slm arkadaşlar benim sansa clip im de bozuldu sanırım bugün açmaya çalıştım görüntü gelmiyor tuş takımının ışıkları yanıyor ama ekran çalışmıyor formatladım update ettim yine yok H.B. dan almıştım sanırım servisi yok hb a göndereceğiz h.buradadan clip alan arkadaşlar nasıl bir yol izleniyor bilen warmı
gizmo ne kadara aldın acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: gizmoo
Carrefour/İst
kaça almıştın hocam?
izmir carrefourda 3 tane kalmıştı 2 sini aldım hemen 69tl radyosuz 2gb modelinden :)
2 tane mi
biri banaydı
Arkadaşlar az önce sansa clıp 2 gb radyosuz aldım.Benim cd roomda problem var cdden driverı yükleyemedim internetten indirebilecegim site var mı?
Yardım ederseniz sevinirim.
Yok mu yardım edicek.
UP
driveri yok zaten xp ise işlemcin tanıması lazım
Allah Allah benim bilgisayardamı problem var acaba.Görmüyor bilgisayar
Bursa Carrefourda var mıdır acaba
yeni model olan Clip + buraya ne zaman gelir bilemiyorum ancak eski clip 2 gb radyosuz modele 69 tl vermek pek mantıklı gelmıyor bana artık. Bir ara arkadaslar 40 tl ya bulabildigini söylemislerdi carrefour dan ama ben göremiyorum artık bu fiyatlara. Sanırım clip + beklemek gerekicek yada mevcut cliplerin fiyatının 50 tl altına dusmesini.
Sistem gereksinimlerinde windows xp sp2 gerek yazıyor.Acaba ondan dolayımı görmüyor benim mp3 ü benim pc sp1
Sansa clip + CX200 bu fiyata bu performans süper...
evet service pack güncellemesi yapmalısın Oppswww.sandisk.com da driver olmalı oradan indirip kurmayı dene..
Cemaat, p.tesi günü hb'dan 4gb'lık clip almayı düşünüyorum. Şu an fiyat 127tl.
Son zamanlarda hb'den alan, sorun yaşayan var mı? Başka bir yer tavsiye edermisiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: side_effect
Son zamanlarda hb'den alan, sorun yaşayan var mı? Başka bir yer tavsiye edermisiniz?
Bence kesinlikle hepsiburadan almalısın bende 1-2 ay kadar önce hepsiburada 4gb radyolu versiyon aldım ve hiçbir sorun çıkmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: kopux
quote:
Orijinalden alıntı: side_effect
Bence kesinlikle hepsiburadan almalısın bende 1-2 ay kadar önce hepsiburada 4gb radyolu versiyon aldım ve hiçbir sorun çıkmadı.
3gün önce aldım hiçbir sorunyok bencede hb den al...
selam arkadaşlar ben sansa fuze aldım ama çalma listesi oluşturamıyorum yardımcı olursanız sevinirim