Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen kardeşim almış. çok memnun. ben de test ettim hoşuma gitti. ama görünüş olarak biraz itici geldi. tabi herkesin kendi bileceği iş.
  • Bende merak ediyorum yakın zamanda alan varsa söylesin...
  • hepsiburda da satılan sansa modellerinde ses kısıtlaması var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soqo

Bende merak ediyorum yakın zamanda alan varsa söylesin...

ben karfurdan aldım 2 hafta olmuştur 69 tl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONURTO

quote:

Orijinalden alıntı: soqo

Bende merak ediyorum yakın zamanda alan varsa söylesin...

ben karfurdan aldım 2 hafta olmuştur 69 tl..

kaç gb ve radyolu mu
  • ben karufurdan alalı 2 haftamı ne oldu, 2 gb radyolu.
  • arkadaşlar

kaç gb ?

radyolu mu ?

kaça ?

nerden aldınız ?

bu soruları sırasıyla açık bi şekilde yazarsanız alacaklara daha iyi yardımcı olmuş olursunuz..
  • kozyatağı ve maltepe karfura baktım ikisinde de 8-9 tane vardı hatta maltepe karfurdaki eleman yok kalmadı dedi, güvenmeyerek kendim baktım altta cam rafların arkasında köşede bi sıra gördüm sordum aynı elemana... ha bu arada eleman ilk sefer yok dediğinde eminmisin? iyi biliyormusun diye de sordum o da başından savar bi tavırla herhalde bilicez gibi bir şeyler söyledi, işte bulunca orada çağırıp hani kalmamıştı dedim; bana yalanı yakalanan insan çaresizliği ile işte ben onu deyil şunu anladım ondan deyil şundan dedim vs. sayıkladı sonra da benden 2-3 dakika süren çalışma ahlakı iş disiplini seminerini dinlemek zorunda kaldı işte böyle benim karfur sansa clip maceram.
    tabi bütün bunlar iki hafta kadar önce oldu.tahminim şu andada vardır. kozyatağı ve maltepe sadece 2gb ve radyosuz kalmıştı başka karfurları bilmiyorum

• avrupa yakasında allah rızası ıcın sansa clip satan yerler var mı kaca ve radyolu/radyosuz ??

Not: fiyatı uygun olan tabi ki. Yoksa Hepsiburada.com dan siparis vermek daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaabi -- 6 Eylül 2009; 15:10:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: illker84

arkadaşlar

kaç gb ?

radyolu mu ?

kaça ?

nerden aldınız ?

bu soruları sırasıyla açık bi şekilde yazarsanız alacaklara daha iyi yardımcı olmuş olursunuz..

ben 2 gb radyolu 84TL izmir carrefourdan aldım. burdada en son 3 radyolu(kırmızı) 3 radyosuz(siyah) vardı 1 radyoluyu ben aldım...
  • Sanırım yakında tek seçenek yine hepsiburada kalacak.Zamanında gri kasalı Voxline DVDler için de aynı süreci yaşamıştık...
  • Rockbox'ta arkadaşlar ses almayı başarmış. yakın tarihte bitirilir inşallah
     ::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU :::
  • kadıköy yazıcıoğlunda var mıdır acaba bılıo musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: j.sparrow

kadıköy yazıcıoğlunda var mıdır acaba bılıo musunuz?

yok.. carfurlardan önce bakmıştım çakma ipod çin işi ıvırzıvır dolu.
  • Ben de clip almaya karar verdim tam da aradığım özellikler var. Ama görüntünü pek beğenmemiştim ucuz kalitesiz playerları andırıyodu hafiften yine de alacaktım derken yeni Clip+'ın çıktığını gördüm. Görünüm olarak çok daha şık olmuş ve yeni özellikler eklenmiş. Aşağıda türkçe açıklama ve resimleri var. fiyat da aynı. Acaba nerede bulabiliriz clip+'ı?

http://www.letsgomobile.org/tr/5224/sandisk-mp3-calarlar/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 30 Eylül 2009; 23:16:49 >
  • Arkadaslar bu mp3 player hakkinda bir kac sorum olacak..
    1.Ses kalitesi gercekten iyimi?
    (Daha onceden sandisk denilseydi hadi len adi bir marka o derdim.halen oleyim daha hic kullanmadim onceden iriver trekstor kullanmislgim var simdi onlardan soz edilmiyor..hani bi cowon ve trekstor le yariscak duzeydemi hakketten)

2.Pil durumunda sanirsam bi kac arkadas sorun yasamis hakketten buyuk sorun mu?
    (Cabuk bitip uzun sure dolan bi makinemi)

3.Sansa clip+ cikarmislar ..bu daha mi iyi oluyor..
    4.Hangi kulaklik kullaniyorsunuz..Akg k 324 dusunuyorum..

Amerikadayim uzun arastrmalarim beni buraya getirdi..
    Sansa clip+ alicam ama son bu sorularima cevap ariyorum
    Tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

Orijinalden alıntı: VaLoUr

Sansa Clip'i şarj etmek için PC veya Laptop dışında piyasada USB dönüştürücülü bir adaptörü varmı ? Mutlaka gerekli bence yurtdışında var araştırmak lazım.

Şöyle bir parça bakabilirsin !

USB ŞARJ

Ona benzer birşey aldım ve kullanım olarak çok daha rahat özellikle seyahatlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Eylül 2009; 13:29:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

Sansa Clip'i şarj etmek için PC veya Laptop dışında piyasada USB dönüştürücülü bir adaptörü varmı ? Mutlaka gerekli bence yurtdışında var araştırmak lazım.

Şöyle bir parça bakabilirsin !

USB ŞARJ

Ona benzer birşey aldım ve kullanım olarak çok daha rahat özellikle seyahatlerde.

dostum aldığın alet pille mi şarj ediyor? eğer öyleyse biraz bilgi verebilir misin? marka, fiyat, nerden aldığın vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_jaws

Arkadaslar bu mp3 player hakkinda bir kac sorum olacak..
    (Daha onceden sandisk denilseydi hadi len adi bir marka o derdim.halen oleyim daha hic kullanmadim onceden iriver trekstor kullanmislgim var simdi onlardan soz edilmiyor..hani bi cowon ve trekstor le yariscak duzeydemi hakketten)

Tesekkurler..

guncel
  • quote:

quote:

Arkadaslar bu mp3 player hakkinda bir kac sorum olacak..

Tesekkurler..

guncel

ses kalitesii beni oldukca hayran bıraktı hele ki flac müzik yüklediğin zaman keyfine diyecek yok.ben bu aleti alalı 2 hafta oluyor.pil sorunu şuanlık yok gerçekdende 15 saate yakın bir zaman gidiyo pili ve çok hızlı şarj oluyor.sansa clip+ hakkında da pek bir bilgim yok ama genel olarak fazla bir farkı yok diye biliyorum.son olarak da sennheiser MX160 kullanıyorum.ben bu ikiliden oldukca memnunum.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.