Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya clipinde ekranı renkli değil ya ondan biraz hoşuma gitmedi yoksa video önemli değil aslında.Birde clipde klasörler arası geçiş mümkün mü?
  • klasör özelliği olmaması sizcede kötü değilmi 50 şarkı ilerdeki bi şarkıyı oynatmak için napıyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

Arkadaşlar banada bir cevap sansa fuze ile ses kalitesi karşılaştırınca hangisi daha iyi?

Aşağıdaki incelemelere bakarsan daha iyi fikir sahibi olabilirsin.

Sansa Clip

Sansa Fuze

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan.gs

quote:

Orijinalden alıntı: janust

arkadaşlar bugün itibariyle aldım bir adet sansa 2gb mp3 player fakat şarja takınca alet in ekranda hep connecting yazıor ve haliyle alet ısınıyor acaba sizde de böylemi

kaça aldın kardeş _??

Tabiki böyle .. Sendeki durum herkezde var

Isınmamasını istiyorsan pc kapalı pozisyondayken usb yi tak
    o zaman ekran ışığı sürekli açık kalmıyor.

Eğer pc açıkken takmak mecburiyetinde kalırsanda pc'den
    çıkardığın anda kullanma.Cihazın soğumasını bekle o zaman
    pil performansı daha fazla olur.
  • Ben yurtdışından getirtceğim için sansa ile fuze arasında pek fiyat farkı yok çok kararsız kaldım hangisini alsam diye
  • Türkçe yok ama İngilizce desteği tabii ki var arkadaşlar içiniz rahat olsun ;)
  • Türkçeye çevirdim ama firmwareda crc32 gibi bir önlem var sanırım. düzenlediğim firmware'ı kurmuyor.

Bilgisi olan varsa pm atın halledelim şu işi. Türkçe sansa clip'imiz olsun
  • bende bugün kavuştum sansa clipime ama içinde ufak bir cd çıkıyor benim cd-rom aşağıda görüldüğü üzere dik olarak çıkıyor doğal olarakda ben cd okutamıyorum.bu cdnin içeriği ve nereden indirebilceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
  • Birşey yok onda merak etme,sitesinde de mevcut olan pdf klavuzlar var sadece.
  • Amerikadan Fuze almak istiyordum ama Clip'te akıl çelici

Fuze 'un letsgo mobile incelemesi de kötü gibi

Var mı burada Fuze kullananan, yada 2si arasında karşılaştırma imkanı olan.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sexai

Amerikadan Fuze almak istiyordum ama Clip'te akıl çelici

Fuze 'un letsgo mobile incelemesi de kötü gibi

Var mı burada Fuze kullananan, yada 2si arasında karşılaştırma imkanı olan.!

İnanırmısın aynı durumdayım arkadş gelcek amerikadan hala benden haber bekliyor fuze ile clip arasında kaldım en önemli nokta ise şu clipin ekranı güzel değil ve klasörleme yok fuze ise clip kadar ses kalitesi iyi değil

Edit:Clip+ çıkmış tam istediğim gibi onu alcam

• Fuze ile İriver H10 20 GB 'lıkın ses çıkış gücünü mukayese edersek ne diyebiliriz?
    Ve Fuze ile, Sennheiser CX300 mü yoksa Creative EP 630 mu yoksa başka bi ürün mü tavsiye edersiniz?

Bir de bataryasnını dolma süresi nedir bilgisi olan?
  • arkadaşlar flac uzantılı müzikleri oynatabilmek için birşey yapmaya gerek varmı bende çalmıyorda (V01.01.29F)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan
    Tabiki böyle .. Sendeki durum herkezde var

Isınmamasını istiyorsan pc kapalı pozisyondayken usb yi tak
    o zaman ekran ışığı sürekli açık kalmıyor.

Eğer pc açıkken takmak mecburiyetinde kalırsanda pc'den
    çıkardığın anda kullanma.Cihazın soğumasını bekle o zaman
    pil performansı daha fazla olur.

Pc kapalıyken şarj oluyormuydu .Ben takıyorum ama ekranda conecting demeyince şarj olmuyor sanıyordum :S

Bu arada arkdaşlar Pc ye taktığımda sansanın içindeki şarkıları bilgisayarımda çalamıyorum tıkladıgımda dosya özellikleri çıkıyor...
    Ayarlardan usb modunu auto detect ten başka birşey mi yapmak gerekiyor ..
    Ve son olarak clibime kılıf yaptım.. Çok şeker oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: lozgur

arkadaşlar flac uzantılı müzikleri oynatabilmek için birşey yapmaya gerek varmı bende çalmıyorda (V01.01.29F)

FreeRIP ile yaptığım flacları ben de çaldıramadım, xrecode II ile yapınca güzel güzel çalmaya başladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig
    Pc kapalıyken şarj oluyormuydu .Ben takıyorum ama ekranda conecting demeyince şarj olmuyor sanıyordum :S

Bu arada arkdaşlar Pc ye taktığımda sansanın içindeki şarkıları bilgisayarımda çalamıyorum tıkladıgımda dosya özellikleri çıkıyor...
    Ayarlardan usb modunu auto detect ten başka birşey mi yapmak gerekiyor ..
    Ve son olarak clibime kılıf yaptım.. Çok şeker oldu

Bağlandı yazmasına gerek yok pil simgesinde dolum hareketini görmen yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobita

quote:

Orijinalden alıntı: lozgur

arkadaşlar flac uzantılı müzikleri oynatabilmek için birşey yapmaya gerek varmı bende çalmıyorda (V01.01.29F)

FreeRIP ile yaptığım flacları ben de çaldıramadım, xrecode II ile yapınca güzel güzel çalmaya başladı...

senin dediğin gibi programı indirip yaptım yine şu hatayı verdi yine "aygıta bu dosyayı sadece saklama amacıyla kopyalanabilir.aygıtın kendi üzerinde kullanılması desteklenmiyor" şu anda versiyondan da kaynaklanıyor gibi geliyor ama.
  • arkadaşlar problem versiyon güncellemesi ile halloldu.
  • en ucuz sansa clip i nerede bulabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockinlife

en ucuz sansa clip i nerede bulabiliriz

Aynı soruyu bende sormustum ama kaynadı gitti Ozellıkle 50 TL altı 2 gb lık modelleri nereden bulabiliriz arkadaslar ? (İstanbul icin)
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.