Şimdi Ara

sandisk sansa e200 serisi mp3 player kullanıcıları buraya (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
1
Favori
45.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar windows vista kullanıyorum ve sansa media converter programı sansa e250mp3 playerı görmüyor oysa cihaz gayet normal çelışıyo ve bilgisayara bağlayıp içine şarkı falan atıyorum ama video atıcaktım cihaza naptıysam media converter cihazı görmüyor bunun gibi sorun yaşayan ve çözümünü bilen varmıdır??

Ayrıca bu cihaza (Sansa e250) başka bir program ile video falan atma yolu yokmu bir converter programı ile videoyu .mov'a çevirip attım ama çalışmadı:(

Bir yardım lütfen...
  • Bende sansa e250 ürünü var. Filmin ilk cdsini media convertarla yolluyorum. 1 cdyi 2 parçaya ayırıyor. Alette açmak istiyorum ama "please use sansa media converter to convert this video file" diyor.

En kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebdundar -- 22 Haziran 2007; 20:32:20 >
  • Arkadaşlar videoları benim bildiğim sadece kendi çeviri programıyla atabiliyoruz.Kendimde denedim başka ivdeoları kabul etmiyor.
    @snapx yaşadığın sorunla ilgili bilgiyi şu sitenin forumunda bulabileceğini sanıyorumwww.anythingbutipod.com
  • bu aleti usb dışında prizdende şarj edebilme imkanımız varmı(orjinal kutusunda gelen aparatları dahilinde)?
    kulaklık girişi diğer kulaklıklardan dahamı ince acaba?

belki bu topicte belki başka bir topicte sorularıma cevap verilmiş olabilir ama kaç saatir değişik mp3 player yorumları okumaktan kafam davul gibi oldu özür dilerim
  • mp3 te trekstor markası nasıl kullanan var mı
  • ayrıca trekstor markası hangi ülkeye aittir.
  • @smoker cihazı yanında gelen aparatlarla prizden şarj edemezsin. Onun için satılan aparatlar var onlardan alman lazım. Kulaklık girişi normal boyutta. İstediğin herhangi bir kulaklığı deneyebilirsin.
  • trekstor markası almanyaya aittir ve kalitelidir...vibez modeli şu anda en kaliteli ses veren player olarak gösteriliyor
  • trekstor markasının sandisk ile ne alakası var lütfen konuyu dağıtmayalım...
  • arkadaşlar 2 gün önce bir sandisk e250 aldım içinde benim sevmediğim şarkılar çıktı hediye olarak sanırım onları silmek istiyorum silemiyorum yardım edebilirmisiniz
  • cevap için teşekkürler seffa_..
    bende bugün bi tane aldım.
    rexpo faciasından sonra iyi gelir umarım

proxtitle; o şarkıları silmen için önce gizli klasörleri görünür yapman gerek:
    explorer=>araçlar=>klasör seçenekleri=>görünüm=>gizli dosya ve klasörleri göster
    sonra music klasörü içindeki şarkıları silebilirsin.

bu arada benim pc aleti görüyor ama media converterım görmüyor."no availeble player, please connect your player" diyor alet takılı olduğu halde.dolayısı ile müzik atabiliyorum ama video ve resim atamıyorum??
    nasıl çözeceez bu sorunu acaba?bi arkadaş daha yaşamış galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoker_1979 -- 28 Haziran 2007; 20:05:36 >
  • smoker bana da bir kere olmuştu aynı şey ama takıp çıkardığım zaman gördü. Ayrıca yabancı bir sitede görmüştüm birisi yeni bir media converter yapmıştı. Bir de onu deneyebilirsin.www.anythingbutipod.com bu sitenin forumunda bi arat bulursun. Ayrıca ingilizcen iyiyse baya bilgiler var burada.

