Şimdi Ara

sandisk sansa e200 serisi mp3 player kullanıcıları buraya (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
1
Favori
45.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sansa ile kısık sesten şikayet eden avrupa makina sahipleri son çıkan avrupa firmwarede volume ayarı çıkıyor illa amerikan firmware yüklemenize gerek kalmadı hadi hepimize hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: darthslayer

sansa ile kısık sesten şikayet eden avrupa makina sahipleri son çıkan avrupa firmwarede volume ayarı çıkıyor illa amerikan firmware yüklemenize gerek kalmadı hadi hepimize hayırlı olsun

eğer bahsettiğin şey "normal" ve "high" seçeneği ise o daha önceden de vardı diye biliyorum ben!

zaten update yaparken cihaz otomatik olarak en son hangisiyse onu kuruyor o yüzden bi sorun yaşamaz kimse!
  • arkadaşlar player'ı bi hafta falan kullandım.Bigün dinledikten sonra kapattım yarım saat sonra cihazı açmaya çalıştım ama batter is too low dedi ve kapandı ama kapanırken bi anda kapanma olmadı ekran sönükleşerek ve renk değiştirerek kapandı bende bilgisayara bağladım şarj olsun diye pil göstergesi şarj doldu gösterdikten aleti makinadan çıkardım açmak istedim ama yine battery too low dedi bi 3saat daha bi şarjda tutmayı planlıyorum.
  • arkadaşlar ben bazı şarkılarda "bad track" diye bir uyarı ile karşılaşıyorum ve o şarkıyı açmıyor...yazılımı update etmeden önce bu olmuyordu...ve bazı klasörleri silmeye çalıştığımda da içinde farklı uzantılarda dosyalar oluştuğunu gördüm...mesela anathema klasörüne girdiğimde bilinmeyen bi uzantıyla "X" isimli bir dosya var...ve bu dosya yüzünden o klasörü silemiyorum...

"bad track" sorunu cihazın genel işleyişini etkilemiyor olsa da can sıkıcı bir durum...acaba benden başka yaşayan varmı diye sorayım dedim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alequendil

arkadaşlar ben bazı şarkılarda "bad track" diye bir uyarı ile karşılaşıyorum ve o şarkıyı açmıyor...yazılımı update etmeden önce bu olmuyordu...ve bazı klasörleri silmeye çalıştığımda da içinde farklı uzantılarda dosyalar oluştuğunu gördüm...mesela anathema klasörüne girdiğimde bilinmeyen bi uzantıyla "X" isimli bir dosya var...ve bu dosya yüzünden o klasörü silemiyorum...

"bad track" sorunu cihazın genel işleyişini etkilemiyor olsa da can sıkıcı bir durum...acaba benden başka yaşayan varmı diye sorayım dedim!

Walla bana hiç denk gelmedi Alequendil, belki de Sansa'da benim gibi Anathema sevmiyordur onun yerine başka Doom Metal gruplari yüklesen sorun çözülebilir bir de istiyorsan Theatre of Tragedy'i dene derim

• Bu uyarı ile bazen bende karşılaşıyorum.Ama bi gariplik var şarkı birgun uyarı verirken ertesi gun vermeyebiliyo.Bunun ne ile ilgili olduğu konusunda bi fikri olan var mı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: boramir1903

quote:

arkadaşlar ben bazı şarkılarda "bad track" diye bir uyarı ile karşılaşıyorum ve o şarkıyı açmıyor...yazılımı update etmeden önce bu olmuyordu...ve bazı klasörleri silmeye çalıştığımda da içinde farklı uzantılarda dosyalar oluştuğunu gördüm...mesela anathema klasörüne girdiğimde bilinmeyen bi uzantıyla "X" isimli bir dosya var...ve bu dosya yüzünden o klasörü silemiyorum...

Walla bana hiç denk gelmedi Alequendil, belki de Sansa'da benim gibi Anathema sevmiyordur onun yerine başka Doom Metal gruplari yüklesen sorun çözülebilir bir de istiyorsan Theatre of Tragedy'i dene derim

anathema sevilmez mi yaw valla benim için şimdiye kadar dinlediğim en iyi ve önemli gruplardan bi tanesidir...hayatımda ayrı bir yeri vardır!

