Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbaz34

quote:

Orijinalden alıntı: SuicideHellsing

quote:

Orijinalden alıntı: SuicideHellsing

Arkadaşlar bi' sorum var bu alet 128 Kbps'den yüksek bitrate değerindeki şarkıları açmıyor mu ?

Arkadaşlar soruma cevap verebilcek bi' babayiğit yok mudur?

Bende sana cevap verim 320 kbps ye kadar destekliyor ben attım dinleyebiliyorum

Teşekkür ederim. Flac formatını desteklediğini biliyordum ama fw yapmadığım için dinleyememiştim. Büyük ihtimalle 128 Kbps'den yüksek bitrate değerindeki şarkıları açamamamın sebebi budur.

edit : Sansa Updater'ı yükledim ve firmware'i güncelleştirdim. Sonunda 128 Kbps'den yüksek değerli şarkıları dinleyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbey Road -- 22 Temmuz 2009; 18:28:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stopthetrial

yazları sabahlamak ayrı bir dünya değil mi yalnız olduğun vakitler?ahhhhh ahhhhhhhh.ne oldu buldun mu high seçeneğini?şimdi ne alemde clip?dediğim gibi 80 mw dinledim 16 ohm'da ama olan cx300'e oldu.kardeş ne bu yüksek ses aşkı diyebilirsin.doğru aslında ama ben rock/metal takılırım.yani adamlar zaten bağrış çağrış içindeler.sen kısık seste dinlersen eğer bağrışlarının önüne geçersin bence.isminin yanındaki enstrumana bakacak olursak klasik takılıyorsun.bence klasik müzikte zaten milletin düşüncesine göre huzur arandığı için bir yüksek ses ihtiyacı duymakta bir saçmalık olur.yani ses seviyesi ihtiyacında kişinin yapısının önemi olduğu kadar müzik türününde önemi çok...yazayım dedim.

çok romantiksin dostum bence 80mw de müzik dinleyip ne gariban kulaklığına ne kendine zarar vermemelisin.ben klasik severim fakat klasikci değilim daha çok funky tarzı jazz latin tarzı şeylerle uraşırım.adım mustafa kemal olduğu için ayreten kemanda çalabildiğim için böyle bi nik buluverdim kendi kendime aslen davulcuyum ben.fakat tarz konusunda metal türlerinden uzağım genelde.her tür dinlerim aslında ben öyle bi saplantım yok.ben hayat felsefesi olarak istemeden metalci gibi davranışlar sergilersemde aslında müziğiyle hiç bir alakam yoktur.yüksek sesin karakter yapısıyla bi ilgisi yoök bence

• ya arkadaşlar cd siz firmware yüklenmezmi internette.t10 u öyle firmware etmiştim ben iki cihazında cd si yok sansa clipi yapabilceğim bi site biliyormusunuz?
  • yok kardeşim estağfurullah eskiden tanışmışız misali takılıyoz birbirimize benim aklıma bile gelmedi inan valla evet genelde genç kişiler yüksek sesden zevk alıyor bende eskiden severdim ama mp3 ümü 3 saat dinlemek istiyorsam örneğin bu süre kısıtlanıyordu.fazla yüksek ses rahatsıozlık verdiği için dinleme zamanı kısıtlanıyor sadece benim kasdım oydu.tabiki herkes sever yüksek sesle dinlemeyi fakat kulaklıkla dinlemek yorgunluk veriyor sadece.mesela 300bin dolarlık bir konser sisteminde sub hoparlorün yanında ciğerlerimi titretmeyi bende severim ama kulaklarımı titretmek direk ekmek parama tecavüz oluyor çünkü ben ekmeğimi kulağımla kazanıyomyterince sahnede gürültü çekiyom zaten.bide mp3 de yüksek sesle dinlendiği vakit özelliklede cx300 gibi monitör kulaklıklarla basın verdiği hava akımı çıkacak yer bulamayınca daha bi rahatsızlık veriyor.bas denilen şey havadan ibaret zaten bilirsin.tıpa kulaklıkda kulaktan çıkma gibi bi seçenek olmayınca durum negatifleşiyor benim kanım.
    en güzel müziği gece uyurken orta sesde karanlıkta funky lazz falan dinleyim funky groove dinleyip ayrıntılarına takılmak benim
    bu arada biz düzgün geçinmek için burdayız aman laflarıma alınma ben samimiyetten kaynaklı öyle cümleler kuruyom.sen bana kızarken sormassın heralde buldunmu high tuşunu diye
    evet high tuşunu bugün buldum yoğunluktan elime alamamıştım fakat şimdi daha yüksek ses var clipimde ne kadar o seviyelere çıkmasamda
    bide metal hayat felsefesini nasıl kendime yakıştırdığımı sormussun onada kısaca cevap verim.ben hayatımın her bölümünde giyim olsun,yiyecek olsun,araç materyal olsun, sorun giderme olsun hep toplumdan aykırı şekilde davrandım yaşadım..hep kendime has çözümlerim oldu.metalciler birbirine benzerler fakat grup olarak toplumdan aykırı yaşarlar.o grubun yaşam tarzına benzerliklerim var aykırı davrandığım için fakat benim bir eşim benzerim cins birine daha rastlamadım. genelde müzikle sanatla uraşanlar bana benzer şekilde davranış sergiliyolar bunu toplum hep kendini bişey zannediyo havasında olduğunu düşünsede bu tamamen Allah vergisi karakterden başka bişi değil.bende toplumla birlikte hareket etmeyi çok denedim istedim ama bir türlü ayak uyduramadım onun ezikliğini yaşıyorum.bunun için tedavi bile gördüm ama yok olcak gibi bişi değil

