun oluyor bence.. Bir dene istersen..
  • vokaller zaten geride alette böyle bi deneyelim bakalımda olmadı çok garip oldu rap dinliyom frux hocam
  • hocam ben +5,+1,+5,+3,+3 kullanıyom bugün öğle bi eq tutturmuştumda bakalım
  • beyler bugun saolsun okanbay adlı kullanıcı sayesinde cx 500 ile akg 324p yi sandisk sansa clip uzerinde deneme sansım oldu usenmedim bahcelievlerden 4 levente gittim ki gittiğimede hiç pişman olmadım akg 324
    hakkaten eziyomus cx 500 ü sansanın hem normal equlazer hemde frux kardeşin verdiği equlazer ayarlarla tekrar tekrar dinledim akg 324 gerçekten eziyo sesin kalitesinden doğallığından dolayı tamam şu bi gerçek cx500 bassları hakkaten cok güçlü ama mid ve tis leri alamadıktan sonra yemişim güçlü bass barçanın bass lı bolumu geldiğinde bass dışında bişey duyamıyosunuz kısacası kontrolsuz güç güç değil arkadaslar .
  • yol tutuşu dandik bir araba 500 yapsa ne yazar yolda kalamadığı sürece!!! akg ye gelince cok doğal bass lar bile doğal ki ben genelde rock/metal dinlerim cok azda trance rock/metal dinleme rağmen bana akg nin bass ları gayet tatminkar geldi
  • hani bazıları akg nin bass ları berbat diyo ama bence herkes bi dinlemeli cihazın bass ları bile doğal ve yeterli. kısacası akg 324p =1-0=cx500 bence cx 500 gidip okadar para vermeyin cunku verdiğiniz parayı hak etmiyor
  • bir de sematonun ggde sattığı akglerle karşılaştırın okanbaydaki ürünü istanbuldaki arkadaşlar;okanbaydaki akgyi ben sattım ona almanya mediamarkt faturalı orijinal ürün çünkü;sematonunkilerle kapıştırın açıkçası merak ediyorum baya o fiyata satıyorsa cidden çok az kar ediyordur...
  • Ben de 1ay kadar evvel cx500 almıştım;cx500'ün sesi tabi cx300'e göre sesi bayağı iyi ve basları güçlü ama gerçekten verilen parayı pek hak etmiyor;onun için almaya değmez diyordum sizlere.. Asıl hedefim IE7 ama; Akg 324 kulaklığı da çok merak ediyorum doğrusu.. monitör kulaklık tarzı ses rengi varmış..
    Orjinal bir Akg 324 bulacağıma emin olsam;ben de bir tane alacağım..
    Almanya amazon da orjinal akg 324P fiyatı > EUR 34,45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 7 Haziran 2009; 3:08:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fakir_çocuk

hocam ben +5,+1,+5,+3,+3 kullanıyom bugün öğle bi eq tutturmuştumda bakalım

ortadakini +5 yapınca da pek sahne derinliği kalmaz.. en sondakini de +3 yapınca tiz detaylarını pek duyamazsın.. bu ayarda solistin sesi de silikleşiyor..
    Ama böyle seviyosan bir şey diyemem..
    Bir de şu şekil dene istersen > +6 * +3 * +2 * +8 * +9 bu ayar senin kulak ve müzik zevkine uygun gibi?! (cx200'e göre deneyip, ayarladım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 7 Haziran 2009; 3:28:54 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.