Şimdi Ara

sandisk sansa e200 serisi mp3 player kullanıcıları buraya (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
1
Favori
45.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: smoker_1979

benim sansanın "MUSIC" klasöründe hiçbir şekilde silinemeyen bir klasör oluştu.
    iki tane yan yana "kare" şeklinde garip bir ismi var(çince veya japonca olsa gerek)
    ne ettimse silemedim bu klasörü.
    şarkıları kaydettiğim diğer klasörde yaptığım değişikliklerin hiçbirini(şarkı adı değiştirme, tag edit vs..) aygıt kendi ekranında tanımıyor(dosyayı silmem haricinde)
    bu sorunuda şarkıları yeni bir klasöre atarak halletim derken makineyi kendisine hediye ettiğim arkadaş şimdide hiçbir şarkıyı okumadığını onun yerine şarkı ekranında "bad track" yazısı çıktığını söylüyor.
    video ve resimleri okuyormuş.
    son halini görme imkanım olmadı.

acaba alette hddlerde olduğu gibi "bad sector" türünde bir arıza felanmı oluştu ve bu durum karşısında garantiye yollasam bir sonuç alabilirmiyim?tr distribütörü nasıldır bu sansanın ilgileniyorlarmı acaba?

windows üzerinden format atsam alete, sonra kendi dosyalarını geri yüklesem, tekrar çalışırmı acaba?

birde bu sansanın tr dağıtıcısının garanti ile uğraşan biriminin email adresi neydi hatırlatabilirmisiniz teşekkürler...

kardeş ürünü biçimlendir.tüm bilgiiler silinecektir.tr distiribütörü turanlı dır.www.turanli.com.tr ye girebilrsin.distiribütörleri son derece ilgilidir ayrıca.

• selam arkadaslar bende sansa e260 var ve hafizami arttirmak istiyorum micro sd leri sinirsiz mi destekjliyor yoksa 1 gb a kadar olanlari falanmi.... sinirsizsa 2gb alamayi planliyorumda bu arada 2gb den fazlasini bulamadim hicbiyerde turkiyede bulabilecegim yer varmi daha yuksek kapasitelisini
  • quote:

Orjinalden alıntı: borgettisanchez22

quote:

Orjinalden alıntı: smoker_1979

benim sansanın "MUSIC" klasöründe hiçbir şekilde silinemeyen bir klasör oluştu.
    iki tane yan yana "kare" şeklinde garip bir ismi var(çince veya japonca olsa gerek)
    ne ettimse silemedim bu klasörü.
    şarkıları kaydettiğim diğer klasörde yaptığım değişikliklerin hiçbirini(şarkı adı değiştirme, tag edit vs..) aygıt kendi ekranında tanımıyor(dosyayı silmem haricinde)
    bu sorunuda şarkıları yeni bir klasöre atarak halletim derken makineyi kendisine hediye ettiğim arkadaş şimdide hiçbir şarkıyı okumadığını onun yerine şarkı ekranında "bad track" yazısı çıktığını söylüyor.
    video ve resimleri okuyormuş.
    son halini görme imkanım olmadı.

acaba alette hddlerde olduğu gibi "bad sector" türünde bir arıza felanmı oluştu ve bu durum karşısında garantiye yollasam bir sonuç alabilirmiyim?tr distribütörü nasıldır bu sansanın ilgileniyorlarmı acaba?

windows üzerinden format atsam alete, sonra kendi dosyalarını geri yüklesem, tekrar çalışırmı acaba?

birde bu sansanın tr dağıtıcısının garanti ile uğraşan biriminin email adresi neydi hatırlatabilirmisiniz teşekkürler...

kardeş ürünü biçimlendir.tüm bilgiiler silinecektir.tr distiribütörü turanlı dır.www.turanli.com.tr ye girebilrsin.distiribütörleri son derece ilgilidir ayrıca.

ya arkadaşlar sansanın içine baktım şimdi.music klasöründe şarkıları yüklediğim yeni klasörün içinde alakasız bir dosya oluşmuş 7kb boyutunda ama music klasörü tümden 1.5gb kadar görünüyor.içinde hiçbişe olmamasına rağmen

• ya birde hafıza kartı almak istiyorum buna ama sürüyle hafıza kartı var piyasada.hangisini almam lazım acaba?
    herhangi bir "micro sd" alsam sorun yaşamam değilmi uyum konusunda??

şu ürün açıklamasında cep telefonları için diyor ama sansa ilede çalışırmı acaba?
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd46694

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoker_1979 -- 14 Temmuz 2007; 18:02:11 >
  • Ehehehe
    Saolun arkadaslar 2 saat once bende aldım aleti!

Teknosa Fiyatı : 209 Ytl
    Kutudan Çıkanlar: Kulaklık, Bez Kılıf, Boyun Askısı, Kabloları, CD'si, bir de aletin kendisi tabikii
    Teknosa Hediyesi: Tripod Hoparlör (valla harika bi alet hediye mediye bayağ gzl bişi)

Alet harika bişi, hiç sorunsuz her şeyini kavradım, firmware upgrade de ettim, tık demio, şimdi mışıl mışıl şarj oluor! :D

Ahanda Resimler Merak Eden Hergelelere ;)

sandisk sansa e200 serisi mp3 player kullanıcıları buraya

Fikir Beyan Edenlere ve Konuyu Açan Arkadaşlara Teşekkürler!