şaka bi yana cidden sinir bozucu bi durum yaw dinleyemiyorum bazı şarkıları!

• dostum bende bu sekilde uyari vermiyor ama bende bazi mp3 lerin isimlerini unknown olarak degistiriyor ve onlari acmiyor, baska makinada (farkli markalarda) denedim onlarda da ya o mp3 hic gozukmuyor yada gozuktugu halde bir sonraki mp3 e geciyor sanirim bu mp3 dosyasindan kaynaklanan bir sey ama bilgisayarda sorunsuz aciliyor

quote:

• arkadaşlar bende aranıza katıldım. geçen gün kız arkadaşıma bi sansa e250 aldım. şimdi merak ettiğim konu şu micro sd kartlar max kaç gb şu an. ve bu alet kaç gb a kadar kartları kabul ediyor. teşekkürker..
  • ben cihazi ilk aldigim da 2gb kart taktim ki o zaman max 2gb kart vardi (cihazi amerikadan aldim) ve karti destekledi bir sorun cikmadi suan max ne kadarlik micro sd var bilgim yok, sitelerden micro sd kartlara bakarak bilgi edinebilirsin,
    quote:

Orjinalden alıntı: lisk

arkadaşlar bende aranıza katıldım. geçen gün kız arkadaşıma bi sansa e250 aldım. şimdi merak ettiğim konu şu micro sd kartlar max kaç gb şu an. ve bu alet kaç gb a kadar kartları kabul ediyor. teşekkürker..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

ben cihazi ilk aldigim da 2gb kart taktim ki o zaman max 2gb kart vardi (cihazi amerikadan aldim) ve karti destekledi bir sorun cikmadi suan max ne kadarlik micro sd var bilgim yok, sitelerden micro sd kartlara bakarak bilgi edinebilirsin,
    quote:

arkadaşlar bende aranıza katıldım. geçen gün kız arkadaşıma bi sansa e250 aldım. şimdi merak ettiğim konu şu micro sd kartlar max kaç gb şu an. ve bu alet kaç gb a kadar kartları kabul ediyor. teşekkürker..

Kardeş maksimum 2 gb. MicroSd'yi destekliyor.

kara_eylül mp3'leri Sansa'ya MTP kipinde bağlayıp atarsan birçok mp3'ü tanımaz, çünkü bu şekilde lisanslı mp3'leri çalıyor. O yüzden MSC kipinde bağlayıp parçaları atarsan sorun yaşamazsın; en azından bende öyle olmuştu

• saolun arkadaşlar.. ben 2gb ın üstünde yarın kartlar çıktığında desteklermi diye merak ediyorum kullanma kılavuzunda bişi yazmıo bu konu hakkında. artk deneme yanılma yapcaz..
  • quote:

saolun arkadaşlar.. ben 2gb ın üstünde yarın kartlar çıktığında desteklermi diye merak ediyorum kullanma kılavuzunda bişi yazmıo bu konu hakkında. artk deneme yanılma yapcaz..

Benim bildiğim de maksimum 2 gb. MicroSD'yi destekliyor.
  • Arkadaslar forumda sandisk in diğer modellerinde yazılım ile radyo açıldığı söyleniyor e serisi içinde bazı arkadaşlarımız yazılım ile bunu denedi ama radyo simgesi çıktığı halde radyo açılmadı çünkü donanımsal olarak bu özellik yoktu bu konu tartışılırken sandisk e gönderdiğim bir maille durumu anlattım ama gelen cevab da

sandisk mp3 playerların avrupa da ki (içinde TR de var) hiç bir versiyonunda donanımsal olarak radyo bulunmadığı için yazılım ile bunun gerçekleştirilmesi mümkün değildir

bu durumda iki soru var

birincisi ya maıle cevab veren kişi sandisk mp3 player lardan anlamıyor böyle bir şeyden haberi yok

ikincisi yada cevab veren kişi bunu sadece e serisi için söyledi

ama bena gelen cevab da hiç bir model diyordu acaba yazılım ile e serisinde de radyo açılabir mi

çünkü cevab da diğer modeller içinde donanımsal olarak bu özellik yok diye yazıyordu ama c ve m serisinden bunu yapanlar var e serisinde neden yapılamıyor

