Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meizu m6 4 gb modeli çok hoşuma gitti.Çok şık bi dizaynı var.Muhtemelen Maizu alacağım.Video kalitesi çok da önemli değil zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapture

meizu m6 4 gb modeli çok hoşuma gitti.Çok şık bi dizaynı var.Muhtemelen Maizu alacağım.Video kalitesi çok da önemli değil zaten.

videoya önem vermiyorsan güzel bir secim gayet şık bi alet
  • radyolu 4 gblık sansa clip mp3ümü satıyorum.almak isteyenler bakabilir;
    http://forum.donanimhaber.com/m_33122261/mpage_1/key_//tm.htm#33122261
  • mp3 player araştırıyorum sony lere bakıyordum aklıma yatanı da vardı ama sandisk i araştırmaya başlayınca bu başlığı buldum. görünen o ki kullanıcılarını memnun eden küçük bir canavar bu alet..

2gb radyosuz modelinin fiyatı hepsiburada.com da 72 lira sizce fiyat nasıl uygun mudur. daha uygun fiyata bulabileceğimiz bir yer var mıdır 26 temmuz 09 itibariyle..

radyo çekimi falan çok övülmüş ama pek radyo düşünmediğim için eledim o şıkkı.. 2gb 500 e yakın şarkı demek bu da gayet yeterli bir sayı .. 4gb radyolu modeli 132 lira bir fiyatı var..

karşılaştıracak olursak

2gb radyosuz 72 lira
    4gb radyolu 132 lira

60 lira kadar güzel bir fark var arada :) yaşasın 2gb diyorum o zaman.. Allah utandırmasın ..
  • Carrefour'da radyosuz 2 gb'lığı 69 lira.. radyolusu 84 lira
    Gerçekten radyosu çok net çekiyor ama tek kötü yanı, istasyonları zevkine göre sıralayamıyorsun..
    Bir de dosya browseri olsa süper olurmuş.. sanırım yakında stabil rockbox yazılımı çıkarsa çok iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 26 Temmuz 2009; 21:49:00 >
  • beylikdüzü haramidere carrefour da var mıdır acaba bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

bir de taksit imkanı oluyor mu carrfour da
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankys

beylikdüzü haramidere carrefour da var mıdır acaba bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

bir de taksit imkanı oluyor mu carrfour da

Carrefor'un sitesine girersen; mağazalar kısmından, istediğin carrefourun telefon numarasını bulup, sorabilirsin..
    Taksit yapıyorlar..
  • arkadaşlar ben mp3 almak istiyorum ama 3 mp3 arasında kaldım bunlar (sandisk sansa clip)(Creative ZEN Stone Plus) ve (Sony NWZ-B133) ama sony özellikleri ve fiyat açısından elemek üzere gibiyim yani kısacası sandiski mi yoksa creative i mi almamı tavsiye edersiniz...
    şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
  • Selam arkadaşlar bende dün hb dan 4gb radyolu sansa clip siparişi verdim umarım memnun kalırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stopthetrial

evet beyler sansam geldi.şimdi bir başlık açacağım.mustafa arkadaşım senin sansa versiyon kaç?benimki V01.01.18F.settings'e gir.system infoya bak arkadaşım zahmet olmazsa.

hayırlı olsun kardeşim cihazın benim version VO2.01.16A olarak görünüyo sanırım düşük versiyon bu değilmi? yükseltmem gerekiyor..
    versiyon yükseltmek ne işe yarıyor bileniniz varmı arkadaşlar??
    ilk izlenimlerinide öğrenebilirmiyiz sansa clibinle ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakeman

quote:

Orijinalden alıntı: stopthetrial

evet beyler sansam geldi.şimdi bir başlık açacağım.mustafa arkadaşım senin sansa versiyon kaç?benimki V01.01.18F.settings'e gir.system infoya bak arkadaşım zahmet olmazsa.

hayırlı olsun kardeşim cihazın benim version VO2.01.16A olarak görünüyo sanırım düşük versiyon bu değilmi? yükseltmem gerekiyor..
    versiyon yükseltmek ne işe yarıyor bileniniz varmı arkadaşlar??
    ilk izlenimlerinide öğrenebilirmiyiz sansa clibinle ilgili?