• Güzel günlerde kullan hayırlı olsun...

Bende benim kullandığım modeli artık satsam mı diyorum çünkü çoğu zaman kullanamıyorum evde boşa duracağınza birinin işine yarasın...
  • ya arkadaslar sımdı bu sansa nın 8 gb lık modelının yurtdısından gelenı mı? ıyı yok sa buradakımı tabı varsa ben bulamadım hem sız bu urunlerı yurdısından nasıl getıtıyorsunuz taksıtle alabılme gıbı bır ımkanınız varmı

son olarak bu urun de menu olayı yabanıcımı ve radyo varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: StReY!

ya arkadaslar sımdı bu sansa nın 8 gb lık modelının yurtdısından gelenı mı? ıyı yok sa buradakımı tabı varsa ben bulamadım hem sız bu urunlerı yurdısından nasıl getıtıyorsunuz taksıtle alabılme gıbı bır ımkanınız varmı

son olarak bu urun de menu olayı yabanıcımı ve radyo varmı ?

Arkadaşım bu ürünü abd den istediğin siteden alabilirsin yalnız her kredi kartını kabul etmiyorlar birde burdaki gibi taksit olayı ayrıca kargo parası ödüyorsunuz.

Bu bendeki gibi 8 gb lık istiyorsan tr de yok bilgiğim kadarıyla... yinede sen araştır...

menü olayı olarak ne demek istedin bilmiyorum ama you tube da ürünü aratırsan incelemesi var ordan menü yapısını görebilirsin...
  • Bende Sandisk Sansa e260 kullanıyorum JBL Reference 220 Kulaklıklarımla . Gayet Memnunum .
  • http://zefie.com/files/PMP/sansa/e200/firmware/ bu linkten nasıl firmware yüklüyoruz arkadaşlar bilgisayara kaydettim sonra ne yapcaz
  • slm bende sansa e250 aldım ama yukledıgım muzıklerın bı kısmını calıstırmıyo unknown olarak goruyo ısın acayıp yanı da tum muzıkler mp3 anlamadım sorunu yardım edebılecek varmı.. frımware la alakası olabılırmı
  • emrekaa bence tag bilgilerinden kaynaklanıyor olabilir. Ama yinede bu sorunla karşılaşıp sorunu halleden biri cevap verse daha iyi olur.
  • oncelıkle yardımın ıcın saol . tag bılgılerınden oldugunu bı kac kısı yazmıs bende tag&rename programını ındırdım onla yapıp denıcem bırde. ama bu da cok zamn alıyo teker terker gırıyorum . bı de bırı usb mode yı msc yapınca sarkı ısmıne pek gerek kalmyo gıbı bısey yazmıs ama msc yapıncada musıc klasor unu gormuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrekaa

oncelıkle yardımın ıcın saol . tag bılgılerınden oldugunu bı kac kısı yazmıs bende tag&rename programını ındırdım onla yapıp denıcem bırde. ama bu da cok zamn alıyo teker terker gırıyorum . bı de bırı usb mode yı msc yapınca sarkı ısmıne pek gerek kalmyo gıbı bısey yazmıs ama msc yapıncada musıc klasor unu gormuyo

music adlı klasör gizli dosya olarak yapılmış. Araçlar>klasör seçenekleri>görünüm den gizli dosya ve klasörleri göstere tıkla ve uygulaya bas o zaman görürsün

• tmmdır gızlı oldugunu bılmıyodum bıde ben gızlı dosyaları gorunur yapmıyorum onemlı seyler varda
  • emrekaasorunu hallettiğine sevindim.İyi müzik dinlemeler
  • arkadaşlar bende sansa e250 var convert programını media playeri QUİCKTİME'I yükledim ama yinede videoları çevirmiyo bide içine attığım mp3lerin 129 tanesini gösteriyo gersini açmıyo nooooooooooooolur acil yardım edin
  • mp3 ler için cevabım yukarıda da yazdığım gibi tag bilgilerinden kaynaklanıyor olabilir.
    vidiyolar bende de oluyor sanırım convert yaılımı bir uzunluktan daha fazla olunca vidiyoyu ikiye bölüyo ve birini çalıştırıyor. Kısa vidiyolarda(5 veya 10 dakikalık) bir sorun yaşamıyorum.
  • arkadaşlar ben bu sansa e250'nin converterini bi türlü yapamadım converteri yüklüyorum sonra quck time yüklüyom ama belki bi video çeviriyo başkada çalışmıyo napmam lazım lütfeeeeeeeeeeen çokkk acilllll
  • ya bu aletın uzerınde olusan cızıklerı gıdermek ıcın pıyasada yada ınternette cıla benzerı bıseyler varmı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.