Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SuicideHellsing

quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

Hmm bende bu meretten almaya karar verdim. İpod'u her zaman kullanamıyorum. Çok çok iyiymiş yorumlara göre. Ama siyah mı alsam gri mi alsam karar veremedim.

Bu arada bu aleti alıp usb ye takıp istediğim şarkıları yüklemek dışında başka bir şey yapmam gerekiyor mu? FW filan geçiyor hep konuşmalardada ondan.

Gri modelleri bence daha güzel ama 2GB'lık modellerinde gümüş renk yok. Orası sana kalmış, eğer ben 4GB alacak olsaydım gümüş alırdım.

FW yapman daha iyi olur. Küçük de olsa değişiklikler oluyor. FW denilen olay zaten çok basit. Sansa'nın sitesinden updater'ını indirip USB'yi bağlıyorsun ve o da en son sürümü player'ına yüklüyor.

Şarkı atarken de sadece USB'yi takman yeterli. Settings/USB Mode'dan istersen çıkarılabilir disk olarak da gösterebiliyorsun. Auto Detect yapman daha iyi bir seçim olabilir. (Aklıma gelmedi şimdi hangisinin çıkarılabilir disk olarak gösterme olduğu)

Bir de, bilgisayarında en az Windows Media Player 10 yüklü olması gerekli. Eğer daha aşağı modelleri yüklüyse PC player'ı görmüyor.

Şimdiden hayırlı olsun.

Hmm teşekkürler. 4gb modele ayıracak bütçem yok ne yazıkki şu an. Gereksiz benim için 4gb olan. 2gb 500 tane şarkı alır. Hiç sorun olmaz. Mavi olanını alıcam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SuicideHellsing

quote:

Hmm bende bu meretten almaya karar verdim. İpod'u her zaman kullanamıyorum. Çok çok iyiymiş yorumlara göre. Ama siyah mı alsam gri mi alsam karar veremedim.

Bu arada bu aleti alıp usb ye takıp istediğim şarkıları yüklemek dışında başka bir şey yapmam gerekiyor mu? FW filan geçiyor hep konuşmalardada ondan.

Gri modelleri bence daha güzel ama 2GB'lık modellerinde gümüş renk yok. Orası sana kalmış, eğer ben 4GB alacak olsaydım gümüş alırdım.

FW yapman daha iyi olur. Küçük de olsa değişiklikler oluyor. FW denilen olay zaten çok basit. Sansa'nın sitesinden updater'ını indirip USB'yi bağlıyorsun ve o da en son sürümü player'ına yüklüyor.

Şarkı atarken de sadece USB'yi takman yeterli. Settings/USB Mode'dan istersen çıkarılabilir disk olarak da gösterebiliyorsun. Auto Detect yapman daha iyi bir seçim olabilir. (Aklıma gelmedi şimdi hangisinin çıkarılabilir disk olarak gösterme olduğu)

Bir de, bilgisayarında en az Windows Media Player 10 yüklü olması gerekli. Eğer daha aşağı modelleri yüklüyse PC player'ı görmüyor.

Şimdiden hayırlı olsun.

Hmm teşekkürler. 4gb modele ayıracak bütçem yok ne yazıkki şu an. Gereksiz benim için 4gb olan. 2gb 500 tane şarkı alır. Hiç sorun olmaz. Mavi olanını alıcam.

Rica ederim.

Benimki de 2GB. 394 şarkı var ve 400 küsür MB boş yerim var. Bir de şarkılarımın boyutu bayağı büyük. Yetiyor da artıyor.

