Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sansa clip plus arttırılabılır hafızaya sahıp.buyuk fark var yanı eskısıne gore.
  • Dil seçeneğini yanlışlıkla Çince veya Japonca'ya çevirdim. Nasıl fabrika ayarlarına dönebilirim?
  • ark lar bende bugun ıtıbarıyle aldım yanlız sarjla ılgılı bazı sorunlarım var:

usb den pc ye bagladıktan sonra sarj olmaya baslıo yanlız bı sure sonra pıl sımgesınde ılerleme olmuyo sadece baglantı ısaretı gozukuo ?
  • peki bu sansa clip i iriver t60 ile ses bakımından kıyaslayacak olan var mı aralarında ne tür farklar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: stopthetrial

quote:

Orijinalden alıntı: dj_jaws

Arkadaslar bu mp3 player hakkinda bir kac sorum olacak..
    1.Ses kalitesi gercekten iyimi?
    (Daha onceden sandisk denilseydi hadi len adi bir marka o derdim.halen oleyim daha hic kullanmadim onceden iriver trekstor kullanmislgim var simdi onlardan soz edilmiyor..hani bi cowon ve trekstor le yariscak duzeydemi hakketten)

2.Pil durumunda sanirsam bi kac arkadas sorun yasamis hakketten buyuk sorun mu?
    (Cabuk bitip uzun sure dolan bi makinemi)

3.Sansa clip+ cikarmislar ..bu daha mi iyi oluyor..
    4.Hangi kulaklik kullaniyorsunuz..Akg k 324 dusunuyorum..

Amerikadayim uzun arastrmalarim beni buraya getirdi..
    Sansa clip+ alicam ama son bu sorularima cevap ariyorum
    Tesekkurler..

1.sansa clip ne yazıkki bir vibez yada clix2 seviyesinde değil.ama yinede pekçok mp3'ten daha iyi.

2.bu soruna bakış açınıza bağlı.pili 10-15 saat gidiyor ve şarjı 4 saat'te doluyor.

3.sansa clip+'ın artısı arttıralabilir hafıza sanırsam..onunda dışında sesle ilgili bir duyum almadım.

ancak ben yinede küçük bir cihaz olarak tavsiye ederim.sorunsuz çalışır.ve küçüklüğüne rağmen oldukça sağlamdır.

ses kalitesinden bahsetmemi isterseniz;
    flatlık konusunda en iyi cihazlardan biridir.her frekansa aynı güzel tepkiyi verir.(kulaklığınızda önemli yalnız.)
    ekolayzer tepkiside oldukça ideal'dir kendilerinin..benim ayarlarım aldığım zevki fazlasıyla arttırıyor.
    küçük boyutu için gerçekten iyidir sesi..

ama bazı eksileride vardır sesinin;
    öncelikle bu geniş sesli kulaklıklarla daha iyi farkedilebilecek birşey...
    ama yapı farkınıda algılayabilirsiniz normal bir kulaklıkla....
    sansa clip dar sesli bir mp3 player...n81'de stereo miktarını arttırmak(mono'yu stereo yapmak değil bu!!!miktarını arttırıyor!!!) için ''genişletme'' başlığı altında bir seçenek bulunmaktırdır..bu seçenek aktive edilmediği zaman n81 ve sansa clip oldukça benzer..(stereo olayı için bu benzerlik.)..''genişletme'' açıldığında n81'in sansa clip'e bu konudaki üstünlüğünü rahatça fark edebiliyorum..bunu sağdan ve soldan gelen seslere bakarak anlıyorum..

ancak bu çokta dert edilecek bir durum değil..bildiğim bütün ipod ailesi;creative'lerin çoğu,onboard ses kartları bile vs böyle..

benim sansa clip hakkındaki temel düşüncem ise;eksileri bile olsa ''ŞU ANKİ FİYATINA GÖRE DAHA NE OLSUN'' şeklinde...

1-yahu bu aleti vibez la clix2 ile vs. ile karşılaştırmak acayip saçmalık.. araştırın biraz !! sayfalarca yazmışız arkadaşlar yazmışlar ama boşa yazmışlar..

2-sen hangi usb den şarj ediyosun öyle 1.1 falan mı? hiç bir clip i adam gibi bi usb portunda 3 saatten fazla şarj etmene gerek yoktur..

