Şimdi Ara

sandisk sansa e200 serisi mp3 player kullanıcıları buraya (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
1
Favori
45.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emrekaa

herkese gunaydın. burdan edındıgım bılgıyle sansa ma rockbox frımware sı yukledım. acıkcası hosuma gıttı ama eq ayarlasında cakıldım kaldım. cok ınce ayarları var. o ayarların ne ıcın kullanıldıgını bana acıklayabılcek bırını arıyorum. ve 2. sorunum su tag sız sarkıları taglamadan ısımlerını gormenın bı yolu yok mu ?

kullandığın frimware i burayada yüklermisin?
  • http://build.rockbox.org/dist/build-sansae200/rockbox.zip

frımware bu eta nın paylastıgı rockbox
  • rockbox ıcıme sınmedı ve format atmayı denedım. ama her defasında program eror verıp duruyo. format atmıyo. yardımcı olabılcek bırısı varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Just be*

quote:

Orjinalden alıntı: yesilbereliii

Arkadaşlar bende hepsiburada.com dan aldım fakat herkesin yazdığı gibi radyo yok dediler fakat firmware dosyasını içine atınca birdenbire radyo piyasaya çıktı işte link http://files.zefie.com/PMP/sansa/e200/v2/firmware/3.01.14/ burdaki firmwarelerin hepsi e200v2 içindir ama radyolusunu uğraşıp teker teker benim gibi deneyerek bulmayın radio firmware için :http://files.zefie.com/PMP/sansa/e200/v2/firmware/3.01.14/SansaE200_plusN3_01_14.7z yapmanız gereken zipli dosayayı açıp içindeki .bin uzantılı dosyayı sansa e200 v2 nin içine atmak atıktan sonra bilgisayar bağlantısını çektiğinizde firmware otomatik olarak yüklenecek radyolu sansanız hayırlı olsun...

arkadaşım çok tşk.ler ellerine sağlık.Çok büyük iyilik yaptın nerden buldun.vlla helal =)

sadece e200 derken e200 serisi içinmi yoksa sadece e200 içinmi benim e250 im varda

• bide kardeş direk içine attım restart dedi sonra refresh database ama radyolu olmaı
  • bi bilen varsa yardım etse içine direk attım yükleme fln yapmadı bi yrdım
  • Kimse yokmu yoksa benimki v2 olmadığındanmı olmuyor bir yardım edin ben darty den almıştım nerden anlıcaz v2 olup olmadığını
  • valla ben v1 ıcın radyolu frımware bulmustum ama sımdı evde degılım. gercı radyo sımgesı cıktı ama radyoya gırdıgımde ses gelmıyo. benımkıde radyosu engellı avrupa modelınden eve gıdınce upload ederım sende bı denersın

"emre-kaa"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qUbA_bjk -- 15 Eylül 2008; 23:22:24 >
  • saol gerçi ben v1 v2 onu bilmiyorumda v2 nin ki yüklenmediğine göre v1 dir herhal şimdiden saol
  • biraz önce öğrendim malesf benimde v1 miş kardeş bide bize rockbox oluomu ve v1 için fm radyo adresini buldum deneyim bakam çalışcakmı

http://forums.sandisk.com/sansa/board/message?board.id=e200&thread.id=15209&view=by_date_ascending&page=1
  • Arkadaşlar bugün caştum nehttp://www.rockbox.org burdan format atmadan rockbox yükleye bilirsiniz ama ingilizceniz iyiyse tavsiye ederim yoksa aletiniz açılmıyabilir.
  • arkadaşlar bende de sansa e250 V2 var bu mp3 playerları prizden sarz etme alti ile şarj edebiliriz değil mi? şarj edip de sorun yaşayan arkadaşlar var mı?

yalnız sansa yı almadan önce en çok korktuğum bataryası ve şu döndürdüğümüz çemberin bozulması idi.. bu konuyu komple okudum çember ve batarya hakkında şikayet yok içim çok rahatladı.. mp3üme biraz daha bağlandım..

gittigidiyordan açılmamış kutu 71 liraya aldım sizce normal mi?
  • up
  • Bir zamanlar paylaşım varmış biz geç kaldık herhalde...

