Şimdi Ara

sandisk sansa e200 serisi mp3 player kullanıcıları buraya (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
1
Favori
45.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 2gb karti gordu ama bazi arkadaslar 1gb oldugunu soyluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: mozkan007

arkadaşlar ben sansa e250 kullanıyorum acaba bu mp4ün hafızası en fazla ne kadar arttırılabilir biliyormusunuz cevaplarınızı bekliyorum
  • sağolasın eta rockboxı kurdum gayet iyi fakat arada bir takılıyo ben şarj konusunda herhengi bir problem yaşamadım
  • ben 2 gb kullanıyorum cihaz görüyor fakat her açılışta refresh database yapıyor bu nornalmi
  • arkadaşlar rockboxı kurdum fakat bir sürü dert açtı başıma cihazın orjinal yazılımı açılmı açılmıyor cihazı bilgisayara bağladığımda cihazı görmüyor format atayım dedim recovery modda usb kablosunu taktıktan sonra usb cable connected diyor öyle kalıyor yardım bekliyorum
  • arkadaşlar bende yeni sansa e 280 aldım.

converter ile mp4 formatındaki divx i cihaza attım. convert işlemini düzgün olarak tamamladı. Fakat cihazdan videoyu oynattığımda görüntü kare kare , karışık, bozuk gözüküyor.
    böyle bir sorunla karşılaşan yada yardımcı olabilecek kimse var mı?

Teşekkürler
  • boşuna burda soru sorma xzx kardeşim kimse yüzüne bakmaz burda paylaşım bitti gibi sorun hakkında bi bilgim yok maalesef
  • slm arkadaşlar e250 kulanıyom bi sorunum var cihazı bilgisayara taktığımda görmüyor ve şarj olmuyor.cihaza format atım halen aynı sorun var cihaz ing den geldi garantiside yok :( yardımcı olursanız sevinirimmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockmrt

sağolasın eta rockboxı kurdum gayet iyi fakat arada bir takılıyo ben şarj konusunda herhengi bir problem yaşamadım

bende kurdum herhangi b'r sorun yok gayet iyi çalışıyor

quote:

emoorock
    slm arkadaşlar e250 kulanıyom bi sorunum var cihazı bilgisayara taktığımda görmüyor ve şarj olmuyor.cihaza format atım halen aynı sorun var cihaz ing den geldi garantiside yok :( yardımcı olursanız sevinirimmmm

dostum cihazın girşinde sorun var muhtemelen. garanti olmaması kötü turanlı eleoktronik bakıyor bu cihazlara onlar ile temasa geç

quote:

rockmrt
    boşuna burda soru sorma xzx kardeşim kimse yüzüne bakmaz burda paylaşım bitti gibi sorun hakkında bi bilgim yok maalesef

haklısın dostum eski tadı kalmadı bu başlığın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 17 Aralık 2007; 21:16:31 >

• quote:

xzx
    arkadaşlar bende yeni sansa e 280 aldım.

converter ile mp4 formatındaki divx i cihaza attım. convert işlemini düzgün olarak tamamladı. Fakat cihazdan videoyu oynattığımda görüntü kare kare , karışık, bozuk gözüküyor.

bazen bende de oluyor, elimde bir kaç tane 3dk lık video kilp var onları cihaza attım ama birinde görütü ilerlemiyor ses geliyor birinde görüntü ilerliyor ama ses yerine çok kötü bir cızırtı geliyor. aynı klipleri farklı yerlerden tekrar bilgisayr kopyalayıp cihaza attım biri düzeldi ama diğeri düzelmedi sanırım bu olay klipler ve video dosyaları yüzünden oluyor.

quote:

rockmrt
    arkadaşlar rockboxı kurdum fakat bir sürü dert açtı başıma cihazın orjinal yazılımı açılmı açılmıyor cihazı bilgisayara bağladığımda cihazı görmüyor format atayım dedim recovery modda usb kablosunu taktıktan sonra usb cable connected diyor öyle kalıyor yardım bekliyorum

cihazı açarken yuvarlağın yanındaki sol tuşa basılı tut, cihaz orjinal yazılımı ile açıldığını göreceksin sonra usb ile bağla ve cihazın klasörlerinden rockbox klasörünü sil sorun düzelir.

quote:

ben 2 gb kullanıyorum cihaz görüyor fakat her açılışta refresh database yapıyor bu nornalmi

hayır değil bende kullanıyorum ama böyle bir sorun yaşamadım hiç

• quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

@Neslin ben yardımcı olmaya çalışayım

öncelikle yaptığın altıntıda ki format işleminde eksiklik var.

http://www.sandisk.com/Assets/File/Downloads/firmware/e200fw01.00.12.exe
    bu linkteki programı indir ve bilgisayarına kur.

