Şimdi Ara

sandisk sansa e200 serisi mp3 player kullanıcıları buraya (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
1
Favori
45.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zwollen05

arkadaşlar sansa e250 mp3 playerim var buna bir de 1gb hafıza kartı aldım sorum şu:
    müzikleri falan kartın içine atıyorum tanıyor fakat video ve fotoları nasıl atacağım yani sansa media converter le videoyu çeviriyorum mp3 ün kendi hafızasınıniçine atıyor hafızasından kes yapıştır yapıyorum bilgisayarda oluyor fakat aletin içine bakınca gözükmüyor ne yapama gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler...

zwollen05 kardeş Sansa'nin kullanma kılavuzuna bakarsan eğer hariçi hafizaya video ve fotoğraf atılamadığını görürsün, yani hafiza kartına sadece MP3 atabiliyorsun, Videolari converte programı direk Sansa'nın hafizasının içine atıyor.

• arkadaşlar bişey soracağım sansa e250 im var fakat klasörlemeyi bir türlü yapamadım yani şarkıların istediğim sırada dizilmesini istiyorum oysa o baş harfine göre diziyor .bunu nasıl yapacağım acaba teşekkürler...
  • Arkadaşlar, özellikle sandisk için harici micro sd kart alacaklar, ben 2 gb'lik üstelik SandDisk marka microsd kart alıp taktım ve bu cihazın beni illet eden özelliklerine bir yenisini daha ekledim

Ne yazık ki e250 serisi 1 gb üzerindekileri desteklemiyor olacak ki karta attığım albümlerin yarısını tanımadı, daha doğrusu toplam da 2gb cihazda 2 gb. karta olunca, 4gb tanıyacağı yerde 3 gb'lik veriyi her ikisinden rastlgele topladı ve bir çor parça ve klasörü göstermedi.

Ayrıca yeni hafıza kartı açılışı çok uzatıyor. Her seferinden resresh yapan cihnazın açılma süresi toplamda 15+20 saniyeyi buluyor ki bu bayağı uzunca bir süre.

Gelelim Mp3'lerini sıralamaya koyamayan arkadaşın sorusuna.

Bu cihazın illet eden bi tarafı da mp3'leri isimlerine ve klasörlerine göre değil içindeki Tag bilgilerine göre sıralamasıdır. Yani boşuna uğraşıyorsun.

Bunun için bir "Mp3tag" isimli Türkçe programı kullanmak, daha doğrusu önce öğrenip sonra kullanman daha doğru olur. Sonra yüzlerce MP3'ünü albüm albüm veya tane tane isimlendirerek cihazında kaybolmadan okumasını sağlaman gerekir ki bu tamamen bu programı çözmene bağlı, cohsa Sansa saçını başını yolduracak ve binlerce Mp3 parçanın arasında kaybolmaktan kurtulamayacaksın. Tabii mp3'leri otomatik bilgili yani yasal değil ise.

Eğer bu programı kullanmayı öğrenirsen, sana tavsiyem, albüm isimlerini, sanatçının adını başına koyarak kaydet, Mesela albümün ismi secret box olsun, cihazında albümünün isminden tanıyamayacağın onlarca sanatçı olacağından, Vanessa - Secret Box olarak yazarsan çok daha rahat edersin.

• bu ürün için kılıf yok mu piyasada gg de ipod için var ama ben sandisk için göremedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE MAnN -- 11 Mart 2007; 17:50:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^AHMET^^

bu ürün için kılıf yok mu piyasada gg de ipod için var ama ben sandisk için göremedim...

Araştırma zamanlarımda burada da sormuştum,Türkiyede yoktu o zamanlar Ebay üzerinden bulunabiliyor
  • Arkadaşlar selam bende bir sansa e250 2GB aldım cihaz süper ses harika resim kalitesi harika ama video olayı beni delirtti. Sorunum şu:
    Bir vcd'den .dat dosyasını bilgisayarıma kopyaladım ve sansa media converter ile cihaza atıyorum dosya boyutu normalde 500MB civarı ve bu convert programı dosyayı 3-4 parçaya bölüyor bölünen bu dosyalardan ilki süper çalışırken diğer dosyalar kare kare takılırmış gibi ilerliyor ne yaptıysam çözemedim sorunu acaba cihazda bi bozuklukmu var :( bir yardım lütfenn....
  • Video olayında bildiğim her filmi 10'ar dakikalık parçalara böldüğü.

