Şimdi Ara

sandisk sansa e200 serisi mp3 player kullanıcıları buraya (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
459
Cevap
1
Favori
45.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese ıyı geceler yenı bı sorunla karsılastım yenı sarkı yukledım baglatıyı guvenle kaldırdıktan sonra refreshıng data base de takıldı kaldı ve gecmıyo cok fazla sarkı yuklu hafızada cok az yer var ondan kaynaklanıyo olabılırmı, sorunu nasıl cozebılırım
  • up
  • bir sorum olacaktı
    makineyi yeniden açtığında sorun halloldu mu?
    Refreshing biraz bekletiyor. Bunun nedenide bir çok bilgiyi tarıyor yeniden düzenliyor.Doğal olarak ne kadar fazla dosya olursa o kadar uzun sürer.(az bilgi daha çabuk düzenlenir)
  • makıneyı kapattım actım ve yıne olmadı hala baslarda duruyor dunde aynısını yapmıstı ama bı sure bu kadar fazla kalmamıstı artık beklıyıcem
  • makıne bu haldeyken ıcındekılerı sılmenın bı yolu varmı delırcem neden sapıttı makıne
  • bir arkadaş aletin şarkıları görmediğinden bahsetmiş aynı sorun bendede vardı ne hikmetse disk taraması yapınca düzeliyor birde e200 serisi en fazla 2 gb destekliyor ben 2gb kingston ı sorunsuzca kullanıyorum tek sorun her açılışta kartı baştan okuması buda açılaşı baya uzatıyor
  • arkadaşlar bu sandiskleerde klasör klasör şarkı listesi yapamıyorum. biliyorum bunlarda diziliş farklı ama bütün şarkıları acıo listede ben windows gezgininde attığım gibi klasörleri görmek istiyorum. bana yardımcı olurmusunuz. teşekkürler.
  • xxredbulutxx ;
    senin sorununda tag bilgilerinden kaynaklanıyor olabilir bazı tag düzenleyici programlar var onlarla düzeltebilirsin. Düzenlerken artist neyse klasörün adını da öyle yap.
  • teşekkürler. ama bu kötü bi özellik. en dandik mp3 playerlarda bile boyle deil.
  • Ama niye ki sandisk korsan mp3 ler için mi ürün yapacak. Tabi ki lisanslı müzikler için yapacaklar. Lisanslı müzik yollarsan sorun zaten yaşamazsın çünkü tag bilgileri zaten hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebdundar -- 12 Eylül 2007; 22:49:16 >
  • arkadaşlar selam, bendede sandisk Sansa e250 2gb olanlardan var. elim bi kaza sonucu :) denize düştü. hayatı bitmiş haldeyken uzun uğraşlar sonunda tamir ettim. malesef ekranı gidik halde ama onun dışında çalışıyor müzik dinleyebiliyorum. tabi ekran floresan gibi dümdüz bişey göremiyorum. ekranını nasıl nerede değiştirtebilirim, teknik servis adres veya telefonunu bilen arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim.
    bu arada converter olarak total video converteri tavsiye ederim, istediğiniz formatı istediğiniz formata direk çeviriyor. filmleri mp3 dahi yapabiliyorsunuz o kadar marifetli ve herşey tek tıklamayla.
  • Merhabalar foruma az once uye oldum,
    sandisk mp3 calarim bozuldu dun aksam hic bir sey yoktu ama 2 saat once tekrar actigimda nerdeyse her mp3 icin bad trac yaziyordu google dan arama yaparken burayi buldum, asagidakilerin hepsini yaptim ama olmuyor, asagida olmaz ise 3den fazla denememiz gerektigi yazmis ama deniyorum yine olmuyor herhalde 6 oldu denedigim ama sonuc ayni. nasil yapabilirim yardimci olurmusunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: BLUE MAnN

recovery modu başlatman için

Öncelikle MP3 çalarınızda şu uyarı gözükecek sinir bozucu ve asla kapanmayan siyah ekranında:

“Load Main Image Failed. Switch To Recovery Mode”

Çalarınızı kapatmak için 20 saniye power tuşuna basmalısınız.

Bilgisayarınıza şu dosyayı indirin:

http://www.sandisk.com/Assets/File/Downloads/firmware/e200fw01.00.12.exe

1- Bilgisayarım ikonuna basarak içeriğini (mp3′den bahsetmiyorum, sürücü ve CD bölümünü) görünür kılın.