arkadaşlar prizden şarj etme aletine takınca pil göstergesinde şarj oluyor gibi bir hareketlilik yok usb ye takınca ibre gidip geliyor sizde de aynı şeymi oluyor prizden şarj etmeli miyim??
  • bende hama sarj aleti var ve hep prizden sarj ediyorum yalnız senin sarj aletin belki sansa ya uyumlu olmadığından sarj etmiyordur.
  • bndede 2 gb olanı var bimeksten aldım 1 sene gibi oldu 2-3 ay gibide bozuk, kullanamıyorum çünkü şarj edemiyorum... garanti belgesini bulamıyorum olup olmadığınıda hatırlamıyorum ama bimeks fişi duruyor napabilirimm yardım lütfenn
  • rockbox diye bir firmware var sansa ve benzeri cihazlara yüklenebiliyor.

linux tabanlı olan ve en yaygın kullanılan sistemwww.roxbox.org adresinde bulabilirsiniz.

Sansa için iyi yönü ise şu cihazın fw si ile oynamadan roxboxu yükleyebiliyorsunuz böylelikle
    aynı anda 2 işletim sistemi ile beraber kullanabiliyorsunuz. (bootloaderi ile sansayı açarken sol tuşa basılı tuttuğunuzda orjina yazılımı açılıyor)

multibootloader yüklediğinizde sansalinux google da aratınca bulursunuz ipodlara yüklenen linux versiyonunun sansa için uyarlanmış hali. ve bu yazılımların 3 ünü de aynı anda kullanabiliyorsunuz.

Gelelim rockbox un faydalarına...

EN ÖNEMLİSİ ROCKBOX SDHC SD KARTLARI DESTEKLİYOR BEN 8 GB LIK SD KART KULLANIYORUM
    + 4 GB KENDİ HAFIZASI

crossfade ile şarkılar arsında yumuşak geçiş

mpeg1 formatında vidyo yükleyebiliyorsunuz böylelikle devasa boyutlarda moc uzantılı dosyaları yüklemeniz gerekmiyor ben 176x144 tü sanırım çözünürlük 192 kbps vidyo ve 32 kbps audio olarak bir filmi 100mb civarı dönüştürüyorum.

game boy emulatıru ile mario vb gameboy oyunlarını rom olarak yükle ve oyna

doom 3d oyunu gerçekten doom!

tema yüklenebilmesi

ekran koruyucular vb pek çok özellik

+++ usb den bağlamak istediğinizde orjinal yazılımını açmanız lazım rockboxun sansalar için usb desteği şuanda sınırlı olarak veriliyor

rockbox açık kaynak kodlu tamamen geliştirilebilri bir yazılım olarak pek çok güzel şey sunuyor.

rockbox u sansaya otomatik olarak kurabilen ve kaldırabilen program

e200 serileri için ayrıntılı dökümantasyon

rockbox pc simulator indir rockbox simulatoru ile sansaya kurmadan pc de menuleri gorebilisiniz

multi boot loader ile 3 yazılımı bott etmek ile ilgili site (sansa firmware + rockbox + podzilla)

Sansa Linux (ipodlara yüklenen podzilla linux un sansa için uyarlanmış halidir (bunu pek önermiyorum pek bi albenisi yok)

Önceki sayfalara baktım sanırım rockbox ile ilgili daha önce birşey yazılmamşı yazıldıysa görmemiş olabilirim kusura bakmayın. Kesinlikle denenmesi gereken özellikleri var.

Yükleme yaparken herhangibir sorun oluşma durumunda riskin size ait olduğunu unutmayın.

• ya beyler ekolayzır ayarını manuel olarak ne yaptınız ben ne yapsam sesi bozuom warmı bunun prof u?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vertigo_tr

Bir zamanlar paylaşım varmış biz geç kaldık herhalde...

arkadaşlar prizden şarj etme aletine takınca pil göstergesinde şarj oluyor gibi bir hareketlilik yok usb ye takınca ibre gidip geliyor sizde de aynı şeymi oluyor prizden şarj etmeli miyim??

yok hocam bende prızdende normal saz oluyo
  • beyler bu arada buda son sürüm taze taze
    http://mp3support.sandisk.com/firmware/e200/e200v203.01.16a.zip
    kullanın bari ( :
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.