Küçük düzeltmeler var. Ayrıca FLAC formatındaki şarkıları da firmware'dan sonra yükleyebilirsin. Yüklemen daha avantajlı olur merak etme.

• cihaz hakkındaki olumlu olumsuz yorumların nedir peki? ses yüksekliği tatmin etmedi sanırım
  • auto dedect olarak pc e bağladığımda bilgisayarımda göremiyorum donanım tanıtmaya uraşıyorum ondan da tık yok ne manyak iştir yokmu bunun bi çözümü hacınar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

auto dedect olarak pc e bağladığımda bilgisayarımda göremiyorum donanım tanıtmaya uraşıyorum ondan da tık yok ne manyak iştir yokmu bunun bi çözümü hacınar

Bağladığın usb nin 2.0 olduğuna eminmisin bazı kasaların ön kısımlarındaki usb 1.1 oluyor
    1.1 usb lerde çalışmaz
  • evet çöçan kardeşimin verdiği firmwareyi yaptım sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

auto dedect olarak pc e bağladığımda bilgisayarımda göremiyorum donanım tanıtmaya uraşıyorum ondan da tık yok ne manyak iştir yokmu bunun bi çözümü hacınar

Windows Media Player'ının en az 10 olmasına dikkat et. 10 değilse güncelleyip bi' denersin.

Arkadaşlar bi'kaç resim çektim Sansa Clip'in. Kaliteleri iyi değil o yüzden küçülttüm (: Öylesine çektim zaten görmeyen arkadaşlar bi' fikir sahibi olsunlar.

• müzikte ikinci baharımı yaşıyorum resmen.şideetle bu kombinasyon tavsiye edilir. sansa clip+koss portapro
    eq:+6 +5 +7 +8 +9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st_ger -- 4 Ağustos 2009; 12:20:29 >
  • Hmm bende bu meretten almaya karar verdim. İpod'u her zaman kullanamıyorum. Çok çok iyiymiş yorumlara göre. Ama siyah mı alsam gri mi alsam karar veremedim.

Bu arada bu aleti alıp usb ye takıp istediğim şarkıları yüklemek dışında başka bir şey yapmam gerekiyor mu? FW filan geçiyor hep konuşmalardada ondan.
  • st_ger hocam ne tarz müzik dinlersiniz uyumu nasıl portaproyla ses dengelimi?

Not:Gerçek Fakir_çocuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

Hmm bende bu meretten almaya karar verdim. İpod'u her zaman kullanamıyorum. Çok çok iyiymiş yorumlara göre. Ama siyah mı alsam gri mi alsam karar veremedim.

Bu arada bu aleti alıp usb ye takıp istediğim şarkıları yüklemek dışında başka bir şey yapmam gerekiyor mu? FW filan geçiyor hep konuşmalardada ondan.

Gri modelleri bence daha güzel ama 2GB'lık modellerinde gümüş renk yok. Orası sana kalmış, eğer ben 4GB alacak olsaydım gümüş alırdım.

FW yapman daha iyi olur. Küçük de olsa değişiklikler oluyor. FW denilen olay zaten çok basit. Sansa'nın sitesinden updater'ını indirip USB'yi bağlıyorsun ve o da en son sürümü player'ına yüklüyor.

Şarkı atarken de sadece USB'yi takman yeterli. Settings/USB Mode'dan istersen çıkarılabilir disk olarak da gösterebiliyorsun. Auto Detect yapman daha iyi bir seçim olabilir. (Aklıma gelmedi şimdi hangisinin çıkarılabilir disk olarak gösterme olduğu)

Bir de, bilgisayarında en az Windows Media Player 10 yüklü olması gerekli. Eğer daha aşağı modelleri yüklüyse PC player'ı görmüyor.

Şimdiden hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.