Şimdi Ara

sandisk sansa e200 serisi mp3 player kullanıcıları buraya (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
1
Favori
45.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • format attıktan sonra yukardaki adımlarla ekolayzır gitti eskiden vardı off ;:(
  • Ben e260/e270 almayı düşünüyorum.

Ancak benim aldığım birkaç duyum(işte video/resim atmak bayaa uğraştırıyor vs.) bu durumdan huysuzlaştırıyor.

Bu duyum ve türevlerinin doğruluk payı var mıdır?

Cevaplar için teşşekürler.
  • mp3 ü sürükle bırakla resim ve video yu ise intsall bile olmayan küçük bir program yardımıyla atabilirsinz..
  • e260 4gb+2gb hafıza kartı kullanıyorum bende ,tek memnun olmadığım yanı fazla ses çıkmaması
  • yazılım guncellemesı yapmanı öneririm bende kullanıyorum sesi yarıdan fazlasına getiremiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

e260 4gb+2gb hafıza kartı kullanıyorum bende ,tek memnun olmadığım yanı fazla ses çıkmaması
  • arkadaşlar banada e280 8gb gelcek hediye... umarım iyi anlaşırız aletle:D
  • Arkadaşlar Yeni firmware çıkmış ama updater da çıkmıyor 01.02.23E sitesinde çıktığı gözüküyor update edebilen biri varmı
  • Arkadaşlar ben de bu aletten almayı düşünüyorum da. Video kalitesi önemli değil. Sadece müzik dinleyeceğim. Acaba ses çıkış gücü kaç mw? Baslar derin mi? Tiz nasıl?
  • arkadaşlar E260 kullanıorum USA versiyonu ama artık cihaz çalışmıyor. bi ara kilitlenmişti bende 15-20 sn kapatma tuşuna bastım ve açıldıında sadece şarkılar silinmiş ve ayarlar sıfırlanmıştı yani video ve esimlerim duruyordu. onra pc ye bağladıom ve artık pc kabul etmiyordu yani bilgisayarımda vs alet görüntülenemio yani açılmıyor. ayarları sıfırla da diyemiyorum çünkü mp2 çaların her hangi bi yerine basınca yani bi olay seçince içerden cihaz direk kilitleniyo.
    aldığımdan beride açılıması bi 30*40 sn sürüodu ve videolarda ileri geri alırken sürekli takılıp kendini resetliodu. ayrıca şarkılar arası geislerde bi 5-6 sn bekliyo.

napabilirim bi önerisi olan warmı

yani bu alet bozuldu. yeni bi tane alıcam gbi gözüküo ama eğer yukarda yazdıım geç açılma bekleme sürekli takılma resimleri ğ sola çevirememe gibi sorunlar herkesde oluyorsa yine aynı marka almayım çünkü şu an 168 ytl 280 modeli. fiyat olaak uygun ama.... lütfen yardım edin

• 8gblık olanı hediye aldım arkadaşlar.sanırım ses az çıkıyor bunu firmware ile aşarız değil mi hepsiburada da kampanya var 8gblıgı 168 ytl..
  • sandisk sansa e280 - 8GB alıcam ama radyo ekleniyormu bunu öğrenmek istiyorum
  • yeni firmware'leri yükleyen arkadaşlardan biri çalışırken kendi kendine kapanma özelliği eklenip eklenmediğini söyleyebilir mi? menüsünde "idle off" varmış ama ondan bahsetmiyorum, benim bahsettiğim özellik müzik çalarken mesela 30 dk sonra kapanmasını sağlayacak..
  • bu aletın turkıye de satılanlarına(ornegın hepsiburada da ) yeni firmware ile radyo ekliyebiliyor muyuz? bunu alıp deneyen arkadışım varsa lutfen sonucunu yazsın cunku farklı yerlerde eklenebiliyor yazılmış bundan dolayı almak için karar vermedim. Bir de Mediatic ın sordugu soruyu cevaplarsanız çok memnun olurum bende onu merak ediyorum da
  • Bir de bunları cevaplasalar. Kullanan kimse yokmu arkadaş
    " Arkadaşlar ben de bu aletten almayı düşünüyorum da. Video kalitesi önemli değil. Sadece müzik dinleyeceğim. Acaba ses çıkış gücü kaç mw? Baslar derin mi? Tiz nasıl?"
  • hadi arkadaşlar bu aleti kullanıp da bu soruları cevaplayacak yok mu kampanya bitecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: ocaltay

hadi arkadaşlar bu aleti kullanıp da bu soruları cevaplayacak yok mu kampanya bitecek