• 4 gblıkta 300 şarkım var full dolu;%80 320kbps,%15 flac,kalanı 128lik..Yetmiyor maalesef bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: utuman

4 gblıkta 300 şarkım var full dolu;%80 320kbps,%15 flac,kalanı 128lik..Yetmiyor maalesef bana

Valla benimkiler 128'le 320 arasında değiştiği için 2GB'lık bile rahatlıkla yetiyor (:
  • Merhaba arkadaşlar bugün bende 2gb radyosuz sansa clip sahibi oldum cihaz çok minik bişey renkli ekran olması ayrı bir güzellik şuan şarza takılı 2 saat kadar takılı kaldıktan sonra içine bikaç parça atıp dinledim ama sesi öyle abartıldığı kadar değil yani dinlerken dafa fazla açılabilse açmak isterdim bazı arkadaşlar yüksek sesten rahatsız olup kısıyorum demiş yok böyle bişey kardeşimin pioneer marka kulaklığınıda denedim sonuç fiyasko forumda araştırmalar sonunda bu cihazda karar kılıp aldım yorumları okuyunca beklentilerim çok fazlaydı genel anlamda cihazdan memnunum sadece ses şiddeti yetersiz
  • Cihazın ses yüksekliği yetersiz gelebilir (ki öyleyse ya gürültü korumalı bir kulaklık alın, yada kulaklarınızı kontrol ettirin) fakat çok temiz ses veriyor cihaz. Çok temiz ve dengeli bir ses veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk79

Merhaba arkadaşlar bugün bende 2gb radyosuz sansa clip sahibi oldum cihaz çok minik bişey renkli ekran olması ayrı bir güzellik şuan şarza takılı 2 saat kadar takılı kaldıktan sonra içine bikaç parça atıp dinledim ama sesi öyle abartıldığı kadar değil yani dinlerken dafa fazla açılabilse açmak isterdim bazı arkadaşlar yüksek sesten rahatsız olup kısıyorum demiş yok böyle bişey kardeşimin pioneer marka kulaklığınıda denedim sonuç fiyasko forumda araştırmalar sonunda bu cihazda karar kılıp aldım yorumları okuyunca beklentilerim çok fazlaydı genel anlamda cihazdan memnunum sadece ses şiddeti yetersiz

Ayarlardaki Volume'u high yaptın mı?
  • @Computeus
    İşim dolayısıyla her 6 ayda kulak muayenesi oluyorum zaten sol kulakta çok düşük frekanslarda işitme kaybım war :)
    eski playerım samsung yp-u1 ile kıyaslıyorum sebebini anlayamadığım şekilde ondan aldığım ses daha dolu geliyor ses şiddetide aşşağı yukarı ikiside aynı bakın yanlış anlamayın ben cihaz dandik demiyorum ama eğer her sansa kullanıcısında aynı ses alınıyorsa bu benim benlentilerimin çok altında başka sansa kullanan birini görürsem test etmek istiyorum bazıları cowondan sonra sansa demiş bir arkadaşımda cowon wardı dinleme fırsatım olmuştu cep tel şeklinde olan modeli+sennheiser kulaklıkla son seste kulağı patlatacak kadar yüksek ve temiz ses duydum

@SuicideHellsing
    Ayarlardaki Volume'u high yaptım (zaten normal modda bayağı düşük geliyor) attığım mp3 lerde en düşük 128-190 kbps
    neyse olan oldu aldık artık bu bozlursa da (Allah korusun ) cowon filan alırız
    saygılar..

• @sk79 Hocam demek istediğim sesin gayet yeterli olduğu. Hani harbiden son seste dinlenmez. Benim kullandığım kulaklığın, kulaklık patlamasın diye ses kesme devresi var. Daha sesi son kademeye getirmeden devreye giriyor. Kaldı ki kulaklık sesi kesmese bile zaten kulağımda tutamıyorum. O yüzden sesi az diyen arkadaşlara hayret ediyorum.
  • bende burdaki yorumlara güvenip iki gün önce sandisk sansa clip 4gb gümüş aldım.

