Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 18yusuf

quote:

Orjinalden alıntı: Fakir_çocuk

şarj olunca çekersin 4 saatde oluyo yaklaşık flac için arkadaşlar banada ulaşırsa memnun olurum

Şarjdan kastım mesela ilk defa cep telefonu alınca 14 saat şarj ediliyor ya. Bunun için de bu tip bir uygulama var mı?

lion polymer pilli olduğundan şarj bitince şarjı otomatik keser zaten..
  • Ya arkadaşlar hiçbiryerde bulamıyorum bu aleti Carrefour'un sitesinden stok arattım yok,Cuma gecesi hiç üşenmeden Zeytinburnun'dan Optimum Media Markt'a gittim orada çalışan arkadaş stoklarında bu ürünün olmadığını hatta fabrikasında bile olmadığını söyledi..Ne yapıcam ben ya bu hafta tatile gidiyorum ve mp3 player'a çok ihtiyacım var Sansa clip olmasada en az onun kadar iyi bir mp3 player önerirmisiniz stoklarda bulunan..Olmadı onu alıcam artık.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33130899/tm.htm

sansacılar burayada bi el atın, bende clip'imi cebime takmak istiyorum artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoktuguA

Ya arkadaşlar hiçbiryerde bulamıyorum bu aleti Carrefour'un sitesinden stok arattım yok,Cuma gecesi hiç üşenmeden Zeytinburnun'dan Optimum Media Markt'a gittim orada çalışan arkadaş stoklarında bu ürünün olmadığını hatta fabrikasında bile olmadığını söyledi..Ne yapıcam ben ya bu hafta tatile gidiyorum ve mp3 player'a çok ihtiyacım var Sansa clip olmasada en az onun kadar iyi bir mp3 player önerirmisiniz stoklarda bulunan..Olmadı onu alıcam artık.

Hepsiburada.com

• Arkadaslar Sansa clip 4 gb silver kullanıcısıyım.. Datron marka laptobımın( windows xp kullanıyorum) hiçbir usb girişi leti görümüyor, şarj da edemiyor... Aleti takınca connecting diyor kendin acıyor ama şarj olmuyor.. Player da sorun yok sanırım cünkü başka laptop ve bilgisayarlada denedim gayet güzel çalışıyor ve şarj oluyor...
    USB girişlerimde diğer bütün aletler için düzgün çalışıyor Sansa playrim hariç herşeyi görüyor... Sizce problem nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqueror85

Arkadaslar Sansa clip 4 gb silver kullanıcısıyım.. Datron marka laptobımın( windows xp kullanıyorum) hiçbir usb girişi leti görümüyor, şarj da edemiyor... Aleti takınca connecting diyor kendin acıyor ama şarj olmuyor.. Player da sorun yok sanırım cünkü başka laptop ve bilgisayarlada denedim gayet güzel çalışıyor ve şarj oluyor...
    USB girişlerimde diğer bütün aletler için düzgün çalışıyor Sansa playrim hariç herşeyi görüyor... Sizce problem nedir?

usb modunu > ''Auto dedect'' yaparak denedin mi?
    msc yaparsan;çıkarılabilir flash disk olarakta görür..
  • arkadaşlar bende bugün sansa clip 1gb aldım.inanılmaz berrak sesi karşısında aptala döndüm buna ben bişiler yüklemem gerekiyormu.firiwiremi ne diyorlar hani ona pek anlamam böyle işlerden ama yardım edermisiniz nabayım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakeman

arkadaşlar bende bugün sansa clip 1gb aldım.inanılmaz berrak sesi karşısında aptala döndüm buna ben bişiler yüklemem gerekiyormu.firiwiremi ne diyorlar hani ona pek anlamam böyle işlerden ama yardım edermisiniz nabayım??