3-katılıyorum anythingbutipod da incelemesi var tek farkı clip+ nın micro sd takılabilmesi..

eğer efektsiz ve berrak bir ses arıyorsanız buldunuz.. hemen bir clip alıyorsunuz.. ha bunu size veren başka alet yok mu ? var tabi ama 2 ya da 3 kat belki de daha fazla daha pahalılar clipten !

biraz daha yorumlarınıza değineyim.. öncelikle ya sizin n81 iniz bi garip ya da size bu çelişkili yorumu yaptıran clip garip !? demişsiniz ki :

"flatlık konusunda en iyi cihazlardan biridir." ve hemen sonrasında "sansa clip dar sesli bir mp3 player..."

hangisi şimdi ?? dar demek ne demek?? neye göre dar ?? neye göre flat ??

o n81 deki stereo widening EFEKTTİR yahu bildiğin EFEKT ses sanki dar bi alandan daha geniş bi alana yayılıyormuş etkisi yaratır ve doğal sesle alakası yoktur.. ancak kulağa hoş gelebilir görecelidir.. n81 bu konuda üstün falan değildir.. n81 le flac dinleyemez aradaki farkı böyle belirleyemez ve genelleyemezsin zira yanlış olur böyle bir yorum.. insanları yanlış bilgilendirmek doğru değil.. biraz araştırmak gerekiyor yorum yazmadan önce.. heleki n81 gibi bir telefonun "dsp" sinden tut "çıkış gücü" ne clip le boy ölçüşebileceğini bile sanmam ki ölçüşemez de zaten

dediğin gibi olsaydı head-fi vs gibi bu işe yıllarını vermiş milyarlık kulaklıklarla müzik dinleyen adamlar gider n81 alırdı..

ama clip alıyolar clip tavsiye ederler

• dediğin n81 olayına tamamen katılıyorum illker84 yanlız şuna inanki sansa clip iriverin dinlediğim t60 t10 gibi modellerle hiçbizaman boy ölçüşemez bunu iyi bil.
    arasındaki farkı hiç müzikten anlamayan insanlar bile şak diye karar verebilecek derecede fark ediyo bu.zevkle filanda bi alakası yok.
    iriverde sesler o kadar sıkı geliyorki anlatamam.aynı kalitede aynı şarkıyı iki cihazımdada dinledim.bende iriver t10 ve sansa clip var..yanlız o karşılaştırmada iriver t10 resmen hezimet yaşatıyo sansa clipe.frekanslar çok sıkı t10 da.kulağının istediği frekansı gediğine oturtuyor yani..
    o davuldaki kroslar falan cup cup diye sıkı şekilde veriyo olayı.yanlız sansa clipte bunlar dağınık iriver t10ve t60 a göre.ama berraklık inanılmaz güzel sansa clipte ona bişi diyemem. fakat her zaman sıkı orkestra müziklerin,örneğin funk latinjazz popjazz tarzı müzikleri kesinlikle iriverden dinlemek şart.sansa clip o frekanslarda zayıf kalıyo malesef bu tür müziklerde bass gitar ve davulun sıkılığını duymadıktan sonra hiç bir anlamı yok olayın

• Arkadaşlar bende aranıza katıldım.
    2 Gb + FM radyolu modeli ile.
    Firmware update sonrası cihaz firmware v01.01.32A oldu.
    En son firmware bumudur ?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illker84

quote:

Orijinalden alıntı: stopthetrial

quote:

Orijinalden alıntı: dj_jaws

Arkadaslar bu mp3 player hakkinda bir kac sorum olacak..
    1.Ses kalitesi gercekten iyimi?
    (Daha onceden sandisk denilseydi hadi len adi bir marka o derdim.halen oleyim daha hic kullanmadim onceden iriver trekstor kullanmislgim var simdi onlardan soz edilmiyor..hani bi cowon ve trekstor le yariscak duzeydemi hakketten)

2.Pil durumunda sanirsam bi kac arkadas sorun yasamis hakketten buyuk sorun mu?
    (Cabuk bitip uzun sure dolan bi makinemi)

3.Sansa clip+ cikarmislar ..bu daha mi iyi oluyor..
    4.Hangi kulaklik kullaniyorsunuz..Akg k 324 dusunuyorum..

Amerikadayim uzun arastrmalarim beni buraya getirdi..
    Sansa clip+ alicam ama son bu sorularima cevap ariyorum
    Tesekkurler..

1.sansa clip ne yazıkki bir vibez yada clix2 seviyesinde değil.ama yinede pekçok mp3'ten daha iyi.

2.bu soruna bakış açınıza bağlı.pili 10-15 saat gidiyor ve şarjı 4 saat'te doluyor.