1-Sesi yetersiz diyen arkadaşlara inanamıyorum nasıl bir kulak var, bence müzik dinlemek için çok çok yeterli bir sesi var ama yok ben kulaklarımı patlatmak istiyorum diyosanız almamalısınız.
    2-Zaten sesi kalitesiz diyen olmamış, dememelilerde çok kaliteli bir sesi var, akıyo müzik kulaklta.
    3-Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama bir yorumda ucuz görüntüsü var demişti, Sandisk'imi aldığım gün babam görünce "ooo hayırlı olsun son model mp3 almışın" dedi, aynısını dayım ve arkadaşlarımdanda duydum.Yani özellikle gümüş olanının çok hoş bir görüntüsü var.
    4-Boyutu gerçekten çok küçük, ben b urda küçükmüş zaten diye kendimi ayarlıyodum, beklediğimden de küçük çıktı.
    5-Clip harika bir olay, heryerime tutturabiliyorum taşıması çok kolaylaşıyo.
    6-Pilsiz olması da muhteşem zaten pil olsa bu kadar küçük olamazdı.Zaten benim Asus P535ile girişler aynı, araba şarzı, priz şarz hepsini bunda kullanabiliyorum.
    7-Daha iyi ses elde etmek için 25-30mb'lık .flac yükleyin çok memnun kalacaksınız.
    8-Mp3'lerinin kesinlikle id3 tagları dolu olmalı yoksa hiç bir şekilde müziklerinizi bulamazsınız.Neyseki benim 18GB müzik arşivim tamamen id3 tagları doluydu.
    9-Mavi ışıkları çok güzel, gece kullanımında çok hoş.
    10-Kulaklık çıkışının sağda olması sağ el kullananları etkilemiyor.
    11-Kulaklıkları iyi sayılır, ama pamukları çok çabuk yırtılıyor, ben daha kulaklığın dışı nasıl diye bakmak için pamukları çıkarttığımda alt tarafı yırtıldı.
    12-Radyo kalitesi standart seviyede, asla çok kötü değil.Radyodan kayıtta yapılabiliyor.
    13-EQ muhteşem kaliteli.

MP3 hakkında resim ve bilgi isteğiniz olursa ekleyin, her tarafında yüksek kalite resim gönderip, video kaydedip istediğiniz soruları cevaplayabilirim.

msn: is-k@live.com

• Arkadaşlar bu mp3 playerı internet dışında,Ankarada nerde bulabilirim.(Electroword ve Teknosada bulamadım).Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabiadam

Arkadaşlar bu mp3 playerı internet dışında,Ankarada nerde bulabilirim.(Electroword ve Teknosada bulamadım).Yardımlarınızı bekliyorum.
    Çevrende Carrefour varsa oralara bi' bakabilirsin.

@kopux; hayırlı olsun, güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

st_ger hocam ne tarz müzik dinlersiniz uyumu nasıl portaproyla ses dengelimi?

Not:Gerçek Fakir_çocuk

biraz geç oldu ama cevaplayayım

başta ses tatmin etmedi ama eq. ayarlayınca muhteşem oldu. rock-metal ağırlıklı dinlerken bu alette daha çok funk elektronik jazz gibi türler dinlemeye başladım . sonuçlar bence harika . tek sorun portapro nun sesi dışarı çok vermesi.Ama hakkaten çok keyifli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: st_ger

quote:

başta ses tatmin etmedi ama eq. ayarlayınca muhteşem oldu. rock-metal ağırlıklı dinlerken bu alette daha çok funk elektronik jazz gibi türler dinlemeye başladım . sonuçlar bence harika . tek sorun portapro nun sesi dışarı çok vermesi.Ama hakkaten çok keyifli..

Üstat bu alet metal dinlemek için uygun mu? Metal dinlendiğinde de aynı keyfi alabiliyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: asabiadam

quote:

Orijinalden alıntı: st_ger

quote:

Üstat bu alet metal dinlemek için uygun mu? Metal dinlendiğinde de aynı keyfi alabiliyor musun?
    Doğru bir EQ'la alabilirsin bence.

