Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PaNoRaMa

evdeki bilgisayarımdan cihaza flac uzantılıları atamıyorum "dosya kopyalama hatası : bu dosyayı cihaz desteklemiyor" diye uyarı alıyorum ... arkadaşımın laptop ından rahatlıkla cihaza atıp sorunsuz bir şekilde dinliyorum ... bilgisayarımdan flac atamamın nedeni ne acaba?

dosya uzantını kontrol et bence flac değilde baska bı format olabilir sorun dosyanda buyuk ıhtımal
  • quote:

Orjinalden alıntı: takito

quote:

evdeki bilgisayarımdan cihaza flac uzantılıları atamıyorum "dosya kopyalama hatası : bu dosyayı cihaz desteklemiyor" diye uyarı alıyorum ... arkadaşımın laptop ından rahatlıkla cihaza atıp sorunsuz bir şekilde dinliyorum ... bilgisayarımdan flac atamamın nedeni ne acaba?

dosya uzantını kontrol et bence flac değilde baska bı format olabilir sorun dosyanda buyuk ıhtımal

Media player 11 desteklemiyor bende de direk flash bellek tarzında atıyorum şarkıların içine dene bak olcak mı
  • arkadaşlar bende sansa e 250 var satıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tommy216

quote:

quote:

Media player 11 desteklemiyor bende de direk flash bellek tarzında atıyorum şarkıların içine dene bak olcak mı

Flac konusunda bende bi problem yok rahat dınleyebılıyorum sansada
    ya aslında formatla mp3 player i normale doner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takito -- 23 Nisan 2009; 18:07:42 >

• ya hocam şarjı çok çabuk bitiyo ya bi günde bide benmi farketmiyom yada çokmu iyi bekledim ses kalitesi çok iyi değil ya sonyden fazla üstün değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fakir_çocuk

ya hocam şarjı çok çabuk bitiyo ya bi günde bide benmi farketmiyom yada çokmu iyi bekledim ses kalitesi çok iyi değil ya sonyden fazla üstün değil

Ses değilde şarj benimde sorunum var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fakir_çocuk

ya hocam şarjı çok çabuk bitiyo ya bi günde bide benmi farketmiyom yada çokmu iyi bekledim ses kalitesi çok iyi değil ya sonyden fazla üstün değil

quote:

Bu sabah carrefour (bayrampasa) dan 69 ytl ye 2gb radyosuz olanını aldım 4 saat sarj ettım update ettım
    az once 1-2 parca dınledım yemın edıyorum abartısız şoktayım ınannılmaz bı ses, kulaklarımda ugultu var su anda yukses sesten,yukses bı yana kalıtelı bı soundu var ama eq ayarlarını yaptıktan sonra tabi..bu arada kullandıgım kulaklık dandık en fazla 20 lıralık bı philips kulaklıgı,100-150 liralık kulaklıklarla nasıl olur dusunmek bıle ıstemıyorum :)

bu ne yaman celıskıdır bole

• dün ebaydan aldım sansa clip in 8 gigalığını.. kargo dahil 100 dolar ve elden geçirilmiş tamir görmüş refurbished değil.. ;)
  • 1 hafta oldu hepsiburadaya arıza için gönderdim ama hala haber yok :(

Bi daha hepsiburadadan almıycam bişey galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tommy216

quote:

quote:

evet veri diye bi klasör içine var onun içine atılabiliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: anchor_et

dün ebaydan aldım sansa clip in 8 gigalığını.. kargo dahil 100 dolar ve elden geçirilmiş tamir görmüş refurbished değil.. ;)

ben daha 12 gün önce kargo dahil 72 dolara aldım ve o da refurbished değil biraz kazık yemişsin keşke diğer ilanlarada baksaydın
  • iyi eq yla iyi hocam alın şarjı kötü sadece
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: anchor_et

dün ebaydan aldım sansa clip in 8 gigalığını.. kargo dahil 100 dolar ve elden geçirilmiş tamir görmüş refurbished değil.. ;)

ben daha 12 gün önce kargo dahil 72 dolara aldım ve o da refurbished değil biraz kazık yemişsin keşke diğer ilanlarada baksaydın

mevcut ilanlar içinde en mantıklısı buydu.. neticede ebaydan ilk kez alışveriş yapmıyoruz.. ama kargo dahil 72 dolar yinede amerika için inanılmaz bir fiyat olmuş.. şuanda ebayda kargosuz en uygun fiyat 70 dolar civarında zaten.. ilginç geldi bana .. ne diyelim hayrını gör güle güle kullan kardeş..

• doğru fiyatın ucuzluğu ilginç ve ürün ilk geldiğinide beni de kıllandırmıştı ... hazır ebaydan almış birini bulmuşken birkaç soru soracağım anchor_et ürün eline geldiğinden şarj durumuna baktın mı? şarj bitmiş haldemiydi yoksa full müydü? birde kutusu nasıldı kutu içeriğinde sandiskin malum kelebek kartonu mu vardı yoksa mavi renkli desensiz bir karton mu vardı?

go list dışında nasıl tracklist oluştururuz?birde golist'in şarkı alma kapasitesini nasıl arttırabiliriz?şu anki haliyle goliste en fazla 50 şarkı atabiliyoruz
  • sansa clip in içinde ki demo müzikleerin ismini verecek olan varmı
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de artık sansalıyım. Ürün dün elime geçti ve hala elimde:)
    İlk olarak; göründüğünden daha da küçükmüş..
    Ses seviyesi başta düşük gibi gelmişti fakat ayarlardan; volume >-> high >-> +/- ayarını yaptıktan sonra kulaklarıma inanamadım. Tek kelimeyle mükemmel..