3.sansa clip+'ın artısı arttıralabilir hafıza sanırsam..onunda dışında sesle ilgili bir duyum almadım.

ancak ben yinede küçük bir cihaz olarak tavsiye ederim.sorunsuz çalışır.ve küçüklüğüne rağmen oldukça sağlamdır.

ses kalitesinden bahsetmemi isterseniz;
    flatlık konusunda en iyi cihazlardan biridir.her frekansa aynı güzel tepkiyi verir.(kulaklığınızda önemli yalnız.)
    ekolayzer tepkiside oldukça ideal'dir kendilerinin..benim ayarlarım aldığım zevki fazlasıyla arttırıyor.
    küçük boyutu için gerçekten iyidir sesi..

ama bazı eksileride vardır sesinin;
    öncelikle bu geniş sesli kulaklıklarla daha iyi farkedilebilecek birşey...
    ama yapı farkınıda algılayabilirsiniz normal bir kulaklıkla....
    sansa clip dar sesli bir mp3 player...n81'de stereo miktarını arttırmak(mono'yu stereo yapmak değil bu!!!miktarını arttırıyor!!!) için ''genişletme'' başlığı altında bir seçenek bulunmaktırdır..bu seçenek aktive edilmediği zaman n81 ve sansa clip oldukça benzer..(stereo olayı için bu benzerlik.)..''genişletme'' açıldığında n81'in sansa clip'e bu konudaki üstünlüğünü rahatça fark edebiliyorum..bunu sağdan ve soldan gelen seslere bakarak anlıyorum..

ancak bu çokta dert edilecek bir durum değil..bildiğim bütün ipod ailesi;creative'lerin çoğu,onboard ses kartları bile vs böyle..

benim sansa clip hakkındaki temel düşüncem ise;eksileri bile olsa ''ŞU ANKİ FİYATINA GÖRE DAHA NE OLSUN'' şeklinde...

1-yahu bu aleti vibez la clix2 ile vs. ile karşılaştırmak acayip saçmalık.. araştırın biraz !! sayfalarca yazmışız arkadaşlar yazmışlar ama boşa yazmışlar..

2-sen hangi usb den şarj ediyosun öyle 1.1 falan mı? hiç bir clip i adam gibi bi usb portunda 3 saatten fazla şarj etmene gerek yoktur..

3-katılıyorum anythingbutipod da incelemesi var tek farkı clip+ nın micro sd takılabilmesi..

eğer efektsiz ve berrak bir ses arıyorsanız buldunuz.. hemen bir clip alıyorsunuz.. ha bunu size veren başka alet yok mu ? var tabi ama 2 ya da 3 kat belki de daha fazla daha pahalılar clipten !

biraz daha yorumlarınıza değineyim.. öncelikle ya sizin n81 iniz bi garip ya da size bu çelişkili yorumu yaptıran clip garip !? demişsiniz ki :

"flatlık konusunda en iyi cihazlardan biridir." ve hemen sonrasında "sansa clip dar sesli bir mp3 player..."

hangisi şimdi ?? dar demek ne demek?? neye göre dar ?? neye göre flat ??

o n81 deki stereo widening EFEKTTİR yahu bildiğin EFEKT ses sanki dar bi alandan daha geniş bi alana yayılıyormuş etkisi yaratır ve doğal sesle alakası yoktur.. ancak kulağa hoş gelebilir görecelidir.. n81 bu konuda üstün falan değildir.. n81 le flac dinleyemez aradaki farkı böyle belirleyemez ve genelleyemezsin zira yanlış olur böyle bir yorum.. insanları yanlış bilgilendirmek doğru değil.. biraz araştırmak gerekiyor yorum yazmadan önce.. heleki n81 gibi bir telefonun "dsp" sinden tut "çıkış gücü" ne clip le boy ölçüşebileceğini bile sanmam ki ölçüşemez de zaten

dediğin gibi olsaydı head-fi vs gibi bu işe yıllarını vermiş milyarlık kulaklıklarla müzik dinleyen adamlar gider n81 alırdı..

ama clip alıyolar clip tavsiye ederler

E okuduk..Hani nerde trekstor le karsilastrmasi..Tamam cok iyi bir alet oldgunu anladik ama ben trekstor vibez kullandim eger ses kalitesi ona yakin olmaz ise yine trekstor almayi dusunuyorum..ama daha kafam yatmis degil sansa ya...

