Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşimin eski telefonu Philips 588 idi. Telefon bozulunca şarj makinasına el koydum. Girişleri uyduğu için Sansa'yı bu şarj makinesi ile şarj ediyorum. Piyasada bu tip şarj makinaları bulabilirsiniz.
  • cihaz usb portundan şarz oluyor bataryası sabit yani 4 saatlik şarz ile 14 saat çalıştığını duydum bir ucu usb girişli telefon şarz aleti gibi cihazlar var ondan uydurabilersen pc olmadan bu şekilde halledebilirsin
  • merhaba.sandisk sansa clip 2 gb ve philips sa 1922 arasında kaldım ( )..sandisk markasını ilk defa duydum ama baya övülüyor...herhangi bir sorun çıktığında halledilmesini istiyorum onun için de philips derim ama onun için de iç açıcı şeyler söylenmiyor...internetten almayı düşünmüyorum ankara da nerede satılıyor ve garantisi ne kadar sansanın??yardımcı olursanız çok sevinirim

• teşekkürler,

flac içinde özelden site gönderebilirim.Normal mp3 bilmem ama flac kaliteyi sonladı resmen.İkinci baharı yaşıyor gönlüm..
  • cevaplar için teşekkürler , şarj olayını anladım .. bugun belki oralarda kalmıştır diye sirkeci doğubank taraflarına falan baktım ama yok .. her tarafta çin işi ipod klonları dolu bir yerde sansa yazan bi alet gördüm orjinalmi diye bakarken yapışan elemana bu alet sansa clip mi? diye sordum oda yok abi bunlar klip çalmaz mp3 çalar dedi anlaşılan biz bu aleti bulamıcaz herhalde .. bana buna yakın şöyle vatan da teknosada falan bulabileceğim bir alet önerebilirmisiniz..
  • 10 Ağustos 2009; 21:30:13
    Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

karfurda var sansa

arkadaşım saolasın hangi karfurda gördün? kozyatağı yada maltepedekinde falansa yarın yolum oraya düşücek alıyım bi tane..
  • lütfen bi yardım edin...hangisini almamı önerirsiniz?
    samsung u5:
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=38693

samsung u4: http://www.darty.com.tr/e_commerce/univers.cfm?cat_id=29&type_produit_id=348&m=1717&pmin=99&pmax=99
    philips: http://www.darty.com.tr/e_commerce/FLASH-MP3-CALAR/PHILIPS/SA1MXX02KN-Mix--p-29257-c-29.htm
    philips:

• kozyatağı karfur da buldum 2 gb radyosuz .. 69 lira. şimdi sarj aparatını bulmak lazım...
  • usb girişli şarj aletleri var. onlar bu cihaza olmaz mı?
  • sansa clip mi daha iyidir trekstor organix mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazüiç

lütfen bi yardım edin...hangisini almamı önerirsiniz?
    samsung u5:
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=38693

samsung u4: http://www.darty.com.tr/e_commerce/univers.cfm?cat_id=29&type_produit_id=348&m=1717&pmin=99&pmax=99
    philips: http://www.darty.com.tr/e_commerce/FLASH-MP3-CALAR/PHILIPS/SA1MXX02KN-Mix--p-29257-c-29.htm
    philips:

Philips almayın. Sansa alın. Gayet temiz ve dengeli ve sıcak sesi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuicideHellsing

quote:

Orijinalden alıntı: asabiadam

quote:

Orijinalden alıntı: st_ger

quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

st_ger hocam ne tarz müzik dinlersiniz uyumu nasıl portaproyla ses dengelimi?

Not:Gerçek Fakir_çocuk

biraz geç oldu ama cevaplayayım

başta ses tatmin etmedi ama eq. ayarlayınca muhteşem oldu. rock-metal ağırlıklı dinlerken bu alette daha çok funk elektronik jazz gibi türler dinlemeye başladım . sonuçlar bence harika . tek sorun portapro nun sesi dışarı çok vermesi.Ama hakkaten çok keyifli..

Üstat bu alet metal dinlemek için uygun mu? Metal dinlendiğinde de aynı keyfi alabiliyor musun?
    Doğru bir EQ'la alabilirsin bence.

kesinlikle keyif alırsın. eq basit değil. çok etkiliyo bu alette sesi. müzik türü ve kulaklığına göre ayarlarsın. metal olarak sepultura roots albümü var örneğin şu an alette, harika ... köklerine dönersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st_ger -- 12 Ağustos 2009; 22:20:58 >

• Şöyle bir problem yaşayan var mı merak ediyorum. Kullanıcılar bir yanıtlarsa sevinirim.