Bir de fotoğraf ekleyim tam olsun..

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU :::

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU :::

• Ben dün vatandan aldım beklediğimden minikmiş şirin bir şey :)

Ancak soracağım bir kaç soru olacak şarjının dolduğunu nasıl anlayabiliriz şarja taktığımda yarım dakika içerisinde pil hareketi kesildi...ama yine de yaklaşık 4 saat şarjda bıraktım okuduklarıma dayanarak bu sorun olur mu...

İkincisi neden daha önceden içinde olan 5 tane şarkıyı pcde göremiyorum ve daha update etmedim...versiyonu V01.01.18E

Bir de usb'den şarkı atarken şarj olması sorun yaratır mı...
  • Alan aarkadaşlara hayırlı olsun.

zeynepsa

şarja takınca pil simgesi hareket eder ve tam şarj olunca durur tabi şarj süresince yarım saat gibi birzamanda ekran kararır herhangi bi tuşa basarak tekrar ekranı görebilirsiniz.

içindeki 5 şarkıyı görmek için tam şarj ettikten sonra ayarlardan usb mode seçeneğini auto seçeneğine getirin.

şarkı atarken usbden şarj olması sorun yaratmaz. zaten başka çaresi de yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeynepsa

Ben dün vatandan aldım beklediğimden minikmiş şirin bir şey :)

Ancak soracağım bir kaç soru olacak şarjının dolduğunu nasıl anlayabiliriz şarja taktığımda yarım dakika içerisinde pil hareketi kesildi...ama yine de yaklaşık 4 saat şarjda bıraktım okuduklarıma dayanarak bu sorun olur mu...

İkincisi neden daha önceden içinde olan 5 tane şarkıyı pcde göremiyorum ve daha update etmedim...versiyonu V01.01.18E

Öncelikle sansanız hayırlı olsun.

1- Ürün bana ulaştığında sarjı tamamen bitikti (açılmıyordu). Yaklaşık olarak 2-3 saat sarj ettim ve halen tam olarak dolmamıştı (pil hareketi devam ediyordu) ama dayanamayıp söktüm sarjdan :) Pilin hareket etmediği durumda sarj olduğunu düşünmüyorum.

2- İçerisindeki demo parçalar 'Bilgisayarım\Sansa Clip 2GB\Internal Memory\Music' klasöründeydi.

3- Şarkı atarken sorun yaratmaz diye düşünüyorum (li-ion batarya). Ki zaten çok da saçma olurdu zarar görmesi. Şarkıyı başka nasıl atabiliriz ki:)

Yazılımını da güncellemenizi öneririm..

İyi günlerde kullanın.

• quote:

Orjinalden alıntı: ayemhepi

quote:

Orjinalden alıntı: zeynepsa

Ben dün vatandan aldım beklediğimden minikmiş şirin bir şey :)

Öncelikle sansanız hayırlı olsun.

1- Ürün bana ulaştığında sarjı tamamen bitikti (açılmıyordu). Yaklaşık olarak 2-3 saat sarj ettim ve halen tam olarak dolmamıştı (pil hareketi devam ediyordu) ama dayanamayıp söktüm sarjdan :) Pilin hareket etmediği durumda sarj olduğunu düşünmüyorum.

2- İçerisindeki demo parçalar 'Bilgisayarım\Sansa Clip 2GB\Internal Memory\Music' klasöründeydi.

3- Şarkı atarken sorun yaratmaz diye düşünüyorum (li-ion batarya). Ki zaten çok da saçma olurdu zarar görmesi. Şarkıyı başka nasıl atabiliriz ki:)

Yazılımını da güncellemenizi öneririm..

İyi günlerde kullanın.

Çok teşekkür ederim :)

Evet yazılımını güncelleyeceğim ama şarj durumunu bir kontrol etmek istiyorum önce ...eve geldiğimde şarjı vardı şüphelendim biraz ama ...bitmesini bekledim sonra şarja taktım yalnız eski mintonumla uyumlu oldugunu görünce onun şarj aletini kullandım galiba hata yaparak...tekrar usb'ye bağladığımda bir süre sonra pil hareketi tekrar durdu ben de dolduğuna kanaat getirdim bakalım ne kadar gidecek...

PC'ye bağladım ama öyle bir klasör göremedim ne yazık ki...

Her hangi bir sorun çıkarsa da adamın ısrarla bir hafta içinde olsa bile değiştirmem demesine karşın inatla götüreceğim Vatana geri :D

Evet şimdi de pc aygıtı tanımıyor ...çok kısa bir süre tanıdı ama şimdi tanımıyor...tanıtmam için ne yapmam gerekiyor veya alette sorun olabilir mi geri mi götüreyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynepsa -- 26 Nisan 2009; 13:09:01 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.