• arkadaşlar bu yeni çıkan sansa clip+'ı nerden temin edebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 30 Eylül 2009; 23:16:04 >
  • arkadaşlar ben hepsi buradadan 4gb radyolu sansa clip siparişi verdim ama burda okuduğuma göre bu aygıtta klasörleme seçeneği yok!!

ne yani ben 4gb modele misal 1000 tane mp3 koyunca bunları sanatçı ismine göre klasör klasör bulamayacakmıyım? tek bir klasörün içinde 1000 tane mp3 içinde şarkımı arayacağım??? lütfen birisi açıklayabilirmi, böyle birşeyin mümkün olduğunu hiç sanmıyorum ki en dandik mp3 çalarda dahi bu özellik var!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

arkadaşlar ben hepsi buradadan 4gb radyolu sansa clip siparişi verdim ama burda okuduğuma göre bu aygıtta klasörleme seçeneği yok!!

ne yani ben 4gb modele misal 1000 tane mp3 koyunca bunları sanatçı ismine göre klasör klasör bulamayacakmıyım? tek bir klasörün içinde 1000 tane mp3 içinde şarkımı arayacağım??? lütfen birisi açıklayabilirmi, böyle birşeyin mümkün olduğunu hiç sanmıyorum ki en dandik mp3 çalarda dahi bu özellik var!!!!

Eğer öyleyse büyük sorun.

Bende tam karar vermiştim bugün gidip almayı düşünüyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Opps

quote:

arkadaşlar ben hepsi buradadan 4gb radyolu sansa clip siparişi verdim ama burda okuduğuma göre bu aygıtta klasörleme seçeneği yok!!

ben çoğu sayfayı okudum ve evet ne yazıkki bu mp3 çalarda klasörleme özelliği yok!! yok bir program aracılığıyla bütün şarkıları tag yapacakmışsında sadece sanatçı adına göre aradığını bulmaya çalışacaksın, 100lerce sanatçı olacak bende nasıl olacak bu iş?? kimine göre ses kalitesi, kimine göre kullanım kolaylığı ağır basar. bu yüzden ben 2 gün önce hepsiburadadan verdiğim siparişi iptal ettim ve şimdi creative zenstone plus almak için yer bakıyorum.

• arkadaşlar darty de 4 gb meizu m6 sl 159 lira sandisk sansa clipte hepsiburadada 130 lira sizce performans açısından hangisini tercih etmeliyim.Önceliğim ses kalitesi özellikle bas ve tiz ses performansı önemli benm için.Şu özelliklere göre kıyaslarsanız çok memnun olurum..İkisinide kullanan vede müzik kulağına güvenen arkadaşlar varsa onlara öncelik verelim :))
    1.Ses kalitesi ve ses yüksekliği?(son seste dahi bozmayacak baslar ve tizlerte cızırdama yapmıcak)
    2.Ürün kalitesi,malzemesi,kutu içeriği vs.
    3.Pil ömrü?
    4.Veri alışverişi,güncelleme vs..
    Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Opps

quote:

ben çoğu sayfayı okudum ve evet ne yazıkki bu mp3 çalarda klasörleme özelliği yok!! yok bir program aracılığıyla bütün şarkıları tag yapacakmışsında sadece sanatçı adına göre aradığını bulmaya çalışacaksın, 100lerce sanatçı olacak bende nasıl olacak bu iş?? kimine göre ses kalitesi, kimine göre kullanım kolaylığı ağır basar. bu yüzden ben 2 gün önce hepsiburadadan verdiğim siparişi iptal ettim ve şimdi creative zenstone plus almak için yer bakıyorum.

eski cliplerde var mıdır bilmiyorum ama clip+nin incelemesinde folder seçeneği görünüyor. bir bakın
    http://www.youtube.com/watch?v=OclM-yUq0Fs

• beyeler bi yardımcı olacak olan var mı?????
  • Sansa clip + sennheiser cx300 yada cx350 kombinasyonu nasıl olur arkadaşlar? Ses kalitesi ve yüksekliği tatmin edici olurmu?
  • Arkadaşlar konu açıp kalabalık yapmak istemedim sizce Samsung Yp-u3 mü almalıyım sansa clıp mi?

2si arasında kaldım bi yardım edin lütfen.
  • Bu ürünün fiyatı ne kadar ve nerede bulabilirim? Benimde çok hoşuma gitti fiyatı uygunsa almayı düşünücem
  • Arkadaşlar,
    Yaklaşık 1 hafta önce Sandisk clip 2 Gb Radyolu aldım.
    EQ'da pop ayarlı iken mp3'ler de ses bazen birden yükseliyor bir süre böyle çalıyor sonra normale dönüyor.
    Neden olabilir acaba ?
    Tşk.
  • nereden aldın hocam??
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.