• dışlanmak değilde ulaşılamamk gibi oluyo bazen dışlandığımda oluyo malesef bende yanlızlıktan hep huzur buldum dostum hayatta en huzur bulduğum şeylerden birisi yanlızlık.yetinmeyi biliyoz işte ne güzel demi sabahın güneşini görür kahvaltı yapıp yatarım bende aynı şeyleri paylaşıyorum seninle
    valla dostum high buldum fakat iriver yine üstün diğer notta 7 vercektim 9 vermişşim onu şimdi farkettim şuan clipe t10 daki 10 karşısında 9 verebiliyorum ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafakeman -- 22 Temmuz 2009; 22:31:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafakeman

ya arkadaşlar cd siz firmware yüklenmezmi internette.t10 u öyle firmware etmiştim ben iki cihazında cd si yok sansa clipi yapabilceğim bi site biliyormusunuz?

Dostum cd ye gerek yok yükleniyor , aşağıda verdiğim url den güncelleştirme yazılımını indirip kur

Sansa Clip Updater

Cihazını msc modunda bağla ve yazılımı aç , Sürüm eski ise zaten yeni sürümü yüklemeni istiyor
    kabul ediyorsun.Bukadar

• quote:

yalnızlık değerlendirmesini bildiğin vakit en güzel şeydir.sanada nasip olmuştur bazen 'nasıl anlamazlar yahu?' demek.yani göremediklerini görebiliyoruz bazen..tabi benim açımdan anlayamadığım kısımlarda olmuyor değil.yükseklik konusunda senin sansan için kulaklar zarar görmesin diye kısıtlamalı diye düşünüyorum.(umuyorum.)peki t10'a kulaklık taktın,son ses müzik açtın,ses geliyor mu yan odaya gittiğinde kulaklıktan?(sözleri rahatça duyabilirsin o kadar yüksekse eğer ve duvarlarınız mükemmel yalıtıma sahip değilse.)

evet dostum aynen öyle işte valla dostum bulunduğum odada duyuyorum ama diğer odaya gelmiyor.ok ilginç bi deneme oldu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

ya arkadaşlar cd siz firmware yüklenmezmi internette.t10 u öyle firmware etmiştim ben iki cihazında cd si yok sansa clipi yapabilceğim bi site biliyormusunuz?

Dostum cd ye gerek yok yükleniyor , aşağıda verdiğim url den güncelleştirme yazılımını indirip kur

Sansa Clip Updater

Cihazını msc modunda bağla ve yazılımı aç , Sürüm eski ise zaten yeni sürümü yüklemeni istiyor
    kabul ediyorsun.Bukadar

sağolasın dostum ya çok teşekkürler fakat bi soru daha sorabilirmiyim acaba.msc modunda bağlamak ne demek ben anlamadım biraz bu işlerden uzağım kusura bakmayın

• quote:

sağolasın dostum ya çok teşekkürler fakat bi soru daha sorabilirmiyim acaba.msc modunda bağlamak ne demek ben anlamadım biraz bu işlerden uzağım kusura bakmayın

Msc güvenli olarak cihazdaki sistem dosyalarının göründüğü mod oluyor , pc nin cihazla iletişim kurması için gerekli
    Zaten resmi sitesinde cihazın güncelleştirilmesi için msc modunda pc ye bağlanması öneriliyor

Menüye girip Settings > Usb Mode > Msc seçeneğini tamam demen ve menü tuşu ile ana menüye dönmen yeter
    ondan sonra bağla ve çalıştır

• saol dostum çok teşekkürler
  • ie4 le baktım bende fakat bi numara yok belki oda uzaktır yaw alala
  • sansa clip 4 gb ı nerede ve kaça bulabilirim?
  • quote:

hepsi burada.radyolu 130.