proxtitle mp3 leri windows meida player dan da silebilirsin. Eşitle kısmına gelince bulursun. Hem şarkı atabilirsin hemde silebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffa_ -- 28 Haziran 2007; 20:05:14 >
  • saol seffa_
    "sansa media converter 2" adlı bir programın linkini buldum:
    http://r.a.p.i.d.s.h.a.r.e.com/files/439319/Sansa_media_converter_2.zip.html
    programı henüz sorunlu olan benim bilgisayarımda deneme imkanım olmadı ama eve gidince deniceem.
    bahsedilen forumda bu program ile media converterın aygıtı görmemesi sorununun çözüldüğünden bahsediyolar, birde quicktime versiyonunun 6.5.2 den yüksek olması gerektiğinden..
    umarım işe yarar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoker_1979 -- 28 Haziran 2007; 20:37:58 >
  • arkadaşlar benim sansa videoları 10 saniye kadar oynattıktan sonra ekranı yavaş yavaş kararıp gidiyor.resetlemem gerekiyor herseferinde.rexpo dan sonra sansa darbesi yemek istemiyorum.nedir acaba bu?

edit:neyse şimdilik normal oynatıyor inşallah dahda bozulmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoker_1979 -- 29 Haziran 2007; 18:23:37 >
  • herhangi bir şekilde bu e200 serisine radyo ekleyebiliyor muyuz

almayı düşünüyorum eğer firmware vs ile radyo açılabiliyorsa

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: omarr35

herhangi bir şekilde bu e200 serisine radyo ekleyebiliyor muyuz

almayı düşünüyorum eğer firmware vs ile radyo açılabiliyorsa

teşekkürler

sadece abd den gelen versiyonda donanımsal olarak radyo oluyor diğerlerinde radyo yok o nedenle donanımsal olarak desteklemediği için programla bu işi halledemezsiniz...
  • o zaman malesef e200 serisi kullanıcı olamayacağım

videodan feragat edip c250 almayı düşünüyorum

ses kalitesinde sorun yaşamam değil mi

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: omarr35

o zaman malesef e200 serisi kullanıcı olamayacağım

videodan feragat edip c250 almayı düşünüyorum

ses kalitesinde sorun yaşamam değil mi

teşekkürler

o konuda bişey diyemeyeceğim çünkü hiç kullanmadım...
  • keşke tr serisi olanlarda da dahili radyo olsaydı düşünmeden bunu alacaktım e250 2gb modelini ama yok radyo.

ya video ya radyo seçmem gerekecek. video fonksiyonunu çok kullanıyor musunuz mesela. çok gereken birşey mi?
    teşekkürler
  • benim sansanın "MUSIC" klasöründe hiçbir şekilde silinemeyen bir klasör oluştu.
    iki tane yan yana "kare" şeklinde garip bir ismi var(çince veya japonca olsa gerek)
    ne ettimse silemedim bu klasörü.
    şarkıları kaydettiğim diğer klasörde yaptığım değişikliklerin hiçbirini(şarkı adı değiştirme, tag edit vs..) aygıt kendi ekranında tanımıyor(dosyayı silmem haricinde)
    bu sorunuda şarkıları yeni bir klasöre atarak halletim derken makineyi kendisine hediye ettiğim arkadaş şimdide hiçbir şarkıyı okumadığını onun yerine şarkı ekranında "bad track" yazısı çıktığını söylüyor.
    video ve resimleri okuyormuş.
    son halini görme imkanım olmadı.

acaba alette hddlerde olduğu gibi "bad sector" türünde bir arıza felanmı oluştu ve bu durum karşısında garantiye yollasam bir sonuç alabilirmiyim?tr distribütörü nasıldır bu sansanın ilgileniyorlarmı acaba?

windows üzerinden format atsam alete, sonra kendi dosyalarını geri yüklesem, tekrar çalışırmı acaba?

birde bu sansanın tr dağıtıcısının garanti ile uğraşan biriminin email adresi neydi hatırlatabilirmisiniz teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoker_1979 -- 9 Temmuz 2007; 12:28:41 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.