Şimdi Ara

sandisk sansa e200 serisi mp3 player kullanıcıları buraya (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
459
Cevap
1
Favori
45.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsini denedim canım abimm denemez miyim 12.0fw bilmem ne hani formatlıyo fln onuda yaptım yeniden 1.00.15A da yukledim hepsini yaptım ama... :(:(:(:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: foseptik

hepsini denedim canım abimm denemez miyim 12.0fw bilmem ne hani formatlıyo fln onuda yaptım yeniden 1.00.15A da yukledim hepsini yaptım ama... :(:(:(:(

kardeş dediğin gibi herşeyi yaptıysan ve ayarlar bölümünden de mtp olarak ayarlayıp çıkıyorsan ve tekrar usb modunda açılıyorsa o aletin firmware sinde sorun var...

resetleyip habire başka versiyon denemen lazım yada Türkiye'den aldıysan ürünü teknik servise vereceksin...
  • Sayın @^^AHMET^^ abim siz bana ne yapmam gerektiğini açıkca yazarsanız çok memnun olurum teşekkürler!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foseptik -- 29 Nisan 2007; 21:26:15 >
  • arkadaşlar sanırım sandisk yeni firmware çıkarmış.1.02.18a çıkmış ben kurdum alete ama pek bir fark gözlemleyemedim.acaba kuran var mı .bi değişiklik farkeden falan var mı.
  • roseptık wmp 10 kurulu olamalı

ondan kaynaklanıyodur

bu arada benım kırılan ekran ıcın 150 ytl ıstedıler..

dedım ben 180 ytl ye aldım nasıl olcak???

cevap alamadım tabııı!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snr_silencer -- 11 Mayıs 2007; 1:56:14 >
  • walla WMP10da kurulu hersey tam ama yinede sonuc alamadım bide kuzenimin PCde denedim onunkinde oldu dedi insan arayüz birmi yükliceksin fln onu nsl yapabilicegimi bilmiorum bi bilgisi olan varmı!? :(
  • arkadaşlar geçenlerde hardware plus da okudum yeni güncelleme ile e200 ler yeni çıkan 4 gb lık sdhc leri destekliyormuş bilgisi olan varmı
  • foseptik
    bu bende de oluyodu.Bazı desktoplar mtp modda nedense tanımıyo.Sandiskin sitesinde de ben sordum bunu teknik servise ancak sp2 kuruluysa sorun cıkmaz dediler ama tanımıyor ancak bazı desktoplarda nedense tanıyor.Ayrıca laptoplarda boyle bir problem cıkmadı.En azından su ana kadar....Nedenini ben de bilemiyorum.İstersen sen de bi sansa.com da destek bolumunden bir sor belki yeterli bir cevap alırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: foseptik

Sayın @^^AHMET^^ abim siz bana ne yapmam gerektiğini açıkca yazarsanız çok memnun olurum teşekkürler!!!

kardeş işlerin yoğunluğundan fırsat bulamadım. msn adresini ver ben sana anlatayım.
  • arkadaşlar sansa e250 kullanıyorum sesi de çok çıkıyor playlist yapması da çok basit.olumsuz görüşlere katılmıyorum araştırmadan yorum yapılıyor.öncelikle sesi artırmak için sandiskin resmi sitesindeki son güncellemeyi yüklemek gerekiyor yükledikten sonra ayarlar menüsünde volume seçeneği beliriyor ve high seçilince ses bayağı bir artıyor.playlist içinse sansa playlister programı var onu bilgisayara kurduktan sonra sansaya playlist yüklemek çocuk oyuncağı hem de msc modunda.mtp moduna bile gerek yok ve oldukça da hızlı.program linki işte burda sansa playlister v1.3
  • arkadaslar bende sansa e260 aldım gercekten muthiş bi alet cok sevdim hemde 170 milyona aldım eheh bavul ticareti saolsun :D
  • Arkadaşlar ben de aldım alalı bir hafta oluyor harika bi alet herhangi bir sorunla da karşılaşmadımherkese tavsiye ederim.
  • Custom e.q ayarlarım -------> +6 +2 -4 -2 +4 (kulaklık shure e2c)
  • Merhaba arkadaşlar
    sansa e 250 mp3 recovery sorununu düzeltmek için bana yardımcı olurmusunuz
    firmware yükledim çıkardım bi daha açılmadı
    load main image failed switch to recovery mode yazıyo
    bununla ilgili bi açıklama var ama ben yapamadım

bana yardım edecek varmı?
  • recovery modu başlatman için

Öncelikle MP3 çalarınızda şu uyarı gözükecek sinir bozucu ve asla kapanmayan siyah ekranında:

“Load Main Image Failed. Switch To Recovery Mode”

Çalarınızı kapatmak için 20 saniye power tuşuna basmalısınız.