• up
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

Arkadaslar forumda sandisk in diğer modellerinde yazılım ile radyo açıldığı söyleniyor e serisi içinde bazı arkadaşlarımız yazılım ile bunu denedi ama radyo simgesi çıktığı halde radyo açılmadı çünkü donanımsal olarak bu özellik yoktu bu konu tartışılırken sandisk e gönderdiğim bir maille durumu anlattım ama gelen cevab da

sandisk mp3 playerların avrupa da ki (içinde TR de var) hiç bir versiyonunda donanımsal olarak radyo bulunmadığı için yazılım ile bunun gerçekleştirilmesi mümkün değildir

bu durumda iki soru var

birincisi ya maıle cevab veren kişi sandisk mp3 player lardan anlamıyor böyle bir şeyden haberi yok

ikincisi yada cevab veren kişi bunu sadece e serisi için söyledi

ama bena gelen cevab da hiç bir model diyordu acaba yazılım ile e serisinde de radyo açılabir mi

çünkü cevab da diğer modeller içinde donanımsal olarak bu özellik yok diye yazıyordu ama c ve m serisinden bunu yapanlar var e serisinde neden yapılamıyor

Kara_eylül bence de garip bir durum, birinde işe yarayan yöntem niçin Sansa E200' de olmuyor merak ediyorum doğrusu.

• Bu konuda emin değilim ancak radyo özelliğinin donanımsal olduğunu düşünüyorum.Yeterli donanıma sahip bir cihaz yazılımla destekleniyor sadece...
    Avrupada üretilen modeller boyle bir donanıma sahip olmadığından firmware yuklendiğinde sadece simge çıkıyor bence...

boramir1903
    "birinde işe yarayan yöntem niçin Sansa E200' de olmuyor merak ediyorum doğrusu" demş
    işe yarayan modellerde de belki radyo özelliği donanımsal olarak vardır ama radyo için lisans almak flan gerektiğinden yazılıma eklememişlerdir.Amerika firmware yukleyince radyo da kullanılır hale gelmiş olabilir...

Sadece bi fikir yani..Eğer yanlış anlamadıysam sizi...
  • peki dostum eger dedigin gibi e serisi disindaki modellere radyo lisansi odememek icin diyelim ki donanimsal olarak bu ozelligi koydular ve yazilim ile acildi peki bunu e serisi icin neden yapmasinlar ki, bence bu iste bi gariplik var, hani forumda bir iki kisi radyo yazilim ile acildi yazsa belki oylesine soyluyorlar diyecegim ama bunu yaptigini idda eden cok kisi var, sandisk e yeni mail gonderdim ama cvb gelmedi hala

bence bu iste bir gariplik var.

quote:

Orjinalden alıntı: faltintas

Bu konuda emin değilim ancak radyo özelliğinin donanımsal olduğunu düşünüyorum.Yeterli donanıma sahip bir cihaz yazılımla destekleniyor sadece...
    Avrupada üretilen modeller boyle bir donanıma sahip olmadığından firmware yuklendiğinde sadece simge çıkıyor bence...

boramir1903
    "birinde işe yarayan yöntem niçin Sansa E200' de olmuyor merak ediyorum doğrusu" demş
    işe yarayan modellerde de belki radyo özelliği donanımsal olarak vardır ama radyo için lisans almak flan gerektiğinden yazılıma eklememişlerdir.Amerika firmware yukleyince radyo da kullanılır hale gelmiş olabilir...

Sadece bi fikir yani..Eğer yanlış anlamadıysam sizi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 1 Mart 2007; 21:57:19 >

• Walla hocam dedim ya benimkisi sadece bi fikir yani.Boyle olabilir dedim sadece.Siz de haklısınız tabi bi gariplik var...Bunu sandiskten başka kimse de düzgün bi şekilde açıklayamaz yani.Benim player amerikadan geldigi icin bole bi problem yok.Umarım bi cozum bulursunuz...
  • arkadaşlar sansa e250 mp3 playerim var buna bir de 1gb hafıza kartı aldım sorum şu:
    müzikleri falan kartın içine atıyorum tanıyor fakat video ve fotoları nasıl atacağım yani sansa media converter le videoyu çeviriyorum mp3 ün kendi hafızasınıniçine atıyor hafızasından kes yapıştır yapıyorum bilgisayarda oluyor fakat aletin içine bakınca gözükmüyor ne yapama gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.