Şimdi Ara

sandisk sansa e200 serisi mp3 player kullanıcıları buraya (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
459
Cevap
1
Favori
45.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın karaeylül, galiba Amerikada insanlar farklı bir cihaz kullanıyor yada senin kullandığın Amerikadan alınmış versiyon ile Türkiye'de bizlere satılan cihaz farklı.

Bi kere bu cihazın bütün olumsuz yönlerini hiçe sayıp propaganda yaptığını düşünüyorum ki senin yok dediğin olumsuzluklar ne yazık ki var ve bunu satış noktalarındaki incelemelerden de görebilirsin. Hepsiburada.com'a bi bak istersen kullanıcılar nelerden şikayet etmiş.

2 gb üzeri kartımı okumuyor, bunun sadece 1gb'sini kullanıyor ki bendeki e250'lik 2 gb versiyonu, muhtemelen sendeki versiyon farklıdır ve bu yüzden atıyorsundur.

Cihazın açılış süresini maksimim uzattığını da yine burada belirteyim, harici hafıza ile açılış normalden 10+15 saniye daha uzuyor. ki bu insanı delirdir.

Yazık, yeni hafızaya da para verdiğime acıyorum. Şu an Cowon F2 gibi bi aleti neden almadım da bunu aldım diye dövünüyorum, hala alacak arkadaşlara aman uzak olun diyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Luciferman

Yazık, yeni hafızaya da para verdiğime acıyorum. Şu an Cowon F2 gibi bi aleti neden almadım da bunu aldım diye dövünüyorum, hala alacak arkadaşlara aman uzak olun diyorum.

Arkadaşım bu şekilde demen bence yanlış sonuçta bu ürünleri alıp inceleyenler var bunlara göre çoğu kişi tercihini hangi üründen yana kullanacağına kendisi karar verebilir sanırım.

Tamam bu ürün çok süper bi alet değil bende 2 modeli e280 ve e260 modelleri var hafızaları yettiği için hafıza kartı denemedim fakat Anakara'da olan varsa kartı zevkle deneyebilirim.

Belirtmeden geçemeyeceğim ben bu ürünleri ABD den sipariş ettim.

• arkadaşlar e250 kullanıyorum mp3 leri wma ları çevirdim ama cihaz görmüyo lütfen yardım
  • Sayın Luciferman ,

Sandisk ile ilgili yaptığınız yorumları başından beri dikkatle, hayretle ve bazen de gülerek okuyorum...

Ben 2006 Eylülden beri Sandisk e270 kullanıyorum.Amerikadan geldi.Alete mükkemmel demiyorum.Elbet kusurları var...Ama yazdığınız uzuun uzun eleştirilere bakıyorum da pireyi deve yapmakta üstünüze yok.

Örnek olsun mesela yazmışsınız birinde rec tuşu çok kötü yerde diye..Emin olun eylül ayından beri bir kere yanlışlıkla o tuşa basmadım.Basit bir örnekti.
    Aletin menüleri oldukça kullanışlı,ses kalitesi özellikle firmware yükledikten sonra mükemmele yakın,video ve fotoğraf kalitesi yine iyi.Boyutu gayet ideal bu özelliklere göre,Pil ömrü gayet başarılı..Bana göre tuşların ve menü kullanımı da kolay...Basarken zorlanmıyorum ve elim acımıyor,menülerde dolaşmak çok rahat.

Eksik yanları yok mu elbette var.Brincisi ve en kıl olduğum durum.%5 gibi bir oran verebilirim açılışta kitlenio.Açma kapama tuşuna basılı tutarak kapatıp tekrar açıldığında sorunsuz çalışıyor.Bunun olmasından nefret ediyorum ancak bunun bir elektronik alet olduğunu ve bu tip problemler çıkarabileceğini unutmayalım.İkincisi de sizin de belirttiğiniz gibi tag problemi..Şarkıların bilgilerini doldurmak bazen insanı yoruyor gerçekten ama yukarıdaki saydıklarıma bakıyorum,eksik yanlarına bakıyorum sayfalarca bu üründen şikayete bir türlü anlam veremiyorum...Hafıza kartı konusunda ise hiçbir deneyimim yok.Kullanmadım.6Gb şu an için yeterli geliyor.

