Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SanDisk Sansa Clip + Sennheiser MX 160 Kulaklık

Olay budur , iddaa ediyorum kulağına güvenen 320kbps yi son ses dinler...(eq ayarlı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadric

quote:

Orijinalden alıntı: kopux

quote:

Orijinalden alıntı: mustafakeman

quote:

teşekkürler,

flac içinde özelden site gönderebilirim.Normal mp3 bilmem ama flac kaliteyi sonladı resmen.İkinci baharı yaşıyor gönlüm..

özel mesaj attım ama cevap vermedin dostum o flac sitesi konusunda? site ismini yazarmısın acaba

pardon uzun süredir siteye girmiyodum, cevapladım bi kontrol et!

bu arada,
    Bob marley, The Offspring, Fallout Boy, Korn Lily Allen; genellikle bu tarzlarda dinliyorum bana önerebileceğiniz en iyi EQ nedir?.
    Bass'ı severim tizzden nefret ederim

Bası seviyorsan bası açarsın eq ayarı böyle yapılır hazır olmaz. Kendi müzik zevkin kulağın karar verir en iyi ayara. Bu EQ isteyen kişiler komik geliyor bana.

komik gelebilir, ben denedim ama uğraştım buldum ama mesela seste bi boğukluk var ve boğukluğu gidermek için denemeler yaptım.Her bölümde 24 diş var ve 5 üzeri 24 diş arasından aradığım kombinasyonu bulamadım belki sende vardır diye soruyorum.

• Yardımcı olun lütfen.

Sony:http://www.hepsiburada.com/sony-nwz-w202-2gb-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd53220#tablnk

Creative:http://www.hepsiburada.com/creative-zen-stone-plus-2gb-fm-radyo-dahili-hoparlorlu-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50732#tablnk

Bu ikisi arasında kalmıştım ama şimdi de Sansa Clip takıldı kafama. Yüksek ses, kaliteli ses, bas, tiz arıyorum. Son seste bozulma vs. olmasın. Hangisini tavsiye edersiniz (fiyatlara bakmaksızın)?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiend

Yardımcı olun lütfen.

Sony:http://www.hepsiburada.com/sony-nwz-w202-2gb-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd53220#tablnk

Creative:http://www.hepsiburada.com/creative-zen-stone-plus-2gb-fm-radyo-dahili-hoparlorlu-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50732#tablnk

Bu ikisi arasında kalmıştım ama şimdi de Sansa Clip takıldı kafama. Yüksek ses, kaliteli ses, bas, tiz arıyorum. Son seste bozulma vs. olmasın. Hangisini tavsiye edersiniz (fiyatlara bakmaksızın)?

sansa en son seste çok az bi bozulma oluyor aslında ama zaten en son sese kulak dayanmıyor, en son seste bir süre dinledikten sonra aslında bozulma değil sesin yüksekliği olduğunu anlıyosun.Ama seste berraklık konusunda hiçbiri sansayı geçemez ses akıyo

-------------------------------------------------------------------------------

+8,+2,-1,+2,+3
    10/7

+7 -5 +1 +1 +1
    sesde bi boğulma var gibi
    10/5

+7 +4 +2 +3 +6
    bu güzel oldu
    10/9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopux -- 18 Ağustos 2009; 22:58:20 >

• Selamlar arkadaşlar ..
    Aranıza ben dekatıldım inş
    Yarın kargodan geliyor...
  • Selam arkadaşlar flac formattaki dosyaları nerden buluyoruz acaba
    bende bulabiliyorum ama sınırlı sanatçıya ait parçaları bulabiliyorum
    daha geniş sanatçılara ait parçaları nerede bulabiliriz.Sakıncası yoksa
    özel mesaj ile bilgi verebilirmisiniz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fiend

Yardımcı olun lütfen.

sansa en son seste çok az bi bozulma oluyor aslında ama zaten en son sese kulak dayanmıyor, en son seste bir süre dinledikten sonra aslında bozulma değil sesin yüksekliği olduğunu anlıyosun.Ama seste berraklık konusunda hiçbiri sansayı geçemez ses akıyo

-------------------------------------------------------------------------------

+8,+2,-1,+2,+3
    10/7

+7 -5 +1 +1 +1
    sesde bi boğulma var gibi
    10/5

+7 +4 +2 +3 +6
    bu güzel oldu
    10/9

dostum ben mid frekansları pek sevmiyorum müziği hem sertleştiriyor hemde çelikimsi bir yoğunluk veriyor onun için midleri müziğin rengini bozmayacak şekilde düşük tutmaya çalışıyorum.yinede zevkine göre bi eq ayarı bulmussun negüzel

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

Selam arkadaşlar flac formattaki dosyaları nerden buluyoruz acaba
    bende bulabiliyorum ama sınırlı sanatçıya ait parçaları bulabiliyorum
    daha geniş sanatçılara ait parçaları nerede bulabiliriz.Sakıncası yoksa
    özel mesaj ile bilgi verebilirmisiniz ?

çöçan bunu forumda bir başlık altında toplamak lazım sanırım.çünkü çoğu insan istediği türleri ve sanatcıları flac olarak bulmakta zorlanıyor
  • Kargo kıwsa zmanda getirdi şaştım. Sabah elime geçti.Boyutları içi düşünen arkadaşlara ışık tutabilir.Beklediğimden küçükmüş...