Bende bölebileceği kadar uzun bir film atmadım açıkcası ama attığım küçük videolarda bazen ilk seyrettiğimde cihaz ortasında kapanıyor ve tekrar açılıyor ve ondan sonra düzgün çalıştırıyor.

• bende 2gb kart takıyorum hıc bir sorun olmuyor

quote:

Orjinalden alıntı: Luciferman

Arkadaşlar, özellikle sandisk için harici micro sd kart alacaklar, ben 2 gb'lik üstelik SandDisk marka microsd kart alıp taktım ve bu cihazın beni illet eden özelliklerine bir yenisini daha ekledim

Ne yazık ki e250 serisi 1 gb üzerindekileri desteklemiyor olacak ki karta attığım albümlerin yarısını tanımadı, daha doğrusu toplam da 2gb cihazda 2 gb. karta olunca, 4gb tanıyacağı yerde 3 gb'lik veriyi her ikisinden rastlgele topladı ve bir çor parça ve klasörü göstermedi.

Ayrıca yeni hafıza kartı açılışı çok uzatıyor. Her seferinden resresh yapan cihnazın açılma süresi toplamda 15+20 saniyeyi buluyor ki bu bayağı uzunca bir süre.

Gelelim Mp3'lerini sıralamaya koyamayan arkadaşın sorusuna.

Bu cihazın illet eden bi tarafı da mp3'leri isimlerine ve klasörlerine göre değil içindeki Tag bilgilerine göre sıralamasıdır. Yani boşuna uğraşıyorsun.

Bunun için bir "Mp3tag" isimli Türkçe programı kullanmak, daha doğrusu önce öğrenip sonra kullanman daha doğru olur. Sonra yüzlerce MP3'ünü albüm albüm veya tane tane isimlendirerek cihazında kaybolmadan okumasını sağlaman gerekir ki bu tamamen bu programı çözmene bağlı, cohsa Sansa saçını başını yolduracak ve binlerce Mp3 parçanın arasında kaybolmaktan kurtulamayacaksın. Tabii mp3'leri otomatik bilgili yani yasal değil ise.

Eğer bu programı kullanmayı öğrenirsen, sana tavsiyem, albüm isimlerini, sanatçının adını başına koyarak kaydet, Mesela albümün ismi secret box olsun, cihazında albümünün isminden tanıyamayacağın onlarca sanatçı olacağından, Vanessa - Secret Box olarak yazarsan çok daha rahat edersin.

• quote:

Orjinalden alıntı: tsk

quote:

bu ürün için kılıf yok mu piyasada gg de ipod için var ama ben sandisk için göremedim...

Araştırma zamanlarımda burada da sormuştum,Türkiyede yoktu o zamanlar Ebay üzerinden bulunabiliyor

ya biri şundan bi kaç tane getirsede alsak yahuu aletin ekranı çizilecek diye korkuyorum bi gün çzilecek eninde sonunda...
  • ekran kolay kolay çizilmiyor ben içinden gelen kılıfa bie koymadan çantaya atıyorum kitapların arasında oluyor surekli ama hiç bir sorun yok çizik falan yok
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tsk

quote:

ya biri şundan bi kaç tane getirsede alsak yahuu aletin ekranı çizilecek diye korkuyorum bi gün çzilecek eninde sonunda...

• arkadaslar ben toshıba gigabeat f10 marka mp3 satıyorum kendı kullandıgım mp3 ü ılgılenen arkadaslara duyurulur bana ulasmak ıcın bu adresı kullana bılırsınıs i.s.a_@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: snapx

Arkadaşlar selam bende bir sansa e250 2GB aldım cihaz süper ses harika resim kalitesi harika ama video olayı beni delirtti. Sorunum şu:
    Bir vcd'den .dat dosyasını bilgisayarıma kopyaladım ve sansa media converter ile cihaza atıyorum dosya boyutu normalde 500MB civarı ve bu convert programı dosyayı 3-4 parçaya bölüyor bölünen bu dosyalardan ilki süper çalışırken diğer dosyalar kare kare takılırmış gibi ilerliyor ne yaptıysam çözemedim sorunu acaba cihazda bi bozuklukmu var :( bir yardım lütfenn....

attığın dosyada bi sorun olabilir başka bi film atmayı denedinmi ben de sürekli film atıyorum ama bi takılma falan olmuyo .başka bi film de atmayı dene eğer o da sorun verirse alette sorun olabilir değiştirmende yarar vardır diye düşünüyorum kolay gelsin.