2- Artık çalamayan çalarınız kapalı dursun. 20 Saniye menu bölümüne basılı tutun, kapanır.

3- Üzerindeki HOLD kilit tuşunu kilitli yani kapalı tutun. Turuncu bölüm görünür olsun.

4- Bu esnada çalarınızın , solundaki REC kayıt tuşunu basılı tutun. Bu sırada bilgisayarınız yeni donanımı algılayacaktır. Ve bilgisayarım bölümünde “16MB FORMAT” isimli bir yazı görünecektir kısa bir süre. Bunu görünce REC butonunu bırakın.

5- İndirdiğiniz .exe dosyasını çalıştırın ve talimatları izleyin. Format atması gerektiğini söyleyecektir, umarım mp3′lerinizi onca tag bilgisi ayarlarını yapıp da bir yere kopyalamak akılınıza gelmiştir. Yoksa fotolar ve filmler ve müzik parçaları tümü silinicektir. Silin. Yes deyin.

6- Bağlantıyı kesin ve mp3 çalarınızı açın. Key Lock, System Shutdown talimatını görünce kilidinizi açın, HOLD düğmesini yani.

7- Eğer çalarınız tekrar açıldığında Refresh Database Fail error verir ise, bunu 3′den fazla yapmanız gerekebilir. Diğer şekilde ise açılacak ama içi tam takır boş olarak sizi eskisi gibi bekleyecektir.

Geçmiş olsun.

• @Neslin ben yardımcı olmaya çalışayım

öncelikle yaptığın altıntıda ki format işleminde eksiklik var.

http://www.sandisk.com/Assets/File/Downloads/firmware/e200fw01.00.12.exe
    bu linkteki programı indir ve bilgisayarına kur.

1.adım : mp3 playeri eline al ve bilgisayara usb kablo ile bağlamadan hold tuşunu aç turuncu yer görünsün

2.adım : sol taraftaki rec tuşuna basılı tutarken açma düğmesine sadece bir kaç saniye bas basılı tutma

3.adım : mp3 player açıldığında ekrana recover mod yazısı gürünecek ve senden cihazı usb kablo ile bilgisayara bağlaman gerektiği yazacak.

4.adım : mp3 player i usb kablo ile bağla ekrana 16mb format gelecek.

5.adım : yukarda ki linkten indirdiğin programı çalıştır

6.adım : program açılınca ilk olarak ekrana senden kullanım koşullarını kabul edip etmediğini soran bir seçenek gelecek bunu kabul et.

7.adım: programda ikinci olarak cihazı formatlak isteyip istemediğin sorulacak bunuda kabul et.

8.adım: program bir kaç saniye içinde format işleminin tamamlanması için cihazı çıkartın uyarısı verecek.

9.adım: cihazı usb kablodan çıkartmadan önce hold düğmesini eski haline getir burası önemli cihazı çıkartmadan önce çıkarttıktan sonra değil
    10.adım : usb kabloyu direkt olarak çıkart cihaz kendini açıp kapatacak ve format işlemi bitecek.

Hepsi bu kadar. format işleminden sonra istersen yazılım güncellemeside yapabilirsin

• arkadaşlar bu rockbox olayı nedir nasıl kurarız ne gibi artıları var az önce bir video izledim adam e200 de oyun oynuyordu
  • video linkini verir misin? ayrica cesitli yazilimlar ile cihaza tema yuklemek bile mumkun

quote:

Orjinalden alıntı: rockmrt

arkadaşlar bu rockbox olayı nedir nasıl kurarız ne gibi artıları var az önce bir video izledim adam e200 de oyun oynuyordu
  • nerde izlediğimi hatırlamıyorum ya bu tema olayı falan nası oluyo eğer biliyorsan ayrıntılı olarak açıklayabilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockmrt

arkadaşlar bu rockbox olayı nedir nasıl kurarız ne gibi artıları var az önce bir video izledim adam e200 de oyun oynuyordu

Merhabalar biraz kurcalayarak Rockbox olayını çözdüm , kurulumunu yaptım açıkcası hoşuma gitti. Birçok tema yüklenerek farklılaştırılabilir aynı zamanda.

Gerekli işlemleri aşağıda basitçe anlatacağım öncelikle gerekli programları indiriyoruz.
    Buradan öncelikle patch dosyasını indireceğiz.
    Buradan ise Sansa E200 serisi ile uyumlu olan Rockbox firmware'ini indiriyoruz..

bu iki dosyayı pcnizde bir klasör yaratıp o klasörün içine kaydediyoruz.