1.adım : mp3 playeri eline al ve bilgisayara usb kablo ile bağlamadan hold tuşunu aç turuncu yer görünsün

2.adım : sol taraftaki rec tuşuna basılı tutarken açma düğmesine sadece bir kaç saniye bas basılı tutma

3.adım : mp3 player açıldığında ekrana recover mod yazısı gürünecek ve senden cihazı usb kablo ile bilgisayara bağlaman gerektiği yazacak.

4.adım : mp3 player i usb kablo ile bağla ekrana 16mb format gelecek.

5.adım : yukarda ki linkten indirdiğin programı çalıştır

6.adım : program açılınca ilk olarak ekrana senden kullanım koşullarını kabul edip etmediğini soran bir seçenek gelecek bunu kabul et.

7.adım: programda ikinci olarak cihazı formatlak isteyip istemediğin sorulacak bunuda kabul et.

8.adım: program bir kaç saniye içinde format işleminin tamamlanması için cihazı çıkartın uyarısı verecek.

9.adım: cihazı usb kablodan çıkartmadan önce hold düğmesini eski haline getir burası önemli cihazı çıkartmadan önce çıkarttıktan sonra değil
    10.adım : usb kabloyu direkt olarak çıkart cihaz kendini açıp kapatacak ve format işlemi bitecek.

Hepsi bu kadar. format işleminden sonra istersen yazılım güncellemeside yapabilirsin

arkadaş ben bu alete rocbox ı yükledim çalişiyordu ama kapatıp açtığimda bozuldu . recovery mode da açın dedi açtım bu senein dediklerini yaptım ama exe dosyasını kurarken aleti msc mode da açın yeniden deneyin diyor o yüzden o programı da yükleyemiyorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? bu problemi nasıl çözebilirim? garantiye versem olur mu?

• ama kardeş bilgisayara taktıgımda joistikte mavi ışık yanıyor.ne şarj oluyo nede bilgisayar görüyor.acaba yazılımda bi sorun varmı? gerçi formatta attım.
  • tekrar bi format atmayi dene dostum olmazsa turanliyi bi ara

sonucta bende uzman degilim,

quote:

Orjinalden alıntı: emoorock

ama kardeş bilgisayara taktıgımda joistikte mavi ışık yanıyor.ne şarj oluyo nede bilgisayar görüyor.acaba yazılımda bi sorun varmı? gerçi formatta attım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

tekrar bi format atmayi dene dostum olmazsa turanliyi bi ara

sonucta bende uzman degilim,

quote:

Orjinalden alıntı: emoorock

ama kardeş bilgisayara taktıgımda joistikte mavi ışık yanıyor.ne şarj oluyo nede bilgisayar görüyor.acaba yazılımda bi sorun varmı? gerçi formatta attım.

tamam dostum herşey için teşekkürederim...ii akşamlar

• hocam sansa e250 2gb alcam 150.milyon teknosa da trripod hoparlör hediye güzel duruo yorumları falan okudum alıyım mı almıyım mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xzx

arkadaşlar bende yeni sansa e 280 aldım.

Teşekkürler

senin codeclerle ilgili sorunun olmalı çünkü bende öle bişey olmuyor...
  • slm merhaba

bana amcam amerikadan sansa e260r 4gb lık bi ipot getirdi hiçbi sorun yok yanlız sadece video klip ve film atamıyorum nasıl yapıcam biri neolur söylesin... resimleri convert ediyorum ama videoları edemiyorum... conver dosyasınındamı bi sorun var diycem olsa resimde atamam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmtkrb

slm merhaba

bana amcam amerikadan sansa e260r 4gb lık bi ipot getirdi hiçbi sorun yok yanlız sadece video klip ve film atamıyorum nasıl yapıcam biri neolur söylesin... resimleri convert ediyorum ama videoları edemiyorum... conver dosyasınındamı bi sorun var diycem olsa resimde atamam..

sisteminde codecler yüklü olmalı...

istersen diğer convert programlarınıda deneyebilirsin...
  • ETA rockbox için çok teşekkürler

Rockbox rocks!!

ama tek bulduum eksiği biraz kastırması ve baya bi IDTag imi tanımamasıydı gerisiyse süper eq ayarları doom u felan filan:D
  • Radyo eklemek için yazılım linki nerde acaba?
  • Arkadaşlar benimde e270 im var amerika dan geldi..
    bugün rockbox u yükleyim dedim olmadı format attım fakat ekolayzır kayboldu :(
    ayrıca radyo fazla çekmiyor napmalıyım ? yardım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.