dostum cok ıyı oldu valla cok tesekkurler... ben medıa converter olarak aratmıstım sıtede :)
tekrardan tskkrler ;)
quote:
Orjinalden alıntı: angn
dostum cok ıyı oldu valla cok tesekkurler... ben medıa converter olarak aratmıstım sıtede :)
tekrardan tskkrler ;)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu =)
arkadaşlar bu aletle şarj cihazı kullanan var mı marka ve modelini bi yazsın
arkadaşlar 220 ytl ye satıyorum sansamı...
selam arkadaşlar bende 2 hafta önce sansa e250 radyosuz aldım 3 gün öncesine kadar çok mutluydum ama şimdi resimleri gösterirken ya bad track yaa hiç birşey yazmadan takılıp kalıo ve ne yaptıysamda kapanmıo sarjı bitince kendi endine kapanıo bu konuda bir bilgisi olan varsa lütfen bir yardım forumlara düştüm 3 gün dür bir çözüm bulamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: repla64
selam arkadaşlar bende 2 hafta önce sansa e250 radyosuz aldım 3 gün öncesine kadar çok mutluydum ama şimdi resimleri gösterirken ya bad track yaa hiç birşey yazmadan takılıp kalıo ve ne yaptıysamda kapanmıo sarjı bitince kendi endine kapanıo bu konuda bir bilgisi olan varsa lütfen bir yardım forumlara düştüm 3 gün dür bir çözüm bulamadım.
Firmware yüklemeyi dene.Eğer yüklediysen tekrar yükle..
quote:
Orjinalden alıntı: repla64
ilk aldıımda bende bu sorunu yaşıyorudm videoda falan takılıodu ekran beyazlaşıp reset atıodu kendi kendine. hatta her açıldığında bana dil seçimini soruyor ve kayettiğim ayarları saklamıyordu yani her açtığımda tekrarlamayı karıştırmayı fln yeniden açıyordum.
bunlardan sıkılınca burayı buldum ve burda rockbox die bişi duydum yükleyince hem hızlandı hemde daha farklı bi hal aldı yani jpg resimlere bakabilme mpeg video oynatma oyun-program ve değiştirebilir tema olanağı sağladı vs.
ama sansamdan memnunum aynı olayda devam etmek istiyorum diyosan
""" kara_eylül den alıntıdır. öncelikle yaptığın altıntıda ki format işleminde eksiklik var.
1.adım : mp3 playeri eline al ve bilgisayara usb kablo ile bağlamadan hold tuşunu aç turuncu yer görünsün
2.adım : sol taraftaki rec tuşuna basılı tutarken açma düğmesine sadece bir kaç saniye bas basılı tutma
3.adım : mp3 player açıldığında ekrana recover mod yazısı gürünecek ve senden cihazı usb kablo ile bilgisayara bağlaman gerektiği yazacak.
4.adım : mp3 player i usb kablo ile bağla ekrana 16mb format gelecek.
5.adım : yukarda ki linkten indirdiğin programı çalıştır
6.adım : program açılınca ilk olarak ekrana senden kullanım koşullarını kabul edip etmediğini soran bir seçenek gelecek bunu kabul et.
7.adım: programda ikinci olarak cihazı formatlak isteyip istemediğin sorulacak bunuda kabul et.
8.adım: program bir kaç saniye içinde format işleminin tamamlanması için cihazı çıkartın uyarısı verecek.
9.adım: cihazı usb kablodan çıkartmadan önce hold düğmesini eski haline getir burası önemli cihazı çıkartmadan önce çıkarttıktan sonra değil 10.adım : usb kabloyu direkt olarak çıkart cihaz kendini açıp kapatacak ve format işlemi bitecek.
Hepsi bu kadar. format işleminden sonra istersen yazılım güncellemeside yapabilirsin
bunu uygula hiçbirşeyi kalmaz.
Arkadaşlar bende hepsiburada.com dan aldım fakat herkesin yazdığı gibi radyo yok dediler fakat firmware dosyasını içine atınca birdenbire radyo piyasaya çıktı işte link http://files.zefie.com/PMP/sansa/e200/v2/firmware/3.01.14/ burdaki firmwarelerin hepsi e200v2 içindir ama radyolusunu uğraşıp teker teker benim gibi deneyerek bulmayın radio firmware için :http://files.zefie.com/PMP/sansa/e200/v2/firmware/3.01.14/SansaE200_plusN3_01_14.7z yapmanız gereken zipli dosayayı açıp içindeki .bin uzantılı dosyayı sansa e200 v2 nin içine atmak atıktan sonra bilgisayar bağlantısını çektiğinizde firmware otomatik olarak yüklenecek radyolu sansanız hayırlı olsun...
ya arkadaslar ben makınaya format atıcam ama aynı sekılde hold turuncudayken rec tusuna basılı tutup power a bı kac sanıye basılı tutunca "please unlock the hold switch to power on system shuotdown" yazıyo ve cıhaz yıne kapanıyo :S bu arada hepsiburadadan alınma bı e280 ..
sorunun ne oldugunu bıle varmı acaba ?
aynı yazıyı hold a alınca bende görüyorum galiba senin hold tuşu takılı kalmış.
arkadaşlar sansaya rockbox firmwaresi veya teması atan varmı iyice nasıl yapıldığını biri anlatabilirmi ?
@yesilbereli, ben mi yanlış anladım yoksa HepsiBurada'dan aldığın Sansa E200V2 nin Firmware le radyolu hale geldiğini mi söylüyorsun? Menüye radyo eklenmesi radyolu olduğu anlamına gelmez, radyoyu kullandın mı?
evet arkadaşım baya radyo dinliyorum üstelik benimki v2 dediğim linteki firmware dosyasını direk sansanın içine at radyolu sansa oluyor ben yabancı bir siteden buldum denedim ve sorunsuz kullanıyorum
bir not daha daha sonra atacağınız firmwarelerde yine radyolu olarak atıyor sansa update programı radyolu sansa firmwaresi atıyor üste dediğim işlemi yapınca radyo halen daha yok diyen arkadaşlara şiddetle tavsiye edilir
quote:
Orjinalden alıntı: yesilbereliii
arkadaşlar sansaya rockbox firmwaresi veya teması atan varmı iyice nasıl yapıldığını biri anlatabilirmi ?
ben yardımcı olmaya çalışayım. Bende yeni yükledim şu an rockbox'u. yapılanları şu şekilde sıralabiliriz(Benim Sistemim E280): 1. İlk once sisteme format atın. 2.http://build.rockbox.org/dist/build-sansae200/rockbox.zip linikndeki dosyayı indirip dosyayı unzip edip formatlanmış player in içine atın. 3.http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/RockboxUtility#Download linkinden indirilen dosyayı kurup çalıştırın. 4. Açılan programda quick start yapıp bekleyin. İşlemin tamamlanmasının ardından OK'e basıp yüklemeyi sonlandırın. Ardından donanımı güvenle kaldırıp kendi kendine reset atmasını bekleyin... 5. Player açıldığında işlemin tamamlanmış olması lazım. Güle güle kullanın
yapılan veya karşılaşılan herhangi bi sorun karşılığında mesuliyet kabul etmem çünkü kendi player'ima yaparken akla karayı seçmiştim. Hatta format ardından ekranın üst kısmında pixel hatası bile oluşmuştu fakat ardından tekrar düzeldi... Umarın işinize yarar