Sizin beklentileriniz nedir anlamış değilim açıkçası bir mp3 playerdan...Naapsın yani bi tarif edin firmalar ona göre çıkarsın..Cowon F2 demişsiniz..Eywallah güzel alet ama napıyo extradan uçuyor mu ya da pili hiç bitmio mu??Bu alet hiç kitlenmez mi??Ben bilemedim.Varsa Cowon F2 kullananlar bi yardımcı olsunlar bana.

Sonuç olarak yeni mp3 player alacaaklara şiddetle tavsiye ediyorum...

İyigünler,saygılar

• Sandisk E280 i firmware ile update ettim radyosu kayboldu...

Yükleme işlemi sonrası radyosu yok olan başka kimse var mı onu merak ettim.

Ben aleti ABD den almıştım acaba ondan olmasın...

Sorunu kendim düzelttim başka bir siteden firmware bulup yükledim şimdi çalışıyor herşeyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE MAnN -- 4 Nisan 2007; 16:12:00 >
  • Firmware abd modelleri için mi yoksa avrupa modelleri için mi??Eğer avrupa modelleri için yapılan firmware update ettiysen sorun çıkartabilir belki...
  • e250 nın camı kırıldı haberınız olsun dedım. hata bende tabı ama camın ustundekı saydam plastıkte cızık yok ıctekı cam kırıldı. bu bırazda bence dıs koruyucudakı hata..neyse..
    simdi bır kac dez avantajından bahsedelim. yaklaşık 6 aydır kullanıyom...

1.yazılımı gercekten basarısız, belirsizliklere karşi duyarsız olmalıydı. Kılıtlenme problemı var.. fakat dıkkat ettım ozellıkle vıdeo ızlerken kılıtlıenıyo. Yazılım acıısından bır defa bıle kılıtlenmesı basarısız oldugu damgasını yemesıne yeter.
    2.Cowon u3 te 3 gunluk seruvenımden sonra ses sevıyesı ve kalıtesı aslında ıyı olmadıgını anladım ama kotu dedıl asla tatmın edıyo. hatta saf(bısey gormemıs) 1.derece kullanıcılara mukemmel gelıyo. orta derece kullanıcıları tatmın eder.
    3.Radyo basarısız.
    4.Custom kullanıma acık degıl, ipod ve cowona bakınca sansa cok kalas gorunuyo menu acıısından. yani kişiselleştirme sıfır demek ıstıyorum.
    5.playlıst yonu cok zayıf ve kullanışsız. Yanı playlıst yokmus gıbı alın bu cıhazı ki hayal kırıklıgına ugramayın. cunku olan cok kotu ve yavas tatmın etmıyo. bir sarkıyı lısteye eklemek ıcın dınlemenız gerekıyo..cok sacma.
    6.Guc tasarrufu konusunda cok basarısız. Ekran ısıgını full kapama dıye bısey yok, gerisini siz dusunun...
    7.Marka kalıtesı 10 uzerınden 8 olabılır ama mp3 player pıyasasında 5 ı gecmez. Helede cowon u elınıze alıp okşayınca, mp3 player ne haz vermesı gerektıgını gorunce anlıyosunuz.

tabi bunun yanında avantajlarıda var ama yazcak kadar degerlı degıl. ucuz etın yahnısıde bu kadar olur deyıp alınması gereken bır mal(gerceketn mal).

sunuda unutmayın kımse benım malım kotu demez. Bu yazıya tepkıler geleblır. ınanmayın onlara.

onlara gore kendı mp3 pl ları en ıyısı. onlar asla kazık yemezler.