Teşekkür ederim de çok pahalı bu alet içinNe video gösterebiliyor, ne fotoğraf.Ben Zen 2gb ı 170 e almıştım ekranı çatladı.
  • quote:

ekranı değiştirmekte bir çözüm olabilir.(ama nasıl olur bilemeyeceğim.)illa kaliteli ses istiyorsan ve makul ölçüde ekran istiyorsan meizu m6 4gb önerebilirim.genel açıdan ideal bir ürün istersen tekrar zen diyebilirim.

Keşke değiştirebilsem camını.Yarın Yazıcıoğluna gidiyorum.Orda yapan birini bulurmuyum?Bu meretin ithalatçı-dağıtıcı firması Multimedya şirketi.Aradım cevap vermediler.Yeri de taa Gaziosmanpaşa'daymış.Büyük ihtimal yeni bi player alacam.Bu Zende video falan pek izlemedim.Benim aradığım çok iyi ses kalitesi ve playlistleri, artistleri, albümleri resimli gösterecek bir player.
  • quote:

ekranı değiştirmekte bir çözüm olabilir.(ama nasıl olur bilemeyeceğim.)illa kaliteli ses istiyorsan ve makul ölçüde ekran istiyorsan meizu m6 4gb önerebilirim.genel açıdan ideal bir ürün istersen tekrar zen diyebilirim.

sen sansayı sipariş vereli kaç gün oldu? ve msn e gelsene
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rapture

quote:

Keşke değiştirebilsem camını.Yarın Yazıcıoğluna gidiyorum.Orda yapan birini bulurmuyum?Bu meretin ithalatçı-dağıtıcı firması Multimedya şirketi.Aradım cevap vermediler.Yeri de taa Gaziosmanpaşa'daymış.Büyük ihtimal yeni bi player alacam.Bu Zende video falan pek izlemedim.Benim aradığım çok iyi ses kalitesi ve playlistleri, artistleri, albümleri resimli gösterecek bir player.

bilmiyorumki nasıl değiştirilir dedim ya.ama meizu al derim öyleyse.

evet dış görünüşü cok sexi hem

• quote:

keşke değiştirebilsem camını.Yarın Yazıcıoğluna gidiyorum.Orda yapan birini bulurmuyum?Bu meretin ithalatçı-dağıtıcı firması Multimedya şirketi.Aradım cevap vermediler.Yeri de taa Gaziosmanpaşa'daymış.Büyük ihtimal yeni bi player alacam.Bu Zende video falan pek izlemedim.Benim aradığım çok iyi ses kalitesi ve playlistleri, artistleri, albümleri resimli gösterecek bir player.

Creative multimedya servisi gerçekten çok ilgisizler.. iki sene evvel kardeşimin zen neoon 2'si yazılım atarken çökmüştü.. adamlar, bizim yapacağımız bir şey yok dediler..
    örneğin; meizu m6 kullanan bir arkadaşımız, (dr.alphi) iki defa meizu m6 cihazını next&meizu servisinden yenisi ile değiştirmişti.. o da arıza değil, hatalı yazılım yüklemeden cihazı çökmüştü!!

>> Bir de creative özel servisi var.. belki onlar daı bulabilirsin.. >http://www.creativeservis.com/ (sanırım yetkili servis değil)

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

keşke değiştirebilsem camını.Yarın Yazıcıoğluna gidiyorum.Orda yapan birini bulurmuyum?Bu meretin ithalatçı-dağıtıcı firması Multimedya şirketi.Aradım cevap vermediler.Yeri de taa Gaziosmanpaşa'daymış.Büyük ihtimal yeni bi player alacam.Bu Zende video falan pek izlemedim.Benim aradığım çok iyi ses kalitesi ve playlistleri, artistleri, albümleri resimli gösterecek bir player.

Creative multimedya servisi gerçekten çok ilgisizler.. iki sene evvel kardeşimin zen neoon 2'si yazılım atarken çökmüştü.. adamlar, bizim yapacağımız bir şey yok dediler..
    örneğin; meizu m6 kullanan bir arkadaşımız, (dr.alphi) iki defa meizu m6 cihazını next&meizu servisinden yenisi ile değiştirmişti.. o da arıza değil, hatalı yazılım yüklemeden cihazı çökmüştü!!

>> Bir de creative özel servisi var.. belki onlar daı bulabilirsin.. >http://www.creativeservis.com/ (sanırım yetkili servis değil)

herseye ragmen orta kalitede ses ve yüksek seviyede video izleyen biri için en ucuz ürün creative zen dir.

• quote:

kirk arkadaşım zenin şimdiden hayırlı olsun.yalnız az önce konuştuğumuz şeyden hem büyük takdirimi kazandın hemde seni biraz kıskandım ister istemez.nasıl kızlar geliyor ha söyle bakayım?şaka bir yana herkes altından kalkamaz.

teşekkürler dostum

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.