Cd'sinde sansa updater programını kur ve sansa'yı usb'ye tak.. yeni yazılım varsa f/w güncelliyorsun.. o kadar..
    <> 1gb'lığı nereden buldun yaw.. piyasa da yok biliyorum!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 20 Temmuz 2009; 19:34:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbaz34

Arkadaşlar bende 2 gb lik radyosuz modelini aldım hepsiburada.com dan sarj a taktım pc ile mp3 arasında baglantı gösteriyor şarj oluyor fakat 4 saniyede bir sandisk yazısı çıkıyo sonra yine şarj olma ekranı geliyo hep böyle acaba bu normalmi

Kimse soruma cevap vermedi bide şu çıktı şimdi ekranda çizgi var düz bi çizgi camda deil ekranda içten bi çizgi garantiye vericem anadolu yakasında oturuyorum en yakın servis nerde acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuicideHellsing

Arkadaşlar bi' sorum var bu alet 128 Kbps'den yüksek bitrate değerindeki şarkıları açmıyor mu ?

Arkadaşlar soruma cevap verebilcek bi' babayiğit yok mudur?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende 2 gb lik radyosuz modelini aldım hepsiburada.com dan sarj a taktım pc ile mp3 arasında baglantı gösteriyor şarj oluyor fakat 4 saniyede bir sandisk yazısı çıkıyo sonra yine şarj olma ekranı geliyo hep böyle acaba bu normalmi

Kimse soruma cevap vermedi bide şu çıktı şimdi ekranda çizgi var düz bi çizgi camda deil ekranda içten bi çizgi garantiye vericem anadolu yakasında oturuyorum en yakın servis nerde acaba

2. sorununa yardım edemeyeceğim ama ilk yazdığın sorun değil. Bütün hepsi öyle merak etme.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bi' sorum var bu alet 128 Kbps'den yüksek bitrate değerindeki şarkıları açmıyor mu ?

Arkadaşlar soruma cevap verebilcek bi' babayiğit yok mudur?

Bende sana cevap verim 320 kbps ye kadar destekliyor ben attım dinleyebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

arkadaşlar bende bugün sansa clip 1gb aldım.inanılmaz berrak sesi karşısında aptala döndüm buna ben bişiler yüklemem gerekiyormu.firiwiremi ne diyorlar hani ona pek anlamam böyle işlerden ama yardım edermisiniz nabayım??

Cd'sinde sansa updater programını kur ve sansa'yı usb'ye tak.. yeni yazılım varsa f/w güncelliyorsun.. o kadar..
    <> 1gb'lığı nereden buldun yaw.. piyasa da yok biliyorum!?

frux dostum sağolasın fakat ben giddigidiyor üzerinden aldım baya makul bir fiyata ve kutusuz cd siz geldi bana.bi usb kablosu bide orjinal kulaklığıyla.çakma gibi bir sorunu yoktur değilmi? zaten çin malı üzerinde çin yazıyo bel klipsinin arkasında?? sesine bakılırsa süper bir sesi var ama işkillendim bi an şimdi..
    cd bulamazsam netten bi link varmı acaba update etmek için..ben iriver t10 kullanıyorum aslında bu sansa clipi de çok öğüldüğü üzre almak istedim hakkatende denildiği kadar varmış sizinki hangi ülke üretimi acaba??

• dostum ilk günümü yaşadım şuan sansa cliple ve yarıştırdım.fakat iriver t10 daha baskın malesef.fakat sansa clipte iriver t10,t60-trekstor vibez gibi tam bir koleksiyonluk bir alet.
    ilk izlenimim şuki iriver t10 sansa clip e nazaran daha darbeli bir ses yeteneğine sahip.o gücün çıkış gücünden kaynaklandığı ap açık ortada duruyor.fakat sansa cliptede berraklık daha ön planda su gibi akıyo herşey:
    en ortak özelliklerinden biride ayrıntılı müzik.ben müzisyenim mesleğim bu ve ikisindede diğerlerinde görmediğim şunu gördümki ayrıntılar gayet güzel.sanatcının nefes sesi kulağınızda çınlıyor ve enstrüman çalanların (örneğin gitracının tırnakla tel teması) olduğu gibi kulağında hissediyorsun

