Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ses kalitesi olarak fuze daha mı iyi ?Birde clip ve fuze da klasörler arası geçiş var mı şarkıları klasörlüyorumda ben hep
  • Sonunda Sansa Clip'im geldi. bu cihaz gerçekten boyuna göre çok büyük işler beceriyor. Ep630 ile kullanıyorum kesinlikle aradığımı verdi bana.

Bass test müziği açtım hemen. kulaklık kulağımda titremeye başladı. basslar eq ayarlarında tavan yaptırmama rağmen patlamıyor.

Şimdi cihazı 01.01.32 versiyona güncelledim. ilk başta europe seçince ses kısılıyor.. amerika seçince sorun yok
    ayrıca birşey di,kkatimi çekti cihazı bilgisayara bağlayınca bir dosyanın içerisinde versiyon numarası falan yazıyordu. en altta Region'da amerika yazıyordu? Cihazı hepsiburadadan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 27 Ağustos 2009; 21:23:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaLoUr

Sansa Clip'i şarj etmek için PC veya Laptop dışında piyasada USB dönüştürücülü bir adaptörü varmı ? Mutlaka gerekli bence yurtdışında var araştırmak lazım.

Şöyle bir parça bakabilirsin !

USB ŞARJ
  • Usb şarj bu ürün indirimde bence buna bir gözatın... 2,49 TL
    www.hepsiburada.com
    Oem USB Universal Şarj Cihazı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/oem-usb-universal-sarj-cihazi-/productDetails.aspx?categoryid=98045&productid=bs0248

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 27 Ağustos 2009; 22:55:18 >
  • Bugün Disvovery Channel'deki "Nasıl Çalışır" programında incelenen cihazlardan biri mp3 çalardı ve Sandisk Sansa'yı kullandılar.Bağırsaklarına kadar gördüm,içi de kaliteliymiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Bugün Disvovery Channel'deki "Nasıl Çalışır" programında incelenen cihazlardan biri mp3 çalardı ve Sandisk Sansa'yı kullandılar.Bağırsaklarına kadar gördüm,içi de kaliteliymiş...

ya aradım internette bi video bulamadım. bulabilen buraya koysun çok merak ettim
  • arkadaşlar sizden bir ricam olacak. ben apple ipod nano kullanısıyım ve bir seneden beri bu cihazı kullanmaktayım. fakat ses kalitesinden kesinlikle memnun değilim. boğuk ve gainleri iyi ayarlanmamış bir cihaz olduğunu düşünüyorum ve ses yüksekliği vasatın biraz üstünde. çok kaliteli kulaklıklarla denememe rağmen apple ipod nano beni hiç bir zaman etkileyemedi fakat şans eseri denk geldiğim sansa clip konusu beni etkilemeyi başardı. ses kalitesinin çok üst düzeyde olmasada tatmin edici olduğunu ve eq ayarı izni verdiğini okudum. elimdeki cihazı tam 480 liraya aldım ve sonuç belli. nasıl oluyor da 70 liralık bir cihaz bu derece kaliteli olabiliyor aklım almıyor. forumun geçmiş sayfalarına da bir bir baktım tatmin edici bir cihaza benziyor.

şimdi durumumu izah ettiğime göre şunun cevabını verebilecek arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum. komik gibi görünsede sansa clip ipod nano dan daha mı başarılıdır? ses kalitesi daha mı üst düzeydir? son olarak tiz vereyim derken basslari yok ediyor mudur?

kısacası sizin bu mesaja yorumlarınıza göre bu cihazı alacağım.

cihazdan beklentim şu;

1- bassları ve tizleri belirgin gain ayarları iyi olan bir performans,
    2- yüksek ama yüksek olduğu kadar orantılı kaliteye sahip ses,
    3- sennheiser cx300 ile cihazın gelebileceği son durum.
    4- kulaklık kulakta oynasın istiyorum. ( ipod yaşatamadı bana gitti.)

isteyen varsa apple ipod nano 3.nesil cihazımı da satabilirim/değiştirebilirim sansa için hiç de çekinmem, gocunmam.

yorum yapacak arkadaşlarımın daha çok elektronik müzik veya elektronik müzik alt yapılı müzikler hakkında bilgiye sahip olanları daha iyi bir seçenektir benim için.

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brozzi -- 28 Ağustos 2009; 4:39:22 >

• yok mu arkadaşlar yardımcı olacak bi' arkadaş?
  • Sansa doğal sesi üretebiliyor ve ipod ve iphone'da bu asla yok.Iphone kullanıyorum ve genel kullanımda asla başka bir cihaza değişmem ama onunla da mecbur kalmadıkça müzik dinlemem...
  • ben bu cihazı almanyadan getirmeyi düşünüyorum.fakat normal olarak almanca gelecek =)
    dil desteği warmı ing-tr falan diye yoksa firmware ile Türkçe yapablirmiyiz_???
    birde almanyadan ortalama kaça gelir.gelirken getirtmeyi düşünüyorum.4gblik radyolu modelini
  • peki sansa fuze'un ses kalitesi aynı mı?
  • bu sansa clip türkçe seçeneği yokmu ya?
  • arkadaşlar bugün itibariyle aldım bir adet sansa 2gb mp3 player fakat şarja takınca alet in ekranda hep connecting yazıor ve haliyle alet ısınıyor acaba sizde de böylemi
  • evet şarj olduğu için ısınıyor alet problem yok. Eğer bilgisayuarında sadece elektrik veren bir usb portu varsa şarj olurken aynı anda müzik dinleyebilirsin.

Bu arada bu cihaz nasıl downgrade oluyor?
    Cihaza türkçe Firmware yaptım ama down grade yapmam lazım bulamadım downgrade yapmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyak52

evet şarj olduğu için ısınıyor alet problem yok. Eğer bilgisayuarında sadece elektrik veren bir usb portu varsa şarj olurken aynı anda müzik dinleyebilirsin.

Cihaza türkçe Firmware yaptım ama down grade yapmam lazım bulamadım downgrade yapmayı

sağol kardeş yeni aldım aleti 12 saat kalsın mı şarjda yoksa çekeyimmi dolunca hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: janust

quote:

Orijinalden alıntı: Manyak52

evet şarj olduğu için ısınıyor alet problem yok. Eğer bilgisayuarında sadece elektrik veren bir usb portu varsa şarj olurken aynı anda müzik dinleyebilirsin.

sağol kardeş yeni aldım aleti 12 saat kalsın mı şarjda yoksa çekeyimmi dolunca hemen

Dolunca çek... eskidendi o 12 saat şarjlar

2 üstteki sorum hala geçerli...
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 29 Ağustos 2009; 17:52:05 >

• sağol teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan.gs

ben bu cihazı almanyadan getirmeyi düşünüyorum.fakat normal olarak almanca gelecek =)
    dil desteği warmı ing-tr falan diye yoksa firmware ile Türkçe yapablirmiyiz_???
    birde almanyadan ortalama kaça gelir.gelirken getirtmeyi düşünüyorum.4gblik radyolu modelini

şu soruma cevap lütfen... =(
  • quote:

Orijinalden alıntı: janust

arkadaşlar bugün itibariyle aldım bir adet sansa 2gb mp3 player fakat şarja takınca alet in ekranda hep connecting yazıor ve haliyle alet ısınıyor acaba sizde de böylemi

kaça aldın kardeş _??
  • Arkadaşlar banada bir cevap sansa fuze ile ses kalitesi karşılaştırınca hangisi daha iyi?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.