Al benden de o kadar.
  • arkadaşlar türkkiye ve avrupadakilerin fm radyosu yok eklenmiyor sadece usa cıkışlılarda radyo varmış hepsiburadadaki kampanya bugun ve dün içindi alan arkadaşlara hayırlı olsun fakat fm radyo yok.. ses cıkışını bilemiyorum ben ebaydan aldım fakat gümrüğe takıldı sanırım.
  • dostum bu sorunun yanıtı kişiye göre değişir benim cvb ses kalitesi ve ekran kalitesi çok iyi ep630 kulaklık kullanıyorum bugüne kadar bırak son sesde dinlemeyi sesi yarıdan biraz fazlasına bile getirmedim. üzerinde gelen kulaklıkla dinlersen eğer hiçde iyi değil tavsiyem bunu deneyerek görmen.

video için şunu söyleyeyim diyelim filim attın 1saatlik ama cihaz filmi 10 dk 10dk şeklinde bölüyor ve bir diğer bölüme geçmek için 3 saniye kadar bekliyorsun.

birde şu var ben bu cihaz dışında başka bi cihaz kullanmadım o yüzdende körü körüne bunu al harika diyemem belki bende başka bi cihaz kullansam sansa da neymiş yaa derim veya sansa daha iyi derim.

yani kendin görerek dinleyerek al.

quote:

Orjinalden alıntı: SKYSOL!D

Arkadaşlar ben de bu aletten almayı düşünüyorum da. Video kalitesi önemli değil. Sadece müzik dinleyeceğim. Acaba ses çıkış gücü kaç mw? Baslar derin mi? Tiz nasıl?

• dostum cihaza format atmayı dene istersen. nasıl olduğu bir önceki sayfada vardı. yapamazsan msn den bana ulaş.

bende de ilk aldığımda kilitlenme oldu format attım şimdi düzgün. formattan sonra bi de yazılım güncelle.

quote:

Orjinalden alıntı: oussshan

arkadaşlar E260 kullanıorum USA versiyonu ama artık cihaz çalışmıyor. bi ara kilitlenmişti bende 15-20 sn kapatma tuşuna bastım ve açıldıında sadece şarkılar silinmiş ve ayarlar sıfırlanmıştı yani video ve esimlerim duruyordu. onra pc ye bağladıom ve artık pc kabul etmiyordu yani bilgisayarımda vs alet görüntülenemio yani açılmıyor. ayarları sıfırla da diyemiyorum çünkü mp2 çaların her hangi bi yerine basınca yani bi olay seçince içerden cihaz direk kilitleniyo.
    aldığımdan beride açılıması bi 30*40 sn sürüodu ve videolarda ileri geri alırken sürekli takılıp kendini resetliodu. ayrıca şarkılar arası geislerde bi 5-6 sn bekliyo.

napabilirim bi önerisi olan warmı

yani bu alet bozuldu. yeni bi tane alıcam gbi gözüküo ama eğer yukarda yazdıım geç açılma bekleme sürekli takılma resimleri ğ sola çevirememe gibi sorunlar herkesde oluyorsa yine aynı marka almayım çünkü şu an 168 ytl 280 modeli. fiyat olaak uygun ama.... lütfen yardım edin

• dostum yazılım ile ses şimdikinden daha yüksek olacak kuşkun olmasın ama ses yüksekliğini beğenirsin beğenmezsin o senin tercihin.

quote:

Orjinalden alıntı: stillfeelthepain

8gblık olanı hediye aldım arkadaşlar.sanırım ses az çıkıyor bunu firmware ile aşarız değil mi hepsiburada da kampanya var 8gblıgı 168 ytl..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.