Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fakir_çocuk

frux hocam çok oluyozda bide mx160 için eq önerirmisiniz

Sansa clip'te mx160, cx200 kadar güzel bas vemiyor ama şöyle ayarlamıştım +9 * +6 * 0 * +9 * +11
    Sansa'yı yeğenime bu ayarda bırakıp, hediye etmiştim;orjinal kulaklığı ile hala bu ayarda kullanıyor..
    Not: asıl mx160'ı meizu da dinleyeceksin ki.. Kulaklık resmen coşuyor.. baslar fazla bile geliyor bas seviyesini iyice kısıyorum..
  • deneyelim bakalım ben o kadar büyük alet kullanamam zaten sansa clıpin taşınabilirliği en iyi özelliği tabi ilerde neden olmasın
  • Artık ben de Sansa'lıyım. Bugün aletime kavuştum. Şimdi şarj oluyor. İnceleme ve sorularımı yazarım sonra
  • bende4gb lık sansamı aldım az önce..alet harika bişi
  • 1 saat kadar şarj ettim ve dayanamayıp çıkardım ve denedim hemen. Süper bir alet. Metallica'nın Master of Puppets'ını attım hemen. Kulaklarım bayram etti. Menüsüne tam olarak alışamadım ama o da zamanla olur. EQ'ıyla pek oynamadım az bişey yükselttim. Güzel bi' EQ söyleyen biri olursa çok sevinirim.

Dediğim gibi süper bir ses kalitesi ve yüksekliği var. İlerde de sorun çıkaracağını zannetmiyorum. (Umarım) Denemeden önce ön yargıyla yaklaşmıştım ama şimdi aldığım için pişman değilim ve herkese gönül rahatlığıyla önerebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuicideHellsing

1 saat kadar şarj ettim ve dayanamayıp çıkardım ve denedim hemen. Süper bir alet. Metallica'nın Master of Puppets'ını attım hemen. Kulaklarım bayram etti. Menüsüne tam olarak alışamadım ama o da zamanla olur. EQ'ıyla pek oynamadım az bişey yükselttim. Güzel bi' EQ söyleyen biri olursa çok sevinirim.

Dediğim gibi süper bir ses kalitesi ve yüksekliği var. İlerde de sorun çıkaracağını zannetmiyorum. (Umarım) Denemeden önce ön yargıyla yaklaşmıştım ama şimdi aldığım için pişman değilim ve herkese gönül rahatlığıyla önerebilirim.

Güle güle kullan.. Kendi kulaklığı ile dinliyorsan; +9 * +6 * 0 * +9 * +11 güzel bence..
    Bu ayarlarla oynayarak, kendi zevkine göre bir kombinasyon da yapabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 15 Temmuz 2009; 19:14:27 >

• sansa kullanıyorum ben de. f/p oranı gerçekten mükemmel.
    kulaklık almayı düşünüyorum fakat bütçem yüksek değil. şuan kullandığım kulaklığından bile memnun sayılırım (kutudan çıkan). cx160 almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşlar varsa, ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rpp -- 15 Temmuz 2009; 20:31:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yezukubtuk

sansa kullanıyorum ben de. f/p oranı gerçekten mükemmel.
    kulaklık almayı düşünüyorum fakat bütçem yüksek değil. şuan kullandığım kulaklığından bile memnun sayılırım (kutudan çıkan). cx160 almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşlar varsa, ne dersiniz?

Sanırım mx160 demek istedin..?!
    mx160 kendi kulaklığından çok daha iyi bir kulaklık ama;bas sesler de clip'le pek uyumlu değil.. mx160'la yeterli bas sesleri duyamazsın..
    cx200 strret II, clip ile çok daha uyumlu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

Orjinalden alıntı: SuicideHellsing

1 saat kadar şarj ettim ve dayanamayıp çıkardım ve denedim hemen. Süper bir alet. Metallica'nın Master of Puppets'ını attım hemen. Kulaklarım bayram etti. Menüsüne tam olarak alışamadım ama o da zamanla olur. EQ'ıyla pek oynamadım az bişey yükselttim. Güzel bi' EQ söyleyen biri olursa çok sevinirim.

Güle güle kullan.. Kendi kulaklığı ile dinliyorsan; +9 * +6 * 0 * +9 * +11 güzel bence..
    Bu ayarlarla oynayarak, kendi zevkine göre bir kombinasyon da yapabilirsin..

