Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok zaten autodetect e alıp denemiştim, porblemimi çözmüyor bu da... Ama tavsiyen için saol
  • Acayip tatlı bişey bu cihaz yav , resimdeki gibi görünmüyor beklediğimdende küçük çıktı
    kullanımı çok iyi , çok küçük ekranlı olduğu halde şarkı seçimi kullanımı mükemmel ses
    kaliteside cabası , herkese tavsiye ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÇöÇan

Acayip tatlı bişey bu cihaz yav , resimdeki gibi görünmüyor beklediğimdende küçük çıktı
    kullanımı çok iyi , çok küçük ekranlı olduğu halde şarkı seçimi kullanımı mükemmel ses
    kaliteside cabası , herkese tavsiye ederim..

çöçan ie8 ile mi kullanıyorsun
  • Orjinalden alıntı: utuman

çöçan ie8 ile mi kullanıyorsun

Evet kardeşim , eq ile oynandımı kulaklıklar resmen kulağımdan fırlayacak gibi oluyor.Kulaklık ve eq bass full
  • Uww;tehlikeli valla akıllara zarar.Zaten bass ayarı ie8 de en aza getirince bile gayet fazla;hele bir de sonda olunca insan başka boyutlara geçer
    Süper uyumlu bir ikili olmuş gerçekten,hayırlı olsun darısı herkesin başına...
  • quote:

Orjinalden alıntı: utuman

Uww;tehlikeli valla akıllara zarar.Zaten bass ayarı ie8 de en aza getirince bile gayet fazla;hele bir de sonda olunca insan başka boyutlara geçer
    Süper uyumlu bir ikili olmuş gerçekten,hayırlı olsun darısı herkesin başına...

Teşekkür ederim.Herkeze nasip olur inşallah.
  • ben mp3 player almayı düşünüyorum ama SONY NWZ-B133\B Vs sandisk sansa clip arasında kaldım sizin önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız senirim. bi de sandisk sansa clipi sadece karfurda mı satılıyo ilgili yarcımcı olursanız sevinirim.(izmirde yaşıyorum) şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lozgur

ben mp3 player almayı düşünüyorum ama SONY NWZ-B133\B Vs sandisk sansa clip arasında kaldım sizin önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız senirim. bi de sandisk sansa clipi sadece karfurda mı satılıyo ilgili yarcımcı olursanız sevinirim.(izmirde yaşıyorum) şimdiden teşekkür ederim...

Sansa clip, Sony'nin yeni Bve E serisinden ses olarak daha iyidir.. Tek dezavantajı browseri yok; o da yakında stabıil bir rockbox yazılımı ile çözülür sanıyorum
    hepsiburada - carrefour ve media markt'ta satılıyor.. Netten de daha detaylı araştırabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 10 Temmuz 2009; 18:16:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

Orjinalden alıntı: lozgur

ben mp3 player almayı düşünüyorum ama SONY NWZ-B133\B Vs sandisk sansa clip arasında kaldım sizin önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız senirim. bi de sandisk sansa clipi sadece karfurda mı satılıyo ilgili yarcımcı olursanız sevinirim.(izmirde yaşıyorum) şimdiden teşekkür ederim...

Sansa clip, Sony'nin yeni Bve E serisinden ses olarak daha iyidir.. Tek dezavantajı browseri yok; o da yakında stabıil bir roxbox yazılımı ile çözülür sanıyorum
    hepsiburada - carrefour ve media markt'ta satılıyor.. Netten de daha detaylı araştırabilirsin..

teşekkürler işin kısası clipi al diyosunuz yani

• Bende bu aletten almak istiyorum
    Acaba Istanbuldaki hangi Carrefour şubelerinde bu alet var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoktuguA

Bende bu aletten almak istiyorum

Satan var bilgin olsun !

http://forum.donanimhaber.com/m_32964639/mpage_1/key_//tm.htm#32964639

• quote:

Bende bu aletten almak istiyorum

acıbadem ve ümraniye carreforlar da görmüştüm; radyolu 2gb > 84.tl Radyosuzu > 69 tl
  • Aleti 0 almak daha akıl karı değil mi hocam ?
  • quote:

Aleti 0 almak daha akıl karı değil mi hocam ?

Tercih meselesi tabi ama.. Temiz ve az kullanılmış olursa, ayrıca fiyatı da uygunsa 2 el alınabilir..
  • Arkadaşlar konu da açtım orda da belirttim Bakırköy ve çevresinde Sansa Clip 2GB radyosuz modelini arıyorum bulabileceğim biryer var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuicideHellsing

Arkadaşlar konu da açtım orda da belirttim Bakırköy ve çevresinde Sansa Clip 2GB radyosuz modelini arıyorum bulabileceğim biryer var mı ?

Carrefor'un Bayrampaşa ve Haramidere mağazarına bakabilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

Orjinalden alıntı: SuicideHellsing

Arkadaşlar konu da açtım orda da belirttim Bakırköy ve çevresinde Sansa Clip 2GB radyosuz modelini arıyorum bulabileceğim biryer var mı ?

Carrefor'un Bayrampaşa ve Haramidere mağazarına bakabilirsin..
    Teşekkür ederim frux

Başka bilinen yerler varsa söylenmesini rica ederim. Ne illet aletmiş arkadaş, bulamıyoruz hiçbiyerde :D
  • frux hocam çok oluyozda bide mx160 için eq önerirmisiniz
  • G.G dan 109 liraya sipariş verdim şimdi..sayenizde bu playerı seçtim..görelim bakalım ufaklığın marifetlerini =)

edit: 4gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k_ceyhun -- 14 Temmuz 2009; 1:12:08 >
  • Benim bi' arkadaşım kullanıyor. Yarım saatlik bi' işim vardı kullanabilir miyim dedim ve yola çıktım. İlk görüşte aşk derler ya, benimki de ilk dinleyişte aşk oldu. Dinlediğim şarkı da Metallica'dan One olunca... Çok çok beğendim aleti. Ondan sonra daha fazla test etme fırsatı buldum ve almaya karar verdim. Ama bulamıyorum malesef. Ama bulduğum an acımıcam, direk alıcam. Herkese de tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.