• bu arada hayırlı olsun yeni alan arkadaşlar bence doğru tercih yapmıssınız
  • dostum iki kıl biz iyi muhabbet ederiz sen benden kıl ben senden kıl şimdi öncelikle 320 kalitedeki mp3 lerle denemiş bulunduğum izlenimler bunlar.soruların cevabını sırasıyla vermeye çalışayım hemde deneyerek
    ses kalitesi mevzunda 2 ye ayırmak istiyorum ben.ses kalitesi genel olarak iriver t10 10 puan sansa clip 7 diye düşünüyorum.1) berrak sesde iriver t10-8 sansa clip 10 puan 2) ses gücü yani frekansmı demeliyim bilmiyorum buna ben,darbe,içten içe giren yumuşakımsı sertlik iriver t10-10 sansa clip 7

ses yüksekliği iriverde 10 sansa clipte 9 birbirine çok yakın.fakat sansa clipte son ses açınca seslerdeki berraklık dahada kayboluyo sanki.fakat fazlaca bi kaybolma yok gibi.iriverde hiç yok bu bozulma

iriverin t60 modeli bildiğim kadarıyla t10 dan sonra çıktı ve şuanda ikiside üretilmiyor.fakat iki modelinde acayip güçlü bir kayıt özelliği var ve inanılmaz.müzik bölümünde okuyorum ben genelde arka sandalyelerde otururum ve sınıflarımız baya büyük.toplu derslerde bazen hocanın çaldığı parçaları o kalabalık sınıfta kayıt ederim ve o kayıdı ilk dinlediğim an şaşkınlık içinde kaldım.hoca yaklaşık 20 metre ilerde ud çalıyor ve benim t10 öyle bi kayıt yapıyorki mızrap sesleri bile duruyor
    ses kalitesine gelince iriver t10 ve t60 birbirine çok yakın cihazlar fakat ben t10 u t60 dan bir beden gömlek üstün görüyorum ses kalitesi olarak.okul arkadaşlarımın bir bölümü t10 bir bölümü t60 kullanıyor denemelerimden bunu gördüm ben nacizane..

• valla dostum tonedeaf nedir hiç bilmiyorum terim olarak bişi bildiğim yok benim ben sadece kulağım neyi yansıtıyorsa onu aktarıyom.fw değerleride neyi kasdediyor bilmiyorum.fakat cowonu hep sert bi cihaz olarak duydum ve deneme fırsatım bile olmadı açıkcası.yani duyduklarımdan dolayı incelemedim direk egale ettim..çünkü konuşanlar genelde müzikle uğraşan insanlar ve ayrıntıdan şikayet ettiler hep.ben ayrıntı düşünen biri olduğum için o zihniyetle ölçtüm biçtim genelde..diğer kısmı zevki şeylere dayanıyor tabi.çok yüksek sesle dinleyen biri değilim ben.bana sansa clipte t10 da gayet yeterli geliyor valla
    o high seçeneği mevzusunu anlamadım o nedir acaba?

• ben kız arkadaşıma almak için t10 yada t60 arıyorum die başlıklar açtım ama bulamadım dostum yaa malesef ama düşeşe gelir bulursun sanırım.DH de kullananlar var satmak isterler belki.kız arkladaşımada clip aldım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafakeman -- 21 Temmuz 2009; 23:46:09 >
  • valla t10 da srs diye bişey var ama bazen kullanıyom ne oldunuda bilmiyom açıkcası sansa bence idare ederin üstünde bi cihaz isteklerini karşılar diye düşünüyorum.tabi yinede sen karar vercen hele bi eline ulaşsın..
    eğer o high seçeneğini bulursan benide bilgilendirirmisin? nerden yapıldığını falan sölersen eğer... ben biraz teknoloji özürlüyümde
  • quote:

valla t10 da srs diye bişey var ama bazen kullanıyom ne oldunuda bilmiyom açıkcası sansa bence idare ederin üstünde bi cihaz isteklerini karşılar diye düşünüyorum.tabi yinede sen karar vercen hele bi eline ulaşsın..
    eğer o high seçeneğini bulursan benide bilgilendirirmisin? nerden yapıldığını falan sölersen eğer... ben biraz teknoloji özürlüyümde

Dostum Settings > Volume seçeneğine gir normal ve high seçeneği var

high olanı seç ana menüye dön ve yan taraftaki ses yükseltme butanına
    bas , ses daha fazla çıkar.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.