hadı bye

• sansa e250 yi amerikadan sipariş eden arkadaşlar acaba hangi siteyi önerirler bide kargo ücreti nasıl acaba?
  • arkadaşlar e250 kullanıyorum şarkılar arası geçişlerde enteresan sesler duyuyorum aynı sorun sizdede varmı birde kulaklık olarak ne tavsiye edrsiniz ep630 mu cx300 mü veya aynı fiyatlarda başka bir kulaklık mı ep 630 un bazı seslerde başarılı olmadığı söyleniyor e250 ile ep630 nasıl bir uyum gösteriyor
  • arkadaşlar acil yardım lütfen internette gezinirken sansa nını rhapsody diye bir yazılımını gördüm nasıl birşey diye kurmak istedim aletin içine attım fakat alet şimdi açılmıyor ekranda load main image failed switch to recovery mode yazıyor reset attım tekrar açtım aynı yazı aleti bilgisyara bağladım aleti görmüyor ne yapacam lütfen yardım aletim e250 bu arada
  • yaa arkadaşlar banada bi yardım edermisiniz e250 im var ve listemde yaklaşık 200 tane şarkı unknow şeklinde geçiyo dinliyemiyorum düzeltemedim yardım edermisiniz nasıl yapıcam müzik dosyalarının formatı uygun mp3 veya wm
  • Taglari degistirmeyi denedin mi??
  • merhaba arkadaşlar.sonunda sansa e250 aldım fakat video atma konusunda sıkıntı yaşıyorum.sansa media converter yardımıyla resim atabildigim halde video atamıyorum."unsupported filename" diye bi uyarı veriyo.yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydins

merhaba arkadaşlar.sonunda sansa e250 aldım fakat video atma konusunda sıkıntı yaşıyorum.sansa media converter yardımıyla resim atabildigim halde video atamıyorum."unsupported filename" diye bi uyarı veriyo.yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Cihaza video atmadan önce size tavsiyem k-lite mega codec pack' i yüklemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iburak

yaa arkadaşlar banada bi yardım edermisiniz e250 im var ve listemde yaklaşık 200 tane şarkı unknow şeklinde geçiyo dinliyemiyorum düzeltemedim yardım edermisiniz nasıl yapıcam müzik dosyalarının formatı uygun mp3 veya wm

Cihaza şarkıları atmadan önce parçaların bilgilerini (ID TAG) winamp yada benzeri ıd tag düzenleyici programlarla düzenledikten sonra cihaza aktarmanız gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zwollen05

arkadaşlar acil yardım lütfen internette gezinirken sansa nını rhapsody diye bir yazılımını gördüm nasıl birşey diye kurmak istedim aletin içine attım fakat alet şimdi açılmıyor ekranda load main image failed switch to recovery mode yazıyor reset attım tekrar açtım aynı yazı aleti bilgisyara bağladım aleti görmüyor ne yapacam lütfen yardım aletim e250 bu arada

Bu konu forumda var ama biraz araştırman lazım.
  • arkadaşlar rockbox yazılımı sanırım artık e200 için de oturmuş.bilgisi olan varsa şunun kurulumunu anlatsın da biz de kuralım.saygılar.
  • Yahu şu radyo olayı benim canımı sıktı. Orinal firmware'inin sonu E ile bitenlerde hem donanımsal hem yazılımsal olarak radyo yok, F olanlarda ise radyo varmış neyse salık olsun

Firmware'ler için link;
    http://zefie.com/files/PMP/sansa/e200/firmware/
  • merhaba arkadaşlar benim Sansa e260'm var bayadır kullanıyordum bi ara şarkıları attım uzun bi süre şarkı atmadım daha sonra şarkı atmak için bağladığımda MTP modunda bir türlü görmedi aleti PC. MSC'den baglayıp formatlar mı atmadım yeni firmwireler mi yüklemedim herşeyi yaptım ama hala görmüyor...! Bende MSC modunda aletin içine girip yeni klasör oluşturp Mp3leri ona atarak gidermeye çalıştım biraz öyle yaptım ama artık sıkıldım her şarkı atışımdan sonra Refreshing System yazısını görmekden!!
    Artık birileri bana YARDIMCI OLSUN lütfen!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foseptik -- 25 Nisan 2007; 20:55:15 >

• arkadaslar yokmu yardım edecek bi şahıs yaa lütfen!!!
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.