Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sabah İzmir vatandan radyolu modelini aldım.Radyosuz olan yoktu.2 tane vardı birini ben aldım.
    içindeki mp3leri yolda biraz dinledim birazda radyoyu kurcaladım şarjı bitti.şimdi şarj oluyor.umarım hayırlı bir şeçim yapmışımdır.

versiyon güncelleştirmesi yapmamı öneriyomusunuz? Sürümü: v01.01.18F
    neler değişir güncellersem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sundial -- 13 Haziran 2009; 13:44:03 >
  • Bu alette bazen eq açıkken belirli frekanslarda (bass frekanslarda) şarkı kesiliyor sonra geri dönüyor yani o frekansı çalamıyor alet. Bu olduğu zaman eq yu kapatarak kullanıyorum ama kendi kulaklığıyla sonuç hüsran. Sırf bu yüzden gittim AKG kulaklık aldım bakalım yarın gelecek.
  • Beyler bana bu clip'in 8GB versiyonu lazım. 4 yeterli değil, zaten hali hazırda sırf pandora kayıtlarım 10 gb.

Türkiye'de Sandisk şube açıyor da neden piyasaya girmiyor bu alet? Satıcılar bu kadar mı azgınlar da Apple Sony vs. 8gb modelleri 300 400'e giderken şu clip'in 8gb'liğini 150'ye satmaktan çekiniyorlar?

Birinci sorum budur: Nereden kimden hangi şirketten alınır?

İkinci sorumsa hali hazırda 8gb sahibi olan arkadaşlardan biri ikisi öne çıkıp bana firmware versiyonlarını iletebilir mi? 02.xxx ile başlayan firmware'lı cihazlarda codec desteği daha iyi imiş farklı işlemci revizyonundan ötürü. 8GB olan bunlardandır umarım.
  • bundan yaklaşık 4 ay önce bir sansa clip aldım fakat şu anda bilgisayara bağladığım zaman ne içine mp3 atabiliyorum ne silebiliyorum nede format çekebiliyorum
    hiçbirşey yapamıyorum sadece içindeki müzikleri dinleyebiliyorum açılmasıda yaklaşık olarak bi 3 dakika kadar sürüyo keza kapanmasıda ne yapmam gerekiyo karar veremedim
    carrefourdan almıştım oraya mı götürmeliyim yoksa benim halledebileceğim bi sorun mu bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tewwen

bundan yaklaşık 4 ay önce bir sansa clip aldım fakat şu anda bilgisayara bağladığım zaman ne içine mp3 atabiliyorum ne silebiliyorum nede format çekebiliyorum
    hiçbirşey yapamıyorum sadece içindeki müzikleri dinleyebiliyorum açılmasıda yaklaşık olarak bi 3 dakika kadar sürüyo keza kapanmasıda ne yapmam gerekiyo karar veremedim
    carrefourdan almıştım oraya mı götürmeliyim yoksa benim halledebileceğim bi sorun mu bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim....

Sanırım içinden sistem dosyarı silinmiş.. Carrefour'un yapacağı bir yok ;ancak 15 gün içinde olan şikayetlerle ilgileniyorlar..
    Sansa clip, garanti için iletişim >
    Turanlı Elektronik
    Turanlı Elektronik
    http://www.turanli.com.tr/destek2.asp

• Rockbox mu çıkmış ne ya. Var mı bilgisi olan?
  • deadric sen nerede gördün?
  • Beyler bende sansa clip 2gb radyosuz modelini alıcam hangi sitede bulabilirim hangisi daha ucuzsa o siteyi yazın lütfen
  • riskli mu rockbox ne işe yarar
  • @darbaz 34
    ben bir tane satıyorum 3 saat kullanılmış radyosuz 2 gb ve de uygun fiyata;bak bi istersen...

Rockbox konusuna gelince;eğer risk almak istiyorsanız yükleyebilirsiniz.Çünkü özellikle eq ayarlarına kattığı çok şey var;ancak herkesde bir çekinge var nedeni de tabii ki garanti kapsamına alınmama olasılığı olası bir bozuklukta;ayrıca daha tam sabil bir sürüm oluşturulabilmiş değil.Oyüzden ben linke bakmadım ama şunu da söyleyeyim sadece v1 clipler ile uyumlu.Yani türkiyede satılan ilk versiyon cliplerle.
  • neyse alet daha 2 ay olmadı şöyle biraz kullanalım bakarız
  • Sansa clip'in içini yani dağılmış şeklini merak edenlere >
  • Sen yazmışsın konunun birinde, v1 olsa yüklerdim diye, bendeki v1 o yüzden merak etmiştim. Araştırdım biraz sonra baktım dediğin gibi daha stabil sürüm çıkmamış. Gerek yok o yüzden şimdilik.

quote:

Orjinalden alıntı: utuman

deadric sen nerede gördün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadric -- 29 Haziran 2009; 9:55:29 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0221C174A -- 19 Temmuz 2011; 7:45:19 >
  • Buda video inceleme
    www.hepsiburada.com
    Hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/videoizle.aspx?id=485

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ehlika -- 29 Haziran 2009; 19:36:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zangoc

Bende 1 saat kadar önce Ümraniye karfurdan aldım. Akşam bi denim bahsedildiği kadar iyimi. Merak edenlere söylim 52 liraya 2 GB ve radyolusunu aldım.

hayırlı olsun.evet bidenede haber ver.daha varmıydı ? bizde girsek alabilirmiyiz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zangoc

Bende 1 saat kadar önce Ümraniye karfurdan aldım. Akşam bi denim bahsedildiği kadar iyimi. Merak edenlere söylim 52 liraya 2 GB ve radyolusunu aldım.

4 gb lığı varmıydı ? varsa fiyatı ne kadardı ?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0221C174A -- 19 Temmuz 2011; 7:44:27 >
  • Arkadaşlar clipin 8gb lik versiyonunu nerde bulabilirim acaba bilen var mı? Birde bu alet wavları çalıyor değil mi?
    Ayrıca ebaydan alan arkadaşlar, ürünün gümrüğe takılmaması için neler yapılması gerektiğini bir anlatabilirler mi lütfen....
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.