• arkadaşlar sansa e250 imi deri kılıfıyla kullanıyorum ama aldığımdan beri sürekli olarak arka kasasının rengi değişiyor yani beyazlıyor acaba bu sorunu yaşayan var mı yada böyle bi sorundan haberdar olan var mı eğer sadece ben de oluyosa değiştirecem mp3 ü çünkü teşekkürler
  • evet bazen bendede oluyor ornegin hava sogukken elime aliyorum arkasina baktigimda parmaklarimin dokundugu yerin rengi degismis oluyor ama sicak bir ortamda biraz durunca yine eski rengini aliyor herhangi bir sorun degil o dostum icin rahat olsun istersen sunu dene cihaza ellerini isitmak icin ufledigin gibi yakindan ufle rengi yine eski haline dondugunu goreceksin

quote:

arkadaşlar sansa e250 imi deri kılıfıyla kullanıyorum ama aldığımdan beri sürekli olarak arka kasasının rengi değişiyor yani beyazlıyor acaba bu sorunu yaşayan var mı yada böyle bi sorundan haberdar olan var mı eğer sadece ben de oluyosa değiştirecem mp3 ü çünkü teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

evet bazen bendede oluyor ornegin hava sogukken elime aliyorum arkasina baktigimda parmaklarimin dokundugu yerin rengi degismis oluyor ama sicak bir ortamda biraz durunca yine eski rengini aliyor herhangi bir sorun degil o dostum icin rahat olsun istersen sunu dene cihaza ellerini isitmak icin ufledigin gibi yakindan ufle rengi yine eski haline dondugunu goreceksin
    hocam yalnız benim mp3 ün arkasının rengi tamammen değişti yani sıcağa dönünce renginin dönmesi gibi bi durum yok çünkü ben pek soğuk havada kullanmıyorum yani benim sorunum şu aslında aleti uzun süre elimde tutarsam örneğin elimde terleme oluyo o terleme alete geçtiği için boyası akıyo ve rengi sarı beyaz arası bişey oluyo benim sorum bu yani
    quote:

arkadaşlar sansa e250 imi deri kılıfıyla kullanıyorum ama aldığımdan beri sürekli olarak arka kasasının rengi değişiyor yani beyazlıyor acaba bu sorunu yaşayan var mı yada böyle bi sorundan haberdar olan var mı eğer sadece ben de oluyosa değiştirecem mp3 ü çünkü teşekkürler

• arkadaslar ekolayzir ayarlari sizde nasil bir kac arkadasimizda bunu onceki sayfalarda sormus ve cevab veren arkadaslarimiz var

bende (-4) (-3) (-2) (-1) (0) seklinde

kullandigim kulaklik crative ep630
  • Bu soruyu ben de sormuştum galiba daha önce başka bir başlık altındaydı
    Benim eq ayarı (4) (5) (4) (6) (4)...
    Ama çok bilinçli yapılmış bi ayar değil yani.Tamamen deneme-yanılma yoluyla oldu :) Ama ben memnunum..Benim ayarlar daha iyi gibi geldi bana.Tamamen kendi fikrim zevk meselesi biyerde...
  • dostum senin ayarlari denedim ama muzikler de cok patlama oluyor acikcasi benim basimi agritti, benim ayarda harika degil zaten bende oylesine denedim dikkat ettiysen zaten sirali yaptim azalarak gidiyor,

tum arakadaslara bir sorum var bu ayarlarda hangi sekme (ornegin ayarlardaki ilk sekme ) ne tur sesi degistiriyor ilk sekme bas mi veriyor tiz mi veriyor bunu bilen arkadaslar varmi muzikle cok ilgilenmedigim icin bu konularda bilgim yok, winamp ekolayzir ayarlarin da 10 sekme var birde sol tarafta DB ayari var ama sandiskte sadece 5 sekme var bu konuda bilgisi olan arkadaslar paylasabilir mi,

quote:

Orjinalden alıntı: faltintas

Bu soruyu ben de sormuştum galiba daha önce başka bir başlık altındaydı
    Benim eq ayarı (4) (5) (4) (6) (4)...
    Ama çok bilinçli yapılmış bi ayar değil yani.Tamamen deneme-yanılma yoluyla oldu :) Ama ben memnunum..Benim ayarlar daha iyi gibi geldi bana.Tamamen kendi fikrim zevk meselesi biyerde...

• (2) (3) (-4) (2) (5)

birde bunu denermisiniz
  • walla bu da fena diil ama tamamen zevk meselesi gibi...eğer cızırtı falan yoksa tabi...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.