E200 serisi playerımızın Settings menüsünden USB Modu MSC ye getiriyoruz.
    Player'i kapatıp daha sonra USB bağlantısını yapıyoruz. USb bağlantısını yaptıktan sonra indirmiş olduğumuz <sansapatcher.exe> uygulamasını çalıştırıyoruz. Bize ne yapmak istediğimizi soracak i=install(rockbox bootloader'i playera kurar) , u=uninstall(rockbox bootloader'i playerdan kaldırır) <i> yazıp entera basarak install etmesini sağlıyoruz. Bu işlemi yaparken Player ekranında <Writing> yazacaktır. Daha sonra Pc de işlemin tamamlandığını söyleyen bir uyarı çıkacaktır ok lediğinizde pc deki program kendini kapatır , fakat Player ekranında bir süre daha <Writing> yazısı kalır bu yazı <Connecting>'e dönene kadar bekleyin.
    Connecting'e döndüğünde USB bağlantısını çıkarın çıkardığınızda Player reset atacaktır , atmazsa siz kapatıp açın.. Açtığınızda önce Sandisk logosu ardında da Rockbox boot loder ekranını göreceksiniz burada direkt olarak rockbox çalışmaya başlarsa sorunsuz bir şekilde kurulum tamamlanmış demektir. Eğer Dosyalar yok gibilerinden bir uyarı verip boot ekranında takılırsa cihazı kapatın daha sonra USB kablosunu takın. Playerın root dizinine gelin orada <.Rocbox> isimli bir klasör olacaktır bu klasörü silin ve daha önce indirmiş olduğumuz <rockbox.zip> arşivini direk olarak Player'ın ana dizinine AÇIN. Tekrardan Playerın ana dizininde <.Rocbox> adında bir klasör oluşturmuş oldunuz. Playerı kapatın yeniden açtığınızda Rockbox kullanımınıza hazır olacaktır.

Rockboxun içinde birçok tema,oyun beraberinde gelmekte ve sonradan eklenebilmekte. İlgili menülerden bu uygulamaları rahatlıkla çalıştırabiliyorsunuz.

Rockbox'ı kullanırken orjinal firmware de aslında kullanılabilir olarak cihazın içinde durmaktadır. Orjinal firmware'e geçmek için cihazı açtığınızda Sandisk logosu çıkar çıkmaz 2-3 saniye sol tuşa basılı tutmalısınız. Bunu yaptığınızda cihaz orjinal firmware ile açılacaktır.

İyi eğlenceler

Sansa E200 serisi için Rockbox Kullanım Kitapcığı

• @ETA dostum soyledigin gibi yaptim ama wrting yazisi ne kadar surede gidiyor, tam 15dk oldu hala ekranda bende direkt usb den cikarttim. cihaz acilmadi, usb takinca bilgisayar tanimadi. yeniden formtaladim cihazi.

verdigin kullanim kitapciginda farkli programlardan bahsediyor.

kitapciga aksam tekrar bakicam,
  • arkadaslar yukledim oldu.

oyundan tutunda mp3 isimlerini bile okuyor.

Eta arkadasimizin anlattigi gibi yapin ve roxbox yukleyince bu linki yukleyin ve calistirin
    http://download.rockbox.org/rbutil/win32/rbutilqt-v1.0.2.zip
    yuklediginiz bu programda size tema oyun uygulama seceneklerini veriyor

bunlardan istediginizi yukleyin,

acikcasi ben pek sevmedim, bu olayi suna benzetebilirsiniz. nasil symbian tel lerde programlar ile teli kisisellestiriyorsaniz buda aynisi.

hesap makinasindan tutunda txt belgelerini goruntulemeye sesi hangi formatta kaydetmek ve hangi frekansta kaydetmek istediginize kadar bir cok uygulama var,

fakat hangi uyugulamayi ve temayi yuklediginize dikkat edin cihaz kilitleniyor bende bi kac defa kilitlendi

ayirca sarjdan gercekten cok goturuyor full du sadece 30dk kurcaladim batarya bos demeye basladi

Emegin sagol ETA dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 29 Ekim 2007; 12:05:22 >

• arkadaşlar ben sansa e250 kullanıyorum acaba bu mp4ün hafızası en fazla ne kadar arttırılabilir biliyormusunuz cevaplarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.