Eq ayarlarımı yaptım bass +3 +2 +1 +1 +2 +3 gibi yaklaşık şuan hatırlamıyorum alet yanımda değil. Sorunum sesi sonran 2. veya 3. cü kademeye getirdiğimde özellikle bass seslerde sesin kesilmesi. Sesi bir kademe kıstığım zaman sorun kalkıyor ortadan. Acaba eski bir firmware versiyonunu kurarsam problem kalkarmı merak ediyorum.
  • merhaba üstadlar...

ben yaklaşık 1 senedir cowon x5 kullanıyordum(şahane bir cihaz) fakat işte iyi teklif geldi ben de sattım, üstüne biraz ekler de güzel makina alırım diye...

internette yabancı forumlarda filan mp3 player ararken birkaç meşhur sitede en iyi mp3 player ödülünü mu sansa clipe verildiğini gördüm...cihazı görünce başta huylandım...şu eminönün'deki dandik çin mp3 playerlerini andırıyor...fakat bütün yorumlarda görünüşe aldanmayın deniyor...

şimdi bu mp3 player ne kadar kaliteli ve cowon x5'le çekişebilecek bir performansa sahip mi...
    buna alternatif olarak düşündüğüm başka bir makine ise creative x-fi, ilk ses kartlı mp3 player...açıkçası bunu da yorumlara binayen güzel zannerdiyorum...
    bu 3 mp3 player'i kıyaslayabilecek var mıdır acaba... benim için en önemli olan ses kalitesi...görüntü, radyo, ses kaydı kalitesi gibi özellikler ekstradır, olsa iyi olmasza pek birşey değişmez.
    hangisini almamı tavsiye edersiniz

bir de bu sansa clip'te en yüksek hafıza ne kadar.

• carrefour da sansa clip 2gb radiosuz modeli:38 tl radio lusuda 51 tl idi.ilgilinen arkadaşlara duyrulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopux

teşekkürler,

flac içinde özelden site gönderebilirim.Normal mp3 bilmem ama flac kaliteyi sonladı resmen.İkinci baharı yaşıyor gönlüm..

özel mesaj attım ama cevap vermedin dostum o flac sitesi konusunda? site ismini yazarmısın acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakeman

quote:

teşekkürler,

özel mesaj attım ama cevap vermedin dostum o flac sitesi konusunda? site ismini yazarmısın acaba

pardon uzun süredir siteye girmiyodum, cevapladım bi kontrol et!

bu arada,
    Bob marley, The Offspring, Fallout Boy, Korn Lily Allen; genellikle bu tarzlarda dinliyorum bana önerebileceğiniz en iyi EQ nedir?.
    Bass'ı severim tizzden nefret ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafakeman

quote:

teşekkürler,

pardon uzun süredir siteye girmiyodum, cevapladım bi kontrol et!

bu arada,
    Bob marley, The Offspring, Fallout Boy, Korn Lily Allen; genellikle bu tarzlarda dinliyorum bana önerebileceğiniz en iyi EQ nedir?.

Bası seviyorsan bası açarsın eq ayarı böyle yapılır hazır olmaz. Kendi müzik zevkin kulağın karar verir en iyi ayara. Bu EQ isteyen kişiler komik geliyor bana.

• Selam,

Bahsettiğiniz hangi Carrefour acaba ?

Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: pilot23

carrefour da sansa clip 2gb radiosuz modeli:38 tl radio lusuda 51 tl idi.ilgilinen arkadaşlara duyrulur.
  • kopux

bu arada,

dostum reggie tarzına uygun sansa clipte uygulanacak EQ ayarı bence +8,+2,-1,+2,+3 yapabilirsin.tabi kullandığın kulaklık buna uygunmu bilmiyorum deneyip görmek lazım.ben ie4 kulaklıkla söylüyorum bu EQ ayarını.bi dene istersen belki başarılı olur..
    bide tizler bu seviyede durursa normaldir bence (+2,+3) yine kısmak istersen öldürmemek şartıyla bi kaç diş kısabilirsin kulaklığının ve senin zevkine kalmış artık..inşallah işini görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafakeman -- 17 Ağustos 2009; 18:40:19 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.