Teşekkür ederim frux

• Fruks kardeş bu sansanın menüsü nasıl ? istediğimiz gibi bir dizine veya klasöre gidebiliyormoyus,yoksa şarkı ve mp3 leri kendi kafasına göremi diziyor ? diyelimki bir şarkı bakacağız 300 adet mp3 arasından onu bulmamız rahat olurmu ? menü kullanım rahatlığı bakımında meizu ve sansaya 10 üzerinden kaçar puan verirsin ?
    Son sorum :)
    sansada radyodan kayıt ve dış ortamdan mp3 olarak kayıt seçeneği varmı ?

cevapların için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

Orjinalden alıntı: yezukubtuk

sansa kullanıyorum ben de. f/p oranı gerçekten mükemmel.

Sanırım mx160 demek istedin..?!
    mx160 kendi kulaklığından çok daha iyi bir kulaklık ama;bas sesler de clip'le pek uyumlu değil.. mx160'la yeterli bas sesleri duyamazsın..
    cx200 strret II, clip ile çok daha uyumlu..

çok pardon dalgınlıkla cx160 yazmışım.
    aynı fiyat aralığında var mıdır bir alternatif? aşırı bass sevmiyorum fakat, olduğundan tiz olursa da sevmiyorum pek.

• şarkılar -albumler- sanatçılar- playlist- oylananlar diye bölümlere ayrılmış bunların içinden hangisinden kolay bulabilceğini düşünüosan o şekilde aşağı yukarı tuşlarıyla gezinebiliyosun...

dış ortam ve radtodan kayıt war fakat wav formatında
  • quote:

Orjinalden alıntı: k_ceyhun

şarkılar -albumler- sanatçılar- playlist- oylananlar diye bölümlere ayrılmış bunların içinden hangisinden kolay bulabilceğini düşünüosan o şekilde aşağı yukarı tuşlarıyla gezinebiliyosun...

dış ortam ve radtodan kayıt war fakat wav formatında

Sağolasın Ceyhun Kardeş teşekkür ederim.Çok açıklayıcı oldu.
  • cx200 street II'yi kulak içi sevmediğimden kullanamam sanıyorum. eklemeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rpp -- 15 Temmuz 2009; 23:35:54 >
  • Tuş konfugirasyonuna tam alışamadım ama şarkıları bulmak rahat oluyor. Benimki radyosuz modeli olduğu için radyo konusunda yorum yapamayacağım.

Bu arada,1-2 ses kaydedeyim dedim ve sonuç müthiş. Hiç bu kadar iyisini beklemiyordum açıkçası.

edit : frux tekrar teşekkür ederim bu arada. EQ'ı yeni test edebildim, çok güzel oldu. Büyük ihtimalle değiştirmem artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbey Road -- 16 Temmuz 2009; 0:54:30 >
  • Arkadaşlar bi' sorum var bu alet 128 Kbps'den yüksek bitrate değerindeki şarkıları açmıyor mu ?
  • Merhabalar arkadaşlar. Ben de hepsiburada.com'dan bu aletin siyah radyosuz olanını aldım. Bilgisayar aracılığıyla şarj edeceğim. Acaba ilk gün ne kadar süre şarj etmek gerekiyor?

Bunun dışında flac müzik bulabileceğim link bilen arkadaşlardan pm yoluyla haberleşmelerini rica ediyorum. Yeni öğrendiğim bir format oldu.
  • şarj olunca çekersin 4 saatde oluyo yaklaşık flac için arkadaşlar banada ulaşırsa memnun olurum
  • Arkadaşlar bende 2 gb lik radyosuz modelini aldım hepsiburada.com dan sarj a taktım pc ile mp3 arasında baglantı gösteriyor şarj oluyor fakat 4 saniyede bir sandisk yazısı çıkıyo sonra yine şarj olma ekranı geliyo hep böyle acaba bu normalmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fakir_çocuk

şarj olunca çekersin 4 saatde oluyo yaklaşık flac için arkadaşlar banada ulaşırsa memnun olurum

Şarjdan kastım mesela ilk defa cep telefonu alınca 14 saat şarj ediliyor ya. Bunun için de bu tip bir uygulama var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.