Bilgisayarınıza şu dosyayı indirin:

http://www.sandisk.com/Assets/File/Downloads/firmware/e200fw01.00.12.exe

1- Bilgisayarım ikonuna basarak içeriğini (mp3′den bahsetmiyorum, sürücü ve CD bölümünü) görünür kılın.

2- Artık çalamayan çalarınız kapalı dursun. 20 Saniye menu bölümüne basılı tutun, kapanır.

3- Üzerindeki HOLD kilit tuşunu kilitli yani kapalı tutun. Turuncu bölüm görünür olsun.

4- Bu esnada çalarınızın , solundaki REC kayıt tuşunu basılı tutun. Bu sırada bilgisayarınız yeni donanımı algılayacaktır. Ve bilgisayarım bölümünde “16MB FORMAT” isimli bir yazı görünecektir kısa bir süre. Bunu görünce REC butonunu bırakın.

5- İndirdiğiniz .exe dosyasını çalıştırın ve talimatları izleyin. Format atması gerektiğini söyleyecektir, umarım mp3′lerinizi onca tag bilgisi ayarlarını yapıp da bir yere kopyalamak akılınıza gelmiştir. Yoksa fotolar ve filmler ve müzik parçaları tümü silinicektir. Silin. Yes deyin.

6- Bağlantıyı kesin ve mp3 çalarınızı açın. Key Lock, System Shutdown talimatını görünce kilidinizi açın, HOLD düğmesini yani.

7- Eğer çalarınız tekrar açıldığında Refresh Database Fail error verir ise, bunu 3′den fazla yapmanız gerekebilir. Diğer şekilde ise açılacak ama içi tam takır boş olarak sizi eskisi gibi bekleyecektir.

Geçmiş olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: hautbois

arkadaşlar sansa e250 kullanıyorum sesi de çok çıkıyor playlist yapması da çok basit.olumsuz görüşlere katılmıyorum araştırmadan yorum yapılıyor.öncelikle sesi artırmak için sandiskin resmi sitesindeki son güncellemeyi yüklemek gerekiyor yükledikten sonra ayarlar menüsünde volume seçeneği beliriyor ve high seçilince ses bayağı bir artıyor.playlist içinse sansa playlister programı var onu bilgisayara kurduktan sonra sansaya playlist yüklemek çocuk oyuncağı hem de msc modunda.mtp moduna bile gerek yok ve oldukça da hızlı.program linki işte burda sansa playlister v1.3

playlister programında yada başka bi yolla cihaz içindeki şarkıları taglarla değilde file name olarak tarama yapmanın bi yolu varmı??

• makina sapıttı..şarkı geçerkenn hemen sandik yazısı çıkıyor kapanırken çıkan yazı sonra menüye dönüyor..şarkı seçiyor pat dye yine ekran kararıyor yazı çıkıyor yine menüye dönüyor..işin kötüsü abd den geldi alet..burdaki servise götürecemm bakalım onlar ne dicekler..olmadı abd ye gidecekk..
  • Arkadaşlar bende de sansa e250 var gayette memnunum aletten yalnız şu klasör yapısını görmeme olayı bazen can skıyo şimdi şöyle bir site buldum (http://www.anythingbutipod.com/ )adamlar birsürü şey yapmışlar aletle ilgili acaba hack yöntemi ile falan bu klasör görme olayına çözüm bilen varmıdır?? Yabi şarkıları taglara albüm isimlerine falan değilde direk içine attığımız klasör yapısında gören hale getirilebilirmi acaba?
  • Dediğin siteye ben de baya baktım ama öyle bişe gözüme çarpmadı ama sitede çok yararlı şeyler var.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.