• Orijinalden alıntı: kopux

7-Daha iyi ses elde etmek için 25-30mb'lık .flac yükleyin çok memnun kalacaksınız.

bu flac nedir dostum? nerden yükjlenir ne işe yararki??
  • Orijinalden alıntı: mustafakemal
    Orijinalden alıntı: kopux

Flac için kayıpsız ses sıkıştırması denilebilir.mp3 den farkı ses cdsini riplerken eger mp3 formatını kullanırsak cd 80 mb tutan şarkıyı 8 mb boyutuna indiririz örneğin tabiki bu boyuta indirirken ses kalitesinden ödün vermiş oluruz fakat 80 mblik şarkıyı flac formatına çevirirsek boyutu ortalama 30-35 mb indiririz bu durumda yer kaybımız olur ses kalitesi kayıp olmaz ve cd kalitesine çok yakın olur.

Bu arada sansa mı aldım update gerekiyor mu flac formatı için gerekiyorsa update nasıl yapılır onu anlatırsanız sevinirim(gerekmiyorsa da anlatın bir gün işime yarar.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabiadam -- 9 Ağustos 2009; 18:58:29 >

• Orijinalden alıntı: asabiadam

Orijinalden alıntı: mustafakemal
    Orijinalden alıntı: kopux

Flac için kayıpsız ses sıkıştırması denilebilir**** den farkı ses cdsini riplerken eger mp3 formatını kullanırsak cd 80 mb tutan şarkıyı 8 mb boyutuna indiririz örneğin tabiki bu boyuta indirirken ses kalitesinden ödün vermiş oluruz fakat 80 mblik şarkıyı flac formatına çevirirsek boyutu ortalama 30-35 mb indiririz bu durumda yer kaybımız olur ses kalitesi kayıp olmaz ve cd kalitesine çok yakın olur.

Bu arada sansa mı aldım update gerekiyor mu flac formatı için gerekiyorsa update nasıl yapılır onu anlatırsanız sevinirim(gerekmiyorsa da anlatın bir gün işime yarar.)

-----------------------------------------------

Sansa'nın sitesinden updater programını indiriyorsun ve Mp3ünü Pc'ne bağlıyorsun. Updater update edicek zaten, kolay bi' kullanımı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbey Road -- 9 Ağustos 2009; 19:59:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

@sk79 Hocam demek istediğim sesin gayet yeterli olduğu. Hani harbiden son seste dinlenmez. Benim kullandığım kulaklığın, kulaklık patlamasın diye ses kesme devresi var. Daha sesi son kademeye getirmeden devreye giriyor. Kaldı ki kulaklık sesi kesmese bile zaten kulağımda tutamıyorum. O yüzden sesi az diyen arkadaşlara hayret ediyorum.

dostum tekrar söylüyorum yok böyle bişey keşke izmirde olsanda karşılaştırsak cihazları 5 lira zararına satmayı düşünüyorum cihazı
  • merhaba arkadaşlar , askerde olan kardeşim benden bir mp3 player istedi, içine sagoları yükle gönder dedi.. ama şarjlı pilli olsun falan dedi araştırdım sansa clipi beyendim şimdi sorum şu bunun bir aparatı varmı normal prizden şarj etmek için..varsa nerden bulurum? bide sansa clipi istanbuldan elden satın alabileciğim bir yer varmı ? bilenler acele cevap yazarsa sevinirim .. bakalım bulabilirsek bingöle gönderecez... teşekkürler. NOT: kardeşim bu forumun aktif bir kullanıcısıydı şimdi bulunduğu yer bir dağbaşı karakolu bırak bilgisarayı interneti normal telefon bile yok , uydu telefonuyla görüşmeye çalışıyoruz .. ayarlayabilirsek kargoya koyucağım mektupta senin forumdan yardım aldım diyeceğim herhalde bu sırada duygu dolu anlar yaşanır... şaka bir yana allah herkese kazasız belasız yapmak , gitmek gelmek nasip etsin ..amin.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.