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU :::

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU :::

Beni şaşırtan radyosunun çekişi oldu..Şimdi şarj ediyorum.4 artı birde denedikten sonra bir de arabamdaki hoparlorde deneyeceğim.

Bir de buna kılıf var mı arkadaşlar ?

• yapmayın beyler bunu alacağınıza sony nin en düşük fiyatlı 70-80 TL lık mp3 playerlarından alın,bassları çok yetersiz clip'in..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuada

yapmayın beyler bunu alacağınıza sony nin en düşük fiyatlı 70-80 TL lık mp3 playerlarından alın,bassları çok yetersiz clip'in..
    Peki Sony'nin 70-80 TL'lik bir mp3 player'ıyla Sansa Clip'in ses berraklığı ve kalitesini yakalayabileceğini düşünüyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuada

yapmayın beyler bunu alacağınıza sony nin en düşük fiyatlı 70-80 TL lık mp3 playerlarından alın,bassları çok yetersiz clip'in..

evet clip in basları tam verimli değil fakat sony e değişmem..sony her alanda iyi değil dostum.sony cihazlarının görüntüsü kaliteli olabilir fakat ben o cihazla tenis oynamayı düşünmüyorum.plastikten yapsınlar berrak temiz ses versin yeter.ayrıntılarınıda basla kapamasın.bas ağırlıklı az renkli müzik dinlemektense orantılı sayılabilecek çok renkli müzik dinlemeyi tercih ederim

• sağol kardeşim iyilik sağlık işte ne olsun 2 hafta seni yeşil sahalarda görmemek üzücüydü sen nasılsın ya nevar neyok?
    cihazın bu arada hayırlı olsun tekrar.karşılaştırma dışında cihaz seni tatmin ettimi beklentilerin konusunda? neler olumlu neler olumsuz? ne bekliyodun ne buldun kısaca bi özetlersen aslında bende merak ettim senin gibi yüksek ses seven biri neler sölicek
    yinede alacak arkadaşlara şunu söyliyimki; bu cihaz ses berraklığı ile mp3 player kolleksiyonluğu bir cihaz.tamam eksikleri vardır fakat kesinlikle kötü yada orta derece sınıfına girmez.bu cihaz üst düzey bir mp3 playerdir.nerdeyse 35 40 liraya temin edilebilir ve bu parayla Mc donaldstan 2 kişi menü yiyebilir ancak bence düşünmeye bile gerek yok içiniz rahat olsun

• En ucuz nerede var bu cıhaz acaba bır arkadas 38 tl ya aldım dıyordu ??
  • ya bugün carrefoura gittim almak için radyolusu kalmamış sadece teşir ürünü kalmış ellerinde almışkende radyolu olsun istiyorum internetten başkka izmirde nerede bulabilirim bu cihazı.hatta bu hafta yolum bursaya düşecek bursadaki carrefourda gören varsa cevap yazabilir mi.
  • sansa clip mi sansa fuze mu daha iyi?
  • Arkadaşlar ben de 2 gün önce Sansa Clip 2GB. radyosuz aldım,forumu da yavaş yavaş okuyorum (ama oku oku bitmiyor,22 sayfa olmuş ).
    Dikkatimi çeken şu oldu,bazı arkdaşlar kurulumda sorun yaşamışlar,ben de yaşadım bilgisayar görmedi bir türlü ama hold'da menu tuşuna basılı takarak görmesini sağladım,firmware'i güncelledim,bir güzel de formatladım ve şahane oldu.
    İlk izlenimlerime göre şunları söyleyebilirim:
    -Flac çalması muhteşem ve farkı gerçekten anlıyorsunuz,burada kıyas olarak aldığım mp3 320Kbps.
    -Bu fiyata farklı bir şey beklemiyorum ama bu cihaza o kulaklığı verirken hiç utanmadılar mı diye düşünmeden edemiyorum.Kendi kulaklığı son derece vasat bir kulaklık ve ürünü fazla beğenmediğini söyleyen arkadaşlar kendi kulaklıklarıyla denedilerse haklılar.Bende Senheisser mx-160 (kulak içi) ve Senheisser EH-150 (kapalı tip) var ve her ikisiyle de sonuç inanılmaz derecede farklı.Kulaklıklarımı zaten çok araştırarak alıp,beğeniyle kullanıyordum ama Sansa'yla keyfim daha da arttı.
    -Ama kasa kalitesi de bu cihaza pek yakışmıyor,anladığım şu,Sandisk erişebilir fiyatlı iyi bir mp3 çalar üretmek istemiş,bunun için yan unsurlardan feragat etmiş.
    Ve bence de iyi yapmış,verdiği ses 70 liralık ses değil

• Sansa Clip'i şarj etmek için PC veya Laptop dışında piyasada USB dönüştürücülü bir adaptörü varmı ? Mutlaka gerekli bence yurtdışında var araştırmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 26 Ağustos 2009; 17:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaLoUr

Sansa Clip'i şarj etmek için PC veya Laptop dışında piyasada USB dönüştürücülü bir adaptörü varmı ? Mutlaka gerekli bence yurtdışında var araştırmak lazım.

Var.Bilgisayarcılarda bulabilirsin.5 TL civarı
  • Bu çok iyi oldu sağol dostum.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.