Şimdi Ara

SANDİSK SANSA CLİP Mİ?SAMSUNG YP T9 MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR.BENDE ŞUAN SAMSUNG YP T9 VAR SESİNİN YÜKSEKLİĞİNDEN VE KALİTESİNDEN SON DERECE MEMNUNUM.EP630 İLE BİRLİKTE KULLANIYORUM ANCAK SANSA CLİP HAKKINDAKİ YORUMLAR BENİ ETKİLEDİ VE BİRDE SANSA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANCAK EĞER SANSANIN SESİ İLE YP T9 UN SESİ ARASINDA PEKBİR FARK YOKSA BOŞA ALMAYAYIM.TECRÜBE ETMİŞ HER İKİ CİHAZIDA KULLANMIŞ ARKADAŞLARIN VEYA HER İKİ CİHAZ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN TAVSİYELERİNİ BEKLİYORUM.TEŞEKKÜRLER

• Samsung T9 ve sansa clip kullandım;ses olarak sansa'nın sesi daha temiz ama T9'da ki kaliteli dinamik bas ve sahne derinliğini pek bulamazsın..
    Sansa clip daha çok monitor kulaklıkla dinlemek için ideal diyebilirim.. Bir de sansa'da browser olmaması kötü..
    t9'un ses tonlamaları daha renkli.. özellikle street modu harika bass veriyor.. tabi bir de; 9 band kullanıcı eqolayzırı da bir artı!!
    Her iki özelliği de fazlasıyla bir arada istiyorsan; meizu m6 tavsiye ederim.. f/p açısından da çok iyi!!
    http://reviews.cnet.com/portable-video-players-pvps/meizu-mini-player-4gb/4505-6499_7-32034121.html?tag=mncol;lst

• sansa clip in ses kalitesi güzel.
    samsung un da dizayn olarak hoş bir görüntüsü var.
    hangisi sana daha yakın geliyorsa onu almanı tavsiye edebilirim.
  • sansa clip kullanıyorum ep630 ile ,süper bi ses kalitesi var. tavsiye edilir. hatta bu gün carrefourda gördüm fiyatıda düşmüş 2 gb radyosuz modeli 38 tl idi bence kaçmaz.
  • Temiz yada kutusu acılmamamıs samsung YP T9 bulursam talıbım arkadaslar bılg.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.